Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz hitvanyalak #265943 üzenetére
Attól tartok, hogy ezzel meg kell várni a szakelemzők kielemző videóit (pl. Digital Foundry).
-
frankdelgado
őstag
válasz hitvanyalak #230545 üzenetére
Bármilyen DAC (digital - analog converter) jó. [link] Csak egy példa, ennél van drágább, vagy jobb is. Az a hangrendszeredtől is függ.
-
SityiSXT
őstag
Én most rendeltem egy ilyet, ha megjön és még akkor is érdekel, leírom a tapasztalataimat.
Hangszórót próbáltad másik konnektorban, esetleg közvetlenül a fali csatlakozóban? -
balazs025
senior tag
Tapasztalatom nincs vele, de szerintem egy ilyennel mennie kéne. Vagy valami alist lehet keresni.
-
MODERÁTOR
válasz hitvanyalak #228081 üzenetére
A rendszerszoftver frissítésének semmi köze a konzol ki-bekapcsolásához. Miután elindult a rendszer, automatikusan letöltődik a frissítés, majd elindíthatod a frissítési folyamatot.
Viszont ha nem indul el a PS4 rendszere, akkor nem a frissítőfájlra lesz szükséged, hanem a teljes telepítőre. Ez töröl mindent a konzol belső merevlemezéről, és egy teljesen szűz rendszert fogsz kapni. -
törölt tag
válasz hitvanyalak #212147 üzenetére
Ehh, van ilyen PS takaró textil izém, nem akarom megfőzni a gépet.
-
hombre[EU]
veterán
válasz hitvanyalak #211569 üzenetére
Tempó. Leegyszerūsítve: a jó pacing mikor folyamatosan fenntartja a játék az érdeklōdésedet/figyelmet. Megfelelō balansz a lassú-fontos-kritikusabb pillanatok és a tempósabb/feszültséget generáló akció között, etc...
Nem könnyū[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
F-ECT$
titán
válasz hitvanyalak #211569 üzenetére
Mozgás / fejlődés sebességét jelenti általában.
Dive ever, work never.
-
Carlos Padre
veterán
-
Peddy789
őstag
válasz hitvanyalak #209395 üzenetére
Szerintem 4k tul sok 27 colra, fhd meg tul keves. Vannak koztes felbontasok.
-
félisten
4K felbontást inkább 32"-os monitoron keress, van abból is választék, nagyjából ugyanolyan áron, pl.:
LG 32UK550-B
SAMSUNG LU32J590UQU
BENQ EW3270U
PHILIPS MOMENTUM 326M6VJRMB"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
opr
nagyúr
1m-rol a 4k-nak 27"-on szvsz akkor van ertelme, ha olyan szemed van, hogy a szomszed csaj seggen falon es ruhan keresztul eszreveszed a pattanast.
Amugy szabvany, ami azt jelenti, hogy igy is meg ugy is 2*2k.Konkretan:
FullHD: 1920*1080
UHD/4k: 3840*2160"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Deck
titán
Nekem van 24"-es fhd és 27"-es 4k (3840x2160) monitorom és játszottam sokat rajtuk (néha most is COD multi miatt).
Látható a különbség köztük, szebb is sok játék így. Szerintem megéri a 4k monitor.[ Szerkesztve ]
PS5
-
Wesder
félisten
válasz hitvanyalak #202629 üzenetére
Direkt ilyen. Túl nagy tàvolsàgon újratölt. X-en valamivel jobb a több RAM miatt, de ott is előfurdul.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
S e t h
nagyúr
válasz hitvanyalak #202420 üzenetére
Amikor elkezdtem játszani éppen kidobtak egy tetőre egy fegyverrel és a harcrendszer ugyanaz volt mint a COD-ban.
Kb. egy wtf erejével csapódott a szemembe a valóság, hogy egy cod klónba botlottam.
Azóta ez sokat finomodott, most kezdek "augmentálni" és örülök, hogy nem csak lövöldéből áll a sztori.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz hitvanyalak #202408 üzenetére
Nem hittem.
Tudtam hogy nem az, de amikor játszottam vele olyan volt mint egy nyomorult COD epizód. Ha nem lopakodik az ember, akkor egy lövölde, nagyjából ez jött velem szemben.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
marilllyo
veterán
válasz hitvanyalak #197511 üzenetére
Digital Foundry
Egy csapat, akik technikailag elemzik a játékokat. Frame rate pl. Youtube-on megtalálod őket.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Mike
veterán
válasz hitvanyalak #196756 üzenetére
nem írtam, hogy elvárnám másoktól. én nem szólok bele mások életébe, abba meg pláne nem, hogyan és mire költi a pénzét.
max van véleményem. de ez nem beleszólás. a magyarok többsége pedig közismerten árérzékeny. -
sp8787
addikt
válasz hitvanyalak #196406 üzenetére
Es egy hasznalt dobozos jateknal milyen rendszeresseggel kell olajat cserelni, kopoalkatreszt csereltetni, tetoszerkezetet felujitani....etc. azaz ugyanabba az iparagba ujra "befizetni"?
Csak ugy kivancsisagbol
-
válasz hitvanyalak #195591 üzenetére
Nekem a Telenoros Mifi-vel nem volt bajom ilyen téren csak itt a város szélén nem volt 4G vele csak stabil HSDPA akkor, telefonokkal meg ezzel a Routerrel nagyon jó sebességet hozott a net és játszani is stabilan tudtam vele. Annak a TP-linknek ez ismert sw hibája volt, hiába jött rá fw update meg cseréltünk simet benne.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz hitvanyalak #195585 üzenetére
Nagyon kevesen használnak olyan routereket, itt a Milyen routert vegyek topikban sem nagyon vannak tapasztalatok. Nekem volt Telenoros simmel használva egy TP-Link de az szoftveresen nem volt jó, eldobta random az ISP-t és csak a restart segített rajta. [link] pedig 30k-ért vettem anno és gariban kaptam helyette újat, de bontatlanul adtam rajta túl mert addigra jött a digi.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz hitvanyalak #195574 üzenetére
Ilyenkor hétvégén délután néha van, hogy nehezebben csatlakozik de nekem nem szokott általában problémás lenni, mert kábelen van a Pro. Havernak Wifin volt a gép panelban és neki sokkal problémásabb volt amíg nem költöztette át és dugta bele a tyúkbélt.
-
hombre[EU]
veterán
válasz hitvanyalak #195574 üzenetére
Képzeld el az elsō Tomb Raidereket és nézd meg a mai trilógiát. Kínos?
Egy "szuper-kém" third person shooter-stealth action játék volt,puzzle elemekkel,volt humora,egyedi ötletek,változatos pályák... Lehet ebbōl jó gamet csinálniLife, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hitvanyalak #194450 üzenetére
Amúgy esélyes, a kérdés már csak azt, hogy együtt jön-e PC-s kiadással majd.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hitvanyalak #194445 üzenetére
Egyelőre only PC, konzolos verziók még nincsenek bejelentve.
Live-Die-Respawn
-
belan
addikt
válasz hitvanyalak #193536 üzenetére
Valaki azt mondja nehezebb valaki azt mondja nem nehezebb , de teljesen más mint a souls játékok . Nioh biztos nehezebb .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Nescafé
őstag
Elég nehéz a game
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Wesder
félisten
Nehezebb
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Carlos Padre
veterán
-
nagyúr
válasz hitvanyalak #191871 üzenetére
Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy sokan akik a PC mellett kampányolnak, az "ingyen" játékokat szokták felhozni, mint legfőbb indok.
-
nagyúr
válasz hitvanyalak #191852 üzenetére
Ja, csak kb nincs olyan ismerősöm aki valaha vett PC-re játékot
(#191857) markknight
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz hitvanyalak #191581 üzenetére
Sajnos nincs rá lehetōség,talán maximum,ha valaki megosztja veled a profilját akinek a felhōben vannak a mentései(vagy usb transfer). Nekem 2-3 hónap volt az alapjáték,majd megvettem a goty-t ami nem volt kompatibilis a vanillával szóval újra kellett kezdenem még 3-4 hónap,het 8-10 óra játékkal. Nekem megérte újrakezdeni,mert minden lehetōségnél egy másik alternatív utat választottam,mint elōször
Life, Uh, Finds A Way
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hitvanyalak #189191 üzenetére
A három Ivaldi's armor egyike kell, amit Niflheimben farmolsz ki.Niflheim minden küldetését csináld meg, plusz farmolj a labirintusban és fejleszd lvl8ra az armort.
Utána normalon sokkal könnyebb lesz, könnyű fokozaton meg tényleg egyszerűvé válnak a valkür killek.
Saját tapasztalat.Nekem már platina[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
válasz hitvanyalak #189149 üzenetére
Mikrofon nincs bedugva.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Gery9112
őstag
válasz hitvanyalak #188835 üzenetére
Igen-igen, még a Kickstarter kampány alatt mondták a fejlesztők, hogy egész jó módot találtak ki arra, hogy megoldják az irányítást konzolon.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
törölt tag
válasz hitvanyalak #188432 üzenetére
4K ban tolom a Metrot.
Az összes valamire való ex megvan a Sony tól.
A Metronak cseppet sem kell szégyenkeznie az exek mellett sem !
Hidd el tudom miről beszélek ( Grafikab@zi vagyok )
El sem tudom képzelni milyen lehet maxra tolva Pc-n de nem is akarok utána nézni mert akkor megint össze kellene dobni valami gaming gépet amit aztán úgy sem használnák ki újfenn -
Scholes9
nagyúr
Számomra egy alap PS-en is elképesztő a grafika, pedig láttam már ezt azt. Vannak persze benne kevésbé kidolgozott részek is, de összességében nagyon odatették magukat. Pláne amilyen minőségben fut egy mezei PS4-en is.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
30z.Samu
félisten
Gondolom arra értette, hogy PC-n qrva jól néz ki. Ami tény és való tényleg így van, PS portól csak képeket láttam, ott se csúnya.
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
válasz hitvanyalak #188091 üzenetére
Nem szoktam single de adtam neki egy esély Tv-Game modban is.
Úgy már simán vállalható
Csak ugye így veszt a képminőségből ami kár mert tényleg vadálalt ahogy kinéz
Tudom h a Game mod persze direkt az imput lag kiküszöbölésére is való de sok játék hozza eme opció nélkül is a játszható szintet.
Na mind 1 ,patch ig így tolom.[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz hitvanyalak #187409 üzenetére
Nem olyan rossz az.. én most játszok vele, hétvégén belecskorgott 13 óra simán, fel se tűnt, hogy tellik az idő. Bár még mindig a 2. rész a kedvenc, de ez a második.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
penge111
addikt
válasz hitvanyalak #186712 üzenetére
Ha nem zárkózol el a jrpg-től, akkor ajánlok én neked egy pár nagyon faszányos körökre osztott taktikai játékot:
Disgaea 5 (lvl 999, kismillió órát lehet beleölni)
Disgaea 1 Complete Edition (az örök klasszikus)
Valkyria Cronicles Remastered (epic játék)
Valkyria Cronicles 4 (ennek van asszem demoja is)PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
ldave
félisten
Nem korszakalkotó, de én egész jól elvoltam a Children of Zodiarcs-szal. Kártyákkal és pakliépítéssel bonyolítja a formulát, szóval picit szerencse is kell hozzá, hogy épp nálad legyen egy megfelelő lap, de egész jól tervezhető. Ha teljes áron nem is, de akciósan megéri, ha kedveled a körökre osztott stratégia, taktikai játékokat.
A Slime draws near! Command?
-
Rigormortiis
veterán
A Banner Saga-k. Imádom őket.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
válasz hitvanyalak #186192 üzenetére
Láttad volna mi volt múlt hétvégén a VIP demoval. Konkrétan minden szervere meghalt az EA-nek. Meghívót is csak a 3. nap tudtam küldeni, a játék meg bugos volt. Ahhoz képest az Open demo simaliba. Szerintem a full startja sem lesz zökkenőmentes, ha más nem pár hülyegyerek megoldja ahogy szokta...
[ Szerkesztve ]
-
válasz hitvanyalak #186190 üzenetére
De most van, csak eléggé rá vannak szabadulva. Próbálkozni kell.
-
saelin
veterán
válasz hitvanyalak #181645 üzenetére
Szerintem tolható ps+ nélkül is. Tudsz egyedül is játszani "singleplayer-ben".
Szerk:
Ez az elite support oldaláról van:
"Does this require PlayStation®Plus membership to play?
Solo Play does not require PlayStation®Plus. Anything that requires direct multi-player interaction, such as Open Play, CQC, Private Groups requires PlayStation®Plus."Ha egyedül Soloban tolod akkor nem kell hozzá, hiába csatlakozik a szerverekhez.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
seniman
veterán
válasz hitvanyalak #179808 üzenetére
A slim feneke is átmelegíti a polcot,pedig az enyém gumibakokon ül.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Ronam
addikt
válasz hitvanyalak #179580 üzenetére
Nálam is brutál sok ideig telepített. 2 óra után ránéztem, és még mindig nagyon sok volt belőle hátra, úgyhogy ott hagytam éjszakára. Reggelre már ok volt .
-
hombre[EU]
veterán
-
hombre[EU]
veterán
válasz hitvanyalak #179582 üzenetére
Próbáltad RestMode-ban telepíteni? Azt olvastam az segít a sebességen. Csak legyen beállítva a Keep application suspendid. A power saving/managment alatt találod
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz hitvanyalak #179580 üzenetére
A letöltéssel együtt 5 óra? Annyit nem telepíthet. Az RDR2 lemezekrōl 1 óra volt
Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
válasz hitvanyalak #179493 üzenetére
Tuti nem, a psprice se jelzi.Októberben volt akciós legutóbb.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Carlos Padre
veterán
válasz hitvanyalak #179276 üzenetére
Be lehet glitch-elni magadat, de később visszatér a sztori oda.
(#179231) Ha agyatlan lövölde kell maradj a COD-nál, a BF-ben már így is túl sok codszökevény rohangál ott, ahol semmi keresnivalója nem lenne.
(#179259) Ezzel a Disgaea sorozattal én is szemezek (vitára), mennyire jó ez?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz hitvanyalak #179276 üzenetére
Hát, én este sem tudtam bemenni. Állítólag majd később kinyílik magától, de még nem tartok ott. Én már próbáltam beglitchelni is (erre találtam YT videót), de valahogy az se jött össze, hogy végig ugráltam a fél mount everestet.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Bishi
tag
válasz hitvanyalak #178510 üzenetére
+1 a Mutant Year-re, sajnos nem nagyon vannak ilyenek
Igaz sokat nem játszottam idén. RDR2-vel játszottam pár órát, tetszett. Pókemberbe is belenéztem 2-3 órát max, de nekem az egy rendes iparos munka, semmi több - bevallom kicsit reménykedem, hogy nem ez a csúcs exclusive, bár GoW-ban és Detroitban reménykedem, hogy be fog jönni..
Majd Mutant Year után tolom tovább őket. -
VirDan
aktív tag
válasz hitvanyalak #177467 üzenetére
Végül is , ízlések és pofonok. Az eddigi összes Far Cry-t végigvittem. A maga világában/formájában nem rossz game. Viszont egy igazi felfrissülés mind grafikai, mind concept téren jól jönne.
Reméljük lesz valami újítás majd.PSN / Steam / Epic / Ubi : Nomad-HUN
-
VirDan
aktív tag
válasz hitvanyalak #177463 üzenetére
A teaser után nekem is az első gondolatom ez volt, hogy akár még jó concept is lehet ebből (akár )
PSN / Steam / Epic / Ubi : Nomad-HUN
-
.LnB
titán
válasz hitvanyalak #177247 üzenetére
Nekem az ilyen árakról nem a korrekt jut eszembe. Mármint az ár tényleg korrekt, de korrekt játékok általában nem ilyen áron kezdenek. De nem tudom, nem ismerem ezt a játékot. Én várnék vele a helyedben.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz hitvanyalak #177245 üzenetére
10.690 Ft dobok én neked..
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz hitvanyalak #177228 üzenetére
Hali!
Elvileg ha megveszel valamit, de még nem töltötted le, akkor esélyesebb a refund.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
.LnB
titán
válasz hitvanyalak #177228 üzenetére
-
bigrob
őstag
válasz hitvanyalak #176564 üzenetére
Ma elhoztam 2.5-ért.
11-et fizettem ezekért:
Until dawn
Gow 3 remaster
Heavy rain + beyond
Infamous second sonMúlthéten 4-4-ért az Uncharted 4 és lost legacyt.
Géppel meg 9-ért a Horizon Completet újban, már 20 óránál tartok, nehézségi szintet vissza kellett venni a konzolszűziességem miatt de én nagyon élvezem...
Fifat és Spidermant eladtam 12-12-ért, így 101-be lett a Pro-m. Havertol meg majd kérem kölcsön a Spidermant, Detroitot és az új God of War-t.
Úgyhogy egy évig max egy tavalyi rommá akciózott NHL-t fogok venni.
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
gyuromoj
veterán
válasz hitvanyalak #175628 üzenetére
Knowledge is Power-t magyaron vettem, de USA-n játszom és magyar ott is.
Annyi hogy a DLC-t ott vedd, ahol a játékot is vetted.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Thorkos
tag
válasz hitvanyalak #174760 üzenetére
Fő szálat simán tolhatod egyedül, csak úgy nyilvan valamivel nehezebb, endgame nem tudom még mennyire kell a partner.
-
Carlos Padre
veterán
válasz hitvanyalak #174015 üzenetére
Működik, de a mobil netnek rettenetes input lagja van, ami eléggé behatárolja a játszható játékokat.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
seniman
veterán
válasz hitvanyalak #173951 üzenetére
Ez jobb lesz mint a Last of us.
Ott nekem az nem tetszett,hogy bár kiirtottam egy városnyi embert,gombafejű zombit,kannibált,meg egyebeket,a központi problémát nem oldották meg.Maradt a fertőzés,oké Ellie-t nem hagytam megölni,de ez így egy végtelen nagy menekülés volt,semmi más. PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Wesder
félisten
válasz hitvanyalak #172315 üzenetére
Brook X One azt hiszem. Vezeték nélküli PS4 adapter XO conhoz.
Esetleg CronusmaxI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
félisten
válasz hitvanyalak #172315 üzenetére
Hori Onyx Wireless és Razer Raiju Ultimate (Tournament Edition olcsóbb).
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
g4bb3r
tag
válasz hitvanyalak #171776 üzenetére
Hát én is RDR2 miatt vettem főleg ma kéz alól PS4-et Mint anno a GTA5 miatt xboxot.. GTA5 minden pénzt megért (nekem) RDR2-re mostmár kiváncsi vagyok.. legfeljebb elpattintom gyorsan a lemezest ha nem tetszik , amig tart a hype
-
törölt tag
válasz hitvanyalak #171776 üzenetére
Order 1886-al kezdődő??? Hát az infamous korábbi, és máig az egyik legszebb ex, és még jó is. És van propatch hozzá. És van egy fantasztikus standalone kiegje. Hát mi több kell még??
-
törölt tag
válasz hitvanyalak #171764 üzenetére
Persze. Én is szoktam német amazonról venni, és hun fiókon nyomom.
Seniman: minimum megosztó. Sokaknak tetszik, sokaknak nem. 97-es a metascore, 7.6 a userscore-ja. Az elején azt mondták, hogy a sok pécés lepontozza. Hááááát nem. Nagyon megosztja a játékosbázis. A marketingje működik, ömlik a pénz, egész európa ezzel van kiplakátolva. Mindenki megveszi. Mindenki. Az is aki nem akarta. És sokan csalódnak. Én az előd alapján vettem, azt imádtam, ezt képtelen vagyok végigjátszani. Én is lepontoztam, pedig nem pécés vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Bétaville
senior tag
válasz hitvanyalak #171740 üzenetére
Értem. Köszi!
Ezúttal akkor nálam kimarad.iPhone 15 Pro Max, iWatch 7 Nike edition, MacBook Air, PlayStation 5, Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest