Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Nem ástam nagyon bele magam, de nekem úgy tűnik hogy a cp10eseket is fel lehet fejleszteni ugyanolyan erősre mint ha magasabb szinten fogsz erősebbet, csak nem éri meg mert több stardust-ba kerül mint magasabbról indítani ugyanazt...
Legalábbis iv calc logikájából ezt szűrtem le
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Ha nem találnak ki valami normális harcolási lehetőséget a Gym-en kívül nagyon hamar ki fog halni ez a játék... mondjuk a labdadobáláson is változtathatnának a lore szerint, hogy saját monnal kell legyengítened a rohadékot
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Puhány
Mondjuk én annak örülnék, ha két stop között nem lenne 500m-nél kevesebb, és a városok helyett a lakatlanabb területeket raknák tele erősebb pokékkal hogy tényleg meg kelljen dolgozni értük.
Megyek is futok egy 10k-t a ligetben, közben kikel egy tojás, aztán levezetésnek sétálok egy kört pörgettyűzni
U.I.: most despawn-olt egy wartortle a ligetből...
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
10. szint, most jött még egy 10k-s, az utolsó 2k-sat most költöttem ki, a többi mind 5k
Viszont elmennek a picsbe ezzel a lock alatt leálló sz@rjukkal, először a 2km-esből volt hátra még a fele, ehhez kellett kb. 2300m (1 km-hez) - aztán beraktam az 5k tojást és 8k alatt 2.1-ig jutott mert félúton véletlenül benyomódott a lock gomb és leállt
Dobáltak eddig a tojások 3 döglött pontyot, egy bulbát, most egy slowbro-t meg még valami kommersz cuccokat
Ligetben megint ment a bandázás 2-3 helyen is
Szerk: Látszik milyen Drowzee-cunami van a Ligetben, van itt egy gym amiben van 2 vaporeon meg 5(!) hypno
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Jumbozorz #2408 üzenetére
Pokémonoknak is szintje van. A szintet a fejük feletti kis félkör mutatja. Azonos szinten viszont nem fix a cp hanem van egy intervallum. Ha ennek az intervallumnak a tetején van, akkor erősebb lesz később is. Plusz a hp is ugyanígy működik.
Azaz IV calc nélkül csak úgy tudnál összehasonlítani kettőt, ha azonos szintre húzod.
Ha viszont az egyik azonos szinten erősebb, az később is mindig erősebb lesz, nem fordul meg.A baj ott van a játékkal, hogy az első 15-20 szinten nem tudsz semmit csinálni. Túl gyengéket kapsz a gym-ekhez, és megtartani sem éri meg semmit mert később jóval erősebbek jönnek úgyis, fejleszteni meg csak felesleges stardust-pazarlás. Ezzel kellene nagyon gyorsan kezdenie valamit a fejlesztőknek, mert így megunja az ember a játékot mielőtt igazán elkezdődne.
joergieIncense-re én azt találtam hogy ha egy helyben állsz akkor 5 percenként ha mozogsz akkor megtett 200m-enként, de min. 1 percenként. (azaz minimum 5 perces tempót kell futni 30 percig az ideális hatáshoz )
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Kérdés mi a célod?
Ha kielégít a folyamatos grind meg lucky egges galambászás akkor ok, de ha már az elejétől játszani szeretnél?
Én is találtam egy viszonylag erős szarvasbogarat, rátoltam a 3 evolve-ot és 472vel 9es szinten betettem egy gym-be.
Igaz másnapra kiverték, de legalább csináltam valamit.Jah, 10es szinten kb 20-25 evolve-ot tudnék ellőni most.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Ereshkigal #2467 üzenetére
Incense-re én azt találtam hogy ha egy helyben állsz akkor 5 percenként ha mozogsz akkor megtett 200m-enként, de min. 1 percenként.
-
Alg
veterán
Tojás: kaptam egy 2k-sat, betette középre szóval teljesen random pakolja, nem sorban (vagy lehet a benne lévő rohadék neve szerint sorban, lol - most belegondolva, a sor elején lévő tojásokból eddig bulbasaur meg crabby esett szóval... )
A gym viszont megint bugzik - ha belépek harcolni, a csatamező nem renderel be, a GO-nál lefagy, kidob és vagy 10 percig nem enged utána be a játékba. Most emiatt buktam egy Rhyhorn-t meg majdnem egy magmart is
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Elküldtem nekik bug reportként...
Ma lespawnolt a ligetben egy pikachu... azt a rohangálást (mondjuk a Central parkos Vaporeon-os happening után nem lepődök meg semmin)
Nekem 1. labda után lelépett a kis poetsch... viszont jött egy Lickitung[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Plazmacucci #2543 üzenetére
Zubatért én is eldobálok 3-4 labdát mert jó messzire kell dobni.
Tegnap este meg egy ghastly szivatott, el kellett dobni a világ végére, de valamiért minden dobásomat curveball-nak regelte és kidobta oldalra ez a csodálatosan tökéletesen megírt játék.
-
Alg
veterán
Nem működik az AR (nem tudja észlelni a telefon "orientációját") - középre meg elég nehéz curveball-t dobni
Ráadásul ha mégis sikerül, azt sem regisztrálja be plusz stardustért
-
Alg
veterán
válasz Sirandrish #2572 üzenetére
Mondjuk ha megoldanák a millió bugot nem kéne mapet használni. Én pl. csak akkor használom ha látom a radaron hogy van valami érdekes de megtalálni az alapján esélytelen...
Nézzük csak mi nem működik:
- Gym bugzik (nekem)
- Radar
- GPS (tojáskeltetés)
- Labdadobálásnál némelyik repülő monnál (zubat, ghastly pidgeot volt ilyen eddig nekem) az első kiugrás után mindent elcsavar a pics@baMi múködik?
- Shop...De persze foglalkozzunk balance-al inkább.
U.I. gyakoroltam ma a curveball-t, kezdek ráérezni de egy alacsony szintűt még mindig hatékonyabb egyenessel elkapni mert a curve van hogy 5ből 1 talál El is fogyott a sima labdám
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz freezer922 #2620 üzenetére
Szerintem igen, ahol hét elején folyamatosan pinsir volt, 2 napja magmar-lelőhellyé változott
-
Alg
veterán
válasz freezer922 #2625 üzenetére
Bocs hogy csak most válaszolok, hétvégén nem voltam gépközelben - VIIker Betlen Gábor Tér
-
Alg
veterán
válasz marositech #2807 üzenetére
Szerintem legyen a színes kör minél kisebb és találj is bele a labdával. Ha nem találsz bele csak a fehérbe akkor mindegy mekkora volt a színes, nincs bónusz.
-
Alg
veterán
válasz marositech #2824 üzenetére
kisebb kört kell megcélozni, minél kisebbe találsz bele, úgy kapod(kaptad) a nice-great-excellent dolgokat.
220as rattata kb az 5ödik grat ball-ban volt hajlandó csak benne maradni... sz anyjuk pics@ját azt
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Kvelstadt #2859 üzenetére
Semmi logikát nem láttam benne, az újonnan kapott 2es tojást berakta full középre az 5ösök közé. Én azt sejtem hogy a tartalmuk alapján rangsorolja valahogy őket
-
Alg
veterán
-
Alg
veterán
válasz Micsurin #2919 üzenetére
Oké, te mi alapján szűrnéd ki, hogy a BOT vagy Józsika cirkál a ligetben?
Nem, nehéz, 100% excellent throw, illetve olyan tempóval tesznek meg olyan távokat megállás nélkül amire élő ember nem képes. Szerintem ha feltennék egy chart-ra az átlagos napi km-számot elég jól látszana hol kezdődnek a botok
+ GPS adatokból (trackből) is szinte biztos ki lehet szűrni valami kifinomultabb algoritmussal hogy mi az ami való életben, és mi az ami emulátoron futott.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Micsurin #2924 üzenetére
24/7-ben, pisiszünet nélkül, full konstans sebességgel tempomattal?
Hidd el meg lehetne oldani, ha akarnák... a Blizzardnál is elég durva warden van pl. SC2-ben még a leütések közötti időt is nézi és kiszúrja ha valaki bill-makrót használ.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz #33253120 #2945 üzenetére
Nem tudom miért nekem válaszoltál, én hozzá sem szóltam ahhoz a témához...
Ha szar a játék koncepciója, az továbbra sem hatalmaz fel csalásra. Pont.
Ha meg még mindig nem érted a különbséget a "tekerek bicajjal 60km-t ide-oda" illetve a "napi 24 órában fut a bot koppra pontosan 20km/órával megállás nélkül vonalzóval rajzolt GPS tracken" között akkor felesleges tovább magyaráznom.
-
Alg
veterán
-
Alg
veterán
válasz Micsurin #2972 üzenetére
Ha lenne lehetőségem vidékre/kertvárosba költözni (a jelenlegi szakmámban maradva) a hétkerből lesz@rnám a pokémonokat meg a gymeket magasról
Más: ma hazafelé azt hiszem új bugot fedeztem fel: 5ből 4 patkány, "szülinapos kukac" (copyright by barátnő), galamb lépett le első labdatörés után egyből - az egyik cp35 volt, a legmagasabb cp120...
Ja, a stopok is bugzottak, hiába pörgettem nem adott semmit.Sikerült felfarmolni magam lvl18-ra, de én most kezdem megunni a dolgot...
Pedig jó lehetne, ha (szokásos bugfix meg spawnfix, illetve háttérben futás mellett ami hazafelé gyorsan eszembe jutott):
1) Lenne rendes early game. Jelen állapotban az első 15-20 szint csak xp farmról szól, bármit fogsz úgysem fogod tudni később használni.Csak pár példa:
- Skálázódó stardust, azaz magasabb szintű pokémonból többet kapnál. Így megérné magaddal fejleszteni az elején fogott ritkaságokat/kedvenceket.
- Dobálózás helyett/mellett harccal lehetne gyengíteni az ellent, ahogy egyébként az eredeti sorozat kb. második részében már megmondták.
- A harctól a saját pokémon is erősödne, vagy olyan képességeket szerezne amit máshonnan nem tud.2) Normális harcrendszer: Flappy bird bonyolultságú óvoda helyett valami rendes, körökre osztott dolog - ezt kitalálták már jól más pokémon játékokban, miért nem lehet azt átvenni?
3) Egyéb apróságok, pl. adott csapatnak a saját tulajdonú gym bizonyos körzetében bónusz cuccokat/xpt adnának a stopok, vagy jobb minőségű (cp vagy IV) spawn jönne.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz TazLeacher #2979 üzenetére
Igen, jelenleg.
Viszont sokan megunják a pidgey farmolást már 10es szinten mert azt látják hogy semmit nem lehet csinálni csak piros labdákkal célbadobálni.
Fel kellene tölteni tartalommal a játék elejét is. Olyan nincs hogy "a játék lvl20tól kezdődik", akkor adjanak mindenkinek kapásból lvl20 karaktert és játszhat mindenki rögtön. Gyűjtögetni, mászkálni akkor is lehetne/kellene.Alapjaiban van elcseszve az egész koncepció sajnos, szóval esély sincs hogy valaha is kihozzák belőle a maximumot
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz #75376384 #3022 üzenetére
Én ma munkába jövet befogtam egy 1003-asat. Első great ball-ban benne maradt gyümivel.
BTW még mindig él a korábban linkelt magmar-lelőhely, radar-távolságban lakom és mindig látom a radaron hogy van.
Ja meg 5ös labdából lett egy 450es rhyhorn... meh
[ Szerkesztve ]
-
-
Alg
veterán
válasz spanglee001 #3070 üzenetére
Röviden:
"Tudjuk hogy szar a cucc, dolgozunk rajta, de a legfontosabb hogy minél több helyen meglegyen a hozzáférés."
Azaz pénz először, minőségi javítások majd utána.
Ilyen tempóban mire minden tervezett országba eljut, addigra akik az elején megkapták abbahagyják a fejlesztés/javítás hiánya miatt.
-
Alg
veterán
válasz Domaaaa #3091 üzenetére
Adott szintű pokémon cpje meg hpja nem fix, hanem egy intervallumban változó. 100% perfection, ha az adott szinten a max mindkettő.
thesilphroad-os IV rater-t nézd meg, onnan jól meg lehet érteni hogy működik
Kicsit lehet túllihegett ez az IV, a movesetről meg méretről kevesebb szó esik pedig elvileg az is számít
-
Alg
veterán
Ha lesz/van is, az cheatnek minősül.
Amíg csak kiolvasol dolgokat meg statisztikát készítesz oké (sortof... lásd térképek), de amint befelé is viszel adatot, belenyúlsz a játékba bármilyen 3rd party appal, az 100% hogy csalás.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
ehh ez az én formám...
A mellettem lévő (saját csapatos) gym 2 hete gyakorlatilag érintetlen, 7es szintű, ilyen 4db 1000es hypno meg 2 1200as vaporeon védte. Nagy nehezen összekukáztam tegnap este egy 1500asat, betettem legfelülre... erre ma délelőttre kiütik Azóta visszafoglaltuk de nem tudok betenni mert 4000/8000 és ilyen 100asával tudom emelni, annyit nem fogok szenvedni vele
-
Alg
veterán
Mai rant:
Elindulok futni, bent van a 10km-es tojás kb. 1.5km-el+egy friss 2km. 4km környékén kiveszem a 2km-est (caterpie), helyére be egy 5ös, itt a 10es jár valami 4.1nél. Futok még olyan 7 km-t, a 10es a végén jár... 7.5nél, az 5ös 3.5nél. 11km-ből sikerült 6km-t regisztrálnia.
Hát rohadjon meg aki kitalálta ezt a távmérési algoritmust. Pedig lassan ez az egyetlen amit még használok, a gymezésről letettem mert gyorsabban erősödnek mint én a fogdosást meg unom kicsit főleg hogy ilyen 60as kukac összetör 10 labdát és lelép utána. Remélem lesz egy stardust buff, mert vicc hogy 1es szinten ezerszer könnyebb gyűjteni mint 15ösön.
Sietnem kellett haza, de azért behúztam két 450 körüli eevee-t, meg egy 500as venonat-ot, ezek jók lehetnek valamire. Illetve lelépett egy 411 bulbasaur.
U.I.: 5ös tojásban megint rhyhorn, 10esben hitmonlee (de csak valami 350es)
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz Plazmacucci #3197 üzenetére
Ment közben a kijelző, legutóbb jártam úgy hogy félúton benyomódott a home gomb és onnantól tényleg semmit nem mért
marositech éééés? Nem a tojásaid miatt kell futni
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz #75376384 #3200 üzenetére
Rövidnadrág derekán hátul van zseb amibe pont belefér, zacsiban, kijelzővel kifelé.
És nem, nem nézegetem
Stay Awake meg tesz róla hogy ne menjen el aludni a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz SpongyaBob #3230 üzenetére
Nincs, de nem is érdekel... mindig utáltam azt a szerencsétlen kis görcsöt
Viszont a sok vaporeonos gym ellen azért jó lenne egy erős elektromos... most csináljak ezért egy jolteont? Kicsit sok már az eevee-származék mindenfelé
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz whitezo88 #3262 üzenetére
Nem, szerintem szintfüggő a menekülési % és ezen javít a málna, a jobb dobás meg a jobb labda. Csak az a baj hogy nem a pokémon szintjétől függ, hanem a játékosétól.
-
Alg
veterán
Sz@rul van kódolva a GPS, az a magyarázat. Akkor veszi észre magát hogy arrébb mentem mikor már 200m-el odébb vagyok, átdob oda, de persze emiatt a sebesség a limit fölé megy és nem számítja bele (miközben más progiban 15m pontosságú a gps fix a telefonon...)
Jelenleg nincs a játéknak olyan része, amiben ne lenne akkora égbekiáltó hiba amitől már bármi mást töröltem volna a pics@ba.
-
Alg
veterán
válasz Fecniii #3292 üzenetére
Na igen a téréképről még nem is esett szó - ilyen fapados izét is régen láttam, komolyan a futóórám több részletet megjelenít...
Tud kb. 3 színt, utak szűnnek meg és jönnek elő tök véletlenszerűen, van ami teljesen hiányzik róla stb. Bár mondjuk ez a legkisebb gond a játékkal kb.
-
Alg
veterán
Persze indíthat két különböző stop-on. Ha mindkettőt látod egy helyről akkor hatékonyabb, kb 5 percenként jön új galamb egy lure-ozott stop-ból
Más:
Ma 2km-es tojásból 613as...Clefairy
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Egy párszor már leírtam, megteszem még egyszer: Stay Awake app, be lehet állítani hogy csak akkor ne engedje készenlétbe a telefont ha bizonyos appok futnak. Egyetlen hátránya hogy boot után kézzel kell elindítani a PoGo előtt, onnantól teszi a dolgát a következő reboot-ig. Véletlen power gomb nyomás ellen nem véd.
Más: Úgy vettem észre lure-os stopból szinte csak szemét esik, így taktikát váltottam: kinéztem egy szép kört a Ligetben (Hősök-híd-Vajdahunyad-café-Hősök), így nem jön annyi mintha lure mellett ülnék, de kikelt két 2km-es tojás is (mindkettő zubat ), lőttem vagy egy tucat magikarpot meg ugyanennyi bulbasaur-t kb, pluszosban jöttem ki labdaügyileg és kb.14ezer xp is összejött - mindezt kb 2 óra alatt (ja meg sétáltam vagy 7-8km-t).
És ezt úgy hogy a 3 nyomorékot mindig ott hagytam a fenébe, nem éri meg az időt. Igaz dustom kevesebb van, de élvezetesebb mint 3 lure alatt farmolni a patkányokat. (mellesleg a híd végén a lámpaoszloptól rálátni a 3 lure közül 2re).
Majdnem kész a Venusaur
Magmar-ok meg úgy néz ki eltűntek a lelőhelyről és nincs helyettük semmi
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz petyus_ #3355 üzenetére
Szerintem lesz itt előbb-utóbb (inkább előbb) egy stardust buff. Mondjuk ha a prof nem csak candyt adna a bezúzott lényekért, hanem dustot is az is segítene már. Meg jöhetne valamennyi stop pörgetésből is.
-
Alg
veterán
Hmm... elvileg lespawnolt valahol a környéken egy Ponita... kár hogy esélyem sincs megtalálni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest