Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemeth989

senior tag

válasz kishubi84 #445 üzenetére

Egy igényfelmérést intéztem, nem szervezek még semmit se, ha nincs igény rá akkor nem feccölök bele energiát ennyi. Mondjuk tudtam, ha megírom azt a posztot kifogtok rakni a csoportból, ami meg is történt ezen egy percig se lepődtem meg, csak engem annyira ez nem érdekelt, de én felvállaltam ezt a szerepet, nem mindenkinek tetszik NANO rendszere, csak nem mernek szólni nem tudom miért, de ez van.
    Elmondom mi járt a fejemben, alapból én szombat délutánokra gondoltam, hogy akik akarnak NANO háziversenyén induljanak. Így lenne 2 lehetőség, hogy szervezett körülmények között szombaton és vasárnap legyen verseny. Annyi különbséggel, míg NANO kénye szerint megy a vasárnapi futam, itt a közösség döntené el kategóriát és a versenypályát.
    Kezdetben csak bemelegítő futamokra gondoltam, minden hétfőn kiraknák egy szavazást, ami péntekig tart, pályák listájával és kategóriákkal, amire a legtöbben szavaznak az lenne a hétvégi program. Ennyi.
    Ha ez a rendszer működik, akkor a bajnokság menetét is megszavaztatnám, szintén kategória és versenypálya szerint. Egy szezon állna kb. 6 versenyből, a 6 legtöbb szavazatot kapott pálya lenne a program. Egyértelműen abban a kategóriában, ami a legtöbb szavazatot kapta.
    Szabályrendszert, meg szerintem jól működő AOR-ból átemelnél és kicsit finomítanám.
    Még egyszer, ha van igény rá megcsinálom, ha nincs akkor nem feccölök bele energiát. Megkeresni lehet itt is, steamen is, privátban is, nekem mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák