Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
játék közbe.. kirak játék... ezt irja mikor lépnék be
Server is shut down ... ez miért van :S ?S ???
-
hugoagagyilo
tag
Server karbantartás most zajlik.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ejha 8 milla az szép.
Én is végignyomtam 1 drifttel egy 10 percest magyar pályán nekem úgy lett 2-2,5 millió pontom.
Kár hogy nem 1,5 évvel korábban találkoztam a PT-vel. De akkor még Americas Army-t nyomtam.Ott viszont általában az újabb verziók jó dolgokat tartalmaztak újításokkal megspékelve nem így volt mint itt hogy szinte visszafelé fejlesztenek.
-
PaJa1
őstag
válasz
Napfénysüti #24285 üzenetére
Régen mikor nagyon benne voltam a driftben akkor 8 milla körül hoztunk, a lényeg azt hiszem most is ugyan az. EGY driftet kell végig csinálni, akkor ad a legtöbbet.
Sajnos el lett baszarintva a drift mód is, arkád lett.LevelRben eltöltöttem pár órát, ott is az a tapasztalatom, hogy arkádul sokkal többen versenyeznek, mint sim irányítással. Elég sokat kellett várni mire összejön egy cl1es sim szoba, de az indulók jelentős része kezdő - ez nagy gondot okoz ghost OFFban, ami nem változtatható - a másik fele Corallal indul, azok ellen nem sok esélyed van kezdő autóval. Igen ott a PTben CL2be tökéletesen beillő Corall CL1es
A folyamatos csak nekem ne jöjjön valaki rettegés után már lehet a saját tempót autózni, de a cél nagyon hamar eljön, mert iszonyat kevés időt lehet a pályán tölteni!!! 2 kör a legelterjettem mint maximum! Persze a kifizetés se sok, 400at nem sikerült elérnem egyik pályán sem. Wanganon nem mentem, pedig a szobák nagy része azt választja.
A single challengekből lehet jól XPt RPt szerezni, de nem játszhatóak újra, így egyszeri lehetőség marad
A chat mag valami borzasztó szar! Se korrigálni nem lehet, se verseny közben kikapcsolni a felugást, se régi elküldött üziket újra előhozni. Játékmódok hiányoznakdrift, drag, challenge
Ami jobb, hogy lehet bérelni autót, rendezettebb a bolt, vannak verseny közbeni kis eventek pl: legyél 1., legyen tied a legjobb köridő, ne ütközz, stb, új játékmód, új pályák, új/más autók, új design elemekTehát ami jó azt nem kéne elbaxni! A két verzió pozitívumaiból kéne összedobni a következőt!
milomi,
hanyas szintű vagy? -
milomi
tag
nevet nemlehet átirni ? mert nekem a nevem 9180....... stb stb
-
milomi
tag
nevet nemlehet átirni ? mert nekem a nevem 9180....... stb stb
-
Bazzzs
senior tag
Bocsi mindekitől, de nem voltam eddig gépnél. Válaszoltam minden érdeklődönek
-
milomi
tag
válasz
Napfénysüti #24281 üzenetére
Én már kértem tölle délelőt.. de még nemjelentkezett
am nekem meg egy RONy Cobrám van.. de nem az igazi... Dragon egy felkokszolt Quatro elver.. hiába lerajtolom és Prefect -et váltok... csak lestem... kéne egy Amerikai autó kb 350 lóval.. már Driftelni is lehetne össze 1 millát.. azért már lehet kapnék vagy 2000 Rp-t is sztem .. -
JackShephard
tag
válasz
Blade.T #24272 üzenetére
Múltkor én is felkukkoltam a Level-Rre, nekem is jött egy zsák popper, meg egy zsák nőcske is.
Gondolom ezzel akarják ösztönözni az embereket a játékra, de ennyire alacsony RP kifizetéssel soha napján sem érsz el semmit. Max. ha napi 16órába tolod, de azt meg minek, miért.. stb.
Ja, szintén hotspottal.. -
Blade.T
tag
Hotspot-ot raktam fel.
A chat rész valami iszonyat rossz, megörülök ha PTben is ez lesz...
Megnéztem megint tényleg lehetséges az örökre vásárlás, Rp-s és Gp-s verdáknál.
Csak az a gáz akinek nincs Rp-je sem az amíg összespórolja a pénzt, egy verdára megőszül, 200-300 Rp egy futamra nagyon kevés szerintemJa kaptam 2x100db Rp duplázót meg 2x100db Xp duplázót meg 4x3days Rp Girlt
-
PaJa1
őstag
válasz
Blade.T #24270 üzenetére
Mit használsz a németekhez való bejutásra? Én CyberGhostot.
Az örökre vásárlás szerintem lehetséges, a felső lehetőségek azok, azt írja rá hogy nem lehet bérelni, de az az örökre bérlés úgymond. Még nem volt alkalmam kipróbálni, mert nincs se GPm se RPm új kocsira.
A chat és a sinlge rész sokkal rosszabb mint PTben, azokat gyűrtem most egy kicsit. -
Blade.T
tag
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #24265 üzenetére
Az amcsik verziója a legrégebbi, ennél már van újabb. A németeknél ha jól tudom akkor csak 1 hónappal fiatalabb verzsön van. De már arra is tuti készült újabb, mert az is tele van bogárral. Az aeria túl sokáig halogatja az új verzio felrakását, szerintem már nálk is van javított.
Új licenszelt autók is készültek, új vonalvezetések is. Az utóbbi időben rendes nagy pálya nem igazán készült... Airport... ugyan már. Python és Downtown volt az utolsó nagyobb dobás.Egyforma alapot kéne minden kiadónak nyomni és csak részletekben térne el a játék a többitől, exclusive autók, pályák, festések. Így mindenki megtalálná ami neki tetszik, tehát az emberek ízlése lenne a döntő szempont nem az, hogy az egyik verzió szar a másik meg nincs még elqrva.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Bazzzs #24264 üzenetére
"Odaát" LevelR-ben ad 1-2-5GP-t a talált dobozka.Sőt puzzle darabok is akadnak néhol amiből összejöhet egy két apró extra nyeremény.Pl valamilyen autó
Ezeket én itt is eltudnám viselni.
Unconnectednek:Hanem is uj pályák de uj vonalvezetésüek vannak ,főleg egy extra hosszu Tokyo.
És figyelem ott már nincs ghost!sőt tele vannak az utcák parkoló autokkal igaz nem mozdulnak el ha neki megy az ember,de rengeteg terelőtábla van ami igencsak akadályozza a forgalmat ha valaki kidönti.Canal ride tele van autoroncsokkal persze az ideális iven
-
SylarHUN
senior tag
válasz
UnConnecteD #24265 üzenetére
Az a kérdés, hogy ők tehetnek e erről?
Bár az azért nagyon ciki, hogy a WR az AP (1ap) és az XP (1xp) Mystery Box nyereményeket, nem voltak képesek kijavítani 1 év alatt!
-
GabN73
addikt
az milyen már hogy explorerbe találtam AP nyereményt,de nem kaptam meg ?
-
SylarHUN
senior tag
Ki sokat markol, keveset fog!
Mennyire igaz.... -
ABnormal
őstag
nem igaz,hogy nem látjátok,hogy kinek az érdeke ez a több verzió...ki az aki több hasznot húz mindebből? ( tetszett amikor írták valahol,hogy nem MI vesszük el tőletek a játékot,hanem a csúnya aeria hibázott,hogy engedett benneteket játszani...
)
-
PaJa1
őstag
Akik panaszkodnak azok valószínűleg az arkád játékot részesítik előnyben vagy kisiskolások.
A német verzió még arkádabb lett mint az amcsi, de a sim részt bővítették illetve kiterjesztették minden módra, lehet választani. De sim szobát csak akkor csinálhatsz ha letetted az összes tesztet. Lehet, hogy már nem így van, megváltozott, de a verziót amit próbáltunk abban ez volt és ez jó.Szerintem is hanyagolni kéne ezt az IP blokádot és az ezt kiváltó okot is!
-
SylarHUN
senior tag
Emiatt a barom IP szűrés miatt, szépen tönkre megy az összes verzió!
Nem értem, ezek a tanult emberek nem látják ezt?
Összesíteni kellene egybe az egész játékot, egy kiadóhoz nem így össze vissza mindenfelé.
Ja és persze mindenki vihetné az eddigi eredményeit és javait az aktuális verzióba. -
dokar
addikt
válasz
hugoagagyilo #24253 üzenetére
ahogy érzed, nekem már az alacsony ping miatt is jobban megérné. meg a húsz fős csapatból is csak egy volt amerikai, 2 japán a többi pedig európai. a legjobb az lenne, ha az egész IP szűrős dolgot dobni kéne, aztán mindenki oda megy ahova akar.
-
dokar
addikt
válasz
hugoagagyilo #24250 üzenetére
Ma kaptam egy levelet, hogy a hazánkból érkező sok panasz miatt az európai LevelR megpróbálja kiharcolni, hogy mi magyarok IP szűrés nélkül csatlakozhassunk a többiekhez és ne a bugyuta amcsikkal kelljen a PT-ben vesződni.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #24250 üzenetére
Igen aeria forumán én is olvastam, valaki írta dumaládába hogy 15-én vége a japo verzionak.
Mindenre ami nem hoz hasznot a bezárás vár, jótékonykodásból nem lehet megélni. -
hugoagagyilo
tag
Hát ez is eljött
Hivatalos link. [link]
Nem tudom jó e ez nekünk.Forditoval kibogarásztam hogy Japánben megszünik a játék
2010 Március 15-én 12:00-kor.Február 1-től már nem lehet a játékra regisztrálni és CP-t ami nálunk AP. Február 26-ig lehet még felhasználni illetve venni.Valamilyen jogokra hivatkoznak hogy visszatéritésre nincs mod.
Itt van némi magyarázat a miért re:It is widely-rumored that Japan's Level-R will finish commercial service because of less and less customer who they give up expecting Gamepot’s lazy services, no-updates of client programme, no-additional new real car, and cancelled many events and contents. So , most of middle or core player had already immigrated to Project Torque. But, they got ip-ban from PT on 2009.
google:Ez a széles körben hír járta, hogy a japán Level-R befejezni kereskedelmi szolgáltatás miatt egyre kevesebb az ügyfélnek, aki azt adja fel számítottam Gamepot lusta szolgáltatások, no-updates kliens program, nem-valóságos további új autó, és a törölt sok esemény és a tartalmát. Szóval, a legtöbb közép-vagy mag játékos már emigrált a Project Torque. De ők kapott ip-tilalom alól a PT, 2009.Pedig nekik már az új pályáik is megvoltak.Reméljük nálunk nem ez a jövő!!
Valaki interjuvoljon már meg légyszi egy Invictus-os fejlesztőt ha teheti. -
hugoagagyilo
tag
válasz
UnConnecteD #24246 üzenetére
És melyik csapatban ki van ?mik a nickek mert szoktunk HPT-s tagokkal játszani.
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo #24242 üzenetére
Bekapcsolódhat más is a beszélgetésbe?
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24244 üzenetére
lett egy masik HPT is. Hungary Perfect Team. szoltam nekik, hogy valtoztassanak tag-et, mert ez mar foglalt, egyelore nincs semmi reakcio
-
-
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24242 üzenetére
Csak toljátok szorgalmasan több ilyen csapat is lehetne hogy a játék fennmaradjon még egy darabig.
Karibaba jövő héten esténként leszel egy kis class 6-ra? -
hugoagagyilo
tag
Ez most itt kicsit durvább volt azért,és nem szeretnék több ilyet meglátni nálunk.Igaz van nálunk gyenge játékos aki hajlamos egy kört is lemaradni de megvárjuk és örülünk hogy ilyen kitartó.Persze előfordul a játék hevében hogy valaki befut,velem is többször előfordult figyelmetlenségből de leginkább azért mert elpofázom az időt
Már súlyos sörmennyiségekkel tartozunk egymásnak a balfácánkodásért.A chat tul személytelen és a Te lelkiálapotodtól függ hogy értelmezed amit irtak neked,persze speakon is megy az any...zás de itt már van hangsuly is és abbol meg a hozzá tartozó emberkéből már tudod hogy nem vérre menő dolog ez
Creanak már sikerült ezt a kis hangulatot megtapasztalnia és szerintem nem lehet rossz véleménnyel rólunk.
-
-
Karibaba
aktív tag
Ma nagyon bunkó voltam, mert mentem kb 20 versenyt az OBHUN csapattal és 1 szer verseny végén nem tudtam megállni CT5-ön mentem vagy 200km/h val és 5 cm en múlt hogy becsúsztam a célba.A többiek nem értek be 15sec alatt, de én egyből elnézést kértem de ez úgy látom nem volt elég, mert 1-2 emberke csúnya megjegyzésekkel illetett, amire én csúnyán válaszoltam. A 20 versenyből többször volt olyan hogy mások becsúsztak a célnál ahol mi várakoztunk, de olyankor nem történt megjegyzés.Ezért gondoltam csak én lehetek ekkora bunkó? Ezután mindenki kilépett a szobából.
-
JetiRulez
őstag
Akkor én elvileg rövid időn belül kapok 1100 AP-t így: [link]
Bocs, de a PH képtár az istennek se akar működni. -
PaJa1
őstag
Az lassan 2 éves HSZ
A hivatlos forumon a shoutbox alatt szokott lenni kiírva ha van ilyen ingyen APs lehetőség.
Játékon belül meg a Challenge módban nyerhetsz ha első vagy második leszel, a belépéshez kell challenge ticket, ami 5 ap, de elég sűrűn alapnyeremény az eventeken is. -
hugoagagyilo
tag
válasz
milomi #24227 üzenetére
Cobra !A legnépszerübb class3-as sőt a legjobb.Kis idő és kitartás mig megtanulod kezelni de aztán élvezni fogod az tuti!Nem kell megvárni mig fullra uppgradeled sokszor használunk "stock"-ot akár még a kedvedért is
és mindig találsz class 3 szobát,persze sim- ben keresd.
Ja és AP ügyben 22-e óta erről harsogott az oldal hogyan szerezhetsz 1000Ap-t ingyen.Bár azóta kicsit megkavarták a feltételeket de bizunk benne csurran cseppen belőle valami.
Olvasd rendszeresen itt a PH-t a szemfülesek általában berakják ide ha valami érdemleges
történik Pt-vel.
Üdv: Hugó -
SylarHUN
senior tag
válasz
milomi #24227 üzenetére
A cobra magasan az 1ik legjobb autó a játékban.
Ap-t valóban lehet szerezni, de 1xűbb venni! PL. onebip-en simán sms-el.
www.onebip.com -
milomi
tag
Sziasztok a PROJCET TORQUE játékban hogy ehet AP-t szerezni .. ?? nekem mindég csak RP-t meg XP -t ad :S:S .... + tegnap elbasztam vettem egy ócska VASAT.. COPBRA COUPET.... :S peddig az emerikai kocsit akartam.. csak 15 level még nem adja:S:S ... valakii segitsen már hogy kell AP-t kapni.. köszönöm..
-
hugoagagyilo
tag
Hééééééé senki nem játszik?Alig van valaki a ph channel-en.
-
Bazzzs
senior tag
Köszi a válaszokat! A jelenségről tudtam, de még személyesen nem tapasztaltam, hogy így elmászik az irányítás.
-
erdol
senior tag
Az ajándék autót el lehet ajándékozi ha már van nekem?Ha igen hogyan?
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #24221 üzenetére
A nagy fun nem amiatt volt hogy farmoltál, hanem mert jól érezted magad, kergetőzések, derbik, ugratások, szép manőverek, de ha téged csak a pénz boldogít akkor pech. A funt az arkádosítás tette tönkre, az autó se repül úgy ahogy simben.
Az RX8 meg a legkezesebb a kategóriájában. -
Ricco_hun
senior tag
válasz
Bazzzs #24219 üzenetére
Jól mondja Crea. Nekem is volt ilyen régebben, amikor még nyomtam vele. Dragoztam, utána mentem volna simvs-be és az első kanyarnál szembesültem azzal, hogy valami nem kóser, mert épphogy hozzáértem a billhez, már keresztben is álltam. Az autót kb felesúlyúnak éreztem és olyan volt mintha jégen mentem volna. Többek között ezért is hagytam abba, na meg amiatt főleg, hogy a pályák már csak alamizsnát adtak nem pedig xp-t/rp-t és elkúrták a kedvenc játékmódomat a kombózást (sok ember, nagy funok, mégtöbb lóvé).
Más: Most, hogy a Corvette akcióban van, így mennyi AP? Mert nincs fent a gém, nem tudom megnézni. (az rx-8 meg kb semmire nem jó class4-ben)
-
Bazzzs
senior tag
Érdekes, de lehet, hogy tényleg a kormány miatt kavarodott össze valami, mivel nem is igazán csúszott, hanem hiperérzékeny volt a kocsi. Elég volt megpöttyintenem valamelyik irányt az egyenes részen, és máris keresztbe álltam. Újraindítás után lett csak jó, nem értem.
Más: Megint van Facebook-on Poker Heroes event. Ugyanaz mint pár napja. Amennyiben egyszerre legalább 400 játékos van fent, akkor készíteni kell egy képet, feltölteni, és 200 AP jár érte. Múltkor Creával végigültük, de 200-230 játékos körül ugrándozott végig a felhasználók száma. Most is valahogy így áll, úgyhogy nem tudom miért erőlködnek vele. Aki esetleg mégis reménykedik, annak itt az event.
-
PaJa1
őstag
válasz
Bazzzs #24217 üzenetére
Elképzelhető, hogy az arcade irányítás ebragad, de szerintem még az is volt, hogy más beállításod van billre és kormányra is, gondolok itt a helpre és a steering range arányra.
Szerintem az ajándék autót lehet ajándékozni, próbáld meg forum PMben vagy contact us-t használva kérni ezt. account nevek, vásárlás dátuma és tárgya szerintem tuti kell.
-
Bazzzs
senior tag
Találkozott már valaki olyannal, hogy az autó elkezdett teljesen irányíthatatlanná válni? Ma reggel laptopról voltam, így nem kormánnyal játszottam, hanem billentyűzetről. Ellőttem pár kulcsot, aztán mentünk pár kört Pengével, de egyszerűen az egyenes szakaszban sem tudtam egyenesen menni. Egy picit akartam csak korrigálni, épp csak ráböktem a jobbra vagy balra billentyűre, de szinte keresztbe állt a kocsi, és elkezdett driftelni. Ráadásul ez pont az NSX volt, aminek marhára nem szokása a driftelés
Olyan volt mintha jégen mennék, vagy inkább mintha valami extrém érzékenység lett volna beállítva az irányításnak. Miután újraindítottam a játékot, akkor jó lett. Vagy ez az a jelenség, amikor az arcade fizika "beragad"?
Más: Végre valami akció
Vettem is egy Corvette-et. Kár, hogy az ingyen Pannit nem lehet elajándékozni, mert azom már van.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
JackShephard #24212 üzenetére
Köszönöm a hasznos választ
-
JackShephard
tag
válasz
hugoagagyilo #24209 üzenetére
Annak a csapatnak a kasszájába tudsz AP-t befizetni vele, amelyikben éppen tag vagy.
Amennyi APért veszed, annyit fizetsz be.
Gyakorlatilag a csapatod tagjai, így tudnak összeadni AP-t csapatfejlesztésre. -
erdol
senior tag
válasz
hugoagagyilo #24209 üzenetére
Google így:
AP utalvány
Ahol ha ez a tétel a legénység automatikusan kap AP.
Az összeg az AP költ a voucher.That 's hogyan járulhat hozzá a
A legénység vagyon.
webfordítás így:
AP elismervény
Amikor veszed ezt a tételt, a legénységed automatikusan kapja APset.
AP-nak az az összege, amit költesz a voucher.That's-re, az, hogy hogyan tudsz hozzájárulni
a legénységed gazdagság.Nem érted?
-
hugoagagyilo
tag
Légyszi forditsa le nekem valaki ez mire is való és mi a haszna.
AP Voucher
When you purchase this item your crew automatically gets APs.
The amount of AP you spend on the voucher.That's how you can contribute to
your crew's wealth. -
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD #24204 üzenetére
Költeni persze... mit csinálnál a meglévő APval? Más aeriás játékban vernéd el amik tök egyformák?
-
Karibaba
aktív tag
válasz
UnConnecteD #24204 üzenetére
Mi már többszörösen meguntuk a játékot, de az új fiatal versenyzőknek még élmény 1 új autó,hát még 2.
-
PaJa1
őstag
Corvette és RX8 akció van. Ezek és a fejlesztések hozzájuk is le vannak értékelve plusz még ha vettét veszel kapsz mellé panamát, az rx mellé egy phoenixet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 11
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest