Hirdetés
-
GAMEPOD
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem meg lehet. Ha én maxra húzok egyet az max. De egy vadon befogott pidgeot lehet az előző két szinten nem volt max mikor evolve-olt és igy 3.evolvon hiába maxolnàm mert előtte maradtak ki power up-ok.
De ezt majd igazolom ha az én pidgey-em elég fejlett lesz hogy lássam mit tud fejlődni.
Ha meg ugyan azt tudja elétni mint egy maxos pidgeot amit már pidgeotként figtam az nagy könnyítés lenne.
Ha így lesz akkor bulba-t se fogom húzni hanem majd egy vena-t mikor lesz.Tybsen
én imádtam anno a kátyajátékot meg a rajzfilmet is nézegettem szóval nekem félig ez egy nosztalgia és nagyon kó érzés dobni a labdát és elkapni őket. A megmaradt gyermeki énem jól érzi magát.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-book olvasók
- Macska topik
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Walking Dead (sorozat)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest