Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KaitouP
nagyúr
Ismételten szólok, engedjétek el a mobilkonzol témát, illetve a neppertémát is!
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
VTom
veterán
Én DE-t rendeltem tőlük, szept. 22., 11:25-kor jött a befogadó e-mail, az elsők között küldték ki, múlt hétfőn vettem át.
Viszont a november 2.-án írt érdeklődő levelemre, hogy a megjelnéskor tudják-e biztosítani, ma válaszoltak
Lehet, hogy túlment náluk a rendelés, vagy nem kaptak annyi gépet, amennyit előzetesen visszaigazoltak nekik.
Vagy van még egy harmadik opció, de azt nem akarom leírni.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
zooole
senior tag
Biztosan en vagyok béna, de euronics-tol csak telefonon lehet rendelni? Oldalukon se hírek se hamva a konzolnak.
KV mar küldött ki a mostani szallitmanyrol infokat? 9.15-os rendelésemet van de nem akarom magamat hitegetni (meg picit remenykedek).
-
Deck
titán
válasz MerLinh #37983 üzenetére
Csak az elmúlt 1 hétben írtak olyat, hogy...
- Benn van a raktárban csak még nem adták fel.
- Leterheltek a Fekete Péntek miatt. Türelmet kérnek.
- pár nap és mindenki megkapja mert, egy nagy szállítmányt várnak a Sony-tólMásnak is írták ezeket, vagy hogy elfogytak.. Minden nap mást mondanak.
A raktárat nem tudják felhívni, se elérni. Se a csomagnak utánanézni mert, nincs rálátásuk. Ha kapok értesítést akkor feladta a raktár.. De állítják, hogy előjegyzési sorrendben küldik ki a gépeket és kaptak annyit amennyi előrendelést engedtek leadni!
[ Szerkesztve ]
PS5
-
balazs025
senior tag
válasz zooole #37986 üzenetére
Ha jól emlékszem, a kv már bekérte az előleget azoktól, akik még tőlük idén kapnak. Az euronicstól pedig úgy tudom nem lehet egyelőre előrendelni. Azt nem tudom, hogy lesz e náluk elérhető második körös készlet és ha lesz, akkor azt mikortól teszik ki rendelhetővé, de nem hinném, hogy lesz, viszont én is reménykedem, hogy hátha eltudok csípni egyet még idén.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
Én tök jól elvagyok a régi gold fülessel. 3D hang is megy szóval pöpec.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
syler123
veterán
válasz ambushka #37990 üzenetére
Szerintem majd szeptember környékén rendeződnek a készletek, én már nem hiszek a márciusban sem... Szerintem a mediamarktnál is a nulla készletre vette fel az előrendelést, úgy hogy náluk áll a pénzem.
Ma felhívtam őket, hogy tudnak-e valamit, hogy valóban kapnak-e készletet, de halvány lila gőze nem volt az ügyfélszolgálatosnak. Elmondta amit én is látok, hogy 1 hónapon belül megkapom, persze erre semmi garancia nincs.
Konzolvilágnál egy ismerősnek is valami szeptembert mondtak Az is vicc...
[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Playit Store adott el egyéltalán valakinek is PS5-öt?! Elég nagy a hallgatás onnan, 06.12. rendelést nem tudtak teljesíteni, mert "túl sok rendelésük volt" és újabb szállítmányról sincs semmi infó.
-
stickermajom
addikt
válasz Darth_Revan #37995 üzenetére
Egy helyen a főnök haverjainak biztosan jut a második körből: [link]
-
Bazsi747
aktív tag
Állítólag a Sony amúgy is eredetileg tavasz ra tervezte a premiert,csak a Microsoft miatt muszáj volt lépni valamit nekik is.
-
Darth_Revan
veterán
válasz stickermajom #37996 üzenetére
Hát gratulálok nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest