Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kishubi84
tag
válasz
barcalaci84 #460 üzenetére
a szervezésben semmit nem segít a létszám, legyen az 120 vagy 50, egyszerűen a tisztánlátás miatt került erre sor.... nekem még nem volt vele konfliktusom, de lehetett volna, azonban esélyt sem adtam annak hogy ez bekövetkezzen, ha kapnék tőle "olyan levelet" amit itt többen mondtok, elolvasnám röhögnék egyet, és ennyi, ő ilyen, ami a szívén az a száján, néha túlságosan is.... Ezért én nem ítélek el senkit, mert maga a szervezés ahogy csinálja, az elég jó, úgyhogy innentől kezdve engem csak a verseny érdekel és pont...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
barcalaci84 #460 üzenetére
Véleményem szerint, ha valaki komolyan versenyszervezésre adja fejét ott nem csak az elhivatottság az elvárás, hanem egy általánosságban mások felé közvetített emberi hangnem és higgadtság, különösképpen, ha vitára kerül a sor.
A kezdeményezést a részéről egy közösség felépítése céljából nagyon jónak tartom, ugyanakkor szerintem ő pillanatnyilag nem az az ember, akinek ilyen vállalásokra kellene adnia a fejét.Nekem személyesen sohasem volt vele konfliktusom, viszont úgy gondololom annak tudható be, hogy a játék online része nem érdekes különösebben. Valamint a 90+ napos eltiltását a PH-tól sem a szél fújta ide, ahogyan az előző PH-s accjánat a teljes banját sem, just for the record.
-
kishubi84
tag
válasz
barcalaci84 #456 üzenetére
Akkor abba gondolj bele, ha te szerveznéd ezeket a versenyeket, azt hinné az ember, ó ez semmiség kiírom aztán jönnek az emberek, de sajnos nem így van, ahhoz hogy eredményes legyen a csoport igenis elég sok időt bele kell ölni a szervezésbe, kipróbálni bizonyos pályákat, különböző autókkal, mindig ír valamit nano az adott pályáról ami következik, folyamatosan kikéri a véleményeket, igaz van hogy ő dönt valamiről, de ha szólunk neki hogy nem az igazi a dolog, akkor átszervezi, ezek mind mind nagyon sok időt vesznek el, és látva hogy folyamatosan 5-6 ember jelenik meg, biztosan te is elgondolkodnál, hogy lehet ennek semmi értelme, és mint ahogyan ismerjük, ő hangot ad ennek a dolognak, tudod akinek nem inge, ne vegye magára...
a másik a kizárások, 120-an voltunk a csoportban, és egyszerre a 16 ember volt a legtöbb a pályán, a háromnegyedét nem is láttam egy versenyen sem, kérdés, akkor miért is legyen tag?? ráadásként volt olyan tag akinek meg sem volt a játék, és le lett írva, hogy akinek nincsen meg a project cars 2 azoktól érzékeny búcsút veszünk, pont azért hogy lássa az ember, megéri e a meg maradt emberekkel számolni, és ha valaki időközben megszerzi a játékot, bármikor csatlakozhat....
mi ahol lehet reklámozunk, én jeleztem itt is, és más fórumokban hogy lehet jönni, mindenkit SZÍVESEN látunk, ez nem csak duma, milyen reklám kéne még??? Adjuk le a híradóban, mert azt sokan nézik??
a bajnokság szervezését meg egy rossz kifogásnak tekintem, ugyanis inkább legyen az elején megkérdezve, hogy milyen neted van, minthogy a pályán laggolva rontsa el egy versenyző a többiek versenyét, vagy az a gondod vele, hogy érdeklődőt Nano hogy legalább a verseny sorozat háromnegyedét tudod e teljesíteni??
Tény és való, hogy van egy stílusa Nanonak, és akkor mi van?? szerintem mindenkinek van olyan tulajdonsága ami éppen nem a legjobb... ezt félre kell tenni, mint ahogy ezt tette sok másik csoport tag...
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #302 üzenetére
-
Viper26
nagyúr
válasz
barcalaci84 #300 üzenetére
Eléggé patent, lehet beszélnék is vele, ha elérhetó valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest