Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Battlefield 7
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
Helyes
, sztem egész jó a Raw-ba nekem bevált. Nem jön vki GT3, TC , RX? nekem mindegy...
-
Csaba97
újonc
Sziasztok! Nemrég szereztem be XBOXONE-ra a játékot és tök jó azon kívül h kissé gyenge a képminőségem, Van ugyan olyan opció a menüben hogy Performance, de azon belül semmi sem lehet állítani. Nézegettem Youtube videókat és még ott is jobb a kép minősége mint az én konzolomon. A tv-n is próbáltam állítani amit csak lehet. Mi lehet az oka h nem jó a kép szinvonala? Valamit be kell állítanom? Vagy gond van a lemezzel?
A válaszokat előre is köszönöm! -
rfjanika
tag
válasz
Maxell014 #490 üzenetére
Az AI-val is van gond
Multi resznel ha szervert csinalok eleg sok hulyeseg tud tortenni ami mar eleg idegesito
De persze a legnagyobb gond hogy a kormany kurvaszar. Nem lehet beallitani normalisan ami ugye egy szimulatornal a legfontosabb lenne. Elvileg dolgoznak az ugyon de eleg gaz hogy igy adnak ki egy jatekot hogy elvezhetetlen kormannyal.Ps4 -en ez a gond hogy egy parat kiemeljek.
-
Shodan
őstag
Nem tudom mi ez a siránkozás, án tök jól elvagyok vele. Vki itt játszani is szokott?
-
Segal
veterán
Most lattam ezt a lambot. Szerintem gyonyoru lett. El tudnam viselni ha a kesobbiekbe bekerulne a jatekba
de sajnos szerintem csak a harmadik reszbe dog bekerulni
-
Segal
veterán
válasz
Maxell014 #490 üzenetére
Nekem egyedül single résznél az hogy van pár olyan kombináció ahol az első kanyarba előszeretettel áll meg a fél mezőny de erre egyszerű orvoslás ha kikapcsolom a szabályokat a versenyen mert én úgyis betartom ha ki van kapcsolva de így nem jön a felugró üzenet hogy jogosulatlan előnyt szereztem (mert meg mertem előzni az álló autót) és engedjem vissza.
Ezt leszámítva nekem semmi problémám a játékkal (max az hogy a season passomhoz még nem jöttek a csomagok)
-
kozmy
őstag
válasz
ForRedGlory #487 üzenetére
Már így ís ki jött egy 10GB update, és joformán semmit nem segített rajta.
-
kozmy
őstag
Egyenlőre nagyon gyászos a gém sajnos.
-
Segal
veterán
En meg egyelore csak remenykedem hogy a jovohet vasarnapi szabadnapom megmarad mert akkor tudnek indulni megint a vasarnapi versenyen. Sajna mivel gyakorolni nem lenne idom ezert megint max sereghajtonak de legalabb ott lehetnek
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Van köztetek olyan aki Ps4- ről játszik ?
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
ForRedGlory #475 üzenetére
Nekem is az új driver óta alacsonyabb az fps, látványosan akadozik időnként. Az esti futam előtt vissza is teszem a régit.
-
Segal
veterán
válasz
ForRedGlory #477 üzenetére
Passz
Én nem játszok a Forzával így nálam ez nem probléma.
Max várj pár napot nvidiát ismerve még a héten jön egy (hotfix) driver... -
Segal
veterán
válasz
ForRedGlory #475 üzenetére
Arra a megállapításra jutottunk többen is az egyik nvidiás cikk után hogy a 385.69-es mindenkinél nagyszerűen muzsikál és az utána jövők érdekes dolgokat művelnek...
Még egy cikk is foglalkozott a témával egy másik oldalon. Szerintem tedd fel a fent említett drivert azzal nálam minden játékba minden oké. -
ForRedGlory
félisten
Tortent valami a jatekkal? Akkorakat roccen kb 4-5 percenkent, hogy az uton sem lehet tartani a kocsit...
Lehet az uj NVIDIA driver tett neki keresztbe....
-
Shodan
őstag
Multiban hogyan lehet Vechicle Class-t állítani?? Egyszerűen nem találom sehol , csak akkor engedi ha létrehozok egy új lobbyt , de utána már nem látok sehol erre opciót.
-
zoli7601
csendes tag
Akkor az Assetto Corsa sem egy nagy eresztés a Nord -Trackday, Spa-GT2 és kb. ennyi szervereivel, meg az összesen kb. 50 játékossal napszaktól függetlenül.... Tengerentúli trackpack kinéz nektek még ebben az évezredben vagy muszáj lesz modokkal tolni, amik sajna tutira nemlézerszekenneltektehátszarok? Tényleg üdítően hatna ha nem próbálnád itt is előadni a hülyeségedet, mint a másik oldalon....
-
dino_m
senior tag
"Annyi a jatekos amilyen a jatek."
Ezt hogy érted? A játékosok mennyiségétől függ egy játék minősége? Na, akkor baj van, mert általánosságban az autós szimulátoroknak igen kicsi a közönsége, szóval akkor ez azt jelenti, hogy sz@r játékok a szimulátorok.
Viszont azt is jelenti akkor, hogy a szimulátorok között az egyik legjobb a CARS, mert a játékosok számát tekintve az egyik legnépszerűbb szimulátor."Az az ember meg egy pocs ."
Megszólalt a gödörben a lyuk avagy Bagoly mondja verébnek...
-
vernux
tag
válasz
kishubi84 #462 üzenetére
50 főből 6 fő jelentkezett a bajnokságra. Ha nem dobna mindenkit ki, akkor több arc lenne és az lehet még több arcot vonzana. Nem néz ki valamit sikeres bajnokságnak már bocs (17 fő jelentkezés alatt nem indul el a bajnokság ha jól emlékszem, úgyhogy lehet itt bajnokság sem lesz
)
-
barcalaci84
őstag
válasz
kishubi84 #462 üzenetére
szerintem aki ilyet kapott az röhög szintén rajta..
nem Nano miatt vagytok kevesen , de h az a magyargyalázó , csalózó hozzáállás nem segít h később esetleg legyen valami ...
ha véletlenül valaki tag lesz , akkor se sokáig húzza...egy versenybaleset Nano-val vagy esetleg gyorsabb mint Nano és hipp-hopp kikerül a csoportból... -
kishubi84
tag
válasz
barcalaci84 #460 üzenetére
a szervezésben semmit nem segít a létszám, legyen az 120 vagy 50, egyszerűen a tisztánlátás miatt került erre sor.... nekem még nem volt vele konfliktusom, de lehetett volna, azonban esélyt sem adtam annak hogy ez bekövetkezzen, ha kapnék tőle "olyan levelet" amit itt többen mondtok, elolvasnám röhögnék egyet, és ennyi, ő ilyen, ami a szívén az a száján, néha túlságosan is.... Ezért én nem ítélek el senkit, mert maga a szervezés ahogy csinálja, az elég jó, úgyhogy innentől kezdve engem csak a verseny érdekel és pont...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
barcalaci84 #460 üzenetére
Véleményem szerint, ha valaki komolyan versenyszervezésre adja fejét ott nem csak az elhivatottság az elvárás, hanem egy általánosságban mások felé közvetített emberi hangnem és higgadtság, különösképpen, ha vitára kerül a sor.
A kezdeményezést a részéről egy közösség felépítése céljából nagyon jónak tartom, ugyanakkor szerintem ő pillanatnyilag nem az az ember, akinek ilyen vállalásokra kellene adnia a fejét.Nekem személyesen sohasem volt vele konfliktusom, viszont úgy gondololom annak tudható be, hogy a játék online része nem érdekes különösebben. Valamint a 90+ napos eltiltását a PH-tól sem a szél fújta ide, ahogyan az előző PH-s accjánat a teljes banját sem, just for the record.
-
barcalaci84
őstag
válasz
kishubi84 #457 üzenetére
nyilván eleve kevés játékos van, de még aki van azokat is elmarjátok...
ezt nyilván építkezve lehetne kicsit feltornászni , de én csak rombolást láttam... szankció , fekete lista , szitkozódás, kizárás...aki gyorsabb nano-nál az csalóesetleg köcsög setupoos, ha defaulttal megy akkor hazug stb
de amúgy arrac kiváncsi vagyok h mit gondolsz mit értetek el azzal h 120 emberből hirtelen 50 -re csökkentettétek a csoport tagjait? értem én h inaktívak voltak és esetleg a második rész meg sincs nekik még...
50 tag van szuper... és mennyiben segít nektek a szervezésben? LOL -
Lac-coo
őstag
Annyi a jatekos amilyen a jatek.
Az az ember meg egy pocs . -
kishubi84
tag
válasz
barcalaci84 #456 üzenetére
Akkor abba gondolj bele, ha te szerveznéd ezeket a versenyeket, azt hinné az ember, ó ez semmiség kiírom aztán jönnek az emberek, de sajnos nem így van, ahhoz hogy eredményes legyen a csoport igenis elég sok időt bele kell ölni a szervezésbe, kipróbálni bizonyos pályákat, különböző autókkal, mindig ír valamit nano az adott pályáról ami következik, folyamatosan kikéri a véleményeket, igaz van hogy ő dönt valamiről, de ha szólunk neki hogy nem az igazi a dolog, akkor átszervezi, ezek mind mind nagyon sok időt vesznek el, és látva hogy folyamatosan 5-6 ember jelenik meg, biztosan te is elgondolkodnál, hogy lehet ennek semmi értelme, és mint ahogyan ismerjük, ő hangot ad ennek a dolognak, tudod akinek nem inge, ne vegye magára...
a másik a kizárások, 120-an voltunk a csoportban, és egyszerre a 16 ember volt a legtöbb a pályán, a háromnegyedét nem is láttam egy versenyen sem, kérdés, akkor miért is legyen tag?? ráadásként volt olyan tag akinek meg sem volt a játék, és le lett írva, hogy akinek nincsen meg a project cars 2 azoktól érzékeny búcsút veszünk, pont azért hogy lássa az ember, megéri e a meg maradt emberekkel számolni, és ha valaki időközben megszerzi a játékot, bármikor csatlakozhat....
mi ahol lehet reklámozunk, én jeleztem itt is, és más fórumokban hogy lehet jönni, mindenkit SZÍVESEN látunk, ez nem csak duma, milyen reklám kéne még??? Adjuk le a híradóban, mert azt sokan nézik??
a bajnokság szervezését meg egy rossz kifogásnak tekintem, ugyanis inkább legyen az elején megkérdezve, hogy milyen neted van, minthogy a pályán laggolva rontsa el egy versenyző a többiek versenyét, vagy az a gondod vele, hogy érdeklődőt Nano hogy legalább a verseny sorozat háromnegyedét tudod e teljesíteni??
Tény és való, hogy van egy stílusa Nanonak, és akkor mi van?? szerintem mindenkinek van olyan tulajdonsága ami éppen nem a legjobb... ezt félre kell tenni, mint ahogy ezt tette sok másik csoport tag...
-
barcalaci84
őstag
válasz
kishubi84 #453 üzenetére
én speciel magam léptem ki a csoportból, mert tudom h hasonló tempóm van vernux-szal , amiből úgyis csak baj lesz...
a másik dolog meg , h borzasztó volt olvasgatni Nano szitkozódásait h milyen szar népség a magyar , bezzeg a németeknél van ember PCars ligára...
megy a siránkozás h kevés az ember, de kifele zártok embereket a csoportból...
bajnokságra jelentkezni úgy lehet ha esküt teszünk h soha nem jön közbe semmi, ha valami közbe jön még a következő bajnokságból is ki leszel zárva , mert fekete listán leszel..jobb helyeken arra törekednek a ligavezetők h minél szélesebb körbe eljusson az infó a versenyekről , minden kvázi "reklámozási lehetőséget kihasználnak hátha páran benéznek és akár megragadnak páran...
itt meg a vezetés szidja a csoport tagjait is ...és kizár minél több embert , mert aki inaktív az nem ember és majd ő eldönti h sose nem is lesz aktív...
valahogy fordítva szervez mintahopgy működhetne a dolog... -
Segal
veterán
válasz
kishubi84 #453 üzenetére
En mindossze egy versenyre jutottam el idaig (Barcelona) de annak ellenere hogy majdnem kort kaptam Nanotol jol ereztem magam. Egyertelmuen nem egy "ligaba" vagyok veluk hanem palyatol fuggoen 4-5mp-el lassabb vagyok de attol meg az en kozelembe is volt 2-3 versenyzo akikkel tudtam versenyezni.
Legkozelebb ha tudok menni akkor megprobalok jobban felkeszulni (ahogy idom engedi) de meg akkor is lesz vagy 3mp lemaradasom.
Ettol fuggetlenul en szivesen indulok meg ugy is hogy tudom semmi eselyem. Ha dobogoert vagy gyozelemert harcolnek akkor megyek randomok ellen ott sajna eleg gyenge a felhozatal. -
kishubi84
tag
azért nem tagja már a csoportnak, mert elkezdett szervezkedni, miközben a csoport tagja, de szerintem ennek érthetőnek kellett volna lennie, látod Vernux most is Nano ellen beszélsz, beszéltem veled nem egyszer privátban, de egyre inkább Nanonak adok igazat veled kapcsolatban, nem értem miért kellett hozzászólnod, ráadásul úgy, hogy ez negatív vízhangot jelent Nano irányában...... Aki meg azért nem jön jókat versenyezni, mert ott van Nano, azt igazán sajnálom, egy csoport nem 1 emberből áll, igen van hogy Nano furcsán viselkedik, de én nem miatta hanem a normális versenyek miatt vagyok ott, ráadásként simán lehet kezelni bizonyos szituációkat, csak elég intelligensnek kéne hozzá lenni....
-
kishubi84
tag
válasz
nemeth989 #446 üzenetére
csak annyit még írnék, hogy ez a szavazás dolog az első pár futamnál fog működni, aztán mindenki vastagon bele fog tojni, én is csináltam, és ez volt a tapasztalat, a másik hogy egész héten lehet majd szavazni, és pénteken derül majd ki, hogy másnap milyen futam lesz?? Érdekes lesz egy fél nap alatt felkészülni a versenyre... A másik hogy nem véletlenül nincs szavazás a mostani csoportban, hiszen a versenyeket amit összedob Nano elég változatosak, és mivel FUN nincs is ezzel semmi baj, de ha megfigyelted, ha bajnokságra kerül a sor, akkor kapásból 5 kategóriából lehet választani, sőt kell választani, hiszen nem volt még egy olyan bajnokság sem a csoportban amit ne MI szavaztunk volna meg... Sajnos nem tudom kitől kaptál információt, nem is lényeges, hiszen te is a csoport tagja voltál, vagyis láthattad, hogy ezek a feltevéseid nem állják meg a helyüket.... Szerintem ezt most csúnyán elrontottad...
-
Enton
addikt
"We are working daily and now weekends to improve the game in all areas and will continue to do so. The next patch is huge and will be out soon."
-
rfjanika
tag
Ezek a versenyek pc-re vannak?
-
nemeth989
senior tag
válasz
kishubi84 #445 üzenetére
Egy igényfelmérést intéztem, nem szervezek még semmit se, ha nincs igény rá akkor nem feccölök bele energiát ennyi. Mondjuk tudtam, ha megírom azt a posztot kifogtok rakni a csoportból, ami meg is történt ezen egy percig se lepődtem meg, csak engem annyira ez nem érdekelt, de én felvállaltam ezt a szerepet, nem mindenkinek tetszik NANO rendszere, csak nem mernek szólni nem tudom miért, de ez van.
Elmondom mi járt a fejemben, alapból én szombat délutánokra gondoltam, hogy akik akarnak NANO háziversenyén induljanak. Így lenne 2 lehetőség, hogy szervezett körülmények között szombaton és vasárnap legyen verseny. Annyi különbséggel, míg NANO kénye szerint megy a vasárnapi futam, itt a közösség döntené el kategóriát és a versenypályát.
Kezdetben csak bemelegítő futamokra gondoltam, minden hétfőn kiraknák egy szavazást, ami péntekig tart, pályák listájával és kategóriákkal, amire a legtöbben szavaznak az lenne a hétvégi program. Ennyi.
Ha ez a rendszer működik, akkor a bajnokság menetét is megszavaztatnám, szintén kategória és versenypálya szerint. Egy szezon állna kb. 6 versenyből, a 6 legtöbb szavazatot kapott pálya lenne a program. Egyértelműen abban a kategóriában, ami a legtöbb szavazatot kapta.
Szabályrendszert, meg szerintem jól működő AOR-ból átemelnél és kicsit finomítanám.
Még egyszer, ha van igény rá megcsinálom, ha nincs akkor nem feccölök bele energiát. Megkeresni lehet itt is, steamen is, privátban is, nekem mindegy. -
nemeth989
senior tag
Üdv. urak
Hallottam pár infót és panaszkodó embert, felmerült bennem a gondolat elkezdek szervezni egy jelenlegitől elkülönülő hétvégi verseny sorozatot, nem bajnokság egyenlőre csak összeröffenés és versenyek, ha működik a dolog, bajnokság szervezését is vállalom. Jelentkezés mindenki számára nyitott lesz, lényegtelen mivel/milyen szinten, mindentől független. Verseny helyszínek / kategóriák szavazás útján lennének eldöntve. Esetleges bajnokság menetrendje is szavazással dőlne el. Ötlet szinten merült fel bennem, ha van kedv\igény rá megcsinálom.
üdv.
nemethiHUN -
Segal
veterán
Szerintem a legnagyobb probléma online résszel hogy vagy olyan versenyre megyek ahol esélyem sincs vagy olyanra ahol hülyére verem a társaságot. Itt is a szabadedzés vége felé érkeztem meg gondoltam azért kinézek a pályára. Egy ilyen edzés után kinek van kedve még időmérőre meg futamra is?
Persze végül végigcsináltam mert nem szerettem volna kilépni de 5 körös versenyen kapott tőlem a második helyezett is 31 másodpercet... -
dino_m
senior tag
Verseny előtt beállítod a boksz taktikát. Verseny közben mielőtt kiállnál megnyomod a boksz kiállás gombot és mire beérsz már kint vannak a taktikában beállított cserére, tankolásra. Javítást a versenyen szerzett sérülések alapján csinálják, de le is tilthatod vagy csak a nagyon fontos javításokat engedélyezed, hogy minél kevesebb időt tölts a boxba.
-
kozmy
őstag
Menet közben, hogy lehet kereket cserélni mert erre nem jöttem még rá, az első résszénél mikor a boxutcáhozértem ott fel dobott egy ablakot és ott ki lehetett választani, hogy mit szeretnék csinálni de itt sehol semmi
-
vernux
tag
Win update óta nem jön fel tálcáról a játék, shadowplay nem működik a játék alatt. Nem ártana ha összeszednék magukat mert ez nem valami erős így
-
kozmy
őstag
válasz
gainwardgs #419 üzenetére
Én is ugyan így jártam, és az istenért nem tudom vissza hozni a tálcára a gémet.
-
Segal
veterán
Egy kis élménybeszámoló a mai Project CARS Club Hungary által szervezett futamról.
MIvel elsődlegesen azért vettem meg a játékot hogy tudjak időnként indulni 1-1 versenyen veletek (sajna a bajnokságba esélyem sincs mert vendéglátózom és azt lehetetlen összeegyeztetni a szabad vasárnappal
) ezért nagyon megörültem hogy most péntekre lett kiírva egy futam és a kedvenc géposztályomba. A pálya (Barcelona) az olyan semmilyen volt a számomra nem utálom de nem is tartozik a top5 kedvencem közé (de legalább ismerem a vonalvezetését)
Elsőként jelentkeztem is a futamra
A kezdés az nagyon zűrös volt már ment a szabadedzés amikor én (inkább mi mert többünket érintett) még próbáltunk egyáltalán bejutni mert rossz jelszó volt megadva a steamcsoportba de nem estem kétségbe gyorsan feljöttem mobilról a pc2 fórumába ph-n és kikerestem ide mi van írva azzal bejutottam. Örömöm nem tartott sokáig mert izgatottságomba rossz kocsival indultam így kiléptem majd vissza. Akkor jött a következő (2.0-ás frissítéssel érkezett hülyeségek egyike) nem ismerte fel a kormányom... megint ki-be. Aztán motorhangom nem volt (szintén 2.0-ás ajándék...)
Végül már lement az egész szabadedzés (15 perc) mire minden összeállt...
Időmérőn tudtam gyakorolgatni és a vége felé megpróbáltam 2 gyors kört de így is a mezőny második felébe kvalifikáltam magam.
2 cél lebegett a szemem előtt. Leginkább hogy nehogy (főleg a rajtnál) balesetet okozzak és hogy ne kapjak kört az elsőtől..
Így a rajtnál elég óvatosan indultam le is hagytak az első kanyarba ketten de úgy voltam vele 20 körös a verseny nem 1 kanyarosmajd főleg mások hibájából azért volt 2-3 előzésem meg 1 valódi csata és végül nyolcadiknak értem be és kört sem kaptam. Az igaz hogy ha 1 vagy 2 kör van még akkor 100% hogy kaptam volna kört de a lényeg hogy így nem
Tanulság: Nagyon jó móka ez de azért felkészültebben kell érkezni és nem úgy mint most én hogy 3-4 kört ment előtte a pályán a játékba (amúgy már sokszázat ezen a pályán csak nem a pc2-vel)
Remélem fogok még tudni jönni pár futamra és ha a top5 pályám valamelyikén lesz a verseny akkor pár hellyel előrébb is végezhetek (persze semmi dobogó mert reálisan látom a dolgokat)
Végül köszi a lehetőséget hamarosan találkozunk valamelyik virtuális pályán. -
szente
addikt
válasz
gainwardgs #422 üzenetére
Nekem általában ilyenkor kirakja full screen-be(ha windowed-re rakom), ha ezt csinálja (Battlefield-nél szokott előfordulni). Esetleg borderless window?
-
onkelz
aktív tag
Valakinek sikerült már defektet kapnia?
-
szente
addikt
válasz
gainwardgs #419 üzenetére
Ha az *.xml szerint full screen-be indul, akkor írd át window/windowed-re.
-
dino_m
senior tag
válasz
gainwardgs #417 üzenetére
Közben nekem is megvolt a Windows frissítés, semmi probléma vele.
Esetleg próbáld meg, hogy dokumentumokban található PC2 könyvtárból törlöd a két .xml fájlt. Indításnál újra létre hozza őket a játék. Viszont így lenullázod az esetleges rossz grafikai beállítást. -
dino_m
senior tag
válasz
gainwardgs #415 üzenetére
Én a Win 10-re gyanakodnék inkább, mert frissítés nem volt. Gondolom a Workshop frissítést láttad, de azt minden leállítás után szinkronizálja. Futtass le egy fájl ellenőrzést Steamen. Szerintem az rendbe teszi.
-
dino_m
senior tag
válasz
gainwardgs #413 üzenetére
Milyen frissítés volt tegnap?
-
gainwardgs
veterán
Tegnapi frissítés óta elindul a játék és lerakja magát egyből tálcára, sehogy sem tudom visszahozni teljes képernyőre
Valakinél hasonló gond -
Segal
veterán
Nekem jó lesz egyelőre a G27 is. Én ma inkább a Season Pass-ra költöttem
-
vernux
tag
válasz
#15779328 #409 üzenetére
Én is erősen gondolkodok a váltásban. Jelenleg Thrustmaster TMX kormányt hajtok, nincs vele semmi bajom de azért lehet jobb lenne valami "profibb" cucc. Megyek simulátorba lassan, ott majd meglátom mennyire éri meg a drága cucc az árát lehet utána egyből veszek is 1 darabot
-
Segal
veterán
Én még Ebay-ről rendeltem az elsők között 300-ért
Az az igazság hogy előtte volt egy DK2-őm amit csak úgy fellángolásból megvettem mert egyrészt kiváncsi voltam rá, másrészt jó árba volt és már az annyira magával ragadott hogy tudtam nekem kelleni fog a CV1 is. Viszont a DK2-őt jókor adtam el (egészen hihetetlen de drágábban mint amennyiért vettem) és utána nagyon hiányzott a virtuális valóság. Valahogy a Project Cars és az Assetto Corsa is olyan lapos lett nélküle... Aztán elkezdtem figyelni az Ebay-es hirdetéseket és elkezdtem licitálgatni is. Az első kettő licit elment a harmadikat megnyertem.... Vissza keresheted az Oculus témába ki lett anno vesézve a dolog tényleg nagyon az elsők között lett CV1-em.
Mellette meg egy ivy proci (alapesetbe meg sem felel neki) 8gb ram és egy 1080ti dolgozik.
Ez ugyan nem a VR téma de szerintem annyi pluszt ad a játékhoz a cucc hogy szerintem kötelező. A tű éles 4k képet cseréltem le rá és nem bántam meg. Pedig indíthatnám simába is steamből de mindig az oculusos verzióra nyomokCshavez: köszi
-
törölt tag
Leteszteltem a játék Rallycross részét,Htc Vive + Motion cockpittel, szerintem most visz mindent a játék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Router gondok
- Futás, futópályák
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- MSI GeForce RTX 5070 12G VENTUS 2X OC
- Wheel Stand Pro - GT /PRO /EX /FX + Thrustmaster T150
- Chario Hyper 1 Mk2 audiofil hangfalpár
- keresek Rx 6700xt..6800..6800xt mai átvétellel,szombathely--kőszeg--sopron átvétellel
- GARANCIÁS FULL WHITE GAMING PC 16GB DDR5 RAM, RYZEN 5 7600X , RTX 4060 8GB, 1TB NVME SSD, 4TB HDD
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest