Hirdetés
-
GAMEPOD
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
callmeakos #99 üzenetére
Természetesen fejleszthetőek. Stardust és fajspecifikus Candy kell. Mindkettőt kapsz ha befogsz egy új Pokémont adott fajból és ha transferelsz akkor +1 Candy-t kapsz cserébe. A végső szint 50 Candy, azon belül meg Stardust és Candy kell, hogy még erősebb lehessen.
-
callmeakos
veterán
Az volna a kérdésem hogy a pokémonok fejleszthetők? Szóval egy idő után meglesz a tűzköpő sárkány, a.k.a Charizard?
Vagy csak akkor lehet meg ha befogom.
-
greenmaur
tag
Hali
Tudtok ritkább pokemon "lelöhelyet" a fővárosban? Mármint tudom, hogy random jelennek meg főleg, de néhol olvastam hogy vannak területek ahol nagyobb az esélye a spawn-nak. (Vagy valami ilyesmi
)
-
Menslee
tag
Incense 101: Felesleges egyszerre használni Lure Modullal, nem éri meg.
És ha leteszed a játékot kicsibe, a beállításokban pedig az időt hátratekered lehet kicsit csalni veleMég nem próbáltam de már sokan írták hogy működik a dolog
-
csasaKKP
senior tag
Na, úgy tűnik megint túlterheltek a szerverek, lassan reagál a játék.
Közben kész a topic összefoglaló. -
Armahun
addikt
Apropó tojás, a shoppos Lucky Egg-ben is poke van?
-
Xaels
félisten
válasz
Scrake^;DD #91 üzenetére
PokéStopból.
-
Scrake^;DD
aktív tag
Tojást honnan lehet szerválni?
-
m0h0senator
őstag
válasz
Oppenheimer #87 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
Oppenheimer #87 üzenetére
-
Oppenheimer
nagyúr
csatlakoztam a sárgákhoz. elég izgi game, ma nyomtattam 1.5 órát a belvárosban. elmentem egy gymbe, megtámadtam a 400-300-200 körüli vevőket a 100-as Pokémonjaimmal
2-t legyőztem aztán menekülőre fogtam, mert nem tudtam mi történik ha meghal az összes. amelyiknek csatában 0-ra megy az élete, azzal mi lesz? vettem fel revive cuccokat, azt hogy kell használni?
-
Armahun
addikt
Elég jól eszi az aksit a játék. Vagyis inkább a GPS
Z3c, reggel vettem le a töltőről 2,5 óra pokegó volt ma és most van 8%-on.
(2-3 nap szokott lenni 3-4 öra kijelzővel)
Egész nap mobilneten, öszes forgalom 14 MB.Most jut eszembe: Kék
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Scrake^;DD #81 üzenetére
Mew, Mewtwo ott van, de ahogy látom csak az első generációs Pokémonok vannak benne a játékban. Gondolom később majd bővítik a többivel.
-
Scrake^;DD
aktív tag
ezt találtam neten elméletileg ezek vannak benn a játékban
innen lehet kicsit csalni
-
oriic
HÁZIGAZDA
A játékban amúgy benne vannak az igazán nagyon ritka Pokémonok? (pl. Legendary-k: Mewtwo, Entei, Lugia, Rayquaza, Kyurem, Arceus stb)
-
Armahun
addikt
válasz
lkksioskdl3 #76 üzenetére
Most kaptam egyet egy emlékműnél.
-
Xaels
félisten
Fotóztam egy 1000-es feletti Snorlax-ot a Bálnánál... A hülye csalógatóra meg nem jött semmi a Fővámon csak Spearow, Pidgey, Rattata meg Zubat...
-
csasaKKP
senior tag
Cukrokat/kaját hogy lehet szerezni? PokéStop nem dob.
-
m0h0senator
őstag
Onyx-t akarok
-
Xaels
félisten
Itt összeszedtem a gondolataimat róla.
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
Oppenheimer #68 üzenetére
Akkor majd csatlakozz a sárgákhoz
Itt mindenki sárga. Az Indexnél meg piros. -
Oppenheimer
nagyúr
csá!
én leszek a legnagyobb pokémester, védjétek seggetek!
már majdnem 2-es szintű vagyok.
-
Menslee
tag
Na és akkor:
Amit már tudni lehet. A tojásokból a következők jöhetnek:2km-es tojások
Bulbasaur 2km
Charmander 2km
Squirtle 2km
Caterpie 2km
Weedle 2km
Pidgey 2km
Rattata 2km
Spearow 2km
Pikachu 2km
Clefairy 2km
Jigglypuff 2km
Zubat 2km
Geodude 2km
Magikarp 2km5km-es tojások
Ekans 5km
Sandshrew 5km
Nidoran♀ 5km
Nidoran♂ 5km
Vulpix 5km
Oddish 5km
Paras 5km
Venonat 5km
Diglett 5km
Meowth 5km
Psyduck 5km
Mankey 5km
Growlithe 5km
Poliwag 5km
Abra 5km
Machop 5km
Bellsprout 5km
Tentacool 5km
Ponyta 5km
Slowpoke 5km
Magnemite 5km
Farfetch'd 5km
Doduo 5km
Seel 5km
Grimer 5km
Shellder 5km
Gastly 5km
Drowzee 5km
Krabby 5km
Voltorb 5km
Exeggcute 5km
Cubone 5km
Lickitung 5km
Koffing 5km
Rhyhorn 5km
Tangela 5km
Kangaskhan 5km
Horsea 5km
Goldeen 5km
Staryu 5km
Mr. Mime 5km
Tauros 5km
Porygon 5km10km-es tojások
Onix 10km
Hitmonlee 10km
Hitmonchan 10km
Chansey 10km
Scyther 10km
Jynx 10km
Electabuzz 10km
Magmar 10km
Pinsir 10km
Lapras 10km
Eevee 10km
Omanyte 10km
Kabuto 10km
Aerodactyl 10km
Snorlax 10km
Dratini 10kmEz meg én volnék. Ha valaki keres valamilyen pokemont akkor szóljon mert direkt lescreenshotolgatom az árnyékokat is hogy tudjam hova kell visszamenni
Tegnap este láttam egy Blastoise-t és Dratini-t ma pedig egy Gengar-t -
tuki2200
senior tag
6s-en tökéletesen fut alig meríti az akkut nem is melegszik a gép tőle, egyébként úgy látom Szabolcsba nem tul népszerű egy kezemen megtudnám számolni a játékosokat megye szerte, de legalább jo sok Gym-em van, majd megyek a szigetre le rendezem a pestieket 😈😄😄
-
cuebler
senior tag
volt már? vigyázz pokémon go játékos!
-
m0h0senator
őstag
szintén sárga
-
sz_abika
addikt
http://www.androidcentral.com/researchers-find-remote-access-tool-side-loading-pokemon-go-apk
Azt hiszem én megvárom mégis inkább az officialt.
-
skyli
senior tag
válasz
lkksioskdl3 #60 üzenetére
sárgát légyszi
amúgy sztem a sárga torony néz ki a legjobban
-
Xaels
félisten
válasz
Scrake^;DD #56 üzenetére
Nem próbáltam ki, de a leírás alapján természetesen szűr.
(#57) skyli szerintem meg piros van túl sok
-
skyli
senior tag
Csak szerintem van túl sok kék?
gyertek, legyünk többen sárgák
-
Xaels
félisten
Chat for Pokémon Go ha esetleg valaki nem szeretne egyedül játszani.
-
Armahun
addikt
válasz
Scrake^;DD #51 üzenetére
Vele szemben melozom.
-
Xaels
félisten
-
Armahun
addikt
válasz
Scrake^;DD #48 üzenetére
Találtam egy üres termet, a helyi általános iskolában.
-
-
Xaels
félisten
válasz
Scrake^;DD #44 üzenetére
Nem láttam még Gengart. A tököm tele van. Az összes edzőteremből kipateroltak. Semmi defender bónuszt nem kapok, farmolhatok még mindig pokémonokat. Ilyen 580CP is kevés már a benmaradáshoz.
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok! Én is elkezdtem játszani a Pokémon Go-val, nagyon addiktív, hasonlóan, mint az Ingress.
Egyenlőre nem tudtam sokat mozogni még, de a munkahelyemen már fogtam vagy 5 Pokémont.
Borsodban játszok.
Egyenlőre így állok, szerencsére PokéStop is van egy csomó, hála nekem, annó ezeket én küldtem be portáloknak az Ingress-ben.
Az erőforrásokat a játék eszi rendesen, akksit szívja kegyetlenül. 20 perc játék alatt -30% töltöttség. -
Scrake^;DD
aktív tag
Gengárt talált már valaki?
-
Xaels
félisten
válasz
Scrake^;DD #42 üzenetére
Incense gondolom. Items alatt találod.
-
Menslee
tag
válasz
Scrake^;DD #35 üzenetére
Pokemon Go Australia néven fut facebookon. De ha hazaérek akkor küldök linket is
Nem ígérem hogy egyhamar lesz ugyanis döntő nézés utánra be van tervezve egy kiadós vadászat
-
Xaels
félisten
válasz
Scrake^;DD #38 üzenetére
Spearow az amelyik ilyen kis pofátlan még.
-
Xaels
félisten
válasz
Scrake^;DD #36 üzenetére
Zubat mennyi Pokélabdámba került... az erősebbek makacs jószágok tudnak lenni.
-
Scrake^;DD
aktív tag
mondom este kicsit kimozdulok már akkor úgy is kevesebben vannak
találkoztam spanomékkal mentek meccset nézni, nem néztek hülyének amikor két telefonnal a kezemben mászkáltam erre arra na mind1 ezeket találtam
SeaHorse ezért be kellett másznom az óvodaudvarra
Zubat azt hittem valami szellem
Holnap ide is ráveszem magam és kinézek miújság
-
vegitossj7
addikt
Ez kb. az én véleményem is, igaz nem ennyire kemény, de közel van hozzá.
Mindenesetre csak szórakozás szempontjából osztottam linket, de elvárom, hogy bekerüljön a jövőbeli összefoglalóba.
Nincs kifogás.
-
Scrake^;DD
aktív tag
ti játszotok most? nem enged be engem valamiért csak tölt tölt...
-
Xaels
félisten
Na igen, az nem lehetett szívderítő érzés. Az a baj, hogy Gym nélkül nagyon nyőgvenyelősen jön a Stardust és ahhoz, hogy komolyabb fejlesztést tudj csinálni sok kell belőle. Rattatától meg Pidgeytől herótom van lassan. Mondjuk ahogy néztem a saját szintünktől is függ, hogy milyen erősek lehetnek a Pokémonjaink. Kaptam tegnap üzit 9. szinten, hogy nem vagyok elég fejlett, hogy továbbfejlesszem.
Hajnalban egy 554-es Pidgeot ugrott az utamba. Kicsit viccesnek éreztem, hogy első dobásra behúztam szegényt. Mondjuk alapvetően ez az egyik bajom a játékkal, hogy fittyet hány sok mindenre az alap szériát tekintve.
Nektek a telefon, hogy bírja? S6-om van. Nem szokta bezárni a háttérben, de a Pokémon nézetben bitang mód lelassul és lagol egy ideje és néha nehézkes legörgetni a transfer gombra ha felmelegszik. Throttlingol rendesen és forró levegőt fúj a simtálca nyitására való apró lyukon. Igazán lehetne kijelölni több Pokémont Transferre, hogy ne kelljen egyesével.
-
Xaels
félisten
Mondjuk az alapból erőseket nem érdemes beáldozni mert felfejlesztés után azok használhatóbbak illetve kevesebbet kell szöszölni a fejlesztésükkel. Bár van 1-2 überkocka bent a belvárosban akikkel nem lehet lépést tartani így sem. Az 580-as Pidgeot-om most jött vissza. Így megint csak 1 edzőtermem van. Idekint Sori végében nincs semmi, alig van Pokémon is.
-
Mekkora adatforgalmat generál átlagosan az alkalmazás?
-
Menslee
tag
válasz
Scrake^;DD #22 üzenetére
A GPS vacakolhat olyankor.
Arni: Azokat erdemes "transferelni" amikbol ketto van, az ilyenkor kapott xy candy-t tudod hasznalni egy masik ugyan olyan pokemonon es fejlesztheted vele.
-
Scrake^;DD
aktív tag
Csumi! én mirrorról töltöttem le és androidos telómat itt nézem és járkál a karakterem közben meg sehova nem megyek hanem csak ülök a széken az mitől van?
-
Armahun
addikt
Nincs valami nagyobb térkép,hogy hol vannak helyek, nekem itt a közelben semmi sincs.
-
DarkGubi
aktív tag
Én még villamoson szoktam Pokémonokat elkapni. A Pokéstop-okat is meg lehet látogatni így, csak gyorsnak kell lenni. Budapesten a 4-6-os villamoson végig utazva egész jól lehet XP-t gyűjtögetni (amíg a szerver bírja).
Az én telefonom (Nexus 5X) viszont mint kiderült nem bírja a Pokémon Go-t. Ha az AR Pokémon elkapás is be van kapcsolva, szinte mindent kilő az android a memóriából (jó esetben). Csak szenved. Szerintem ehhez a játékhoz minimum 3 GB ram szükséges (na jó, nagyon minimum a 2 GB).
De van egy új háziállatom ami viszont jó -
Menslee
tag
Azt sajnos már én is tapasztaltam hogy kocsiból vagy egyéb másból nem igazán lehet játszani. Példának okáért a tojás nem is pörög amíg így játszik az ember. Gondolom azért mert túl gyorsan halad. Ezt egyébként nem tartom rossz dolognak.
MattM: Amíg csak preview van belőle nem fogja támogatni a játék. Csak ha már official lesz. (Szerencsére iOS 10-nél nincs ilyen baj
)
-
MattM
tag
Most ez miatt kell N Betáról MM-re downgradelnem? Nemár niantic miért csináljatok ezt?
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Sziasztok. Csatlakozom Androidon.
Első hír: késik a Globális start a szervergondok miatt.[link]
-
DarkGubi
aktív tag
Igen, van felhő mentés. A játék google fiókhoz vagy a pokémon trainer club-hoz csatolja a mentést. Hacsak a Niantic/Pokémon cég nem dönt arról, hogy nullázza, kétlem hogy gond lenne. Legalább is ajánlom nekik.
Bár tegnap 18 óra óta nem megy a szerverük. Visszavonom. Most sikerült belépnem. -
Menslee
tag
Na igen. Ezek a szerver oldalú problémák élggé zavaróak. Sokan írnak miattuk mindenféle platformon is de a legkézenfekvőbb magyarázat az hogy mivel még nálunk nem hivatalos így a szerver/szerverek sem funkcionálnak teljesen. Remélhetőleg amint kijön kis hazánkban is megoldódik a baj.
Amúgy érdekes hogy amint felkelnek az usában (idehaza 18 óra körül) egyből kezdődnek a bajok)
Én Level 9-ig sikerült felmásznom így is, a pokedexem pedig 30 körül áll
-
zuzu000
őstag
Ma kezdtem el vele játszani, eddig nem rossz
bár a szerver leállások tényleg elég frusztrálóak tudnak lenni. Holnap körülnézek a városligetben, láttam vagy 20-30 pokéstopot, talán valami rare pokémon is lesz arrafele.
GO chatet használjátok? Térkép alapján mutatja, hogy ki van közel hozzád (ez benne lehetne az appban alapból mondjuk..)
-
DarkGubi
aktív tag
Androidon is jó a játék (bár kicsit nagy memória igényű). Az Apkmirror-ról le lehet tölteni és telepíteni.
Nem rossz szórakozás, bár néha vannak szervergondok. Ma egy templom előtt harcoltam az egyik GYM-ben és már majdnem győztem, mikor egyszerűen nem történt semmi. Kiléptem-beléptem... illetve csak akartam belépni. Szerencsére a 2 legyőzött pokémonom egészségesen tért vissza, nem keletkezett károm a szerver leállásból.
A következő napokban próbálok nagyobbat fejlődni, de nem könnyű.
Ma azért felidegesített ez a helyzet:
Elmentem egy GYM előtt ami még szürke volt és el akartam foglalni, de nem voltam még 5-ös szintű (kicsi kellett volna). Elmentem a helyi számtech boltba (és közben 5-ös szintűre fejlődtem) és az alatt a 20 perc alatt valaki végigfoglalta az össze szürke GYM-et a környéken (azt is amit én akartam) nem gyenge pokémont állítva védelemnek.
Most aztán fejlődhetek. Átkozott piros valaki.
Ebből háború lesz! Hát még ha meg is jelent volna hivatalosan a játék. -
Menslee
tag
Még nem láttam róla témát, ha már van akkor ezer bocsánat és elnézést!
A mai nap Ausztráliában és Új-Zélandon elérhető lett a már teljes, nem béta állapotú Pokémon Go.
A sok okos user pedig rájött hogy használja még a 25.-ei Eu-s megjelenés előtt.Én iOS-en kezdtem egy iPhone 6-al és tökéletesen működik kis hazánkban is.
Ha bárkinek bármilyen kérdése, kérése, tapasztalata van ne tartsa magában!
Az autókra, motorokra, biciklisekre és buszokra pedig tessék odafigyelni mert egy Pikachu se ér annyit mint egy törött kéz/láb
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Trackball/hanyattegér topic
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lexus, Toyota topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest