Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Szerintem biztos dugig lesz tartalommal, párbeszédekkel, történettel. Nekem inkább a körítés az, ami megadja egy játékhoz azt a bizonyos pluszt. Például a grafika, a világ felépítése, életképessége. Szerintem a RDR2 emiatt is volt zseniális, amikor csak lovagoltál, aztán néha vicces, néha keményebb random események történtek.
Megyen!
-
kevike576
senior tag
válasz CptAdamica #39454 üzenetére
-
lipitloty
csendes tag
Euronicsnál most sikerült rendelnem, időpontban nem vagyok biztos, de sikeres rendelést írt.
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz Siorac86 #39462 üzenetére
Az Euronics elvileg valós készletre enged csak rendelni, ha kaptatok rendelésszámot, akkor jók vagytok. Szerintem most járt le az az idő, ameddig tartották az üzletekben az előrendelt darabokat, és amit nem vittek el, azt bedobták a közösbe
Illetve ha valaki Pulse 3D fülest keres, akkor elvileg a notebook.hu-n van raktáron, legalábbis azt írja.
[ Szerkesztve ]
-
Siorac86
újonc
válasz polonic #39473 üzenetére
Ez a link élt egy pár percig: https://euronics.hu/termekek/sony-ps5-825-gb-jatekkonzol/p/239354
[ Szerkesztve ]
-
boticsek19
csendes tag
Előbb felhívtam őket telefonon, mert van előjegyzésem náluk. Az ügyfélszolgálatos csaj szerint téves az információm, hogy felkerült a honlapra és rendelni lehett, mivel még él az előjegyzés és először azokat szolgálják ki. Lehet hibából került ki? Kíváncsi vagyok mi lesz ebből, de ha megkapjátok még idén akkor gratula
[ Szerkesztve ]
-
Siorac86
újonc
válasz boticsek19 #39475 üzenetére
Jah, simán lehet, hogy csak hiba volt sajna. De legalább megpróbáltuk.
-
-=Jam=-
őstag
válasz boticsek19 #39479 üzenetére
Hány percre volt állítva a figyelés? Mert 2 percig volt aktív az oldal, és neked 5 percenként nézi pl. akkor mire újra nézte, már nem volt, ehhez is kell szerencse
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
lipitloty
csendes tag
válasz modflow #39484 üzenetére
Passz, múlt héten néztem szét az ilyen extensionök közt, nem nagyon ástam bele magam. Úgy voltam vele, mire mobilról a géphez érek, már úgyis elviszik, nap közben viszont általában gépnél ülök és a chrome-on dolgozok egy netes felületen, úgyhogy nekem pont megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
emre33
addikt
PS5 kontrolller töltését nem értem.
Mikor van feltöltve? amíg a fehér sáv világít, addig tölt? Kialszik, ha feltöltödött?
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
saelin
veterán
válasz hombre[EU] #39485 üzenetére
Már azt hittem ingame cuccok.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
GegeWarrior
senior tag
De utálom az év végét és a velejáró kínlódást. Végre elértem a GLS-t erre kiderül, hogy amit múlthét szerdán rendeltem game és már teljesítettnek ír a KV még át sincs adva a futárnak
Az igen mondom, ha így lesz a a Cyberpunkkal agyvérzést kapok. Aztán lehet a GLS hazudik. De, hogy valaki hazudik az tuti.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Madwe
nagyúr
válasz GegeWarrior #39493 üzenetére
Szerintem te hazudsz!
-
ambushka
aktív tag
válasz boticsek19 #39475 üzenetére
Vagy tudják, hogy mennyit kapnak nemsoká és tudják, hogy az előrendelőket ki tudják szolgálni + még x embert.
PSN ambushka8989
-
lipitloty
csendes tag
Mai Euronicsosok: beszéltem telefonon az ügyfélszolgálattal. Azt mondta a kolléga, 2-6 napon belül dől el, teljesíthető-e most a rendelés, ha jövő hét elejéig semmilyen emailt nem kapok tőlük, hívjam fel őket újra, és megpróbálják megmondani, mikorra teljesíthető. Megkérdeztem azt is, hozzá tudna-e adni kiterjesztett garanciát a termékhez, de ha megrendeléskor nem pipáltam be, már nem lehet (ami elég idétlen...). Személyes bolti átvételnél még lehetne kérni, de a futáros megrendelésemet sem tudja átállítani boltira. Úgy voltam vele, hogy minden tizedmásodperc számít, úgyhogy ezen nem álltam le megrendeléskor agyalni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest