-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
válasz Montliard #99513 üzenetére
"Nos úgy néz ki a felállás hogy ez egy pc hangfal, egy zöld jack dugóval rendelkezik amit be is dugtam a TV-be, és úgy néz ki kezeli a rendszer. HDMI kábelről megy a PC-ről ugye TV-re, és majd a PS4 is HDMI-vel lesz rákötve a TV-re. Most már csak az a kérdés áll fenn hogy a PS4 is viszi e a hangot a TV-re HDMI-vel, vagy ha külön kábelekkel viszi csak, akkor a TV-re kötött hangfal fog e szólni. Ha a HDMI PS4-ről viszi a hangot is a képpel együtt, akkor biztos vagyok benne hogy a hangfalról fog szólni és nem a TV-ről."
HDMI kábel, a hangot és a képes is átveszi. Ennek megfelelően a televíziódra kötött hangfal meg fog szólalni PlayStation 4 esetében is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Montliard #99511 üzenetére
A TV nem kérdés, az egyiket az egyik HDMI-be, a másikat pedig a másikba tudod dugni és a távirányítóval váltasz. Ha a hangfal csak analóg bemenetes, akkor a TV-re tudod kötni, vagy esetleg USB-s átalakítók vannak, szinte bármelyik jó, az 1.500 Ft-os is tökéletes (plusz én Y kábelt használok).
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Hobby rádiós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Witcher topik
- Politika
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok