Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz AliceWake #223671 üzenetére
letiltottam az összes profilomat, inkluzíve Steam, mert ez egyszerűen hátborzongató
miért hátborzongató az, hogy lehet látni milyen trófeákat stb szerez az ember? ezekből az adatokból semmi személyes nem jön le. a helyedben éppen hogy büszke lennék a profiljaimra, hiszen ha hitelesen akarok tesztelni, nyilván kipörgetek mindent és csak utána írok róla, szóval éppen semmi félnivalóm. szerintem tedd aktivvá hadd lássák a kételkedők, hogy lenyomtad. kihúzod a méregfogat.
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
lehet már szóba került, de megpróbáltam venni két év kedvezményes psn előfizut - ofkorsz nem lehet, legalábbis nekem nem engedte kétszer kosárba tenni. viszont a karácsonyra kapott feltöltővel még a kedvezményes ár is feleződött, wich is nice
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
azt lenne idegrendszerem utoljára végigülni, ahogy sikongató felnőttek yt-n végigtolnak egy játékot, miközben rájuknyit a muter, hogy kész a vacsi... a yt nekem csak arra jó, hogy két-három egymástól független forrásba belenézzek majd rájöjjek miről is van szó pontosan, mielőtt elköltöm a pénzem.
-
Agostino
addikt
válasz Woodslave #183704 üzenetére
amennyire anno számomra a youtube videókból lejött, idegőrlő játékok, szóval viszonylag hamar eldöntöttem, hogy bár biztos jók, nekem nem érdemes költenem rájuk. meló után, este, nincsen rá szükségem, hogy felhúzzam magam a saját bénaságomon. el teszek-veszek pl a witcher 3 világában, meg általában bármely játékkal, ami szabadon mászkálós
-
Agostino
addikt
válasz eisento #183285 üzenetére
kérdezd meg tőlük. küldjenek róla részletes tájékoztatót. milyen módon használhatod fel, meddig stb. ámbár én sosem voltam híve az utalványozásnak / levásárlásnak. kérem vissza a pénzem, elköltöm máshol, ha ott nem tudnak mit kezdeni vele.
-
Agostino
addikt
válasz STC Speed #183103 üzenetére
az egyébként megjátszható, hogy most akciósan kétszer megveszem a 12 hónap előfizetést, hogy két évre békén hagyjanak? rákeresve megosztó véleményeket láttam, mi is történik ha kétszer veszem meg. bár [eszerint] elvileg behúzható a gondolatom.
-
Agostino
addikt
válasz Willhunting #183098 üzenetére
ez nálam valami újabb hülyeség. pár éve hozzá tudtam csapni meglévő előfizetéshez hosszabbítást, csak mostanában nem szokta hagyni valamiért. de most meglátom mit lépnek, mert az akció 24-ig tart, nekem meg 16 az utolsó napom előfizetéssel.
-
Agostino
addikt
válasz Willhunting #183088 üzenetére
nekem Unavailable. magyar strore-ban vagyok, ez lenne az oka? vagy csak szokás szerint szívózik velem a psn, mint karácsonykor, amikor szintén nem engedte megvenni az akciósat, csak a teljes árút...?
You are not able to purchase this product for the following reason(s): You already own .PlayStation®Plus - geez, yeah, holnaputánig, aztán lejár.
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
szép, ez a january sale sem dobta be az akciós éves psn előfizut : ((( titkon bíztam benne
-
Agostino
addikt
kínzóan naiv kérdés: a vr kieg csak pro géphez mehet? basic, egy terás gép kevés hozzá?
-
Agostino
addikt
szerintetek idén ennyi volt, vagy esetleg new-year-deal vagy ilyesmi kapcsán beúszhat még kedvezményes árú psn előfizetés? kicsit dühít, hogy nem engedte a rendszer online megvenni a kedvezményes 15 hónap 12 áráért ajánlatot, mondván nekem nem jár, hiszen már van előfizum. ja, van, még kb. három hétig... ha nem lesz akció hát nem lesz, akkor is megveszem csak hát na...
-
-
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
válasz 30z.Samu #135152 üzenetére
az unravelt már dicsértem, tehát elfogult vagyok : ) számomra az egyik legmeghatározóbb játék volt. bár lenne folytatása... eredeti árán is megér minden forintot, ennyiért meg mint most...
-
Agostino
addikt
válasz Atomgeszi #134921 üzenetére
amennyire ránéztem stílusában ez is megoldós rejtvényes, lehetséges, hogy csekkolom ezt is. nekem anno az unravel annyira bejött, hogy a feleségem még yarny babát is készített nekem, nagyon állat lett : ))
-
Agostino
addikt
sziasztok
hátha valaki még nem futott bele
dark souls 3 deluxe edition
20990-> 8990
Diablo III: Eternal Collection20990-> 8990
plusz, 1529 forintért az unravel must have deal akinek még nincsen meg : )))na, hát Nayrobi csak beelőzött : )
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz gjanner #134769 üzenetére
a 2017-es demóját próbáltuk telefonnal, de mindig para volt, hogy kiesik a kezünkból, nincsen lehetőség csuklópántot tenni rá. egyébként működött, de inkább vettem egy kamerát. annak meg mondjuk hely kell, szóval valamit valamiért.
-
Agostino
addikt
válasz #56691712 #134512 üzenetére
teljes fagyást sosem láttam, pedig sokat nyüstölöm a masinát. ez-az néha megmakkan, de nagyon ritkán. rendesen hűti magát, nem melegedett túl? ha gyakori, akkor lehet vinyó vagy egyéb hardware ok...
-
Agostino
addikt
sziasztok
kaptam ma értesítést, hogy a skyrim se ára megint leesett, most éppen 6590 forint. dragon age inquisitiont a napokban pörgetem ki, szóval arra gondoltam áttérek erre. hat éves játék a skyrim, és persze tudom jó áron adják, de amúgy tényleg meg is éri megvenni?
-
Agostino
addikt
sziasztok
feleségemnek szeretnék karácsonyra venni a konzol mellé egy kamerát és a just dance valamelyik évl kiadását. azt már látom, hogy van v1 meg v2 kamera, viszont lehetséges lenne, hogy semmi különbség nincsen a kettő között? illetve nem tudom a valóságban a kamera mekkora helyet igényel. a tv és a kanapé között kb másfél méter hely van, ennyit be tud látni a kamera? vagy fölösleges a just dance miatt a kamera és elég valóban a teljes élményhez egy telefon is?
-
Agostino
addikt
sziasztok
tolta valaki a worms battlegroundot? annyi volna csak a kérdésem, hogyha megvenném, tudunk úgy játszani vele a feleségemmel, hogy egy kontroller, és amikor ő jön ő használja, amikor az én csapatom, akkor nálam van? egy játék miatt nem veszek újat
-
Agostino
addikt
játszottam pár órát tegnap a watch dogs-sal, teljesen korrekt kis történet, leárazva megért ennyit a bővített változat. nekem akkor is gta-s a szabad világ benne, bár rendőrt még egy szálat nem láttam. a szikrázó fák is picit erősek, de hát legyen ez a jövő, be vannak azok is kábelezve és izé : ) jó lesz ez pár hónapra. viszont az ubisoft szerverek igencsak ráérősek...
-
Agostino
addikt
videókat nézegettem róla anno az alapján tetszett, plusz december óta csak driveclubot nyomok, szerintem lassan beleég a tv-be szóval éppen itt az ideje kicsit más játékokat is elővenni : )))
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
kit kéne visszajelölni? ezt nem is értem... semmi extra csak arra gondoltam, hogy a fórummotor nem ad módot egyszerre több embernek egyszerre válaszolni, úgy kell bemásolni a linkeket a hsz-be, hogy kiknek címzem a válaszom.
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
mindenkit nem akarok egyesével bejelölni a gta ár miatt de köszi a feedbacket : ))) szerintem az van, hogy a lemezesek is valamennyire követik a store árait. ha ott magasabb a lemezesebb is többért megy el és csökken az árrés. őszintén szólva jófogást szoktam nézegetni és valamilyen ps4 cserebere group tag vagyok facen, ezeken nagy átlagolva mostanság 13-14k magassága. mélyebben nem mentem, eszméletlen húzós melós időszakon vagyok túl.
-
Agostino
addikt
A watch dogs-ot hiàba vetted meg,ég és föld a gta-val. Tettél volna hozzà 4e-t és lett volna egy hasznàlt,de karcmentes gta-d.
dehogy vettem meg hiába, lehet vele játszani. ha nem futna el, akkor vettem volna meg hiába. tizesért sehol sem nem fogsz karcmentes gta v-t venni. 14 körül talán már igen. részletkérdés de nem azt írtam, hogy olyan, hanem hogy kicsit olyan. de mindegy.
-
Agostino
addikt
válasz Dinasti #78700 üzenetére
a következő két hónapra való játékra - nem vagyok valami hardcore - megvettem dealben 6k-ért a watch dogsot fullos verzióban. végülis kicsit gta-s : D láttam gta v-öt de átlagon 14k körül futnak, storeban most 19 990 vagy ilyesmi. arra rátesznek 40% minuszt akkor lemezes áron leszek
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
sziasztok
húsvétkor várhatóak esetleg leárazások? gta v-re hajtok de tartja magát 20k mellett és most sem lett olcsóbb : (
-
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
sziasztok, driveclub kérdés. ugye vannak a nagyobb eventek tour-on belül, amelyek több versenyből állnak össze. nah, tegyük fel, hogy
1 menet: x idő alatt és legyél top három
2 menet: x idő alatt és legyél top három
3 menet: x idő alatt és legyél top három
szumma: legyél elsőha a három verseny esetén csak az első futamra arra kapok arany csillagot, hogy megfutottam az időt, de nem lettem top három, második pipa teljesen, és mondjuk az utolsó verseny esetén kifutok az időből, de top három vagyok: szummára azt mondja, nem lettem első a teljes eventen belül. no, de ha nekiállok újra meg újra elsőben összehozom az első helyet, de leszarom az időt, akkor még a jobb eredmény jegyzi meg igaz? és a kettőből adja össze hogy az első menetet időben és első helyen megfutottam?
-
-
-
Agostino
addikt
válasz Neoteric #74267 üzenetére
hm, furi. küldtem egyet ebben a percben is éppen. látom a neved, sefter neve is ott van stb, szóval ez lesz az. ps id schbence, gamer nevem james miller. ha esetleg ez még plusz info és kellhet
-
Agostino
addikt
nem spammelek többször, eskü, utoljára, hátha: ph driveclub? valaki? megtaláltam az említettet, de semmi visszajelzés egyelőre : )
-
Agostino
addikt
küldtem rikvesztet a ph-s driveclub club-nak james miller néven, egyelőre nem kaptam visszajelzést a rendszertől : ) bár lehet meghívásos volt, szóval ha beleférek, akkor küldtök meghívót - bárki is ott az admin : ) mit kelle megadnom hozzá?
-
Agostino
addikt
na, csak sikerült előrelépnem battlefrontban. azért voltam halál béna célzás terén, mert nekem még nagyon érzékeny volt a rjoy. levettem, most frankón ment minden, nyertek is a lázadók : ) viszont a bal hüvelykujjam teljesen beáll, hogy mindig le kell nyomnom a bal joyst és tolnom előre a futáshoz. be lehet állítani, hogy ha előrenyomom, akkor default fusson? találtam olyan settinget hogy soldier sprint on toggle meg társai, de érzésem szerint egyik sem jött be. and now for something completely different: 14 gigás war thunder update...
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
öh... és ezt most eu régiós accounthoz akarod adni? mert pont ezt a gamesupply-t néztem és ott regionálisnak tűnnek a cardok.
(#71894) Zolar - ? afelől érdeklődöm csak, hogy ezt a kanadai dollárért vásárolt kanadai feltöltőt eu-s fiókhoz történő vásárláshoz szeretned használni, vagy neked alapból is kanadai fiókod van? : )
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
gondolom a válasz a nem, de a ps4 tárolja valahol, hogy mivel mennyit játszottam? csak simán szörnyülködni szeretnék. a hétvégén nem sokat jártam friss levegőn és a melót leszámítva nyolc és fél öt között a hét sem indul jobban : ) viszont a war thunder adja rendesen
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz Neoteric #71837 üzenetére
nem vonom kétségbe, hogy megéri-e, sőt, titkon várom a jézuskától, csak arra céloztam, ha már ennyi, akkor ha jól értem ne felejtse el az alapbeállításokat. szóval ennyibe férjen bele. : ) that's all
-
Agostino
addikt
válasz gyuribácsi88 #71833 üzenetére
azért annak ellene, hogy hát ilyen, igencsak megkérik az árát...
-
-
Agostino
addikt
hát, remélem : ) az a problémás, amikor gyorsan kell reagálnom, illetve tegnap tudatosult bennem, hogy ja, a fegyverek itt is félrehúznak : ) viszont akkor sem tudom megbocsátani a battlefrontnak - bár lehet én értem félre nagyon a szerepem a játékban és majd mindjárt ki leszek javítva - hogy igazából az egész egy csillivilli sonic the hedgehog klón, mert semmi mást nem csinálok csak arany négyzetek felé rohanok, hogy legyen pontom vagy mi a szösz. meg néha lövök.
-
Agostino
addikt
oh, azt hittem akad valami univerzális megoldás : (
delibab - nem multizok, sima mezei missionben is rongyá ver a gép még : )))
amúgy bejön a hangulat és elképesztően szép a grafika, szóval tényleg minden fillért megért a cucc. nameg feleségem mellettem szurkol / csesz le, szóval bármennyire is túlzásnak hangozhat, összehozza a családot
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
sziasztok
ismertek valami jó videót ami elmagyarázza hogy lehet megtanulni a célzást a kontrollerrel? egyelőre elég lassan megy. resident evilben elmászkálok stb de pl. battlefront esetén ahol gyorsan kell reagálni elég nehézkes : (( mondjuk életemben nem játszottam még kontrollerrel szóval idő átállni biztos
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
sziasztok
ismerkedek a free to play gamekkel és azt kell mondjam kezdetnek teljesen tökéletesen. hustler king nagyon adja, de a warframe is teljesen jó. utóbbi esetén jól sejtem, hogy naponta csak x órát lehet vele játsztani? vagy valami óráról vartyogott de nem nagyon figyeltem mit akart. ami fura számomra hogy pl dying light esetén visszaszámol mennyit játszhatok a demoval... egy részről értem másrészt meh...
-
Agostino
addikt
sziasztok
ma délután óta én is tulaj vagyok. az első sokk után amit a kontroller élesben történő használata okozott egészen szépen összeszoktunk. nyolckor ültem le, most keltem fel és nem értettem mi a baja a szememnek, de aztán leesett hogy ja, tizenegy óra van : )) szóval adja elég rendesen. battlefront volt a dobozban, teljesen hibátlan game, elvagyok vele és a konzol is nagyon frankó eddig : )
-
Agostino
addikt
gondolkodtam egy különálló medialejátszón, de annak önmagában nincsen értelme, hiszen a tv megeszik mindent. viszont blu-rayt nem és a régi dvd lejátszók képe is vállalhatatlan rajta. a konzol rész viszont azért kell, mert a szombámból belátható időn belül gyerekszoba lesz, szóval játszani max a nappaliban tudok majd a tv előtt. ezért szeretném a játék és multimédia részt egy helyen tudni leginkább. egyébként semmi bajom az xbox-al sem, nem vagyok elszánt harcos egyik oldalon sem, de amennyire utánanéztem az e téren gyengébb és a comparsion videók képe alapján a ps4 picit szerintem szebben kezeli a színeket.
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
sziasztok
tettem magamnak egy ígéretet anno, miszerint ha sikerül életem legundorítóbb vizsgáját letenni, meglepem magam egy friss konzollal. gondolom csak nekem friss mostanra, a legutóbbi mai napig használt konzolom egy nintendo wii. amiért a ps4 felé hajlok az xboxone helyett az az, hogy amennyire látom, ez a konzol sokkalta média-barátibb: azaz hajlandó megenni, avi, mkv filmeket is. a konzollal részben célom egy médiaplayert beállítani a led tv alá, és persze részben célom játszani. média: 60 game 40 százalék megoszlásban. elolvastam a nyitó hsz-t és rá is kerestem, de nem futottam össze vele: magyar feliratokkal amelyek a filmek mellett vagy abba vannak integrálva hogyan boldogul a media player program rajta? adat dvd tele avival? blu-ray filmek? játszani szinte biztos, hogy első körben gta v-el fogok, illetve feleségem kap hozzá egy just dance kiadást. ehhez itt már elég a playstation camera igaz, move nem szükséges, az csak 3-hoz kellett?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest