Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elderath
őstag
Valaki pixel countolta PS5on es meg a full hdt is ritkan eri el. Nevetseges.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
-
Mrdevil
addikt
Szerintem amúgy teljesen jó a HDR, pron vagyok, LG oleddel, az más kérdés, hogy egyáltalán nem fut jól a játék, de ez várható volt, célzás/lövés nagyon fura, de ez lehet a kevés fps miatt ilyen. Volt egy crash is, volt beakadó főküldi, villogó textúrák, felirat hiány néhol. Csak a szokásos.....
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Deck
titán
Nekem nagyon bejön a CP 2077. Alig tudtam abbahagyni!
Muszáj, mert hónap meló... De majd hétvégén nyomom neki tovább...PS5
-
Sordoran
addikt
Nekem még fél óra míg lejön a patch, így ma bele se tudok kezdeni.
Amúgy így már nem fontos, de a rest mode hibát javította már legutóbbi patch vajon? Tudom nem általános, de akinek eddig előjött annak már megjavult?
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
nitro16
senior tag
válasz Bazsi81 #40047 üzenetére
9.17 rendelés volt, de már jópárszor beírtam már, csak a keresőt kell használni...
Más: Végig nyomtam a Miles Moralest, 60fps rt mód nagyon adja, eszmélet szép a játék, sztori is sokkal jobb mint az elődé volt, kár, hogy ilyen rövid.. Holnap szerintem neki ugrok a last of us 2-nek.
-
törölt tag
Tudtok pár jó játékot mondani, amit tudnék játszani barátnővel?
Ez az új Haven milyen lehet...?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Tomtailor85 #40062 üzenetére
Azt már platinaztam.
-
Madwe
nagyúr
válasz ImACeltic #40065 üzenetére
Hdr offban nem dimmelhető. Ha bekapcsolod a hdr-t akkor utána kalibrálni tudod (l3 a settingsben bárhol) ott van a nit, tone mapping s hud beállítása.
valszeg aki szidja a hdrt azért teszi mert nem kalobrálja a játékban, a default értékek szarok, de nagyon (valszeg szar hdr-es monitorokra van belőve, valami 400nit s tone mapping 2-n a default. Mosott világos fos így a kép egy normál hdr tévén. 1000 nit, tone mapping 1-1.5ön a jó...grafikailag nekem nincs sok bajom ps5ön. Lehetne jobb, de nem rossz. Stilisztikailag a grafika meg nekem nagyon átjön.
kb 2 órát toltam vele, most abbahagytam mert holnap meló. Najó, ez nem igaz, toltam volna még de egy game braking bugba futottam - ebbe [link] csak save reload oldja meg gondolom, na majd holnap[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Csak letoltam a prológust és a combat tutorial-t. Már ennyiből is leszűrtem, hogy jó lesz ez, a hangulat nagyon adja. Viszont a grafika tényleg feltűnően gyenge. Reméljük hamar jön a ps5 patch, mert ez így azért ront az élményen valamennyit. Magamat ismerve lehet a hétvégén tolom aztán fél évre félre kerül, főleg ha közben kidobnak egy TLOU2 ps5 patch-et, mert akkor azt fejezem be előbb.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
keIdor
titán
PS4, PS4 Pro Cyberpunk 2077 framerates [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Haart
addikt
válasz CptAdamica #40070 üzenetére
Nem túl acélos
Bár ha jön az RT akkor a ps5-el is 30fps lesz max. Jelenleg ugye 60 RT nélkül.[ Szerkesztve ]
-
ImACeltic
őstag
WTF-al indult a Game Awards. Hogy nem hozta el a Part 2 a best score-t??
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
CptAdamica
veterán
Szerintem amúgy kicsit unfair az egész értékelés része a CP2077-nek. Főleg az a része, hogy sok Jóskapista kevesebb, mint 5 órával leértékeli Steam-en, 48k értékelés, többnyire pozitív minősítés és rengetegen panaszkodnak, hogy nem jól fut, rengeteg a bug, folyamatosan kifagy a játék. Láttuk hogy fut PS4 és PS4 Pro-n is, gyalázatosan. Ha ezt nem a CDPR csinálta volna, akkor nyakamat rá, hogy már régen szétszedték volna a játékot darabokra és nem csak a játékosok, hanem a kritikák is. Arról nem is beszélve, hogy végig hazudták az egész évet. Áprilistól ment a duma, hogy minden a legnagyobb rendben, már csak az előző generációs konzolokon csiszolgatjuk a játékot, aztán kiadják decemberben így és mindenki odáig van...
Más:
Elfáradtam a Demon's Souls-ban. Nagyon bele kell még rázódni, szokni kell az irányítást is, de minden halál után egyre jobban megy, főleg ha figyelek mindenre. Amúgy nem gondoltam volna, hogy ennyire befog jönni. A grafika pedig külön fejezet a játékiparban. Sok jó játék zúdult rám hirtelen.Megyen!
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Next Mass Effect - Official Teaser Trailer
Reaper hang, Liara (vélhetőleg), N7. Ez bizony Mass Effect 4 lesz, vagyis a trilógia folytatása.
Live-Die-Respawn
-
Deck
titán
válasz CptAdamica #40076 üzenetére
Hatalmasat csalódtam a CDPR-ben...
Cyberpunk 2077:
Hangulat, atmoszféra, sztori: eddig 10/10
Grafika, teljesítmény, technikai megvalósítás: 0/10
Szóval: 5/10?PS5
-
syler123
veterán
Reális lehet, bár több helyen lehúzták a sztorit, szóval valószínűleg az sem 10/10.
Láttam amikor alapkonzolon lement 17 fps-re, az már bőven játszhatatlan és jogosan kérik vissza a pénzüket a játékosok. Ezt így ebben a formában kiadni....
Ahogy fentebb is írták, ha nem CDPR lenne, akkor nagyon más lenne a visszhangja... Én részemről kihagyom, 1 évig biztosan, addigra talán játszható lesz PS5-ön normálisabb grafikával. -
syler123
veterán
PS3-as szintű grafika, 15 fps-el. Ez bőven nem a konzolok hibája, ez nem más, mint hanyag programozás, optimalizálás teljes hiánya.
Komolyan mondom úgy néz ki, mint xbox 360-on a gta 5, de az még jobban futott... -
syler123
veterán
Tudták, hogy akkorát kaszálnak vele, hogy nem tehetik meg, hogy ne rakják fel. Pedig régebben emlegettek olyat, hogy egy minimum frame rate-et el kell érnie egy játéknak ahhoz, hogy felkerüljön. Mindegy, szerintem ez a prev gen konzolok meggyalázása. Hagyni kellett volna őket méltósággal elmenni...
Kíváncsi leszek én a Ps5-ös next gen patch-re is, mert kétlem, hogy hozni fogja az elvárható szintet... -
saelin
veterán
A technikai problémáit leszámítva tényleg óriási a játék! Tegnap éjfélkor úgy álltam fel mellőle, hogy legszívesebben toltam volna reggelig. Én tuti többször neki fogok futni különféle buildekkel.
Biza, ez az incidens 1:1-ben a GTA-t idézi. Szerintem már csak Nextgen-en lesz igazán kipofozva a játék.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Zanik
addikt
Ezért nem veszünk játékot megjelenéskor.
Witcher 3-nak is voltak gondjai launch-kor, aztán patch-ekkel szépen feljavult.
Sajnos a játékiparban (is) az lett a trend, hogy projektmenedzserek ütik a fejlesztőket, és a határidő az isten. Meg kell jelennie, akkor is ha nincs kész. A fizető játékosok meg béta-teszterek. Ez így egy bújtatott 'early access'.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
vonSux
őstag
Igaz, és szerencsére vannak azért pozitív kivételek (pl: TLoU2). A CP esetében várok kb fél évet (a Witcherből okulva nem nagy matek, hogy a CDPR, hogy adja ki a játékait day one). Persze azt is értem, aki az első pillanatban szeretne már játszani valamivel a hype miatt.
-
stilo18
addikt
Nekem picit csalódás volt ez a Game Awards
Annyira vártam, hogy bejelentenek egy kis Last of us 2 nextgen patchet, valamit mutatnak a Turismo-ból, vagy a Horizon - ból...
A God of War - t már nem is merem mondani...#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
-
ImACeltic
őstag
válasz stilo18 #40098 üzenetére
Nekem is elmaradt az az 1 vagy 2 OMG, agy eldobós előzetes amit pl a Sony szokott csinálni az eventek végén. Voltak fasza új gamek meg előzetesek, de hiányzott az a kis plusz, extra. Én is vártam a Part 2 next-gen patchet, stílusos is lett volna a GoTY díj után bedobni.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest