Hirdetés
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
éééés a héten jön 50 új gen3.
Meg valami időjárásos cucc. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
A második kör elvileg csak szponzorált gym-ekre szólt. Az első volt a globális teszt. Én spec mindkettőből kimaradtam, de jogg lenne, ha ugyan úgy menne, mint az eddigi legendások. Mondjuk legyen ritkább a spawn, de ne kelljen már pénzfeldobással eldönteni, hogy ki kapjon.
-
Dr.NX
addikt
Lehet transferelni Legendary-ket és azért nem lehet gymbe tenni őket, mert
csaka legendások nem hagyják el a trainerüket, legalábbis a Niantic így találta ki. “While Legendary Pokémon will help them take on the toughest Raid Bosses and Gym Battles, they’re not willing to leave their Trainer’s side, so they can’t be left to defend Gyms.” -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Relatív, hogy kinek mi a sok játék. Jelenleg olyan 700k dustom van, de kb február vagy március óta nem nayon powerelek monokat. Amikor jöttek a legendások elhasználtam a 920k-ból olyan 250k, és az ment most vissza ennyire. A gym 2.0 óta azért jelentősen megváltozott a dolog, nem éreztem annyira szükségét, így meg csak gyűlik, aztán ha kell, akkor lesz
-
Dr.NX
addikt
Miért teszed offba az ontopik hozzászólásaidat?
Szerintem Raikout érdemes lehet felhúzni, különösen ha Thunder Shock/Wild Charge támadásokat tud.
Entei sem rossz, tud két baros Flamethrowert, egyedül Suicune, aki gyengécske (nincs water quick move-ja, WTF).ATK DEF STA
Raikou
241/210/180
Zapdos
253/188/180
Jolteon
232/201/130Entei
235/176/230
Moltres
251/184/180
Flareon
246/204/130Suicune
180/235/200
Vaporeon
205/177/260 -
Dr.NX
addikt
Hát igen, de majd ezt a retardáltat gondold végig, amikor a Ho-Oh ellen elvileg esélyes Golemed vagy Vaporeonod bekap egy Solar Beamet.
A Brave Bird iszonyúan gyors, a Fire Blast meg azért még mindig elég erős az 1,2-es STAB szorzóval. Raidnál talán segítség lesz, hogy csak egy bar-os charge move-jai vannak és ez utóbbi kettőt elég könnyű dodge-olni.
A gyors támadások mondjuk valóban nem valami acélosak. (Kivéve a Steel Wing, az acélos, heh.)
Gondolom szándékosan kap kevés tűz típusú támadást, hogy ne legyen annyira overpowered. -
FxMx
csendes tag
Kalkuláltam. Nem vagyok iPhone fan, s nem is szeretnék telefon-vitát kirobbantani, de az androidokkal önmagában is bajok vannak... A szerteágazó vasak + verziók miatt nehéz optimalizálni, hogy mindenütt jól menjen. Ez általánosan igaz a droidos appokra.
Ugyanakkor a PG is jócskán kiveszi a részét az előforduló hibákból. A GO erőforrás igényének változását viszonylag jól jelzi, hogy tavaly nyáron még iP 4S -el (500M mem.) tudtam játszani. Nagyon lassan töltött be, AR felejtős volt, s jó néhányszor kidobott, de tudtam játszani (az idegbaj határán belül). Ahogy hallom, jelenleg 5S-el szenvednek így. A látvány, a játékélmény alapján számomra nem tűnik indokoltnak a telefon ilyen szintű emésztése. -
-
avmpg
tag
Az tény, hogy most rengeteg a Legendary raid és ez szerintem se jó így.
Ritkábbnak kéne lenni mint a Tyra raidnek. (Annak ellenére, hogy örültem, hogy kettőben részt tudtam venni.)
Viszont kéne az 50-100km-es tojás, amiből kikelhet, mert ez így továbbra is nagy kib@szás... -
kigyi_23
addikt
Itt továbbra is apsszívak az emberek mondjuk összesen nem vagyunk annyian, hogy lenyomjunk egy legend-et. Most azért észrevettem idegeneket a környéken gondolom nyaralnak, vagy átutazóban vannak, de így is siralmas az egyszerre játszani tudók száma. Eddig 4 volt a max, de abból csak 3 együtt
-
avmpg
tag
Hát igen, azért lássuk be ez nem egy stratégiai vagy reflex játék és ahogy írod elég magas a hazárd játék összetevő.
Akiről te beszélsz, az a kezdő fölött egyel.A pro nem lehet igazán pro
1. - "Mert a játék lagol, lények közt lassan vált, tölt, de nem történik semmi (az idő persze ugyanúgy fogy...)"
2. - Folyton lefagy/kilép.
3. - Nagyban függ attól, hogy tud-e csapatban játszani vagy sem. Soloban gyorsabban tudsz grindolni, csapatban viszont tudsz raidezni és gymezni. Talán ezt is ki lehetne optimalizálni.
4. - Spooferek, botok létezése beárnyalja a játékmentet.
5. - És ez az igazi indok. A bele költött pénzzel arányos a fejlődés sebessége. Ami egyébként továbbra is csak egy szám (lvlXX), mert semmi előny vagy plusz tartalom nem jár vele. Talán annyi, hogy egy kicsit gyorsabban tudod kiütni a gym és raid elleneket.Illetve még egy szempont. A játékban még az is a pro szinthez tartozik, hogy mennyire vagy uptodate a frissítések terén.
A beleölt idő tesz "pro" játékossá.
De lehetsz pro vagy fanatikus vagy nolifer vagy hívjuk akárhogy (végül is az élet minden területén így lesz valakiből bármiben is pro), csak itt semmi különleges plusszal nem jár.
-
Arnold2
őstag
Megértem. Nagyon régen (Pokemon Go életidejében ez ugye relatív) én is azért botoztam vagy összesen 6 órát mert akkortájt (szeptember magasságában tán) a telefonomon valami brutál instabil volt a játék. Nem töltött be monokat, vagy állandóan kifagyott.
És egyszer mikor egy kifagyás és vissza nem lépés miatt lemaradtam egy dratiniről akkor elpattant valami és botoztam egy keveset.
De utána rájöttem, hogy igazából lesz.rom és csak akkor veszem elő a Poke Go-t ha olyanom van. Messze nem vagyok olyan pro játékos, mint nagyon sokan itt a topicban és talán azért sem frusztrál az ha igazságtalan a játék.
Amit Te leírtál, azzal mi is találkoztunk és emiatt nem jött össze egy Lapras (még nincs olyanom), de majd lesz legközelebb -
J0shu4M1ll3r
senior tag
-
-
avmpg
tag
Az tény, hogy nincs még tapasztalatom a nagyvárosi raidekkel és nálunk sem volt még Tyranitar, se Lapras raid, úgyhogy csak abból tudtam kiindulni ahogy én szereztem.
A 10km tojásból kikelt (már ennek is kicsit az esélye) és közel 400km-t sétáltatott Larvitar egy kifejlett Tyranitar raidhez képest elég nagy különbségnek tűnik. -
zsoka78
újonc
Mi egy ligetben akartunk ketten leverni egy Laprast, csak úgy oda mentünk, hátha jön még valaki. Jött még egy srác, hárman voltunk ott, mégis hatan ütöttük. Épület a közelben nics, úgyhogy senki nem állt az ablakban és ütötte úgy, mint egy lakótelepen pl. Akkor kivételesen örültem a botoknak, de még így sem sikerült, pedig ők 32, 35, 37 szintűek voltak, igaz mi csak 23, 25, 26. Aztán elmentünk egy Magicarpért, azt is hárman ütöttük, pedig kettőnkön kívül tuti, hogy nem volt ott senki. Ugyanaz volt a nickje, mint a ligetben a három közül az egyiknek.
-
avmpg
tag
A raid jó lenne valóban.
Lehet, hogy most ismételni fogok.
- Megszerezheted a különleges lényeket. Eddig nagyon nehéz volt Snorlax-ot, Tyranitart, stb... szerezni. Ez most elvesztette a varázsát. (Plusz amit előzőleg írtam, hogy bünti a magas szintű trainerekkel szemben, akik rengeteg energiát fektettek bele korábban, hogy megszerezzék őket. Most meg "szórják" a Snorlaxokat. Rare candy detto.)
-Az ismeretség valóban jó dolog, de nálunk nincs játékos bázis.Nincs mit megbeszélni. Nagy része abbahagyta. A maradék most az új gym rendszerrel. Ingame chat kéne, hogy ismeretlenekkel is tudj kommunikálni. Plusz az esti raid bünti...
A Golden berry jó.
A fast/charge váltó a legjobb az egészben! -
avmpg
tag
Nekem továbbra se működik a gymezés, nagyon keveset csinálom. Raidet pedig szinte sose.
Én pokék fogdosásával szeretném tölteni az időm, nem azzal, hogy órákat álljak pontokon.Ha rendesen akarnék gymezni és raidezni, akkor azzal tölteném az időmet, hogy pontról pontra járnék és negyed-fél órákat szobroznék ott. Nem lenne baj, hogy menni kell a pontok között, de ne kelljen már ott álldogálni.
Eddig ez nem így volt. Kb. heti egyszer, kétszer kellett gymezni, de már akkor is határeset volt az időráfordítás (főleg hogy a dogde az egyetlen lehetőség a stratégiázásra...).
Ma reggel befightoltam magam három gymbe és dél körül már vissza is kerültek a pokék, úgy hogy semmit sem hoztak.
Jó, hogy tele vannak a gymek lvl 20 alatti trainerekkel, ezt nem viatatom. Nagyon szomorú viszont, hogy a magas szint büntivel járt. Gondolok itt ezekre: elvesztett gym king lehetőség és 3000CP+ motivációs bünti.Mindegy, a poke fogás még megy.
-
Dr.NX
addikt
Az IV-k történeti okokból rejtettek, nincsenek számszerűsítve.
Shigeru Ohmori has stated that the reason EVs and IVs are hidden is because he prefers to think of Pokémon as "real, living creatures".
Te sem tudod megmondani, hogy a kutyád pontosan milyen ügyes, max. a többihez tudod viszonyítani, hogy átlag feletti vagy esetleg lélegzetelállító.A nagy pokémon dolog bug, vissza fogják csinálni.
-
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Ha igaz a hír, akkor júni 13-20ig lesz, ami előtt pont 2 hónappal volt az Eggstravaganza Easter event (szintén 13-20). Valamivel vissza kell hívni a passzív játékosokat. Max szint emelés sem kizárt. Bár inkább egy jó dupla stardust lenne jó.
Amúgy meg, nincs az a lucky egg darabszám, ami el na fogyna, és az 50% már inkább megéri.
-
Atex
tag
-
Dr.NX
addikt
Azért egy Bite/Stone Edge T-rex nagyot tud ütni Blissey ellen és nagyon jól tud dodge-olni, mindemellett rezisztens az 5-ből 4 move-ra. (pound, zen headbutt, hyper beam, psychic). Egyedül a DG-re érzékeny, de arra a Dnite is. Azonos szintű T két Blisseyt is le tud nyomni.
-
avmpg
tag
Ilyen esély erős védő farmolására eddig egyszer volt a játék során, akkor én Lapras candyt gyűjtöttem, lévén kedvencem.
Aztán Lapras megkapta gyengítést..., azóta elég gyorsan ki lehet kapni a gymből.
Blissey lenne még esélyes. Van egy 80as Chansey-m, evolve és felhúzás után
Att-110,Def-189,HP-402
És Normal type, amire csak a fight super effective.
Csak attól félek a gym rework ezt megváltoztatja majd.
Könnyebben lehetne dönteni, ha tudnánk mit hoz majd a rework...
Ha ismét előtör a Niantic szadistatroll énje, akkor event után kijön a gym rework, a normal typeosok hátrányára, és nyálcsorgatva élvezik majd, hogy a keményen farmolt chansey/sorlax candy fabadkát sem ér. -
becenevem
aktív tag
Sátélt az ember pár métert, mire ezt összeszedte. Irigylésre méltó.
[Ebay, picit sok a 100-as poké] -
Atex
tag
Játszunk el a gondolattal.
Gondolom még megy a fly ezerrel. Ezt feltételezve, illetve gymezés közben tapasztalva írom az alábbiakat.
Feltételezem, ha egy accot szabályosan fel lehet húzni LVL25.-re 2 hét alatt, akkor otthon ülve ez nem több 1-2 napnál. Aki 25 plusszos, már egész jó CP-s pokékat összetud vadászni egy térképpel. Mikor fog egy jobb pokét a Trade rendszerrel "eladja" a tiszta Acc-jának. Ha egy egy bannt kap sincs semmi gond, a jobb pokékat már átadta.Persze a Trade pontos kereteit nem ismerjük, de egyenlőre nem látom a jó megoldást. Nem vagyok ellene, csak nem tudom elképzelni a csalók miért nem lesznek előnyben?!
Amit én hiányolok a játékból, vagyis szeretném ha lenne:
-breeding
-chat
-bossA tenyésztés is része sok hasonló játéknak, már amennyit látok a fiamnál. Viszont a tároló méret szerintem kevés ehhez. Ennek lehet a vált ivarú pokék behozatala egy előkészülete.
Sokszor szeretnék küldeni egy-egy trainernek üzenetet akikkel közös territóriumért küzdünk, akár csapattárs, akár ellen. Modjuk a gym lenne a közös virtuális találkozási pont. A pocskondiázást pedig egy meghívásos-letiltós rendszerrel el lehetne kerülni, így csak a pozitív hangú levelezés maradna meg.
A főnökön pedig olyasmit értek, hogy mindenki választhatna egy pokét, aminek lenne egy a trainer szintjéhez (nem faj specifikus) elérhető viszonylag magas cp-je, ez lenne a legerősebbje, amihez választhatna egy erős támadást. Ezt a szörnyeteg pedig bármi lehetne akár egy butterfree, akár dragonite, viszonylag egyforma erővel. Így kicsit javulna a gymek egyhangúsága is, és ez a kis testreszabás megfűszerezhetné a játékot, jobban mint egy sapka.
-
-
Atex
tag
Ez durva.
Fiamnak 3-ból 2 db Solar Beam. Ő gym húzásra imádja, jobb mint a Venusaur szerinte. A jó támadású exxeket pedig power uppoljuk amennyire tudjuk, márpedig most tudjuk (727 candy).
Ami durva még, van SB-s Typhlosion-om.
Ez olyan mint a Lanturn Víz-Elektromos, saját magára szupereffektív.
-
avmpg
tag
Nagyon-nagyon elszánt, nem több ember viszi az accot. Amennyit ki tudtam szedni belőle, munka mellett nagyon mást nem is csinál. Ha sok XP-re van kilátás Lucky egg, XP eventek alatt full time játék lucky eggel, multi stop lure, stb...
Egyébként a Beatles is 10000 órát zenélt mire befutott.
-
FxMx
csendes tag
3K Blissey
Grat.!
A gym támadást illetően már komoly visszatartó ereje van. Persze, hasonló szintű Exe-vel nevelhető.
A jelenlegi CP alapú gym enélkül is kezd egysíkúvá válni. Ennek azért van előnye is, nem nagyon kell töprengeni a támadó csapat összeállításán. Egy-két típussal az egész szétcincálható -
Atex
tag
És az a Dratini is kap valami "legendás" támadást, mit az előző. És kidobott 124 candyt.
Nehéz okosnak lenni.
(#9171) marositech válasza Dr.NX (#9170) üzenetére Mivel én nem fővárosi vagyok, konkrétat nem tudok mondani. A lényeg ne legyen forgalom, ne legyen Mon, viszont tuti legyen a térerő. Idegesítő mikor nem tudod felvenni a kedvenc pokéd. Erdei, üzemi utakat keress, ha terepjáród van akkor a mezőgazdasági utak, rétek. A kedvenc helyeim Vas és Zala megyében vannak. A PoGo élet ott kihalt.
-
avmpg
tag
De mi az "értelme" a lvl40-nek?
Ez egy nagyon jó kérdés!
A válasz röviden:
SemmiHosszan:
Mint ahogy tulajdonképpen az egész játéknak sincs.
Egyszerűen csak cél, amit el szeretnék előbb-utóbb érni egy olyan játékban, ami jó társ a mozgáshoz és az utazáshoz és ezzel motivál. (És addig se olyan dolgokat gyűjtök, ami foglalja a fizikai helyet otthon.)
Ha csak nem megy el végleg a kedvem a játéktól, akkor kb. másfél év múlva meg is lesz...
Ez persze függ attól, hogy milyen tartalmat adagolnak.
A GenII jó motiváció volt nekem. A sapkás pikák és a shiny karp/gyra is.
Az unown már nem az... Még egyet se láttam, nemhogy 26-ot!
A régió lockosok meg pláne nem, ha csak rám nem szakad a bank.(Vagy nem jön a trade és olyan opció nélkül, hogy nem lehet azt tradelni, ami nincs meg.)
De ha lesz még egy XP-s event ősszel, akkor a lvl39 már biztos összejön és onnan "már csak" egy a negyven, azt nem lehet hagyni. A hegymászók se állnak meg a csúcsig, pedig tudják, hogy már más is megmászta hegyet és csak az elsőre emlékeznek, az n+1-dik már csak magáért csinálja.
(És persze helikopterrel felmenni vagy megmászni, az nem ugyanaz. )
Bár ha jól hallottam már beletettek egy olyan opciót a kódba, amivel meg lehet növelni a max level-t 99-ig... -
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
-
avmpg
tag
Szerintem nem kell ezt annyira fejtegetni.
Gymezés közben érezni.
Ha megpróbálsz egy 2000+-os Snorlax-ot vagy egy 2000+os Laprast kiütni, akkor azzal szenvedhetsz rendesen.
(Bár a Lapras most már nem annyira, ahogy írod is.) Blissey ellen még nem küzdöttem (szerencsére), de ki fogom próbálni. Viszont a HP-ból és Chansey-ből kiindulva durva lehet.
Slowbro is brutál és Vapor se egyszerű.
Talán még Umbreon is üti most már.Szerintem Dragontie csak ezek után jön.
Legalábbis érzésre én sokkal többet szoktam szenvedni az előbbiekel.
Dragonite sokkal könnyebben kapja az ütések, jobban sérül, és ha dogde-olsz és így te se sérülsz annyira, akkor gyorsan vége. Fogok egy szaros Jynx-et (nerf előtt Wigglytuff is elpicsázta) vagy egy Hydro Pumpos Vaport és "pár ütésből" hello. A fentiektől hamarabb belém áll a x@r mint egy Dragonite látványától. -
Dr.NX
addikt
Ennél sokkal több nest van, nem értem, hogy miért nem lehet a Silph Road Atlast használni...
még egyszer utoljára belinkelem ide.
https://thesilphroad.com/atlas#13/47.5045/19.0733 -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Pokemon Go Hungary FB csoportból szoktam én is másolni:
Abra - Tabán
Bulbasaur - Margit sziget
Charmander - Óbudai sziget
Chinchou - Mechwart-liget
Chikorita - Gesztenyés park
Diglett - Haller park
Electabuzz - Bikás Park
Growlithe - Mátyás tér
Jynx - Városliget
Magikarp - Budai Arborétum (1-3)
Magnemite - Vérmező
Marill - Gellért hegy déli oldal, Jubileumi park
Nidoran M - Infopark
Teddyursa - Fiumei úti temető
Tentacool - Orczy-park
Sneasel - BME
Snubbul - Elvis Presley tér, Tabán
Slugma - Sashegy, Nemzeti Múzeum
Pinsir - Golgota tér
Pikachu - Szabadság tér
Ponyta - Feneketlen tó
Qwilfish - Egyetemisták parkja, Füvészkert
Venonat - NépligetSZEGED
Charmander - Kálvária tér
Girafarig - Vér-tó
Machop - Széchenyi tér
Magikarp - Szeged pool
Magnemite - Mátyás király tér
Meowth - VárkertNYÍREGYHÁZA
Ekans - Szent Flórián szobor
Hoppip - Hősök tere
Magikarp - Bujtosi-tó
Slugma - Szentháromság tér -
Dr.NX
addikt
-
kasaf1
tag
Köszi a választ! Igen, alap dolgok, de magyarul nem igazán van válasz a kérdésekre.. A Poké könyv is igazából csak kedvcsináló, semmiképp nem "használati útmutató". Amit tudok, én is tapasztalatból, véletlenekből, innen-onnan elcsípett információkból tudok... na mindegy, ezek szerint megvan a piaci rés!
Én vevő lennék egy ilyen oldalra...
-
Palika71
őstag
Én úgy gondolom, hogy ez a játék tök jó, a hiányosságaival együtt. Életemben nem játszottam ennyit egy játékkal, pedig 45 vagyok. Tehát az alkotók igenis pénzt érdemelnek a munkájukért. Pénzért vett coinokról van szó, mert a nejemnek a karija csóró
. Csak ritkán játszik, de ott még ő is akart, de labdája meg nem volt.
Számomra volt a hely poke-paradicsom. Nem hiszem, hogy van olyan hely a világon, ahol az általad jelzett monok fellelhetőek ilyen formában.
Szigetszentmiklóson játszom, ahol a PWR iszonyat van, így egy olyan hely, ahol magikarpok, dratinik, ponyták, geodudék, voltrobek, rhydonok és más olyan alap pokemonok vannak, amik felénk csak elvétve, de PWR-ek érdekes módon szinte egy sem, nekem poke-paradicsom. Ott még működött a térkép, így fel tudtam evolvezni néhány stagnáló pokemonomat. -
avmpg
tag
Továbbá.
Omanyte és Kabuto mit keres itt???
Kb. nem jók semmire (Omastar és Kabutops se...) és még csak nem is ritkák. 3 durva clustert is találtam már mindkettőből, amióta variálják a nesteket.
Aztán.
Baby-k mit keresnek itt?
Vagy akkor Cleffa miért kettes?
Egyébként általában a 2km-es tojás majdnem olyan ritka nekem, mint a 10-es (mint azt előbb írtam), szóval az összes baby mehetett volna oda.Electabuzz-t egyébként én is használom néha mostanában, de csak azért mert nincs jó Jolteon-om.
Majd a 2.gen evolvok során keletkezik pár.Illeve és Seadra-t előszeretettel használom trainre. Fire type-ok ellen. Gyors és a WG/HP-t nem kell bemutatni.
-
geckowize
őstag
En nem azt mondtam, hogy vaporral egy szintuek, hanem azt, hogy ha psyduck/horsea kel a tojasbol, nem vagyok annyira elkeseredve, mert ezekbol lehet wg/hp-s 2nd form, ami altalaban olyan cp range-be fog esni, ami trainelesre igenis jo. Pl 1300-1400-es wg/hp-s golduckkal 2500+ rhydonok ellen.
Azert azt ne gondold, hogy ha feletek rengetek eevee van, akkor midnenhol ez a helyzet... Bpn mozgok es alig talalkozok normalis IV-ssal, en meg mostansag mar csak legalabb 82%-ost vagyok hajlando evolveolni, sot, most a gen2-re varva meg azokat sem, mert gyujtok umbreon/espeon-ra. Bar ahany candyt felhalmoztam, lehet kellene csinalnom tobbet, csak felek, hogy haszontalan flareon lesz...
Eddig 3 vapor, 5 jolteon, 5 flareonom lett, ezekbol 7 db 82% alatti, gondolom egyreszt meg az appraise funckio bevezetese elottrol, masreszt meg mikor meg lucky eggezessel b*sztam el az idom, nem volt jobb.A Dewgongos dologban lehet igazad van, nekem eddig 3 Ice Shard / Aqua Jet-es jott, ami nem sok mindenre jo (Dnite ellen 53%), ezen kivul egy Ice Shard / Blizzardos (Dnite ellen 63%). Az attackra legjobb moveset, a Frost Breath / Blizzard sosem volt meg, ugyhogy nem tudtam tesztelni, csak latom, hogy 70%-ra jo a Dnite ellen, ami ketfele gyengebb movesetes Cloystert (Ice Shard / Icy Wind, Ice Shard Hydro Pump) es egy Laprast (Frost Breath / Dragon Pulse) is megeloz (Dnite ellen).
-
Sefule
tag
Nekem az a trükk vált be Laprasra (és Dragonite-ra, ami szintén messze van), hogy gyorsan, ujjheggyel dobom meg a labdát, abban a pillanatban, mikor másodszor felpattan, és a legmagasabb ponton van. (Az első pattanáskor kicsit alacsonyabbra jön föl, a második mindig magasabb. Csak egy picit, de sokat számít. Néha még az is előfordult, hogy túldobtam őket...
Bele kell jönni, hogy pont elkapd a pillanatot.) Ja, és nekem könnyebb úgy, ha ilyenkor oldalt tartom a telefont, hogy ne lentről felfelé, hanem balról jobbra kelljen húzni az ujjamat. Úgy gyorsabb lesz.)
-
Atex
tag
Kezdtek meggyőzni róla, hogy a Machamp gyenge a Snorlax ellen. Valamiért nem így emlékszem, bár sok tapasztalat még nincs a harcosban.
Lefuttattam egy gym tesztet (Battle Pokedex:Go) először Machamp (KC-CC) vs. Snorlax (összes verzióval). legjobban a LI-EA támadásút tudta nagy nehezen leverni. Az egyéb támadású Snorlaxet csak ha sokkal kisebb volt, akkor tudta legyőzni. Valamiért nem ez volt az emlékem.
Ha Vapo volt a támadó (ua. CP-s mint a Machamp, WG-HP) az a nála 25%-kal nagyobb Snorlaxet is simán leverte.
Ha tesztet ua. Cp-s Dragonite-tal futattam, jobb volt mint a Machamp (sokkal), de nem volt olyan jó mint a Vapo.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Én a szorzók miatt linkeltem azt az oldalt, de tény, hogy Dragonite több hp-val kitartóbban tudja támadni. Machamp a super effective miatt jött szóba, annak a támadása jobb normal ellen, de ettől még lehet, hogy a Dragonite egyedül bezúzza.
Régebben én is néztem, hogy melyik ellen melyik a jobb, meg számolgattam. Azóta max saját gym húzásnál nézem, hogy kevesebb cp de super eff. monokkal megyek, mert akkor gyorsabban tudom húzni. De ha ellenséges gymet bontok, ott meg úgyis van 6 monom, és amire simán nem elég a 6 mon, annál nem sokkat többre elég 6 super eff mon. Max több poti, de az meg úgyis jön bőven.@(#8462) Dr.NX
Nálam volt, hogy egyik gym-ben lévő Snorlax ellen super eff. volt a Machamp, de a mellette lévő gym-ben lévő
Snorlaxra már nem, ott váltottam Rhydon-ra és annak írta ki, hogy super eff.
Mind1. -
-
geckowize
őstag
Nekem van amikor eltunik, van amikor meg kiirja, meg nem jottem ra, mikor mutatja.
(#8327)
Atex
Amugy a Pokemapot és az iOS-es PokeAlertet Ninatic jogi uton leallitatta. Orulok, hogy erre van energiajuk.Ban wave is volt, nem csak a high level playereket erte el, ismerosom pl gymezesre nem hasznalt, csak regionlockos pokemont farmolo ket low level botjat is banoltak, ami ha behozzak a trade-et, jol jott volna, mert az biztos, hogy a kovetkezo 10 evben nem megyek se Kelet-Azsiaba, se Ausztraliaba... (USA-ban pont augusztusban voltam).
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest