Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
A haller parkban jigglypuff nest van (3at láttam a térképen reggel, egyet meg is fogtam, ebből szűrtem ezt le)
-
tomazin
veterán
Szerintem a kisebbseg aki kimozdul, de vannak tenyleg elszantak. Krakkoban a Visztula parton annak ellenere, h mar eleg hideg volt jo par embert lattam akik pokezva setalnak. Akik meg csalnak azok szerintem mar csak ottfelejtettek a botot, mert sok ertelem mar nem maradt nekik. Megvan minden ami kell, maxos pokik, nagy szint, stb. Nincs hova fejlodni mar.
-
tomazin
veterán
válasz
tompiheroe83 #7744 üzenetére
"Makod" volt. Remelem sminkelni is lehet majd a babahazban...
Meg ez a telen kolts tojast... -
tomazin
veterán
Azert ennyire ne durvuljunk mar. Csalas lenne az auto, a 2telefon, h egyutt mentek? Lofatyott. Azert ne foglalj, mert bejelentenek? En nem foglalkoznek a sok gyikkal. Jah en is harmincas vagyok es a legkisebb mertekben sem erdekel, h mit gondolnak arrol, h ezzel jatszom..
-
tomazin
veterán
válasz
tompiheroe83 #7404 üzenetére
Nekem van egy 1k-s laprasom amit szivesen elcserelnek egy olyanra ami nincs meg. 1cukrot tudnek belole kivenni, annal tobbet er,h teljesebb legyen a kollekciom.
-
tomazin
veterán
válasz
Stockbauer79 #7227 üzenetére
Siman lehet, kell a hype. Bar en ezzel megvartam volna amig raknak bele tartalmat, mert igy nagyon gyorsan le fog menni az ujdonsag.
-
tomazin
veterán
Én reggel láttam egy lickitungot vagy mit a keletinél, le is szálltam miatta a metróról, de mire odaértem már nem volt ott
(pedig tudtam hol van, scannelésnél jelent meg)
-
tomazin
veterán
Amugy csak en erzem azt, h az utolso frissites ota sokkal inkabb nem tudja hogy hol van? Keleti elott beragad, megyek fel kmt gyalog es akkor jon ra, h mar nem is ott vagyunk...
-
tomazin
veterán
válasz
Plazmacucci #7074 üzenetére
Mert ha elutsz valakit kocsival abban mi a darwini? :/
-
tomazin
veterán
válasz
tompiheroe83 #7072 üzenetére
Faj amugy nekem is, mert mikozben en vezetek a parom jatszana. De teljeseggel megertem, szerintem se jatszon senki mikozben vezet. Ha meg pirosnal all akkor fog menni.
-
tomazin
veterán
nagyon durva amúgy, h mennyi mon van. Nekem volt kb 100piros, 70kék és 60fekete lasztim tegnap reggel. Estére nem volt csak 50fekete, úgy hogy ültem a munkahelyen, meg villamosoztam egy kicsit. (ergo pokestopozni nem tudtam)
-
tomazin
veterán
válasz
-Faceless- #6965 üzenetére
hát nem kéne ágyakrobatikázás közben is ezt nyomni, úgyhogy jogos a figyelmeztetés
-
tomazin
veterán
válasz
TazLeacher #6957 üzenetére
Buuuuuurn
-
tomazin
veterán
válasz
tompiheroe83 #6920 üzenetére
2-3:
A track az azt jelenti, h valamilyen modon kovetni a joszagot amirol te beszelsz az scan. A scan regen sokkal gyakrabban tortent, de ez a kocsibol ,biciklirol jatek nagyon baszta a csoruket, igy a megemelt scantimemal mar nem fog nagyon menni. De ha mar paksrol beszelsz: azt tudtad, h azert, h ne tudjak visszafejteni a jatekot teleraktak hulladek koddal, ami ugyanugy lefut, csak nem csinal semmit?azon kivul,h meriti az akksit meg még jobban szaggat a jatek? -
tomazin
veterán
válasz
tompiheroe83 #6909 üzenetére
Volt "terkep" tappancsok formajaban, csak rosszul mukodott igy kivettek. A celtalan rohangaszas meg minden csak nem fun.
A komoly szakemberekbe vetett hited pedig...hidd el hatalmas nagy idiotak kepesek hatalmas cegeknek elokelo pozicioban dolgozni. Persze nem hulyek, csak annyira extrem szemszoget kepviselnek, h kozben elmegy az osszes jatekos. Es kitartanak mellette. -
tomazin
veterán
azt hozzátenném, hogy eddig a melóhelyen ülve semmi poké nem volt rangeben. (haller utca, bp)
most beléptem:
grimer, horsea, shelder, magicarp amit meg tudtam fogni.
és a nearbyban van egy lapras, de mivel ötletem sincs hová spawnolt, így nem is tudok elmenni érte..brühühü -
tomazin
veterán
A spoofing más, mint a bot.
Spoofingnál az ember játszik, csak otthon ül és mászkál a térképen (azaz hamis koordinátákat ad meg), de ugyanúgy ő kapja el a jószágot, pörgeti ki a stopot, ő mondja meg merre menjen.
Botnál a user semmit nem csinál, helyette fut a bot és gyűjti össze a dolgokat. Aztán amikor kedve szottyan belép és látja mennyi mindent összeszedett a gép.jer1cho: értem én, azt szerettem volna mondani, hogy attól, hogy most nem jó, attól még ne húzd le a wc-n azt a részét ami jó volt.
-
tomazin
veterán
válasz
TazLeacher #6876 üzenetére
Sajnálom a rá fordított időd, pénzt, és energiát.
ezt az egyet ne tedd. elmúlt a varázs, eljött egy pont amikor már nem kell. ettől még az addig vele eltöltött idő értéke nem csökken, csak az újonnan belerakandóé esett annyival, hogy nem éri meg.
mellesleg ha tényleg így van, ahogy írjátok, akkor a halloweeni visszacsábítás(om) nem ért semmit, mert akkor nekem is del.
-
tomazin
veterán
válasz
TazLeacher #6735 üzenetére
Azt se felejtsuk el, h sokan utaznak is. En most hetvegen szuleimnel otthon siman ki tudtam volna csapni mindenkit a gymbol. Pedig 1db 2k feletti pokem sincs.
Mellesleg meddig tart az event?mert meg mindig dupla cukor jar. -
tomazin
veterán
válasz
Plazmacucci #6720 üzenetére
Nem tudom. Nekem samun fel kellett tennem, h ne zarjon le. Szoval valoszinu, h ez a telefontol fugg.
-
tomazin
veterán
válasz
Plazmacucci #6718 üzenetére
Multkor linkelt valaki egy appot, talan sleepless in ap volt a neve. Bar a captcha miatt nem tudom lesz-e ertelelme.
-
tomazin
veterán
válasz
tompiheroe83 #6618 üzenetére
nincs ilyen limit, tele van a baged szerintem.
én most a dupla candy hatására beraktam 5 tojást egyszerre. kíváncsi leszek lesz-e 10es. (mondjuk 5-10tojással ezelőtt kaptam)
-
tomazin
veterán
válasz
tompiheroe83 #6605 üzenetére
Ez siman lehet erzes is. Amikor egyszerre esik 5 es van benne 1 jobban feltunik, mint amikor 5kmenkent esik 1.
-
tomazin
veterán
En tudok belepni, v masnal is vacakol?
-
tomazin
veterán
mert nem voltál elég ideig inaktív.
én pl. csináltam azt, hogy kiraktam az asztalra, gpst nem talált, úgyhogy mindenfelé futkározott és számolta a km-t. na ezt pl ezzel kiszűrték.
de azt is, hogy zsebrerakod a telefont, úgy hogy fusson ez a csoda, és közben sétálsz, biciklizel, stb. akkor a captcha után már nem fog semmi számolni. -
tomazin
veterán
Marmint melyik resze udvozlendo? Az, hogy az amugy is akksizabalo jatek meg tobbet eszik, vagy hogy a rootolt telosok mind abbahagytak, vagy hogy a map hianya miatt megint egy csomoan abbahagyjak? Eszaki felteken jon a tel. A kmszamolas tovabbra is szar. Abbol latom, h a varosban is rengetegen abbahagytak, h minden gym sarga egy honapja. Elotte minden nap 3x valtott szint. A captchat csak innen forumrol tudom, mert nem frissitettem, helyette inkabb toroltem.
Nem az apit kene elbatyni, hanem a botokat szurni. Leszedni a botot es megnezni mit csinal, miben ter el a normal jatekosoktol majd ban. Jah, hogy eppen egy 80k-s telefonnal kepes volt atrakni a borarosrol az elte ik deli epuletehez?(nem pestieknek:a duna masik oldalara, kb 500mrel delebbre)
Szerintem nagyon rossz iranyba tartanak. -
tomazin
veterán
Aki scyhtert szeretne fogni annak elte kcssk koli. 2x mentem eddig oda mindig volt min 1. Kabuto vagy mi a neve is volt most a koli utan budaors fele.
-
tomazin
veterán
Nalam fordul csak elo, hogy mai naptol neha kiirja mikozben megy a jatek, h elvesztette a kapcsolatot logoljak be ujra?
-
tomazin
veterán
Kicsit nézelődni kell, de úgy igaz ahogy le van írva.
Ha megnézed akkor kb. 20%-al több a dps-e a fire fangnak.
Viszont ha megnézed akkor a nagyobb dps mellé kevesebb energyt termel.
4,76 energy per sec, míg a bite 14/sec.
Mivel nem tudom mi a dmg windows így csak a move durationnel számoltam. -
tomazin
veterán
válasz
SpongyaBob #5813 üzenetére
Folyamatosan fogod a kezedbe? Vagy van valami progi ami lezarja a kepernyot, de megse erzekeli annak a pogo? (Btw nem ertem miert nem futhat a hatterben, h gyuljon a km)
-
tomazin
veterán
válasz
TazLeacher #5785 üzenetére
Ez ha huzod is igaz? Mert en ugy tudom, h ez csak wild pokira igaz.
-
tomazin
veterán
válasz
tompiheroe83 #5782 üzenetére
Max annyira tudod huzni amekkora te vagy. Ergo 40re az eletben nem fogod.
-
tomazin
veterán
válasz
-Faceless- #5775 üzenetére
En 25 vagyok 1honapja kb. Mondjuk nem is erolkodok ugy mint eddig.
-
tomazin
veterán
válasz
tompiheroe83 #5771 üzenetére
Azert ne lvl40hez nezd, hanem max lvl30hoz.
-
tomazin
veterán
válasz
SpongyaBob #5726 üzenetére
A 3 csapat legendery pokeja.
-
tomazin
veterán
válasz
TazLeacher #5255 üzenetére
Tehát nem ül senki 10 órát naponta 1 stop mellett
Egyik kollegamnak csak sargafekete labdai vannak, mert a fotelbol 2stopot fog be. Sima pidgeyre is azt dobalja.
-
tomazin
veterán
válasz
-Faceless- #5128 üzenetére
Vsz. powered by fake gps. Hetvegen otthon voltunk szuleimel egy kis faluban (1gym, 1stop) es a gymben 2k-s dragonite ult. De tegnap is levertem egy gymet(agglomeracio), mire berakhattam volna a poket mar bent volt egy masik. Kornyeken senki.
-
tomazin
veterán
Fakegps szurese mennyire lehetetlen:
Ma reggel a borarostol setalva del fele elteleportal az elte deli epulet deli bejaratahoz. 820m legvonalban.
mellesleg nekem minden frissites csak rontott a gps accuracyn -
tomazin
veterán
válasz
customer114 #4733 üzenetére
Lvl 20 alatt semmit, lvl25 korul talan.
-
tomazin
veterán
Ugyanugy el kell inditani az accot, mintha jatszani akarnal vele. Magyarul be kell vele lepni a jatekba. A terkep nem mas, mint amit a korbe maszkalasa eredmenyez. Igy mar ok?
Mod: kemenykedesuk utan nem javaslom, h arrol a telorol lepj be amivel jatszol. Inkabb hasznalj emulatort.
-
tomazin
veterán
Masnal is elofordul, h hasznalhatatlan a jatek? Konkretan alig talal gpst. Azon az uton ahol jarok haza eddig az ut 80%an tudta hol vagyok. Ma ez kb 20 volt...
-
tomazin
veterán
válasz
Stylerr #4069 üzenetére
tegnap este nekem is ez volt, ilyenkor érdemes ránézni hogy mennyire haldoklik a szerver.
Jelenleg ha megnézed elég ratyi állapotban van szinte minden ország, ill a login sem áll jól.
a hiba nem a Te készülékedben van.(#4072) joergie
Azon gondolkodtam, egy olyan app kéne, ami mobil képernyőkép mentésből, a képet leolvasv..
GoIV
Most látom, hogy a gyökerek leszedték a storeból.... -
tomazin
veterán
Városligetben ponyta hegyek.
-
tomazin
veterán
válasz
KriszXxX18 #3953 üzenetére
Nem, ujakat kap, csak az iv szamit.
Mas:ma mar nem volt cubone a ii. Janos pal papa teren
-
tomazin
veterán
II. Janos Pal papa teren cubone nest van, egy csomot fogtam most reggel.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- I7 4810mq I7 4800MQ 4700MQ 4610 I5 4310 I7 3632QM 3630QMT1000/Gtx1060/770/570 3Gb K2100 2G
- Karcmentes Független Apple iPhone 15 Plus 128GB Green !! 3 Hó Jótállás
- Eladó Xbox Series S 2db Controllerer
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 FX506LU-HN1388T - 144Hz, i7-10870H, 8GB, 512GB SSD, GeForce GTX 1660Ti 6GB
- Nikon Z50 + DX 16-50mm VR 3 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest