Hirdetés
-
GAMEPOD
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
avmpg
tag
Akkkor a szokásos összeesküvés elmélet.
Úgyis beteg vagyok.Most, hogy a levegőben egy event...
Ha felmész a google mapsre, akkor területekhez, pontokhoz kifejezéseket társítanak.
Itt spawnolt egy halom digglett:
Kotró
És bár ide nem látok semmi feliratot, ami jelezné, hogy mi van a ponton, és Ingress-t se nyitottam meg, de a Pogo-ban E-kotró a stop neve.
A Google AI-nak végig futni a térképen és automatikusan kifejezésekhez poke típusokat vagy konkrét fajokat rendelni nem egy ördöngősség.
Egy darabig eltart míg lefut, de ha kész a db, akkor már csak használni kell.
Kotró - Excavarot -- Diglett
Adja magát.
Adott régióra (HUN) fogják a google.translate kifejezéseket és összepárosítják.
Így lesz a Kotró fordítása az excavator és ha hozzárendelik a digletthez, akkor ez a keyword kiad egy mon-t vagy típust.
Beállítják, hogy ahol excavator, dig, bulldozer, construction site, mine, stb... kifejezést találnak a térképen, annak a körzetében nagyobb eséllyel spawnoljanak diglettek és kijön az eredmény, amit mutattam.
Vagy ha egy adott településen többségben vannak a kifejezések, ami azt mutatja, hogy az egy bányász falu, akkor megint hit van. Megvannak erre a térinfós módszerek és nem olyan bonyolultak.Itt fogtam hitmonchant:
https://www.google.hu/maps/@47.4911113,19.0378967,19z
Gym, Wellness, stb... - Fight typestb...
Persze mint írtam, lehet, hogy túlgondolom és pont egy diglett cluster volt ott, de erre mennyi az esély?
És Nick is pont erről beszélt.
Remélem nem volt túl szájbarágós. -
Phrascarica
csendes tag
-
törölt tag
Tudom, már unja mindenki.
De nálunk csak egy pokéstop van, és ha elindulsz pörgetni, akkor a falu a szájára vesz. Tehát így jönnek a boltban a hátad mögött a "mindjárt 40, és ilyen szarokkal foglalkozik" "mér' áll az iskolánál, mi dolga ott?" " kire vár ott, mit akar eza 'zember?" meg a hasonló beszólások. Lure-t meg sem próbálom. Sok esetben alulképzett, de hangadó emberek. Amikor a játék fogalma kimerül valakinél a csutkababánál, és nem érti ma már mi folyik körülötte, akkor bizony gyanakvó lesz. Ha meg a tv rátesz egy-két dolgot ahogy a kezdésnél megtette, akkor az meg a fejükben marad.Ami talán pozitív, hogy.... Ja, nem olyan felénk nincs..
Vagy mégis. Mintha egy ideje a település táblától bentebb húzódna az a két pokémon ami csak pár hete tűnt fel.Most azon agyalok, hogy ez a sok incense, vagy a tegnapig tartó csoda a felelős ezért, de tetszett. Holnap ez is kiderül.
-
sideburns
aktív tag
-
Imy
veterán
Köszi!
Igen a pokémont kivenni, de tárgytalan, mert kiverték, hiába telepedtek be mellém még azonos színűek...
Amúgy hogyan tudok bemenni kék gym-be, ha én is kék vagyok. Próbáltam, de harcolnom kellett.
És akkor egy huzamban kell bent lenni 21 órát? Az elég sok. Persze ha saját színű csapathoz ha tudnék csatlakozni, akkor lenne esély.
Amúgy mekkora cp-s-eket szoktatok bepakolni, hogy ne legyen kiverve? Az 1394-s Flareonomat mindig kipakolték.
-
lm83
őstag
Engem mondjuk pont a coin érdekel
Szóval a lényeg, hogy abban a pillanatban hányban van.
Szóval egybe beteszem, utána elmegyek másikhoz, ott mire beteszem, addigra elsőt kiütik, akkor csak egyből tudom?
Hogy ilyen hazardírozás, hogy meddig mered még nem kivenni a pénzt, tudsz-e addig még egyet berakni? -
Imy
veterán
Háát nem igazán, az biztos. Még van 3 tojásom. Ahogy nézem, csak 25-ös szinten kapok még egyet, és nincs több.
Mindegy, megy majd a gyüjtögető életmód, és remélem több különleges pokémont össze tudom szedni már ezen a szinten. Eddig még csak 68-nál tartok.
És persze remélem jönnek erősebbek, mert már meg van az ultraball. -
lm83
őstag
Hát én ilyet még sosem láttam?
Na mik a tapasztalatok az új frissítéssel?
Nem tudom felrakjam-e, hátha valami jót "elvesznek" benne.
Persze most állnék neki evolvolgatni a jó szörnyeimet, lehet jobb lenne több beleférne egy tojásba
Ja és most már változott valami a színekkel kapcsolatban, van már valami előny-hátrány? -
Nem, nekem nem rak ki olyan ikont felülre és ezt a szöveget sem láttam még soha amit írtál. Arra megjelenik a játék tetején felül a piros hátterű kiírás, hogy elvesztette a gps jelet, de arra nincs semmi ha megtalálta, csak eltűnik a kiírás.
#4718: Most a kedvedért evolve-oltam egy Pidgey-t és nekem semmi baja, hibátlanul megy. Talán mintha egy hangyányit gyorsítottak is volna az animáción, bár lehet csak behallucináltam így kávé előtt.
-
Velem is trollkodok. Első 10esbe volt egy hitmonchan aminek örültem is. Aztán fogtam egyet. Kövibe eevee amit addigra már figtam eleget. Következőbe jynx amit szintén tudok fogni.
Mv írtam is itt hogy egy k. Rva onox is megteszi csak adjon valami újat. Kövi 10esbe onyx volt. Aztán már azt is tudtam fog i és mi volt a következő 10es tojásba? Persze hogy onyx.. -
Tegnap este a Városligetben fel-alá szaladgáltunk 4-en. Én akkor hagytam abba a játékot, amikor az egyik gym körül mindenkit megkérdeztünk, hogy Pokémon GO-zik-e, mert kíváncsiak voltunk, hogy milyen csapat támadja épp a nagy nehezen befoglalt gymünket. Mint kiderült, senki sem játszott épp rajtunk kívül, a fake GPS-es csalókkal pedig nem tudtuk felvenni a versenyt, rendületlenül foglalták vissza a gymeket, hiába szaladgáltunk célirányosan.
Kíváncsi leszek, hogy a sulikezdés mennyire befolyásolja majd a játékot. Meg valószínűleg keresünk majd valami csalók által kevésbé felkapott helyet, ahol élvezetes marad az ide-oda szaladgálás.
(Pl. tegnap Dragonitera vadászni elég jó volt a Feneketlen tónál. Főleg ahogy néztük, hogy gyűlnek a játékosok munkaidő vége körül.) -
Sordoran
addikt
Nem tudom jó-e ez a megoldás, de azt írják külföldi fórumokon, hogy ennek oka lehet a speciális karakter a gép felhasználói nevében. Lehet benne valami, mert nekem asztali gépen a felhasználói névben nincs semmi extra betü, míg a laptopon van egy "ó", és azon nem is megy. Megoldás, ha csinálsz egy olyan fiókot gépen, amiben csak az angol abc betűit használod, később talán lesz olyan verzió, aminél megadhatod telepítési útvonalat. (mondjuk én átmásoltam a telepítési mappáját másik helyre, de az se megy, viszont ilyen szinten nem értek a java-hoz)
-
-
Sordoran
addikt
Volt benne egyenes szakasz is, szóval a 400 méter siralmas ahhoz képest is. Bár belegondolva lehet határon tekertünk.
Most kéne szerezni egy olyan appot, ami méri sebességet, és beállítható, hogy sípoljon, vagy valami ha túllépek egy megadott értéket (biciklis tartó nincs, szóval a hangjelzés fontos lenne, hogy halljam zsebből/táskából). Ha valaki esetleg tud ilyet, azt megköszönném!(nyugodtan lehet olyan is, ami csak on screen megy, másik készüléket használnék a célra)
ui.: Érdekes, hogy amikor valaki beírja, hogy mit kapott 10 km-es tojásból, jön 1-2 ember, aki szintén azt kapott. Lehet ez is 1-2 naponta változik, és egységesen ad mindenkinek ugyanazt adott idő intervallumban?
-
spanglee001
addikt
33% esély van rá hogy eltaláld az nem kevés, sokaknak meg nem megy akkor mi az összefüggés
fater kérdi honnan szedjek labdákat mind elfogyott? mondom ki kell pörgetni a stopppokat, mentem vele egy kört a körúton ráérzett ő is a pokémonrarégebbi huawey teló van neki, laggol még a labda eldobásakor is, holnap ő is meglátogatja a trémobilt valami pokémon kompatibilis telóért
-
SLYM
veterán
én sem igazán értem, hogy most a világon lévő kb 100.000 bottal, meg 100.000 atomkockával/félcheaterrel (akik felváltva tolnak egy accountot egész nap) akartok versenyezni? full esélytelen, de még egy pay to win usert, aki tonnaszámra veszi a labdákat, lure-okat, eggetket se nagyon lehet megverni
-
TazLeacher
nagyúr
Ennyi erővel lopjon lopjon DVD-t a boltból, mert nincs a faluban mozi. Én 20 km-re lakom Pesttől, még egyszer nem voltam bent vadászni (pont kedden akarok beugrani 2 órára). Na, bumm. A legjobb, amit fogtam Eeevee volt, meg egy Hypno. A többi tojásból jött...na és? A "szomszédba" járok át (szerencsére itt dolgozom) 10 km-re labdát szerezni, mert nálunk a legközelebbi Stop 3 km, ott is csak 3 db van. Inkább melóbamenet, meg hazafelé beugrom a "szomszédba, mert ott van bőven. Nekem speciel a legnagyobb problémám, hogy sosincs labdám. És...lvl 21 vagyok 2 hét játék után. Ha bent laknék Pesten, lvl30 lennék. Még sem csalok. És látom az előnyét is, hogy ilyen helyen lakom. Nálunk még nem lvl10-es 3000/pokés Stopok vannak, mint a belvárosba. De próbáld nyugodtan megideologizálni a dolgot...nem fog sikerülni.
-
Sirandrish
legenda
Ezt én meg nem veszem be.
Csalok, de nem a fő nevemmel...akkor minek?
Én ezt nem teljesen értem...mert még ha kipróbálod hogy mégis miről van szó akkor oké...de hogy folyamatosan használod..annak oka van. És biztos nem az hogy mert a kíváncsiság hajt...a kíváncsiság alábbhagyna 20perc alatt... -
TazLeacher
nagyúr
Nekem meg az a véleményem, hogy ha nem tetszik a játék, akkor ne csaljál, hanem ne játssz. Ennyire egyszerű. Nem kötelező játszani. Ha gondod van vele, vagy problémád, akkor hagyd a fenébe, és ennyi. Az semmiképp sem magyarázat, hogy azért csalok, mert...mert ratjad kívül mindenkinek ilyen a játék, mégsem csal mindenki.
-
SpongyaBob
veterán
'A gym nem minden, engem pl. a gyűjtés, utánajárás, ritka lények beszerzése sokkal jobban szórakoztat, mint a gymekre az e-pánisz verés... "
Teljesen egyetértek
(#2649) joergie
Tegnap este, a tőlem 100m-re lévő Gym-ben egy 74cp-s Drowzee volt. 74cp.... Természetesen senki más nem volt a gymben csak ő, holott 1500-2000cp-s pokék szoktak ott tanyázni.. Na itt ment el az egész Gym-eléstől a kedvem, bár eddig sem harcoltam még egyszer sem, de egy jó darabig nem is fogok az biztos.
Meg akarom szerezni az összes pokémont, számomra ez a játék lényege
-
Egyszer voltam én is gym-be mióta játszom és akkor is azért hogy testközelből lássam hogy néz ki a harc.
Szal én is csak gyüjtögetek és tök jól elvagyok.
Mostanába pl radar nélkül dob be lyan pokékat amiket még nem is láttam, a ház-kisbolt közötti pidgey-rattata utvonalra.
Ma is jött egy voktorb úgy hogy sose láttsm még a körvonslát sem. Egy senki cp10es de én ezeknek örülök a legjobban a játékban. -
Sirandrish
legenda
Nem akarok nagy számot mondani, de olyan 18-20 2km-s tojást nyitottam eddig, amiben 2 magikarpon kívül , csak veréb vagy patkány. Pedig azért abban is van vagy 6 olyan fajta ami nem olyan gyakori, de nyilván egyet sem ad.
Ma reggel kaptam az első 10km-s tojásomat....az nekem lesz egy hét, de már előre rettegek -
-
petyus_
senior tag
Innen le tudod tölteni a legfrissebbet, regisztrálsz egy PTC-t, azzal tudsz belépni, és ennyi, nekem simán működik.
Ebben a verzióban már be lehet állítani melyik pokemonokat mutassa/ne mutassa, mekkora sugárban keressen, meg tudja azt is mutatni, hogy eddig milyen területet scannelt át.
-
Sordoran
addikt
Én már két gépen próbáltam, egyiken se működik. Fórumát olvasgatva 2 lehetséges okot írnak:
1.: A szerverek nem mennek (ez már megdőlt, mert napok óta próbálgatom, soha nem mutatott még nekem semmit alap térképen kívül, miközben a pokevision igen, és a Pokemon Go is fut)
2.: Abba a mappába kell kitömöríteni ahova leszedted (ez se jó, mert én oda tömörítettem ki, mégse megy)
Én is nagyon kíváncsi vagyok, miért nem jó nekünk. Rendben van a pokevision-ös is, de az kis területet fed fel egyszerre csak. -
TazLeacher
nagyúr
Érdi vagyok, 70.000-es város. A legközelebbi "bármi" fél óra séta. Megnéztem Ingress térképen, alig van valami az egész városban. Ma reggel Budaörsön keresztül jöttem melózni. Budaörsön minden 2. sarkon van valami fogtam 3 új pokémont, és kb. 70 labdát és 8 tojást, meg az extrákat. Budaörs egy aranybánya. Pesten rohadt sok minden van, de éppen ezért - ahogy látom - már ilyen 1500-as CP-s cuccok védik a tornyokat. Budaörsön a legnagyobb, amit láttam, 600-as volt. Amibe 2-en, 3-an, vannak, ott a legkisebb ilyen 200-as...arany középút. Van minden, 2 sarkonként Pokéstop, 6-8 Gym, de nem játszanak annyian, hogy esélytelen legyél.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest