Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
Szerintetek melyik játék fejleszti legjobban a reflexeket és a reakció időt?
-
sz_abika
addikt
Valaki ps3 mellett egy remek thomeos ST780-al nem szenved esetleg?
Kábelen nat3, wifin nat2 a kapcsolat, de 1,8mbps..
előző fat kábelen nat2, 12mbpson dolgozott, ez a slim meg elfelejtett mindent.
A routeren semmi se változott időközben.PSN: xszabikax
-
mrhitoshi
veterán
Amúgy hogyan néz ki egy ilyen Sony garanciajegy ?
PS4
-
kelzsoca
félisten
Überkonzol adja a normális garit, személyes tapasztalat 2x is.
-
tomgabor
senior tag
Platinumshop Sony papírt ad, Konzolvilág bolti papírt, konzolokszervizénél választhatsz. Ezek az én személyes tapasztalataim.
-
Gebriel
veterán
válasz TazLeacher #26787 üzenetére
Nekem a konzolvilágos számlával csinálták meg a méltányossági garanciát.
-
moltam88
tag
válasz TazLeacher #26787 üzenetére
Én csak 1 vásárló vagyok, lehet azóta meg adnak. Bármi lehetséges Azért ne írjuk le őket, nekem sose volt problémám velük egyébként, eleinte tőlük vettem mindent.
-
moltam88
tag
válasz TazLeacher #26782 üzenetére
Én tavaly vettem PS3-at a konzolvilágtól, és nem adtak mellé sony garanciajegyet, csak 1 éves bolti garanciát.
-
szasanyi
félisten
válasz TazLeacher #26782 üzenetére
Nekem gyanús ennyiért, szvsz mindenképpen rá kell kérdeznie a vásárlónak!
-
szasanyi
félisten
válasz TazLeacher #26780 üzenetére
És ehhez hivatalos, SONY garancia is jár ennyiért?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz FuRiONight #26779 üzenetére
58.900 Ft ennél olcsóbb mostanában nem hiszem, hogy lesz.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz FuRiONight #26776 üzenetére
Konkrétan most már az újabb gépek vásárlásából inkább hátrányod származik. A legutolsó variáció például már kevesebbet tud, így komponens kimeneten már nem játszik BD-t, míg a korábbi verziók még tudták ezt, az újak már csak HDMI-n tudják kinyomni (más kérdés, hogy az esetek 95%-ában ezt használják a felhasználók, de a régebbi TV-k tulajdonosainak ez fontos lehet). Ezen felül egyre könnyebb a gép, faragják le az alkatrészeket, egyre kisebbek a bordák, csökken a táp mérete is.
Az újabb alaplapos gépeknél az utóbbi időben már emlékeim szerint nem történt csíkszélesség-csökkentés sem a Cell, sem a GPU esetében, viszont fogyasztásban valamelyest mérséklődött a helyzet. A Slim-ek azonban általánosságban már rosszabb hatékonyságú, a fent említett kisebb hűtéssel rendelkeznek, mint anno a FAT-ek, igaz, a hőtermelésük is kisebb valamivel.Ettől függetlenül manapság szerintem érdemes a lehető legújabbat venni és Sony garanciát kérni mellé, akkor 3 évig nyugodt lehetsz.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
kelzsoca
félisten
válasz FuRiONight #26776 üzenetére
160/320gb-os slim gépet vegyél mindenkèppen, a többi régebbi modell.
Csak javadra válik, mert ezek a gépek keveset fogyasztanak, nem melegednek annyira, és ez miatt, még halkabban is üzemelnek.
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Konzolstudióban néztem a ps3-kat és a 320gb-os verziónál az van írva, hogy újabb alaplapos a gép. Ez konkétan miért jó? Szármaszhat bármi elönyöm ha újabb alaplapos gépet veszek?
-
Sanyi.mTs
addikt
-
szasanyi
félisten
Nekem az első meg van, és előtte meg volt min2 rész PS2 változatban is. Én ez alapján azt mondom az jó lett, és bár a PSP verzió feldolgozásával nem játszott, a netes videók alapján én gyengébbnek látom - sztem nem is tévedhetek sokat, hiszen a PSP játékok képmérete is kisebb. Nekem nagy kedvencem Kratos, de pont ezért nem vettem meg és valszeg csak akkor fogom ha lényegesen olcsóbban fogok tudni hozzájutni - persze később, esetleg egy újszerű használt példány személyében.
[ Szerkesztve ]
-
Zigur
senior tag
Valaki játszott már a God of War 2. Collection-nal ? Az is olyan szép lett mit az első ?
A mostani durva font árfolyamnál többször is átgondolom milyen játékot veszek. -
Edgeri
senior tag
Bocs elb*sztam a kép beszúrást
Üdv, Edgeri
-
Edgeri
senior tag
A múltkori BF sniperes témához kapcsolódóan : Fúúúúúú
Üdv, Edgeri
-
Edgeri
senior tag
A múltkori BF sniperes témához kapcsolódóan :
Üdv, Edgeri
-
szasanyi
félisten
válasz Edgeri #26765 üzenetére
Látod milyen, most mondd meg...!
Skacok most találtam ezt a Rage textúra-betöltési probléma kapcsán keresgélve. Ez azért elég gázos, ennél még a nálam lévő PC verzió is jobb. Érdekes, hogy X360 esetén szinte nem jelentkezik a probléma.
-
Edgeri
senior tag
válasz DM-Fan #26751 üzenetére
Csak mert te is szereted a Wolf3D-t.... Titkos pálya a Rage-ben.
Üdv, Edgeri
-
szasanyi
félisten
válasz nokia párti #26763 üzenetére
Az enyém?
-
nokia párti
őstag
válasz Gebriel #26761 üzenetére
Nekem a Fat gépek a Ylod ellenére is, jobban bejönnek(minden tekintetben), mint a slimek, persze a slim se rossz, csak kicsit csalódás számomra, többet vártam volna tőle, nem látom a fejlődését elődjéhez képest. Persze ez nem a gép hibája, hanem Sanyikájé.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
Napokban beszereztem egy FAT 80GB gépet, na mert csak az első PS3-ak egyike . Nos nem kicsivel nagyobb mint a slim.
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz DM-Fan #26759 üzenetére
Az igazság az, hogy bár hasonlít de a Rage sztem szebb lett. Mondjuk én úgy emlékszem, hogy a játékot mindig is úgy reklámoztok, mint a legjobb konzolos FPS játék... vagy valami ilyesmi. Szóval PS3-on nagyon látványosnak, mindamellett gyorsnak kell lennie. Ahogy néztem az összehasonlító videókat, a PS3 verzió picit jobb mint X360 esetében.
Éppen ezért kis szomorúságra ad okot, hogy a PC változat sem különbözik csak annyiban, hogy állítható a felbontás és az élsimítás. De úgy látszik, hogy ha játékot alapvetően konzolra fejlesztenek, az sok tekintetben behatárolja (de legalábbis alapjaiban meghatározza) a PC változatot. Persze nem kesergek, mert egyrészt jól néz ki így is, másrészt - már sokadik mentés, betöltés, folytatás stb. - nem tapasztaltam semmilyen problémát a PC verzióról megjelent számos probléma ellenére sem.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #26758 üzenetére
Igen, a Borderlands-ot már az E3 bemutatók után emlegették sokan, hogy az id onnan "lopta" a játékot, de aztán lehűtötték a kedélyeket, hogy ők már jóval a Borderlands előtt fejleszteni kezdték a Rage-et. De kíváncsi leszek, holnap nekiülök. Mint látható, az Anarchy Edition-t vettem meg, így van vagy 2 DLC, köztük egy extra mission pack.
Amúgy nézegettem az id által hirdetett álláshelyeket és azt szűrtem le, hogy nagy erőkkel belevethették magukat a Doom 4 fejlesztésébe.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
szasanyi
félisten
válasz DM-Fan #26751 üzenetére
Jól néz ki, bár PC szinten nem kimagasló. Konzolon sztem nagyobbat üt, de majd látod. Én PC-n tolom (nálam semmi hiba nincs amúgy, de a VGA-mat nem izzatja meg 1080p-ben sem), és mintegy 1,5 órái játék után is, és elsőre szintén a Borderlands volt ami azonnal beugrott.
-
DM-Fan
nagyúr
-
dilipok
veterán
válasz andras511 #26748 üzenetére
szerintem csak azert gondolod rosszul, mert mint a specifikacio is irta, olyan HDMI csatlakozo kell hozza ami tamogatja az ethernetet. Namost, ha meg olyan TV-d is van, ami ezt tamogatja, akkor is kell tudnia a masik eszkoznek is (jelen esetben a PSnek), kulonben semmit sem er az egesz.
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
Gyors segítség kellene. Hogyan tudok úgy lementeni mindent a ps-ről, hogy egy másikra változatlanul rá tudjam rakni? Melyik menüpont? Backup, vagy transfer?
Van a régi gép, ezt eladom, és ha megveszem az újat, majd arra szeretném visszatölteni. -
dilipok
veterán
válasz andras511 #26741 üzenetére
ha mar itt tartunk akkor ez igy nem eletkepes csak magaban, kell hozza alkalmas ezkoz...
Neked a TV-d tudja? Milyen TV-d van?
innen mar nem is olvastam tovabb:
How to Ensure HDMI Ethernet Channel functionality in your Home Theater System
Look for devices that include HDMI Ethernet Channel functionality.
Connect your devices through HDMI Ethernet Channel-enabled HDMI ports
[ Szerkesztve ]
-
andras511
csendes tag
válasz dilipok #26738 üzenetére
persze, a wifi a legegyszerűbb, csak a hdmi-n már amúgy is megkapná a netet akkor felesleges lenne bekapcsolni.
az 1.4-es hdmi szabvány már tudja az ethernetet is továbbítani, így ha láncba vannak kötve a gépek akkor elég az egyikre rákötni. legalábbis én így tudom.
a ps 1.3-as, de mivel a 3d-t is megoldották szoftveresen, ezért érdekelt hogy ez így van-e. -
dilipok
veterán
válasz andras511 #26737 üzenetére
haaat, en meg ilyenrol nem is hallottam... hasznald a wifit... akkor nincs problema
Varj, jobban belegondolva nem is ertem... hova akarod tovabbitani a netet? a TVbe? vagy mivan?
[ Szerkesztve ]
-
andras511
csendes tag
sziasztok,
120 gb-os slim modellem van, a kérdésem az lenne hogy a gép hdmi-je képes-e ethernet továbbításra, vagy ahhoz külön utp kábel kell. elég ellentétes dolgokat olvastam, pl. kifejezetten ethernetes hdmi kábelt is kínálnak a ps3hoz, ezért érdekelne hogy végül is meg tudom-e oldani -1 kábellel... -
MAXIMIZE
tag
3,5 éves 40 Gb-os Fat gépem van, amikor megvettem cseréltem a winyót és azóta hozzá sem nyúltam, körülötte a port letörlöm és ennyi, gyönyörűen működik a mai napig pedig nem keveset használom. Szóval szerintem csak a szerencsén múlik, hogy kinek meddig bírja, lehet, hogy valaki félévente szétkapja, kitisztítja, újrapasztázza és másfélév után beszarik más meg leszaraja nem törődik vele (mint pl. én) és lehet, hogy kihúzza a ps4-ig vagy ki tudja meddig.
-
szasanyi
félisten
válasz madarasz92 #26734 üzenetére
Miért gondoljátok kardinálisnak - a meghibásodással összefüggésben - a pasztázást? Nálam a gyári paszta bőven elég volt, nem volt meg száradva sem, a gép viszonylag szellős helyen volt (mindvégig fektetett állapotban) és rendszeresen portalanítva, porszívózva a szellőzőrácsokon át, így a belső részében is csak minimális port találtam. Nekem meggyőződésem, hogy valamely alkatrész meghibásodása a lényeg, ami ezektől (99%-ban) független, és valamelyik gépbe jobb minőségű (tartósabb) került, a másikba kevésbé. És már mondtam sokszor, de még egyszer megemlítem: én nem az"olcsósított" változatot vettem, hanem ez az első szériából (FAT 60GB) a teljes értékű konzolt, akkori "kedvező" áron 130k öszegér. Ha a mostani, már kisebb csíkszélességgél, és némileg butított változatban és nem elhanyagolható körülményként ugye 60-70k körül piacra kerülő gépeknél fordul elő, azt még lenyelné az ember... mondjuk az sem mind1, azok mennyi idő után, és milyen "-ban hibásodnak meg, de azért mégis más.
-
madarasz92
őstag
válasz nokia párti #26733 üzenetére
Mondtam neked fél éve is hogy pasztáztasd újra vagy otthon vagy szervizbe az talán megelőzte volna a bajt . Most már mindegy sajnálom a géped !
Nyugodjon Békében -
nokia párti
őstag
válasz Edgeri #26730 üzenetére
Nekem is teljesen ugyanaz a Ps3-mam van, ami neked. Ha megfogadsz egy nagyon jó tanácsot tőlem, és nem akarod kidobni a Ps3-adra kiadott pénzt, eladod szépen(mielőtt Sonyka ajándékozna neked egy szép kis ylodot), aztán hozzáraksz valamennyit, és lám meg is van a pénz az Új garanciális Slim-re, ha elromlik megjavítják ingyen. Meghát gondolj bele ha most nem szarik be, beszarik kicsit később, sajna ma már nem arra mennek, hogy menyjen sokáig egy gép. Én is ha eladtam volna Augusztusban, akkor most nem tartanák itt, hogy gép nélkül vagyok.)
Szerk: Én nekem is slimet kellett volna vennem fat helyett, anno 2 évvel ezelőtt, hozzáraktam volna 10k-t és meglett volna a teljesen garis vadi új slim, de hát a fat jobban megtetszett és ez lett belőle...
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Edgeri #26730 üzenetére
Örülök, hogy nem csak nekem tetszik.
Azt meg nem tudhatod. Nálam minden előzmény nélkül halt le, és mikor szétszedtem semmi olyan körülmény sem tapasztaltam, ami miatt csak túlzottan melegedett volna (igazából koszos sem volt mert, és a pasztázásai is elégségesnek látszott) nemhogy meghibásodjon. Drukkolj!
-
Edgeri
senior tag
válasz szasanyi #26721 üzenetére
"De hát a másik alternatíva meg az lett volna, hogy aprópénzért kótyavetyéljek el majdnem 30db PS3 játékot?" - hát igen, ez itt a 22-es csapdája, hogy a "bagoly csípje meg"!
Én most tartok 3 évnél és bennem van a para, hogy meddig bírja még a FAT 80GB-osom...
Üdv, Edgeri
-
szasanyi
félisten
Ez mekkora!
-
kelzsoca
félisten
válasz nokia párti #26720 üzenetére
Én minden évben év végén eladom a jelenlegi gépet, és veszek egy 0km-es új masinát.
Miért? Mert az új gépre annyit kell (vagy annyit se) rádobni, mint az első méltányossági garanciára (~16k) és akkor még nincs benne hogy fel kellene vinnem és haza kellene hoznom a szervizből.
Ilyen 3-4-5 évre egy konzollal szerintem sem érdemes számolni.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz nokia párti #26723 üzenetére
"Ne legyél ebben olyan biztos."
Itt vagyok élő ellenpéldaként. Már 3,5 éves a 40 GB-os FAT-em és tökéletesen megy a mai napig. Pár hónapja írtam meg, hogy a méltányossági gari lejártával szétszedtem és csináltam rajta egy nagygenerált, azóta is tökéletesen megy, hangtalan és alig melegszik, pedig elég sokat megy, BD-lejátszóként is sokat használom.
Persze az vitathatatlan, hogy sok elpukkan közülük, de azt is sokat elfelejtik, hogy azért az sem mindegy, hogy milyen körülmények között használja az ember. Sokan nem figyelnek oda, hogy mennyire tiszta a gép környezete, tele van a gépük porral, zárt TV-állványban, szűk helyen használják, éjjel-nappal hajtják stb. Szóval a meghibásodások jelentős részében azért a user is benne van keményen. Nyilván sok esetben meg nem és csak simán kifog egy hibás példányt, de ez benne van a pakliban. Szerintem a PS3 tábor alapvetően összeteheti a kezét, sok Xbox-tulaj tudna mesélni, hogy hány gépett nyűtt el az évek alatt, míg adott esetben Te egy PS3-at.
Mindamellett, ha megnézed, hogy már 60 eFt alatt zsír új PS3-at kapsz, gyári garanciával, azt mondhatni, hogy ez annyira azért nem vészes, tekintve, hogy 5-6 játék árából ki is jött az új gép. Ha van már egy komoly gyűjteményed, amit nem akarsz fillérekért kiszórni (ahogy szasanyi kolléga is írta), akkor ez az áldozat szerintem meghozható még egyszer.
A CRT TV-det meg az említett Nokiádat meg ne állítsd szembe a PS3-mal, azok még alapvetően (nem a rossz értelemben vett) igénytelen technikai megoldású készülékek voltak! Egyetlen plazma/LCD sem fog annyi ideig szolgálni, mint egy CRT, valamint egyetlen mai okostelefon sem fog addig kitartani, mint a hajdani téglák, ez teljesen természetes.
Amúgy, hogy ne csak dühöngj és hogy lásd, hogy nem a Sony az egyetlen, aki hibáztatható, nézd meg ezt a filmet, érdekes dolgok hangzanak el benne!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
dilipok
veterán
válasz nokia párti #26723 üzenetére
nem volt celom vitatkozni. Tenyleg. Ha igy dontottel, hat igy dontottel.
-
nokia párti
őstag
válasz dilipok #26722 üzenetére
"Mellesleg azert mert a tied elromlott, meg nem az összes szar"
Ne legyél ebben olyan biztos. Milyen géped is van neked, és hány éves? Olvasok külföldi fórumokat is, 2-3 éves korukban szépen elromlanak a Fat Ps3-ak, bármit csinál az ember(mégha fejre áll neki, akkor is), szóval ha én ezt tudom a vétel előtt a büdös életbe nem veszem meg ezt a szart, és inkább visszamentem volna Supermariozni."mondjuk mar csak azt kerdeznem meg, hogy mostantol semmilyen elektronikai dolgot nem veszel? Mert ugye barmi elromolhat"
Erre csak annyit, hogy a Grundig(nem egy híres márka ) ctr tv-m kb. 15 éves és még mindig tökéletes, az említett Nokia telefon szintén, de még tudnék jó sok dolgot felsorolni...
Amitől meg elvárná az ember az meg egy kalap szar. -
dilipok
veterán
válasz nokia párti #26718 üzenetére
nem akarlak tovabb huzni, mert eleg baj az neked h igy jartal, de vetted volna normalis garival, es akkor most nem vagy ilyen helyzetben. Mellesleg azert mert a tied elromlott, meg nem az osszes szar. Nekem semmi bajom sincs az enyemmel pl... De ahogy gondolod, mondjuk mar csak azt kerdeznem meg, hogy mostantol semmilyen elektronikai dolgot nem veszel? Mert ugye barmi elromolhat
-
szasanyi
félisten
válasz nokia párti #26720 üzenetére
Egy biztos: a fogyasztást (új termék vásárlását) semmi sem ösztönzi jobban, mintha a régi elromlik és használhatatlanná válik. Nyilván ez eléggé elítélhető ahogy ezzel kapcsolatban eljárt a SONY (illetve ahogy nem, azaz sz@rik rá), és nekem is megfordult a fejemben, hogy ló**szt veszek én másik PS3-at! De hát a másik alternatíva meg az lett volna, hogy aprópénzért kótyavetyéljek el majdnem 30db PS3 játékot? Ráadásul én BD lejátszóként is használom... Egyszóval bekaphatják, mert tutira erre bazíroznak, és ez nekik nemhogy olcsó így, hanem még plusz bevételt generál.
-
nokia párti
őstag
válasz szasanyi #26719 üzenetére
A legszánalmasabb az egészban az, hogy még az "újabb" Slim gépek is ylodoznak szép számmal,(ahogy olvasgatok) hát nem tanulnak a hibájukból? + amikor kezdett előjönni ez a szaros ylod a fat gépeknél, a Sony annyira nem volt képes, hogy meghosszabítsa a szaros garanciáját, pedig kutya kötelességük lett volna...
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz nokia párti #26716 üzenetére
Tudom, hogy kicsit sem vigasz, de én szinte ugyanígy jártam az első (FAT 60GB) PS3 konzolommal, csak az még ~130k volt anno. Ne aggódj, és mondtam olyat cifrát..., picsa is volt benne.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz nokia párti #26716 üzenetére
ha nincs 3 éves, akkor méltányossági gari sony-nál?
szerk.: bár, ha már más megbontotta, akkor lehet, h már nem él.
hülye kérdés: miért nem egyből a SONY-hoz vitted, ha még 3 éven belül vagy?
[ Szerkesztve ]
-
nokia párti
őstag
Újabb fejlemények:
Múlthét csütörtökön vittem vissza a ps3-at a multiformatba, ugyanazzal a hibával, ma megyek be mondja az eladó javíthatatlan sajnos, holnapra visszadjuk a gépet is és a pénzt is.
Hát asszem az úton hazafelé néztek is engem rendesen. Bakker nincs 3 éves ez a szaros gép, és úgy elbaxodik, hogy javíthatatlan, szép mínőség Sony gratulálok, ez a tudományotok: Eladjátok a szaros gépeteket azzal, hogy jó minőség meg elmegy sokáig blabla(anyátok), lám mégse. 60k volt a gép, voltak hozzá joystickok, játékok, kábelek, ez ugy kb. durván több, mint 100k, na akkor most ez magyarul kukába van. Mégis mi a jó faxt képzel magáról ez a kis szaros Sonyka? Ember a Nokia 3410-esem 10 éve hibátlan, és ledobtam már 2m-ről is, ez meg 3 évet nem bír ki? Meg mit művelt a Sony ezzel a szerencsétlen géppel? Nem okosította, hanem butítgatta.
Na nekem is itt van a Sony-s korszakom vége, soha többet ilyen szart, remélem a tv nem 2-3 év-ig bírja majd, (amit Májusban vettem).Szerk: Csak az Uncharted3-at sajnálom, hogy nem fogok tudni vele majd játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz szasanyi #26712 üzenetére
nálam a crysis 2 jobban megy mint az 1 pl., az 1 máig olyan szarul van optimalizálva, még mindig nem megy rendesen. játék vége felé úgy szaggat mint az állat, elfogy a 4 giga memó, addig nincs gond, de utána játszhatatlan
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
szasanyi
félisten
Na tessék, itt a másik csak ennél a PC verzió gázos... de nagyon! Szerintetek?
-
szasanyi
félisten
Aki legalább 1x végigtolta a Crysis-t PC-n, az nem alaptalanul volt szkeptikus a konzolos verzió kapcsán. Itt látható, hogy vannak (lesznek) gondok. A butított grafika ellenére nekem úgy tűnik, permanensen akadozik játék. Kíváncsi vagyok kiadnak-e letölthető Crysis demo-t.
-
Edgeri
senior tag
-
kelzsoca
félisten
válasz TazLeacher #26708 üzenetére
-
kelzsoca
félisten
válasz TazLeacher #26703 üzenetére
Simán kivégezni őket, nem kell finomkodni, 1 sister halál is a gonosz végét adja be a játéknak
-
szasanyi
félisten
válasz TazLeacher #26705 üzenetére
Nem a kislányokat mészárolod halomra? Sister serial killer.
-
szasanyi
félisten
válasz TazLeacher #26703 üzenetére
Ezt bebuktad, már hiába magyarázkodsz!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz kelzsoca #26699 üzenetére
Pont erre voltam kíváncsi...tehát, ha kinyiffantom, akkor többet ad? Mert akkor - tisztán tápolási oldalról - nincs értelme megmenteni őket...legalább valamivel kompenzálnának...én összesen ha jól rémlik 1 db-ot nyiffantottam ki, és a gonosz befejezést kaptam. Persze nem tudtam előre, azt hittem, hogy már "jó fej leszek", ha többet életben hagyok, mint amennyit kinyírtam. Persze szebb a jó befejezés, de akkor most gonoszkodni fogok...
-
kelzsoca
félisten
válasz chubii #26701 üzenetére
Hát igen...elvileg megvan a platinum ott is (gyakorlatilag nincs) viszont az online 50-es szint elérése után nem adta be a trófeát, sajnos nem csak én jártam így, több külföldi usernek is eljátszotta a játék, megoldás végül nem lett rá
A Batman Arham City és az Uncharted 3 biztosan kötelező vétel lesz nálam is
[ Szerkesztve ]
-
chubii
senior tag
válasz TazLeacher #26694 üzenetére
Örülök,hogy meghoztam a kedved a játékhoz ! Már nekem is be van készítve a 2. rész, bár azt hiszem egy kicsit odébb lesz az még. Attól tartok,hogy az Uncharted-et és az új Batmant is el kell halasztanom karácsonyra...
(#26695) kelzsoca :Tudom, azért is kérdeztem rá. Az elején meg persze,hogy ki kellett próbálnom mindkét lehetőséget
Gratula a Platinához ! Jópár órádba beletelhetett ( nameg pár ősz hajszálba is ) mire meglett .
Javíts ki ha tévednék,de úgy emlékszek,hogy a második rész is megvan Neked platinumra .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest