Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Ez elsődlegesen nem a konzolon, hanem a játékokon múlik. Maga a hardver tudja az UHD felbontás mellett a 120fps-t is, illetve akár a FUHD 60-at is (egy későbbi rendszerszoftver-frissítéssel).
Ezt általánosságban úgy kell elképzelni, hogy lehet választani a jobb futási sebesség és a jobb képminőség között. Vagyis a 60fps inkább csak dinamikus felbontással lesz meg, illetve csak különböző trükkökkel. A butítás helyett optimalizálni szoktak a jobb fejlesztők, az exkluzív címek pedig már PS4 esetén is gyönyörűek voltak. -
Adam_Shepard
addikt
Igen, sokan
afélnek ,fejlődéstől , éppen ezért feldobnék pár új témát:változástól
- ?kinek jutott PS5
- ?mikor lesz PS5
- ?milyen TVT vegyek a PS5höz majd
- ?csak ennyi játék van PS5re
És ezek váltakozó intenzitással.
Amúgy egy játékot toltunk? Csak, mert ne állítsa senki, hogy egy 100 órás játékidő alat nem néztük az ilyen képernyőket vagy 25-30 órán keresztül:
Ja, és Ciri nincs benne a Cyberpunkban..
-
MODERÁTOR
válasz Adam_Shepard #41355 üzenetére
Pedig benne van Ciri mint Easter Egg, ott van egy fiókból kihúzható újság címlapján.
-
saelin
veterán
válasz Adam_Shepard #41357 üzenetére
De ezt mondták is hogy mint karakter nem tűnik fel.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
ImACeltic
őstag
-
_drk
addikt
válasz Adam_Shepard #41310 üzenetére
Ez igaz! Viszont kurva jól működik!
Harcrendszerbe elég volt a poti meg mérgek, és már nem volt olyan sablonos.
Az irányítás is működik ha nem azzal vagy elfoglalva, mivel freeroamban nagyon kidolgozott volt a map.
Ilyen tájak nem sok játékban vannak.
De a legjobb a duma rész volt! Az szépen kidolgozott volt ott is és érdekes. -
VTom
veterán
válasz Adam_Shepard #41355 üzenetére
Nem értem mi a célod ezzel. Éveken át ez volt a legjobb RPG a világon, most meg még játéknak is szar.
Tudomásul vettem a véleményed, lapozzunk.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
marquuard
veterán
A mai CP hotfix nem az én hotfixem, quest javításoknál én egyiket se tapasztaltam. Sokkal kelendőbb lenne, hogy ez egész object streamer-t (vagy valami ilyesmit) lecseréljék. Gondolom ezt majd jövőre, a nagyobb patch keretein belül kijavítják. Days Gone alapvető problémáját is sikerült megoldani így. Bár az SIE Worldwide Studios, nekik valahogy mindig összejön.
PSN ID: marquuard
-
Wesder
félisten
válasz Kendek #41365 üzenetére
Félgenes gépek lényegében ugyan azok, csak a sz@r laptopba beleerőszakoltak egy jobb GPU-t, az meg ugye egyszerübben skàlàzható, mint mondjuk a CPU igényes dolgok. Legyen akkor 1.5 gép.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
marquuard
veterán
-
Zanik
addikt
Érdekes fordulat az előrendelésre cserélt PS5-öm ügyében.
Most írt a barátom, hogy sikerült szereznie egy vadiúj példányt (Euronics).
Így visszaadja amit én adtam neki.
Visszakapom a gépem, és a lelkiismeretem is tiszta? Szuper!Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Bencus88
nagyúr
Aki szeretné az immortalt kb mindenhol akciós!
13-14k en 3 napja vettem 18ért jessz -
Bencus88
nagyúr
válasz Wesder #41370 üzenetére
Én is sokáig vártam, mert nagyon megvettem volna, amint 18-ért találtam lecsaptam rá gondoltam nem lesz mostanában sokkal nagyobb akció rá, erre tessék Sebaj szuper jó lett a játák ez a lényeg ennyit is bőven megért.
alite: nm állítottam be rá értesítőt, csak nem bírtam várni, de ennyiért nagyon jó!
[ Szerkesztve ]
-
-
marquuard
veterán
válasz hombre[EU] #41373 üzenetére
Fú, pedig a csajszi küldetéssorozata az egyik legjobb. Megbecsülhetett volna.
Ez nem spoiler!
PSN ID: marquuard
-
Zsinder
aktív tag
Nem tudom volt e már de ez az módosított CP77 launch trailer nagyon jó
[link] -
noxon
őstag
válasz Kendek #41353 üzenetére
Aham, asszem kapisgálom
Én PC-n az 1440p és 50-60 fps-hez szoktam.
Ha vennék ilyen konzolt nem szeretnék rajta 1080p, de 60 fps-el, de sem 4K 30 fps-el játszani. Ja meg úgy se, hogy pl medium grafikával menjen a 4K 60 fpsVagy itt akkor nem így kell hozzáállni, mint PC-n? Na majd megvárom a véleményeket itt fórumon
KIöszi.
We live in a simulated world...
-
Jackie_Chan
senior tag
Engem is érdekelne a barátodnak hogyan sikerült szereznie!?
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
takessz
senior tag
-
mattheus
őstag
Ma nekem megvolt az első érdekes "fagyásom".
Játék közben (Sackboy) Steelseries Arctis 7 vezetéknélküli fülesem egyszer csak kikapcsolt. Azt hittem először, hogy lemerült, de kiderült volt még benne kakaó, mert világított a bekapcsolást jelző LED.. Gondoltam, akkor újra kell indítani (kikapcs / bekapcs a füles és a vezetéknélküli adaptert is másik USB-be csatlakoztattam) de semmi érdemi változás nemtörtént. Gép újraindítása viszont megoldotta -
MODERÁTOR
Egyáltalán nem úgy kell hozzáállni mint PC-n. Mivel itt fix a hardver és általában a beállítások is, illetve újabban bejött a performance mód, de ezzel kapcsolatban ez a max konfigurálhatóság. Plusz itt tévén játszol kontrollerrel, és még egy jó 30fps is vállalható módon fut.
-
winery
aktív tag
válasz Jackie_Chan #41382 üzenetére
Én is kíváncsi lettem ,mert tegnap kaptam egy mailt az Euronicsból ,hogy törölték a megrendelésemet mondván ,hogy nem tudják mikor lesz legközelebb.
-
saelin
veterán
válasz marquuard #41363 üzenetére
Nekem csak annyit javított hogy a célkereszt nem marad a képernyő közepén ha elrakom a fegyvert. Ez smart fegyóknál kifejezetten idegesítő volt. A crash-ek maradtak, a rendőrök ugyan olyan irritálóak és jó pár küldi még mindig bugos. Mostmár egyre jobban bízom benne hogy a pénzt tényleg visszakapom érte. Vennék valami jó gamet belőle.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
törölt tag
Hali.
Megvan már a PS5 megjelenés óta kb., de ma délelőtt óta csinál olyanokat, hogy minden bekapcsolásnál vagy 4-5 alkalommal megjelenik, a LAN kábel csatlakoztatva üzenet, és eddig nem nagyon volt hangos, szinte csak közvetlenül a géphez hajolva lehetett hallani a hangját, most meg 2-3 méterre az ágyon fekve is hallani, kattogo, kerepelo fura ventilátor hangot. Nem hiszem, hogy a FiFa 20 annyira izzasztana...mi lehet a gond, mi lehet a megoldás? -
törölt tag
Akkor csak a burkolat nyeklett meg, joy lett új.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs