Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!csinálom a 2009-es PT-s képem!!!
Amivel tavaly eventre mentem csak nem nyert..
most sokkal jobb lesz kíváncsi vagyok a véleményetekre!!! -
ABnormal
őstag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves PT-s társamnak!
-
bgabor6
csendes tag
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
-
PaJa1
őstag
válasz
Attka85 #23588 üzenetére
Na ugye, hogy HEXXXAN ?!
Nekem régen a 4000 elérése volt a cél, de az akkori feltételekkel is sikerült 3 PDt nyomni egy kanyarban
De ha nem a PD számít akkor ilyet is csináltamKívánok kellemes időtöltést karácsonyra és jó szórakozást szilveszterre!
-
JackShephard
tag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden kedves PT játékosnak és hozzátartozóinak!
-
Gaz 78
aktív tag
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
SylarHUN
senior tag
-
erdol
senior tag
Azt hittem ezzel a szerverkarbantartással jön valami engedmény a kocsikra vagy valami akció esetleg a morelló újra de semmi sem történt.
Bolgog karácsonyt mindenkinek
-
tomkatomi
tag
BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi #23580 üzenetére
Igen, a billhez és a digitális bevitelhez elég fontos a balansz, mert sokkal nehezebb megszokni az autó viselkedését és annak megfelelően vezetni mint pl kormánnyal, utóbbinál az accel számít és jobb ha túlkormányzott az autó, azt lehet korrigálni, de az alulkormányzottsággal csak kanyar előtti lassítással tudsz megbirkózni, pedig lehet, ha egy kicsit több tapadás van elöl akkor nagyobb sebességgel is befordul, csúszás nélkül. Ha mégis alulkormányzottságot próbálod túlkormányzottságra alakítani akkor abból csúszás lesz elég szűk kereteken belül.
Mellesleg PTben viszonylag gyorsan tanulok1000 APnál írta hogy azért kapod mert részt vettél egy eseményben, de milyen, melyik eseményben?
Win7x64 alatt nekem se friss a vga driverem, bár jogos, csak a 9.8as van fent. De ezt írta akkor is amikor újonnan a 9.10es volt.
-
ABnormal
őstag
reménytelenek a fiúk
,még mindig kiírja x64-es rendszernél,hogy ápdételjem a vga drájvert,pedig a legújabbat használom...
-
hugoagagyilo
tag
Sikerült
-
hugoagagyilo
tag
Na megint béna vok
Hova a fenébe irjam azt a nyavalyás kódot amit kaptam.Klikkelek az emilen bejön egy oldal ott azt kéri jelentkezzek be megteszem ,és bejön a saját profil oldalam.Innen hova tovább??? Köcce előre is.
-
tomkatomi
tag
Hát itt látszik mennyit számít mivel nyomul az ember fia. Beleülsz egy új autóba és a harmadik köröd már jobb, mint az enyém...akkor messze nem a pályaismeret a mérföldkő, persze az is számít. Serpentinen akkor csak azért nyertél, mert a balanszom nem volt jó oda
...gyors kanyarokhoz tapadás nélkül nekiesni...mondtam is, hogy nem lesz esélyem....De mindegy, a lényeg, hogy futottunk pár jó kört
-
erdol
senior tag
Szinte hihetetlen!!!!Még sohasem kaptam ingyen csak úgy!!
Congratulations, you have been awarded 1000 Aeria Points (AP) for participation in our event. Check your APs now.From all of us at Aeria Games, we wish you a warm and happy holiday!
-
tomkatomi
tag
válasz
[HUN]-Kisa #23576 üzenetére
Ha van 6 accja, akkor is inkább a csapatnak adja az AP-t, mint másnak....szerintem...
Én sem kaptam egyébként -
SylarHUN
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #23576 üzenetére
Légyerős! Nekem van 8 accom de 1ikre sem kaptam kódot.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #23574 üzenetére
Erős a gyanúm, hogy fölös kódja nincs senkinek.
Mindenki gazdálkodjon a sajátjával!Hiányoztál a pályáról, de a kéregetésed 1 cseppet sem.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok valakinek van fölös kódja? Mert én nem kaptam sajnos!
Ha én is tudok más kódjával 1.000Aő-t kapni kérek valakit adjon egy kódot!
Köszi előre is! -
rsx
aktív tag
Igy van én is kaptam
[link]
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
JackShephard #23570 üzenetére
rsx is kapott . hogy kell 1000 AP-t osszeszedni 6 nap alatt ? lenyeg?
-
korbi.
csendes tag
válasz
JackShephard #23570 üzenetére
sziasztok. a hgt-ből wectrabali és micur is kapott ilyen 1000-ap-s emailt.bár lehet hogy valamilyen sorsolásos alapon megy ez a dolog mert a többiektől én sem igazán hallottam hogy kaptak volna.
-
-
bgabor6
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom írta-e már valaki, de 1000AP-s event van, csak az e-mail-ed kell nézned, és a kapott kódot bemásolni az adott helyre!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! -
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi #23567 üzenetére
Akkor te voltál :p
Amit leírtam az tökéletesen igaz volt rám, és java részt rád is. Te a már jól kitanult kis dobozzal nyomattad, én abba csak pár napja "ültem bele". Így nekem idpbe tellett kitanulni a kis kocka tudományát. Ezek a körök alatt én tanultam, te meg döngettélMire belejöttem már kevés volt a kör, hogy felzárkózzak. Kormánnyal azt a kis ördögkockát sokkal jobb vezetni mint a többit, bár a féket a bill is "lassan" engedi fel, de pedállal talán még jobb, hirtelen felengedéskor szinte mindig kicsúsztam. A best lapoknál már kezdtem felvenni a ritmust és zárkóztam fel
Az az 1 győzelem Serpentinen volt, én arra gyakoroltam, az ment is. A többin meg új voltam a dobozzal. A gyakorlásom végül is meghozta a gyümölcsét, győzelem vasárnapVolt, hogy 1 MPvel javítottam meg saját rekordom, amit aznap délelőtt állítottam be.
-
tomkatomi
tag
A "nem tudom ki" az a Senki, azaz én
...
Szerintem rám gondoltál, bár mindez nem igazán fedi a valóságot. Közel 2 év játék után ismerem a pályákat, igaz, van amelyiken többet megyek, van amelyiken kevesebbet - úgyhogy én nem fognám arra, hogy ezt vagy azt jobban ismerem...A balance, illetve a vezetési stílus, no meg hogy mivel nyomatod a dolgot (kormány, gamepad, billentyű) sokat számít. Míg billel csak reszeled a kanyarokat, illetve pumpálgatod a gázt, addig a többi dologgal lehet finoman adagolni (tartani) a gázt és a kanyar ívét. Ezeket összeadva másodpercekben mérhető a hátrány és nem a bill. javára...
Egyébként a nem tudom hány meccsből (talán 5-6?) csak 1x nyertél, igaz best lapot többször futottál, mint én.
Ha mégsem rám gondoltál, úgy sorry...csak az uzsidobozból következtettem, meg hogy [3Gr]Paja1 volt az ellenfelem akkor... -
bix-
tag
válasz
hugoagagyilo #23564 üzenetére
Nvidia Geforce Go 6100 van nálam. A többi laptopos "kollégát" nem tudom, mivel játszanak.
-
PaJa1
őstag
válasz
bartis #23561 üzenetére
A gyakorlás és a tudás sokat számít.
Lehet, hogy nem rég kezdte, de begyakorolt pár pályát a kis kocsijával és ott jól megy. Te meg mint zöldfülű megkell tanulénod az autóddal azon a pályán a féltávokat, íveket. Ha ez megvan akkor meg be kell hozni az eddig összeszedett hátrányt. Ha ez megvan az utolsó kör vége előtt akkor nyertél. Ezt pár napja már nem tudom ki ellen CL2es uzsidobozzal játszottam el.Nekem az otthoni gépemen is játszható volt a játék, de nem ment döccenés mentesen. Explorerezni elég volt, de komoly versenyt nem bíztam volna arra a gépre.
-
hugoagagyilo
tag
-
ABnormal
őstag
válasz
hugoagagyilo #23562 üzenetére
a kisgépemen (1magos a64 2400MHz-en,1giga memóriával és ati 9600xt vga) játszhatóan fut
ill. ezt találtam :
suggested system requirements:
Pentium 4 2.5 GHz, 1 GB RAM, graphic card 256 MB (GeForce 6600 or better), Windows XP/Vista.de itt a tuti leírás!
ne kelljen még kattintani sem....
-
hugoagagyilo
tag
válasz
bartis #23561 üzenetére
Szia.Hát nem mindegy milyen autóval mész,illetve lehet a többiek trunk -ol nak +beleszámit a gép sebessége is szerintem illetve a net kapcsolaté valamint azt vettem észre ha elöttem laggolnak akkor már nem olyan pontosan irányitható az autó legalábbis nálam, és ez másodpercekbe kerül.
Tényleg mi a pontos gépigény már annyian kérdezték tőlem,nem igazán találom se az Aeria-nal sem az Invictus-nál de lehet csak én vok bal.... -
bartis
csendes tag
Szevasztok,és egyben Békos Boldog Karácsonyt Kivánok mindenkinek,no meg sok új kocsit a boltban
Kissé belefáradtam már ebbe a játékba.Nem tudom miért,de mintha trágyát sem érne a kocsim.A kezdő,alpkocsikkal induló társim is lenyomnak,pedig felfejlesztett kocsival voltam.Vagy ez inkább a PC fügvénye? -
Mariann294
őstag
Csináltam egy DirT 2-s vidit ha érdekelne valaki a topikjában megnézheti itt.Bocs az offért dehát ez is autós game,ugye
-
Mariann294
őstag
Békés boldog Karit mindenkinek!
Csabinak pedig jobbulást,és a kocsijának is!
-
csaba0223
senior tag
Miután belém jött a hölgy vagy 80-al szépet drifteltem két oszlop közé!
A hölgyet elvitte a mentő. Többet nem tudok róla!
Én saját felelősségemre nem engedtem hogy bevigyenek. A lábamon sérültem de nem vészes. Lett egy kisebb belső sérülésem azzal lábadozom itthon!
Az én kocsimon a szakértő gazdasági totálkárt állapított meg! -
SylarHUN
senior tag
válasz
Creative997 #23544 üzenetére
Köszike Crea!
Beléd is, neked is, boldogságos karácsonyt és boldogabb új esztendőt. -
csaba0223
senior tag
válasz
SylarHUN #23546 üzenetére
A női sofőrökről csak ennyit! Tisztelet a kivételnek!
A hölgy autója
Az én autóm
Szintén az enyém -
Bazzzs
senior tag
Ez nekem is furcsa, hogy miért nem jönnek az autók. A patch megmagyarázható azzal, hogy vissza lett dobva a Hannah, illetve nem értettek egyet az Invictus-szal, de még a Cobra megjelenése előtt volt egy AMD-s kódbeírós event, amiben le volt írva, hogy jön hamarosan a Cobra, továbbá 3-5 AP-s autó. Az utóbbiakon valamiért azóta is csücsül az Aeria. Remélem karácsonyra csak bedobnak 1-2 kocsit... bár amennyiben pénzt akartak volna csinálni belőlük, akkor már jönniük kellett volna, hogy a kis Jonny kérhesse karácsonyra
. Nem tudom mire várnak.
-
UnConnecteD
senior tag
megvarjak, amig mindenki megunja annyira, hogy mar csak muszajbol inditja el a jatekot ?
csinalta valaki mostanaban a 140m ugrasos mission-t? mostmar azt csinalja, hogy hiaba van meg a tavolsag, nem tortenik semmi. ha ujra belepek a jatekba, akkor se. 5x csinaltam meg egymas utan, es 1 db sarga kulcs lett belole. ilyen aprosagokat MIERT NEM lehet kijavitani?
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #23546 üzenetére
Nem lehet véletlenül, hogy DarkDevil helyett a párja játszott?
Van olyan kormány amit lehet ölbe venni, talán Logitechnek van, de a Geniusnak biztos. Nem tudom mennyire tartható szorosan, én inkább a masszív asztalhoz rögzítést választom.
Tegnap én is mentem jókat, alap cl5ösöket próbálgattunk.
Autók, pályák vannak készen, de "raktáron" vannakNem tudom a kiadó mikor szándékszik bedobni őket. A német verzióba se csak német autók kerültek...
-
SylarHUN
senior tag
Majd ha lesz időm, akkor frissítek a tablón. Legyen egy mostani is.
Mindenkitől várom az ön arc képeket, nick name-el 1ütt.Szép idők voltak nagyon.
És ezúton köszönném meg a csapatomnak (OBB) a nagylétszámu megjelenést a vasárnapi megmérettetésen!!!!
Biztosan sokan kint voltatok síelni este 19óra magasságában a mínusz 11 fokban.Pontosan rajtam kívül 2-en jelentek meg (bakosgabor és nepster).
Illetve ott volt marko is de ő csak arcade-ban utazik.Nagyon jó versenyeket mentünk tegnap az OBHUN játékosokkal!
Számomra óriási meglepetés DarkDevil profi (isteni) játéka.
Lánylétére tökéletesen vezet.
És ráadásul úgy, hogy a kormány a lába közévolt szorítva! Anyááááám.Azért az tényleg hihetettlen, hogy a Cobra-óta nem jött 1 kocsi sem.
Én azt hiszem, nem a régi motorosokra építenek az aeria-nál, sokkal inkább az új játékosokon van a hangsúly. Nekik minden új. Minek új cucc? Szerezzék meg a már ott szereplő dolgokat.
De ez nem csak itt van így! A DarkOrbit-ban ugyan ez a helyzet, aki magas szinten van, annak semmi újdonság nincs már benne. Pedig ott Jelenleg online: 77.823 Regisztrált: 29.080.927 játékos van. Asszem kicsit több mint a PT-ben.
De ott sem tesznek a régi játékosok kedvére. Azok levannak kakilva. -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #23543 üzenetére
Még szép, hogy nem hozzák vissza azt a fajta explorert. A fánkolást először könnyítették, aztán nehezítették, de nem azzal amivel könnyebb lett. Ha a simára tették volna a nem régi nehezítést akkor talán valamivel jobban megérdemeltek lennének a PDk.
Az új autókon, pályákon, egyáltalán az új verzión valamiért elég sokat ülnek, semmi előrelépést nem látok. -
Creative997
őstag
Én lassan tiplizek haza, tehát nem leszek, talán még év vége előtt.
Úgyhogy mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #23535 üzenetére
Régi szép idők.
Én csak akkor szoktam fent lenni ha valami akció van.Pl PH összeröffenés..vagy ilyesmi.Annyira idegesitő hogy már jóideje semmi új autó nincs,semmi új cucc...
Ráadásul már vagy 2 hónapja írtam ezeknek a szerencsétleneknek egy megható levelet az explorerről hogy hozzák vissza azt amikor olyan sokat lehetett kaszálni stb,hát még válaszra sem méltattak.
Kapják be...
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard #23540 üzenetére
Az ilyet sose tudtam, most se.
Crea,
mondtam, hogy volt régebbi verzió isde azért tényleg elég sűrűn jöttek
-
JackShephard
tag
Paja, nem tudod, hogy lesz-e karácsony környékén valami autóvásárlós akció? Ilyen 1-et fizet 2-t kapra gondolok, mint ami tavaly volt. Ja és szerinted halmozottan lehet vásárolni, hogy mondjuk 3 at veszek AP-ért és akkor 6ot kapok? Vagy 1 accounttal 1 ilyen akciós vásárlást lehet lebonyolítani csak?
Köszi a választ. (ha lesz)
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #23538 üzenetére
Az 1.4es volt nyár közepén kész, előtte is volt már
-
Creative997
őstag
válasz
Bazzzs #23537 üzenetére
Ezt a képet szerintem tavaly (2008) tavasz végén-nyár elején csinálhatta Laca, sajnos kb 11-12en maradtunk itt közülük
szerk.: megtaláltam, nyár közepén
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Én másfél éve játszok, de ehhez képest a képen lévők 80%-át még elvétve sem láttam soha. Ennyire elfogytunk volna vagy én voltam fent rosszkor?
-
PaJa1
őstag
válasz
Aztaaaaa, ez lassan 2 éves lesz! Másfél már megvan szerintem.
-
Creative997
őstag
Jaj mit találtam!! De rég is volt, nagyon régi de nagyon szép időkben..
-
PaJa1
őstag
válasz
Attka85 #23533 üzenetére
Elég ha lassabban mész és máris több időd van PDket gyártani. Úgy látom EDRen mész, ott 3 PD is megvan egyik másik kanyarban. Nevetségesen hamar adja a PDt a játék már a csúszásra is, 2 MP kell csak. Én már elfelejtettem, mennyiket hordtam össze PD hajurászással EDRen
Próbáld ki a Hexant, vagy a Corollat, azok lassúak de kegyetlen mód mennek keresztben PD hajkurászáshoz legjobb választás. A Hexan előnyére legyen szólva, hogy RPs, hosszú áttételei vannak, erős, így elég csak a gázzal játszani és cúszík keresztben, különösebb trükkök nélkül. Ami még nagy pozitívuma, hogy nem csak PD hajtásra jó, hanem szép hosszúakat is lehet vele csúszni. -
Attka85
tag
Sziasztok Sebesség Katonái!!! Igen Paja a PD-k után mentem, de sajna nem lett meg az álomhatár az 5000RP, viszont most megvettem bele minden gyorsulással kapcsolatos tuningot, meg 1 Bodyt, de így már túl gyorsan kanyarodik és nincs annyi időm hogy 2# keresztbe tegyem egy-egy kanyarban...szóval stock MR2 a legjobb driftelni Simben legalábbis én így gondolom...jó még a stallion és az Rx7SpiritR, de az MR2 legjobb magasan szerintem...én úgy driftelek Simben hogy pumpálgatom a gázat és berántom a féktávon a kanyarba, persze aztán adagolgatom a gázat, meg figyelni kell nagyon a seggére, ehhez érzék kell és nagyon csúszós setup: grip: F+, aero F+, brake F+, Accel.:A+, meg ha 4WD, akkor az R vagy R+...nekem így még a Panama is táncol szépen, csak az gyorsan visszatapad, mert a seggében van a motor (súly)...kb ennyija és a kormánynál arra törekedek, hogy semmi ellenállása ne legyen(kiszedtem belőle a FFB motorját is
így gyorsan lehet reagálni a seggének a kitöréseire...pluusz a kormánybeállítás is olyan, hogyfinom legyen, mert így hogy nincs benne a motor és ugye rugó se, gyorsan tudom tekerni és nem kell hogy érzékeny legyen, meghát csak 180°-ban lehet tekerni max(90°+90°) szóval tökéletesen megfelel nekem így...Remélem soha nem kell megválnom Tőle, de már a gázpedálom 2x eltört, most saját gyártású rugók vannak benne, meg a kormány is szépen kopik, ahol érintkezik a felfogatással, de imádkozok, hogy bírja még, mert szerelmem tárgya lett már a piros Logitech FFB GP...
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #23531 üzenetére
Autóteljesítmény-javító dolgok nélkül
SIM Cobra sphinx reverse 7 kör
CTF Cobra tokyo 5 perc
TA Rookie Sunbay 30 körA csoportmeccsek utáni programot nem tudom. De én örülnék ha már másik pályán mennének a versenyek.
Attka,
PDk után mentél vagy csak úgy érzés miatt driftelgettél?Ma du kormánnyal próbáltam driftelgetni...de ejjjj, ha sokáig csinálnám másnapra izomlázam lenne. Javultam, okosodtam is a dologból. FFBet letekertem, hogy lehessen pörgetni, és felhúztam a fejmozgást, így már élvezetesebb volt és jobban is ment, mint ezen beállítások nélkül
De szerintem a kormányszögemet vissza kéne tenni kezdő szintre és onnan építkezni felfele. -
erdol
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #23527 üzenetére
Milyen kód?
-
Attka85
tag
na VAS, HPT és HPC csapatokkal jó volna legalább a CTF-ett lenyomatni, hogy minél kevesebb maradjon az új, szebb évre...a simhez úgyis kell Paja, de alán a TA-hoz nem, akkor azti le lehetne tudni, majd egyeztetek a csapattársakkal is, remélem este 6-7 körül majd összerázódunk, mert engem már frusztrál, hogy mindig valami van, vagy a netemmel, vagy az xp-m xaraxik(1hét=2 reinstall
), vagy csak 2-en vagyunk...pedig az összetartás megvan és nincs gond, szóval már csak pici hangolás kell és minden okés... Szeretném, ha a HOT nemcsak jól hangzó név lenne, hanem kivívnánk mindenki elismerését, de sajnos eddig nem annyira halad ez a szekér, de ígérem mindent megteszek, igaz nem én vagyok a csapatfőnök, de sajátomnak érzem a brigádot, mert kiváló emberek alkotják és ezúton is kívánok Szebb Jövőt minden csapattársnak és pH-tagnak...Isten Áldjon Titeket Vasszekerek Bátor Lovagjai!!!!!!!!
---Más: kicsit drifteltem Simben az új gépemmel, az MR2-vel--->majdnem meglett az 5000 RP versenypont, de sok lett a nice drift...(viszont 1 perc kellett körönként...dehát ez nem a sebességről szól...
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok!
Egy kódot tud nekem adni valaki? Mert nem kaptam. -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #23523 üzenetére
Akkor már ráérsz, 11 elmúlt
Jó kupakolást -
-
Mariann294
őstag
válasz
Detalien01 #23518 üzenetére
looooooool először azt hittem újonc vagy és ez az első hsz-ed.Aztán látom hogy tag vagy,hozzászólásod van bőven...erre tessék
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #23519 üzenetére
Úgy tudom a forum csak eredeti játékokkal foglalkozik, azt meg boltban lehet kapni vagy online rendelni vagy fizetősen letölteni.
A GTA2 már ingyenes -
Creative997
őstag
válasz
Detalien01 #23518 üzenetére
vagy ez nem ide tartozik?
Ráhibáztál, talán a GTA San Andreas topikban kérdezd meg [link]
-
Detalien01
tag
sziasztok,nemtudja vki megmondani honnan tudom letölteni a Gta Sanandreas-t? sehol sem találom...
és köszönöm!vagy ez nem ide tartozik?
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #23516 üzenetére
Ma már nem lesz ebből semmi az biztos. Talán holnap.
A gond inkább az hogy 3 csapat nem tud összehozni 1 versenyt, akkot a másik csoport sok versenyét még nehezebb lesz, főleg hogy ott 4 csapat van. Az az érzésem hogy az A-csoport versenyi következő évre lesznek halasztva vagy talán még a 2 ünnep közé, de ahogy néztem, HOT-nak kéne inkább megjelennie, őket nemigazán látom, főleg hogy nekik még sok bepótolnivalójuk lenne -
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #23515 üzenetére
Fasza.
Nem tudtok visszajönni?
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #23514 üzenetére
Nem zajlott le, habár létszámilag nem voltunk messze tőle.
Ebben az évben ez volt az utolsó alkalom szerintem amikor így ráértem, good luck a társaknak
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #23511 üzenetére
Na....sehun senki.Vagy már le is zajlott?
-
SylarHUN
senior tag
Kedves csapattársak! Jó lenne végre összehozni az OBB Vs. OBHUN illetve pH, Thunder Alley összecsapást. Számítok rátok, vasárnap késődélután, vagy az esti órákban egy jó futam erejéig!
-
Creative997
őstag
OBB-s kollegák nem tudnak feljönni egy fél órás TA-ra?
-
Creative997
őstag
Ahogy látom OBHUN bőven megvan, ha jön még OBBs és ph-s akkor le tudjuk nyomni a TA-t
-
Creative997
őstag
A mai este nekem is jó, holnaptól év végéig már nem
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #23507 üzenetére
Nekem is jó ma a este is.
-
rsx
aktív tag
válasz
Mariann294 #23507 üzenetére
Sajnos nem
, nagyon kevesen voltunk
-
Mariann294
őstag
Tegnap sikerült valamit lebonyolítani?
Ma nem nyomjuk le a TA-t? -
erdol
senior tag
válasz
bakosgabor57 #23505 üzenetére
Igen rajtad kívül sehol senki ketten kevesen vagyunk.Így akartam írni.
-
Creative997
őstag
És megvan az 5000.
, köszönet Wandalnak az 5000.nél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Viccrovat
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- E-roller topik
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Milyen SSD-t vegyek?
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest