Hirdetés
- PlayStation 5
- Elden Ring
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bestbuy játékok
- Last Epoch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
¤Envy¤
aktív tag
Úgy vagyok vele, hogy bosszant pl. a Pestiek hatalmas előnye, de azért ennyire nem hergelem miatta magam. Mindig jön új lény azért itt is, valamelyik éjjel 2 új is jött hazafelé tartva. Érdekes, tegnap éjjel mindenhol Meowth spawnolt, fogtam vagy ötöt. kb 5 stop van itt, és 2 gym, nem vagyok elárasztva én sem...
Plusz ott vannak a tojások, menj el velük biciklizni, hamar kikelthetőek. Mert ugye aki kisvárosi, jobban jár egy biciklivel, mert egy séta alatt persze, hogy alig találunk valamit, ezért muszáj a bicikli, így lehet is haladni, de közel se annyira, mint másnak gyalog Pesten
Ez van, de én így is élvezem, és szerintem elég jó is vagyok már az adottságokhoz mérten.Aki meg néha jár Pestre annak még jobb, szán 2-3 órát egy Ligetre és ott nagyon sokat lehet haladni azért, abban a pár órában is.
Annyit még meg tudnátok mondani, Móriczon kb. merre kell Ponytát keresni, ahol találnék is?
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest