Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oromisu
csendes tag
válasz
F.B.I. #89751 üzenetére
Idővel menni fog, én is 31 voltam amikor a 1,5 éve megvettem életem első konzolját (természetesen PS4)... előtte kb 22 éves koromig csak PC-n játszottam... a kontrollerrel FPS játék nekem is a halálom volt és mainapig sem állíthatom, hogy vérprofin menne, de azért végig tudok tolni FPS-eket már, csak ha van autocélzás, azt azért előszeretettel használom
Na de hát az ezért van, ha valaki olyan nehezen tud rászokni, mint én és még sokan mások
-
oromisu
csendes tag
A Sony Europe honlapján van egy táblázat az EU országokról, ahol a PlayStation VR október 13-án fog megjelenni. Magyarország nincs közte, így rákérdeztem a "nagyszerű" PlayStation Magyarországnál, hogy most akkor mi van. Ja és hogy valahol ki lehet-e majd megjelenés előtt próbálni, mint amerikában. Ezt a választ kaptam:
--
Kedves Mihály,Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot.
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben Magyarország nem szerepel a PlayStation VR október 13. megjelenési listáján, ez azt jelenti, hogy hazánkba az eszköz később fog megjelenni. Sajnos egyenlőre pontos megjelenési dátumról nincs információnk.
Mivel ügyfélszolgálatunk, technikai ügyfélszolgálat ezért nem rendelkezünk információkkal, azt illetően, hogy hol van lehetőség kipróbálni a PlayStation VR-t.
Köszönjük megértését.
Németh Balázs
PlayStation Ügyfélszolgálat
--Imádom, hogy ilyen jól informált banda....
-
oromisu
csendes tag
válasz
unicumnext #77413 üzenetére
Én már 2 napja letöltöttem
De csak ma 13:00-tól lehetett elkezdeni játszani.
-
oromisu
csendes tag
válasz
marilllyo #77201 üzenetére
Detroit: Become Human magyarítás kezdeményezése
Elindult egy aláírásgyűjtő kezdeményezés a Detroit: Become Human magyarítására a Quantic Dream fejlesztői felé. Amennyiben téged is érdekel a jövőben megjelenő játék, vagy csak támogatnád az ügyet, írd alá Te is a petíciót! A Quantic Dream olyan különleges játékokat tett le az asztalra, mint az Omikron: The Nomad Soul (1999; PC, Dreamcast), Fahrenheit (2005; PC, PS2, Xbox), Heavy Rain (2010; PS3, 2016; PS4), Beyond: Two Souls (2013; PS3, 2016; PS4).
Írd alá Te is, hogy még eggyel több magyar feliratos játék szülessen PS4-re: ALÁÍROM[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EZ IGEN! Sony PS5 Fat BONTATLAN Final Fantasy Bundle + Cover + Joystick ÚJ
- Sony PS5 CF1216 God of War Ragnarök Bundle eladó God of War Ragnarök játékkal együtt!
- 5 db PS játék eladó ár alatt!
- PS3 60 Gb-os konzol eladó dobozában! /hibás/
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia