Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Charging station-ről nincsenek hírek? Nem találni sehol.
PSN ID: marquuard
-
Snike
aktív tag
Én Extrem-nél előjegyeztem 2020.09.22-én
Még mindig várólistán vagyok.
Viszont tegnap ahogy ránéztem már 195e lett az ára a lemezes verziónak[ Szerkesztve ]
PS5, mert az jó! :)
-
MerLinh
senior tag
válasz bulikavagyok #38183 üzenetére
Jo de a FS-nek szar a motorja az nem a hardver hibaja . Azert 2020ban kiadni 1 szalas teljesitmenyre optimalizalt motort, es az MS aki a dx12 erolteti.....
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
undercover
őstag
Üdv! Ha szeretnék egy HDMI 2.1 kábelt a PS5-höz venni. Tudom, hogy jó hozzá a gyári is, de biztos ami biztos kell egy tartalék is.
Mi most a piacon a legjobb? Külföldi sok a lehetőség, de Magyarországon nem tudom mi a jó.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
nitro16
senior tag
válasz undercover #38221 üzenetére
Certified hdmi 2.1 kábelek most kezdenek csak szállingózni a piacra, érdemes várni még vele. Ami van a legtöbb helyen az nem tanúsított 2.1 hdmi kábelek.
-
nagyúr
-
Frod
addikt
Nagyszerű -.-
Szóval eddig az early adopter az, volt aki vállalta a kockázatát az első gyártási sorozatnak, most pedig ott tartunk, hogy ők kapják "kedvezményes áron", mi pedig fizethetünk majd.
Csodás lesz amikor 200+ fölé fog menni a gép...Köszi a pontosítást a többieknek is!
Do you see the white shadow?
-
Madwe
nagyúr
Itthon kb csak az audioquest pearl 48g az ami hitelesített s kapható. De miután aq, ezért nem olcsó. [link]
-
VTom
veterán
VGA fronton már rég ez megy, ezért vannak eszement videokártya árak. A boltok nem szívbajosak, ha profitról van szó.
A konzoloknál szerintem van egy lélektani határ, ami felett jelentősen visszaesik az érdeklődés. Szerintem ez valahol a 200K körüli határnál lehet, ezért is emelik ilyen óvatosan az árat.
Nem hinném, hogy 200K fölé menne az ár, kivéve ha a Ft romlik annyit.
A nyitókészleteket 250K-ért is villámgyorsan eladnák szerintem, annyira kevés érkezik.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nxswitch
senior tag
válasz F-ECT$ #38171 üzenetére
Én végigjátszottam. Nagyon tetszett, lehet, hogy kezdek egy 100%os lassú végigjátszást is. Zseniális játék, imádtam az összes karaktert 1-2t kivéve. A történet nem túl nagy, de a világ, a jól megírt karakterek, a viccek és a rengeteg apró résztlet nagyon jól kiegészíti. Remélem lesz folytatás, a vége személyesen nem tetszett (ettől még nem rossz).
Bungeeer? Bunger bunger bunger.
-
drk88
senior tag
Mediaba van Pulse 3D akit erdekel, most kerult fel az oldalra ujra...
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
S e t h
nagyúr
Fizetnél ps5 fotóért?
Ha hülye vagy, akkor igen.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Donnie
őstag
A napokban vettem egy ilyen kábelt: [link]
Hibátlan és az ára sem vészes. -
nagyúr
válasz l.skywalker #38239 üzenetére
Kb ezt várom a legjobban a PS ex címek közül, imádtam az első részt
[ Szerkesztve ]
-
HELLAFLUSH
őstag
-
vmatyhas
friss újonc
válasz HELLAFLUSH #38243 üzenetére
Az iránt érdeklődtél hogy mikor lesz kapható náluk vagy hogy hogy áll a rendelésed?
-
syler123
veterán
válasz HELLAFLUSH #38245 üzenetére
Mi korábban már megrendeltük, ki is fizettük. Szóval mi lehet kapunk a mostani készletből.
-
vmatyhas
friss újonc
válasz HELLAFLUSH #38245 üzenetére
Sajnos ahogy nézem 19. én előrendelésben eladták a hetekben érkező konzolokat is, ezért ha akkor nem sikerült előrendelned/rendelned akkor sajnos már csak januárban lesz rá lehetőség leghamarabb. Nekünk valószínűleg azért írtak mást mert mi az előre rendelt szállítmánnyal kapcsolatban kérdeztük őket amit már nem árusítanak tekintve hogy 19. én mindegyik gazdára talált. Szerintem ez lehet rá a magyarázat hogy miért ezt a választ kaptad.
-
l.skywalker
félisten
-
stilo18
addikt
válasz l.skywalker #38239 üzenetére
Ez a sok "ssd előny" szöveg után azért nagyon kíváncsi leszek a ps4 verzió hogy fog muzsikálni.
Miles Morales - nél is elképesztően menő, ahogy kültéri helyszínről bemegy a beltéribe és semmi töltőképernyő nincs..
Iszonyú dinamikát ad a játékmenetnek.#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Madwe
nagyúr
válasz Donnie #38240 üzenetére
4k 120hz hdr játékot is néztél vele h átmegy e? az a kérdéses ezeknél (kimeneti 4k számít, az mindegy h egyébként dinamikus e a felbontása a renderingnek, jelenleg a cod s a dmc5 ami biztos ilyen) de mint fentebb is írtam a ps5 egyelőre 32gbps-et enged ki max, így az jó eséllyel a legtöbbön menni fog, ha s amikor 40gbps-re felpatchelik akkor lesz érdekes (bár a 2.1-es 48gbps miatt még akkor is jó eséllyel a legtöbb jó lesz...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest