Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
Hardveraprón vagy Mo-n belül lehet kapni jobb minőségű analóg szenzorokat?
magam cserélném ki - tapasztalt segítséggel - a szerviz által már szétbarmolt kontrollerben.Aurea mediocritas
-
-
AXisBOLD
addikt
válasz Lackooo84 #270698 üzenetére
mármint az eredeti tartozékra gondolsz?
nézegettem már, de nem kényelmetlen, nincs útban egyik újnak sem?
én se szeretem az L-R3-at...elvileg az egész analóg egységet, de ezeknél már semmi se biztos.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Kendek #270678 üzenetére
vissza már nem vinném, bár ez lenne a logikus.
de 3x voltam náluk ugyan ezzel a kontrollerel, vagy driftelt vagy teljesen ferde volt a stick, most meg a gomb... és szépen le van törve benne pár műanyag fül, az akku csatlakozó szintén összenyomva, lesarkazva, a 4 alsó csavarból 2 elpörög, széttörték a műanyag menetet...#270679saelin: igen, ahhoz az én meglátásom szerint érteni is kell, nem úgy megy, hogy megnézek 10 videót és már tudok is forrasztani. Na igen, meg az alkatrészek minősége. Elköltöm a pénzt javító hardware-re, Kínából meg kapok egy hibás szenzort és kezdhetem elöről az egészet.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz KD6-3.7 #270675 üzenetére
utólag már én is így vagyok vele, de költöttem a szervizre 6500 Ft-t és csak rosszabb lett, ezért szeretném megcsinálni.
Wireless Nacon-ból mi az ajánlott (ami nem 50k )?#270676 Kendek: a WD-40-es megoldás nekem se volt szimpatikus.
Az a helyzet, hogy elvileg teljesen új analóg szenzorok vannak benne, de bírt ~2 hetet az L3 gomb... mosonmagyaróvári erre szakosodott egyetlen szervizt nagyon nem ajánlom senkinek!
Forrasztásnak már nem állnék neki, ahhoz gyakorlat kellene, azt meg nem ezen fogom elkezdeni.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
2. generációs DS4 kontrollerrel (CUH-ZCT2E) van problémám, L3 Sprint gombot nem mindig veszi be.
Már nem garis, szervizben volt az R3 drift miatt, 3x vittem vissza mire rendesen megcsinálták mind a kettőt, de éppen ezért többet nem vinném oda és más szerviz lehetőség nincs a környéken, így magam csinálnám meg. Egyszer már szétszedtem/összeraktam, fizikai rendellenességet nem találtam.
Visszaolvastam itt, de nem találtam rá DIY megoldást.
Youtube-on WD40 befújás illetve az L3 gomb fölé helyezett kisebb matrica orvoslásokat találtam.Ezek közül próbáltátok valamelyiket? Feleslegesen nem esnék neki, illetve nem akarnám tovább odázni a problémát.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz KKaresz45 #269704 üzenetére
thx a tippeket, ám elhoztam az utolsó Goldot, amit találtam.
Biztos sokkal jobb mindegyik amit linkeltél, de egyrészt annyit nem akartam költeni rá (nekem már a Gold is a drága kategória), másrészt azoknál a random füleseknél amit eddig használtam a Gold is kategóriákkal jobb és nagyon tetszik, hogy a companion app-al több hangprofilt is be lehet állítani.
baromi hasznos a térhangzás, COD-ban olyanokat hallok meg amiről eddig fogalmam se volt
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Carlos Padre #269694 üzenetére
inkább a PS5 Pulse 3D-től beszéljünk
#264350 <-- hivatkozva erre a hsz-re
láttam, hogy írtál róla egy rövid szösszenetet, de olvasok róla hideget-meleget, főleg hogy elég lapos a hangja és gyenge a mikrofonja.
PS4-es használat mellett milyen tapasztalataid vannak?
Gold vs. Pulse nálam most a kérdés...[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
hi,
PS4 mellé készülök PS4 Gold headsetet venni, de agyalok a PS5 Pulse 3D-n is.
PS5 vásárlása még nagyon távoli...Melyiket érdemesebb PS4-hez?
Tud valamivel többet a Pulse?
Van bármilyen kompatibilitási probléma?[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
hello,
használ valaki Audio-technika (m40x) fejhallgatót a kontrollerre dugva?
Nagyon bejött a hangzásvilág, viszont kellene egy mikrofon is.
A kábel cserélhető, de nem tudom, hogy működne-e megfelelően, millió egy van Amazonon, mellesleg most nem is nagyon megy az Mo-ra szállítás.
Itthon lehet ezeket kapni valahol?
Pl.:
[link]
ez lenne a legfrankóbb, de nem szállít DE-n kívülre --> [link][ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
hello
pár hsz-el fentebb írtam a képhibáról, ez egy hdmi kábel cserével megoldódott, de most a hanggal van probléma, játékból kilépve, vagy azt törölve a theme hang (háttérzene) akadozni kezd.
tapasztalt már más is ilyet, ha igen mi a megoldás rá? (remélem csak szoftveres hiba lesz)Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
PS4 CUH-1004A
2 éve volt pasztázáson takarításon, semmi gond nem volt vele, de szeretem, ha rendben vannak a dolgaim, tegnap elvittem szervizbe (ugyan úgy csak takarítás, újra pasztázás).
Ma visszakaptam, de játék közben úgy 5 percenként, illetve egyszer a főmenüben is elment a kép 1-2 másodpercre, a hang pedig egyszer teljesen játék alatt, csak az app bezárása hozta vissza.Holnap nyilván visszaviszem, de ezt mitől produkálhatja?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Tdizsolt #239178 üzenetére
köszi, ezt is számításba veszem!
van ez olcsóbban is ha jól látom.
Ezt a kontrollerbe vagy a gépbe dugod?
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz syler123 #239144 üzenetére
nekem tényleg csak a COD miatt kell most, meglátom még.
PC-hez egy Audio Technica M40x-et (+Fostex HP-A3-at) használok. Ennél biztosan nem lesz jobb, de ezzel nem tudnék chatelni...
(#239146) Mr Bond 007: hát ez a Grado is elég aranyárú . Most nem is a hangerő, hanem a headset a lényeg és budget áron, persze azon belül egy jobb féle. Ezért a feldobott Cloud Stinger széria darabjai.
Valakinek van tapasztalata valamelyikkel? --> Cloud Stinger / Core / PS4 Licensed?
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Kendek #239136 üzenetére
na szuper, ez már minden szempontból jobb, ára (~10k) is kedvező.
Ez így általánosságban a best budget headset PS4-hez?A sima Cloud Stinger tud annyival többet, hogy megérje a +4k? Illetve a PS4 Licensed még +2k-ja csak a design vagy funkcionalitásban, kompatibilitásban is többet tud?
HYPERX CLOUD STINGER CORE - 10k
HYPERX CLOUD STINGER - 14k
HYPERX CLOUD STINGER (PS4 LICENSED) - 16kÁrban nem olyan nagy a különbség a 3 között, akkor már a legjobbat venném.
thx
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
elkapott a COD:MW multi láz és jó lenne egy normálisabb headset, de nem játszok túl sokat, így több tízezret nem költenék rá.
Platinum és Gold elég drága, használtan ezeket érdemes venni? (Gold-nál olvastam a zsanér töréseket).
Amit eddig néztem:
Használtan 20k-ért Turtle Beach Ear Force PX4
Tronsmart SONO ~15k (ezt csak azért, mert van egy Spunky Beat-em, ami nagyon jól szól)
Használtan Gold Wireless ~18kEzek közül melyik lenne a legjobb vagy van ezeknél jobb ár/érték arányú?
Illetve egy ilyen dongle-nek lenne értelme? Működhet vele pl egy Tronsmart Spunky Beat?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
"autós" játékot szeretnék venni, de tapasztalati segítség kellene, a tesztek, videók alapján nem tudok dönteni.
Az utolsó komolyabb autós játék a Gran Turismo 3 volt PS2-n.
Tetszettek a kupa sorozatok, de az egyéni időmérős pályák is, a beállítási lehetőségek.De már nem teljesen a szimulációt keresem, a túl sok beállítási lehetőség megölné a játékélményt, mert egyszerűen nincs rá időm, se türelmem túl sokat pepecselni ezzel. De a full arcade se lenne túl szórakoztató.
Rally jöhet mint opció, de ne ez legyen a fő irány.
PS Plusz szolgáltatásom nincs és emiatt se tervezem, hogy legyen.
Tehát olyan játékot keresek, amibe heti pár órára bele tudok merülni.Amiket összeszedtem és még a kosárban vannak:
Gran Turismo Sport --> a tradíció miatt is, de még mindig lenyűgöz a látvány (élmény?)
Assetto Corsa
Project Cars
Project Cars 2 --> tetszik a dinamikus időjárás
Drive ClubLegszívesebben a GT Sportot venném, de hallottam, hogy nagyon az online versenyzésre épít, amin kívül vezetés tanulás és pár egyéni verseny lehetőség van, de kupasorozat, időmérők, más kihívás nem.
Fentieken kívül esetleg más vagy ezek közül olyan ami nem arcade vonal, de nincs is túlbonyolítva?
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
PS4-hez (CUH-1004A) hol találok fehér fólia/matrica szettet?
Van bármi hátránya, ha leragasztom az egészet, pl. rosszabb hűtés vagy bármi más?
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Mosonmagyaróvár/Győr környékén tudnátok ajánlani megbízható szervit, ahol kitakarítják, újrapasztázzák a gépet?
CUH-1004A típus és tudom, hogy alapból hangosabb, de most igazán elkezdett zavarni a hangja, illetve azt se akarom, hogy ezért menjen tönkre.
B verzió, hogy magam csinálom meg. Ehhez milyen felkészültség/alapanyag/szerszámok kellenek? Illetve melyik kehhez a legjobb segédlet? Videós vagy legalább fényképes kellene.
előre is köszi
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz RangerFox #137987 üzenetére
köszi a választ.
azért annyit hozzátennék, hogy ha usb kábellel csatlakoztatom tökéletesen megy és fel is ismeri minden app.
meg elviekben azért vettem az eredeti Sony dongle-t mert mindenhol azt írták, hogy windows alatt teljes a kompatibilitás, ehelyett ez van... not nice
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
kicsit rendhagyó kérdéssel jövök.
DS4 + DS4 USB wireless adaptor PC-hez.
Ha kábellel dugom rá rendben felismeri majdnem mindegyik játék és a kezelés, gomb kiosztás is megfelelő.
Ha wireless adaptorral csatlakozik, akkor van hogy fel se ismeri egy játék, emulátor, stb., vagy nem megfelelő a gombkiosztás, nem működnek a funkciók megfelelően.Ahogy észrevettem, ha wireless a kapcsolat, akkor tulajdonképpen csak az adapter van az eszközök között, vezetékes kapcsolat esetén maga a kontroller (értelemszerűen).
Hogy tudnám elérni, hogy wireless kapcsolatban is teljes értékű DS4-ként funkcionáljon?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
A DUALSHOCK 4 USB Wireless Adaptor nem csak a remote play-hez jó, de használható minden PS4 független játékhoz is, ami támogatja a controller használatát?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
mi a normális ára mostanában egy új DualShock 4 v2 Controller-nek? és honnan érdemes venni vagy ez utóbbi mindegy?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz krx21 #110913 üzenetére
persze, de nem is így értettem, azt hittem, hogy a collection/bundle a régi textúrákat tartalmazza és csak portolták PS4-re, a remasteredeket pedig drágábban, külön-külön lehet csak megvenni... kvázi +1 bőr..., de szerencsére nem így van, meg is vettem, patent, ennyi.
(#110924) SH4D0W2011: lol
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
A Nathan Drake Collection darabjai is remastered verziók vagy az eredetiek?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni, hogy alábbiak között mi a különbség?
STAR WARS™ Battlefront™
STAR WARS™ Battlefront™ Deluxe Edition
STAR WARS™ Battlefront™ Ultimate EditionAurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Infernohun #107024 üzenetére
25k körül már megéri, legalábbis tesztek alapján többet tud, mint egy alap DS4
más kérdés a Xbox stick elredezés, sose játszottam boxal, nem tudom ez hogy állna kézre vagy mennyire szokható
btw: karbantartás van? semmilyen online tartalmat nem érek el...
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Infernohun #106993 üzenetére
nem lehet rossz, de 35k... kipróbálnám van-e annyival jobb mind a DS4
Még DS2-nél volt egy hasonló koncepció, de végül nem valósult meg.
(#107000) moya#no1: ilyen SW DS4 kontrollerem van és minőségben nem valami jó, mintha az anyaga "recsegősebb" lenne, a sima matt feketével jobban szeretek játszani.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
hát látod ezt én se értem...
első indításnál elég sokat tölt, ez a lemezes verziónál is így volt és most is.
az a mentés az utolsó állást hozza, mikor már csak cinematic van a parton a lányukkal, majd 2,5 órát töltötte.
szerk.: éééés megvannak a bónuszok
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
kiidegel az Uncharted 4
megvolt lemez formátumban, végigpörgettem, visszaadtam a lemezt, helyi tartalmat nem töröltem
most megvettem a digitális verziót, telepítés előtt kérte hogy töröljem a lemezes verzió telepített részét
töröltem, feltelepítette a digit kiadást
indítás után kb 3 órát töltött, ennek dacára nincsenek meg a kijátszás utáni extrák: lassítás, gravitáció, szín módok, választható fegyverek, stb.
most betöltöttem/töltöm az egyik mentést, megint órák óta várok... de remélem ez után már elérhető minden extra tartalom
van értelme várni vagy valamelyik kanyart benéztem és rossz irányba tartok?
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
-
-
AXisBOLD
addikt
úristen de gyenge a Killzone Shadow Fall story...
Épp most próbálok szabadulni New Helgan-ból, de ez a pókrobot hekkelés, hogy nem is látszok a robot szemszögéből... nagyon ócska eddig, még az akciós árat se érte meg.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
még egy kérdés, a most leárazottak között van még jó coop tartalommal bíró cím?
esetelg olyan ahol nem tower, flag defence a coop, hanem a story mód kipörgetése együttműködve?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Tudnátok segíteni, hogy ezek között mi a különbség? Melyikhez kell/ajánlott a PS plus?
KILLZONE™ SHADOW FALL
KILLZONE™ SHADOW FALL and Season Pass Bundle
KILLZONE™ SHADOW FALL Intercept Online Co-op Mode (Standalone)Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Kendek #100796 üzenetére
TV-n sajnos nem tudok állítani sokmindent.
ha a horizontális pozíciót eltolom balra, akkor látszik, tehát nem vágja le, de mégis kívül esik a látható tartományon. Eltolva használni meg nem akarom, mert akkor meg a bal oldalról vágok le sokat.érdekes, nem láttam még ilyet...
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
HD ready TV-vel használom a gépet és a The Order alatt a jobb oldalon lévő hintek nem teljesen látszanak.
Játékon belül nem lehet állítani a képet, a PS beállítások között a legkisebbre van állítva a képméret.Tudok ezen még állítani valahol?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Ez a PS VR elég elszomorító élmény volt nekem. Barátom vett és ő odáig van tőle, nekem 90-es évek végi játékterem élmény. Mondjuk van egy konyhás-boszorkányos(?) demó, az elég jó volt, ha ilyeneket tovább visznek még jó lehet.
De grafika és kezelhetőség még messze nem kiforrott.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Az mennyire van rendben, hogy a gép (CUH-1004A / B01) kikapcsolt állapotban olyan halk cicergő hangokat ad ki, mint pl. a telefon vagy laptop töltők (amikor nincsenek terhelés alatt, de be vannak dugva vagy épp töltenek)?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
hello,
igen én is pont így csináltam, van erre speckó eszköz (PC porszívó szett), meg a porszívóhoz is van hasonló szűkítő kefés fej
(#97589) Zanik: okok és persze nem is volt vele baj, de kicsit hangos
még várok az egésszel, mivel csak 1 napja használom (hátha megszokom a hangját, bár ezt kétlem ), aztán meglátom, hogy szervizeltetem-e.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz vonSux #97577 üzenetére
szia,
magam ez alapján nem csinálnám meg, bár nem tűnik bonyolultnak, csak figyelni kell mit honnan szedsz ki. De ha erre adom a fejem, akkor mindenképpen szakszerviz lesz.
1004A modell esetén történhet meghibásodás, ha hosszú távon így használom? Értem ezt a terhelés alatti max ventilátor fordulatra és hőtermelésre.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Beköszönök én is egy CUH-1004A / B01 modellel.
2 éves, az első tulajnál (barát) nem volt semmi gond a géppel.
Nála is hangos volt és így használta, viszont játék alatt engem a felszálló repülőgépekre emlékeztet a hangja, ami eléggé zavaró.Ennél a modellnél van értelme a tisztításnak, újra pasztázásnak vagy van más megoldás?
1. kommentben elolvastam az ehhez kapcsolódó részeket és megnéztem a videókat, de a home made tisztítást azok alapján nem vállalnám be, elég alaposan szét kell szedni a gépet.
Természetesen már körbeporszívóztam a szellőzőket, de ez nem volt rá semmilyen hatással...Van esetleg olyan videó, ahol a kényes részek tisztítását mutatják be és csak ehhez mérten szedik szét a gépet? Valamit a csak portalanításnak van értelme vagy akor már portalanítás + újra pasztázás?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Használt PS4 vásárlása előtt állok.
Mire kell figyelni, van rossz sorozat vagy tipikus hiba, mint pl PS3 esetében?
Aurea mediocritas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest