Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
válasz
kishubi84 #453 üzenetére
én speciel magam léptem ki a csoportból, mert tudom h hasonló tempóm van vernux-szal , amiből úgyis csak baj lesz...
a másik dolog meg , h borzasztó volt olvasgatni Nano szitkozódásait h milyen szar népség a magyar , bezzeg a németeknél van ember PCars ligára...
megy a siránkozás h kevés az ember, de kifele zártok embereket a csoportból...
bajnokságra jelentkezni úgy lehet ha esküt teszünk h soha nem jön közbe semmi, ha valami közbe jön még a következő bajnokságból is ki leszel zárva , mert fekete listán leszel..jobb helyeken arra törekednek a ligavezetők h minél szélesebb körbe eljusson az infó a versenyekről , minden kvázi "reklámozási lehetőséget kihasználnak hátha páran benéznek és akár megragadnak páran...
itt meg a vezetés szidja a csoport tagjait is ...és kizár minél több embert , mert aki inaktív az nem ember és majd ő eldönti h sose nem is lesz aktív...
valahogy fordítva szervez mintahopgy működhetne a dolog... -
Segal
veterán
válasz
kishubi84 #453 üzenetére
En mindossze egy versenyre jutottam el idaig (Barcelona) de annak ellenere hogy majdnem kort kaptam Nanotol jol ereztem magam. Egyertelmuen nem egy "ligaba" vagyok veluk hanem palyatol fuggoen 4-5mp-el lassabb vagyok de attol meg az en kozelembe is volt 2-3 versenyzo akikkel tudtam versenyezni.
Legkozelebb ha tudok menni akkor megprobalok jobban felkeszulni (ahogy idom engedi) de meg akkor is lesz vagy 3mp lemaradasom.
Ettol fuggetlenul en szivesen indulok meg ugy is hogy tudom semmi eselyem. Ha dobogoert vagy gyozelemert harcolnek akkor megyek randomok ellen ott sajna eleg gyenge a felhozatal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest