Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephistoone
senior tag
válasz Elektrosokk #40152 üzenetére
Predátort rendeltem meg, indítás után láttam meg, hogy online game. Vissza akartam váltani. Nem adták vissza a pénzt. Azóta ott csücsül 12ezerért a gépemen
-
Lackooo84
nagyúr
-
Elderath
őstag
Az a durva, hogy lekaptam virágbolti PCs verziót mondom meglesem. Atom full lowon ez KÖRÖKET ver a konzolos verzióra látványban. Elég vicces. Konzol valami ultramega low low beállításokon mehet.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Zanik
addikt
válasz Zoleee83 #40119 üzenetére
Semmi bajom azokkal, akik megveszik launch-kor. Sőt, nagyon is kellenek ők, hogy egyáltalán érdemes legyen kiknek játékot fejleszteni. Annyi a különbség, hogy az early adopterek állapotban kötnek kompromisszumot, a ' patch-re várók bandája' meg időben. Mások a preferenciáink, de jól van ez így.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Madwe
nagyúr
válasz Elderath #40156 üzenetére
Medium-highon megy. 1224p felbontással, 60fpssel.
Nem tudom te mit nézel, nálam teljesen vállalható Ha pc-m lenne ilyen teljesítménnyel hasonlóra lőném be...
Mivel van gondod? Popin nem vészes, lod sem, draw distance sem, textúrák árnyékok minden medium preseten kb, felbontás elmegy fps stabil.
A hdr-t ha bekapcsoltad kalibráltad? a film grain meg chromatic abberationt kikapcsoltad?[ Szerkesztve ]
-
Elderath
őstag
medium high??? te mit szívtál Konzolos verzió egy retek. Az mint írtam bőven PCs low alatti beállításokkal fut. Ez két külön játék PCn meg konzolon. Tisztára az a szitu, mint anno BF3 esetében volt a konzolos vs PC. Meg lehet nézni régi videókat ott
[ Szerkesztve ]
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
keIdor
titán
válasz Elderath #40162 üzenetére
A low alatti sem igaz.
Ettől függetlenül nem szép a PS4 változat, túl alacsony a felbontás és szerintem medium környékén lehet, de majd lesz DF elemzés és ez is kiderül.
Személy szerint hiányolok egy 30fps target módot, ami lehetne csak PS5-ön és azzal is beérném, ha a render felbontás emelkedne vele, legalább 1800p környékére.
Ez pont az a játék, ami grafika > fps.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
DENON
tag
Számomra az a furcsa itt a több napnyi olvasás után hogy egy nem megfelelően optimalizált játék miatt a konzolt/konzolokat hibáztatják sajnos többen is ami érthetetlen és máris temetjük az új konzol generációt, valamint teljesen figyelmen kívül hagyjuk azt is hogy a játék tökéletes bezzeg ha nem erről a fejlesztőről és erről a játékról lenne szó egy emberként kiáltanátok fel hogy ezt meg hogy képzelték, mi ez a ...., bizonyára egy megfelelő magával ragadó játék lett mert akinek élvezhető minőségben működik azoknak nagyon tetszik de mintha az a bizonyos rózsaszín köd túl sok mindent elfedne sokatoknál
jó játékot mindenkinek 😊
-
F-ECT$
titán
Valószínűleg itt a játék a nagyobb ludas, de azt is látni kell, hogy ezeket a konzolokat már most lehagyták a PC-k, pedig elvileg 6-7 évig ki kellene szolgálniuk még az érkező játékok gépigényét. Ez több dolgot is előrevetít:
-biztosan lesz a konzolokból Pro kiadás ~3 év múlva
-bár egyre ügyesebbek lesznek a progaramozók az optimalizálásban, várhatóan a crosspaltform játékok pc-n szebbek lesznek, jobban fognak futni
-nagyon gyorsan ismét a 30 fps lesz a standardA játék várhatóan kap még patcheket és fél/egy év múlva egész játszható lesz, a konzolokon meg az exek majd megmutatják, hogy mire is képes a vas.
Dive ever, work never.
-
kovsol
titán
válasz F-ECT$ #40172 üzenetére
Egy RTX 3060ti ami közép kategória lenne is 200+e ért vesztegetnek, a középkategóriába szánt AMD Ryzen 5 5600X 140+e Ft.
Most komolyan meglep valakit, hogy egy 185e Ft ba kerülő konzol nem hozza azt, mint egy 1 millás csúcsgép? De ha azonos tudású PC -t akarsz összerakni már csak a VGA+CPU+SSD páros alsó hangon dupla annyiba kerülne PC-be.May the Force be with you!
-
F-ECT$
titán
válasz kovsol #40173 üzenetére
Az előző generációkban az volt, hogy a kijövő konzol erősebb volt, mint az elérhető PC-k (bár ezt csak topicos hozzászólásokra építem, akkoriban nem követtem a konzolok fejlődését). Aztán a generáció közepére utolért a PC a konzolt, de addigra a fejlesztők az optimalizálásban lettek pengék, és a generáció végére nyert csak igazán a PC. Most már a generáció elején le van maradva a konzol, és nem csak az ultra high kategória PC-khez képest.
Persze ár/értékben nagyon jó a PS, csak a korábbi generációkban is olcsó volt a konzol egy PC-hez képest, de még iszonyat erős is volt mellé, ami most már nem igaz.
Dive ever, work never.
-
keIdor
titán
Itt azért nem real life emberrel állsz szemben, hanem egy AI-val, ráaádásul ez egy RPG féleség.
Többet nézelődsz és beszélsz, mint lősz.
Legyen opció. Te játssz 60fps-el és gyengébb grafikával, aki meg akar had kapjon több eyecandy-t.Ez nem multiplayer, hanem single player. Kár idekeverni az előbbit.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
balays82
csendes tag
Én úgy látom, hogy az elégedetlenek többsége (köztük én is), egyértelműen a CDPR-et kritizálja, nem a PS5-öt. Tudjuk, hogy a gépben ennél több van, ezért is várjuk annyira az egyelőre még beláthatatlan messzeségben levő nextgen javítást.
Tegnap itt le lett írva, hogy a Cyberpunk 9 féle verzióban készült. Szerintem ez sajnos nem így van, maximum 9 különböző platformon kell elfutnia (a PC- egynek számitva). Éppen az a baj, hogy valószínűleg sem ideje sem energiája nem volt a lengyeleknek a nextgen konzolokkal foglalkozni, ezért kapták meg a prevgen látványvilágot stabilabb fps-el. Mondjuk azt nem értem, hogy legalább a performance mód miért nem válaszható a PS5 esetében, ha már X-en ott van, én pl. itt most simán vállalnám 30 fps-t a nagyobb felbontásért.
A fejlesztők védelmében meg annyit, hogy a lehető legszerencsétlenebb időszakban sikerült megjelentetni a játékot, generációváltás idején, amivel eredetileg nem kellett számolni. Azt már egy ideje mindenki tudta, hogy az előző generációs konzolokat kinőtte a játék (sőt, talán már alapból nagy volt ez a kábát, látva a végeredményt egy erős PC-n), a PS5 és az XSX ereje viszont sajnos egyelőre szinte alig van kihasználva. Legalábbis remélhetőleg nincs.
-
-
Zanik
addikt
Másnak is belemászott a fejébe a GPU dal az Astro Playroomból?! Ma azon kaptam magam, hogy azt dúdolom.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
keIdor
titán
válasz balays82 #40183 üzenetére
2020 április helyett simán 2021 áprilisára vagy hasonló időpontra kellett volna halasztani.
Én nekem tetszik a játék és tűrhető a látványvilág, de én PS5 és Xbox Series változat nélkül nem adtam volna ki a játékot.
A last gen. változatokon is lenne még bőven munka. PC-n egyébként Ray Tracing az RX 6000-eken nem is megy, pedig mehetne. Oké, hogy ott alig van ilyen tulaj, de akkor is, ez a játék nyugodtan csúszhatott volna még, szerintem túl korán adták ki.Zanik: [link] Én már kerestem erre rá meghallgatni külön.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
balays82
csendes tag
Ahogyan a második és az első rész sem. De önmagában ez nem mentség, mert lehetne ebben azért idővel fejlődni. Hozzáteszem, emlékeim szerint minden Witcher esetében leginkább csak bugok és a teljesítmény gondok voltak, de maga a látvány mindig rendben volt. Itt most sok esetben az sincs.
-
boost
addikt
Szrintem a Witcher 3 is ilyen volt induláskor, főleg PS4 alatt, XBox alatt még oké volt, de attól még imádtam. Most is nagyon szuper a játék, bár van benne gameplay bug, kellett már újratöltenem, de ahhoz képes, hogy mennyire óriási, komplex játék, ahhoz képest ez érthető. Ne a The Order meg a Last of Us szerű kvázi csőjátékokhoz hasonlítsuk. Ez sokkal inkább egy Fallout vagy Witcher szerű cím.
Én most XSX-en tolom, MERT NEM KAPOK PS5-t, quality módban, és imádom. (mondjuk a VRR miatt most ennek örülök, kihasználja a játék 😅 )
[ Szerkesztve ]
-
dinostaRR
tag
Sokat akar a szarka... Szerintem sok ember nagyot várt a CDPR-től, pedig W3-on túl nem sok dolgot raktak le az asztalra, azt is kellett foltozni egy ideig. Legtöbben csak W3 után néztek utána az első két résznek is.. Hozzá jött még a pozitív image, hogy ők mennyire emberséges cég, ami mostanság csorbult ugyan, ha igaz amiket lehetett olvasni. Biztos vagyok benne, hogy 1 év múlva minden platformon jobban fog futni a játék itt is. A kérdés inkább az, hogy mekkora bizalmi veszteséggel fognak kijönni ebből. Ami szerintem a legnagyobb gáz, hogy szólni kellett volna előre, hogy srácok ez lesz x genen..tudjuk.. rajta leszünk és nem félre beszélni, kikerülni a választ. Pro aktív hozzáállással kisebb lenne a tűz..
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
veterán
Nos akkor,hogy legyen ilyen is, szerintem ez a CP egy unalmas, monoton, bughalmaz és főleg konzolon! Ps5-ön toltam olyan 10 órát, de az egész egy kínszenvedés volt, azt hittem változik vagy beindul a sztori, de nem gyakorlatilag volt, hogy belealudtam komolyan...az még csak hab a tortán, hogy 10 percenként kifagyott így még főleg vállalhatatlan az egész+illúzió romboló! Ha lehetne vissza követelném a pénzem, de sajnos digitálisan vettem meg, nagyon megbántam 😏 És nem a gép hibája, hanem a játék egy optimalizálatlan trágya! Nem hiszem el,hogy 7 év kellett ehhez, hogy egy ilyen bughalmazt kiadjanak több csúsztatást követően is...és erre nincs mentség, egyszóval ez egy nagyon f*S játék lett ebben a formájában! Ennél gyakorlatilag a 2016-os hasonló témájú DeusEx is 1000x jobb volt, pedig azt teljesen lehúzták! Ha arra azt mondták, hogy rossz, akkor ez mi???
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz N.YCityBoy #40197 üzenetére
Ne aggódj, a következő generáción már végig tudod játszani!
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest