Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kishubi84
tag
válasz
barcalaci84 #460 üzenetére
a szervezésben semmit nem segít a létszám, legyen az 120 vagy 50, egyszerűen a tisztánlátás miatt került erre sor.... nekem még nem volt vele konfliktusom, de lehetett volna, azonban esélyt sem adtam annak hogy ez bekövetkezzen, ha kapnék tőle "olyan levelet" amit itt többen mondtok, elolvasnám röhögnék egyet, és ennyi, ő ilyen, ami a szívén az a száján, néha túlságosan is.... Ezért én nem ítélek el senkit, mert maga a szervezés ahogy csinálja, az elég jó, úgyhogy innentől kezdve engem csak a verseny érdekel és pont...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
barcalaci84 #460 üzenetére
Véleményem szerint, ha valaki komolyan versenyszervezésre adja fejét ott nem csak az elhivatottság az elvárás, hanem egy általánosságban mások felé közvetített emberi hangnem és higgadtság, különösképpen, ha vitára kerül a sor.
A kezdeményezést a részéről egy közösség felépítése céljából nagyon jónak tartom, ugyanakkor szerintem ő pillanatnyilag nem az az ember, akinek ilyen vállalásokra kellene adnia a fejét.Nekem személyesen sohasem volt vele konfliktusom, viszont úgy gondololom annak tudható be, hogy a játék online része nem érdekes különösebben. Valamint a 90+ napos eltiltását a PH-tól sem a szél fújta ide, ahogyan az előző PH-s accjánat a teljes banját sem, just for the record.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Futás, futópályák
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- HP 17,3"FullHD IPS,core i5,GT930MX 2/4GB VGA,Vil.bill.16GB RAM,SSD,Szép
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest