Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz HELLAFLUSH #41447 üzenetére
Figyeld is, hogy mi történik a videó alatt. Először be sem volt kötve a venti. Semmi nem fog történni a konzolokkal melegben. Még akkor se, ha 100 fokos lesz a RAM chip. Elvégre hozzáértő emberek tervezték, nem kevés idő alatt.
PSN ID: marquuard
-
KKaresz45
senior tag
válasz ImACeltic #41450 üzenetére
Szerintem ezekben az esetekben nem is kellett volna ráhekkelni a játékra. Ez nyilván ismét egy "remek" management döntés volt mert a fejlesztés végéhez közeledve rájöttek, hogy gáz lenne HDR nélkül kiadni.
Egyébként az RTX implementáció is hasonló cipőben jár PC-s review-k alapján. Mivel nagyon speciális fényviszonyok vannak a játékban, a tükröződések meg a bevilágítások nem tesznek jót az összképnek. Ez is utólag lett beletéve, nem így lett megálmodva az art style.
Nyilván meg lehetne csinálni rendesen is, de amíg game breaking bugok vannak benne meg óránként crashel addig nem ezzel fognak foglalkozni. Nem tudom hogy ebben a játékban valaha lesz-e rendes HDR meg RTX.
-
Madwe
nagyúr
A hdr nem egyenlő a nagy fényerővel. Sdr esetén 0-100 nitre van kalibrálva, de egy 1000nites panel esetén 100as fényerőnél a 100nites dolgok 1000nittel égnek, ez nyilván nem jó.
hdr esetén 0-1000 nitre vannak belőve a dolgok, sokkal szélesebb a skála, itt ugyan azok a részek valóban 1000nittel égnek amik 1000nitre vannak kódolva, de a jellemző tartomány ugyanúgy 0-100 nit, csak vannak fényesebb spotok. Hdr esetén 100as fénynél sokkal kevesebb dolog ég 100nit felett, mint sdr esetén. Sdrt 30as fényerővel nézve éred el a kalibrált sdr fényerőt, ami 100nit. Ha te 50%on használod az sdrt eleve fényesebben nézed mint egy rendes hdrt
hdrt (már ami rendes hdr, nem utólag beleerőszakult kamu) eleve sötét szobában s 100as fénnyel kell nézni, nem fogja kiégetni a szemed, eleve oda szánták s jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
d@vee
őstag
Én pont ebből indulok ki.
"eleve sötét szobában s 100as fénnyel kell nézni"
Pont ezért meg sem próbáltam a sajátomom
Szóval ezzel nem lenne gond, ha normális HDR tartalmat eresztenék rá. De mi van a ratyi tartalmakkal? Azok ugyanúgy kiégetik a retinámat akkor?[ Szerkesztve ]
Ja
-
Madwe
nagyúr
De nem ugyanaz hdr 100as fény mint sdr 100as fény...
sdr esetén pl a lámpa 100nit. A megvilágított úttest 95 nit. A nem direkt megvilágított rész 75 nit. A sötét sikátor meg 25nit.ezt 100as fényerő mellett az sdrből csinál a lámpából 1000 nitet, az úttestből 950nitet, a nem direktből 750 nitet s a sötét sikátorból 250nitet pl. Ez fényes szemégető.
hdr esetén a lámpa 1000nit, az úttest mondjuk 200nit, a nem direkt 75nit s a sötét szakasz meg 25...
remélem érthető
a nem rendes hdr esetén mint itt pl nem fogja kiégetni a retinád, csak pl a sötét részek világosabbak lesznek, fátyolos szürkés lesz a kép… ezt ha pl a játék hdrjén belül tone mappingot levéve 0.65re valamivel ellensúlyozni tudod. De kamu hdr tartalom esetén mint cp jobb az sdr. Ez kétségtelen, itt nem vitatom, ha tudod kerüld
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz marquuard #41453 üzenetére
én arra gondoltam, hogy ez is olyan baromi hangos lesz 1-2 rendszerfrissítés után mint a PS4 Pro, mert eleinte az se volt hangos...gyakorlatilag egy 55m2-es lakásban mindenhol lehet hallani a hangját, úgy süvít...pedig már 5féle pasztát kipróbáltam.(és nem a legolcsóbbakat)
-
nitro16
senior tag
válasz HELLAFLUSH #41461 üzenetére
Sokkal jobb a hűtési rendszere mint az előző generációnak, szóval felesleges/értelmetlen ez az összehasonlítás......
-
eisento
addikt
akkor lehet elszurtad a pasztazast, en ujrapasztaztam mx4-el thermalgrizzly thermal padok vannak meg amit felhazsnaltam es alig hallani. elotte jet volt kemenyen de mikro szetszedtem a gyari paszta kb olyan szaraz volt mint a kreta...
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
stickermajom
addikt
Igen, én is láttam a release notesban, hogy direkt felcsavarták a Pro-n a "hűtés hangerő" potmétert.
Tök más a hűtés itt, nincs értelme előre aggódni.
-
marquuard
veterán
Meg sem fogja közelíteni. Hihetetlen, de erre is gondoltak a tervezők.
PSN ID: marquuard
-
madkiller
őstag
Egyre újabb címek egyre jobban pergetik a ps4prot ez is közrejátszik a hanghatásban.
-
DVlad
őstag
Sziasztok!
PS4-en játszott játék, hogyan folytatható PS5-ön? Úgy értem, ugyan azokkal az adatokkal, ugyan azt az accot kell megcsinálni mindkét konzolra, és akkor van mód a játékmeneteket, mentéseket átvinni?
Előre is köszönöm! -
DVlad
őstag
Grazie mille! x 2
-
sp8787
addikt
CD Projekt investors may sue over Cyberpunk 2077's "materially misleading information"
Ajajjj ebbol meg baj is lehet.
Az azert nem lenne jo ha elsullyednenek bar vszinu a lengyel allam kozbelepne gondolom. -
Batyops
aktív tag
válasz sp8787 #41476 üzenetére
Csakis maguknak köszönhetik. Lehet nem kelett volna átbaszni az embereket. Nem kívánom hogy csődbe menjenek és valszeg nem is fognak de hogy megsínylik most ezt az tuti. Azért rendesen eljátszották az emberek bizalmát nem lesz könnyű dolguk az új játékukkal már ha lesz mondjuk még ellesznek egy darabig mire kipofozzák a Cp2077-et.
-
saelin
veterán
válasz sp8787 #41476 üzenetére
Szép kis shit show. Kár a játékért, mert ha nem lenne ez a sok bug simán megérdemelné a magas pontszámokat. Ilyen állapotban nem lehet rendesen élvezni a játékot. Mindig belerondít valami, de ilyen percenként.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
tajati
aktív tag
Sziasztok!
Van esetleg valami infótok hogy next gen patch mikor érkezik a cyberpunk-hoz? -
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz N.YCityBoy #41485 üzenetére
Ha ténylegesen csőd közeli helyzetbe kerülnek, szerintem megveszi őket egy nagy cég.EA, MS, Sony, THQ...
-
Elderath
őstag
Dev twitteren pár hónapja azt mondta early 2021 a patchre, de szerintem borult ott minden. Mondjuk jó lenne, ha nem 6+ hónap múlva jönne azért
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Zanik
addikt
válasz ProEvoFan #41479 üzenetére
Fogalmam sincs ezekről a viszonyokról a viszonteladóknál. De valahogy nem lep meg a dolog, hogy itthon van ilyenre is példa. Megértem az apukát is, aki mindent elkövet hogy szerezzen a gyerekeinek karácsonyra. Mint abban a Schwarzenegger filmen a Turbo-Man-nel.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
veterán
-
keIdor
titán
#41476: LOL, ez de vicces.
“Earlier today we reported that there are now reports that Cyberpunk 2077 save files are becoming permanently corrupted for players if they exceed 8MB in size. Though initially reported as affecting games across all platforms, some now suggest it's just a PC issue. However, without confirmation from developer CD Projekt Red either way, players have been advised to "keep a lower amount of items and crafting materials".
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Lackooo84
nagyúr
Szerintem meg vegye meg a Konami, pacsinkónak még jó lesz...
The Truth is out there...
-
hombre[EU]
veterán
válasz saelin #41478 üzenetére
tegnap lenyomtam a komplett Panamos és nyomozós szálat, két side quest ami tényleg jó volt, változatos,érdekes stb... de annyi probléma volt közben, megszámlálhatatlan. játék közben a youtube-ot és redditet kell bújni,hogy mi nem megy,miért nem megy és hogyan lehet megoldani?! ez az állapot katasztrófa
Life, Uh, Finds A Way
-
mettek
addikt
válasz eisento #41498 üzenetére
Ha az uborka venné kézbe ezt a frencsájzt akkor teljesítményre, bugokra talán jobb lenne a helyzet de lebutítanák a francia hogy a kenyérpirítón is elmenjen aztán évente jönne ki hogy Cyberpunk 2078, 2079, 2080. Ja és mindezt a AC motorjával, kvázi egy Cyberpunkos AC-ként. Pfujj
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest