Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
Peddy789 #209778 üzenetére
Nekem is kéne valami ütős couch co-op!!!! GoW 4 az jó móka volt PC-n, de semmi ahhoz hasonló nincs sajnos. Battlefront II-t toltuk PS-en, de nem túl nagy élmény. Egymás ellen menni vagy botok ellen, hamar meguntuk. Unravel 2-t is megvettem, de nem nagyon akar vele senki játszani. Knack 2-vel sem.
Pedig állat lenne valami GoW-hoz hasonló osztott képernyőn PS-en!
-
RangerFox
veterán
válasz
Peddy789 #209343 üzenetére
Lehet sok profilod különböző régióból. A játékok, meg a menü nyelve állítható. A dobozos játékok régiófüggetlenek, csak a store-ból vásárolt letölthető tartalmakra kell figyelni, mert a store régiójának meg kell egyeznie a dobozon található régiókóddal.
Köszi szépen a többieknek a hdmi elosztós segítséget!
-
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Peddy789 #209323 üzenetére
Ne foglalkozz az itteni hülyékkel
, mindennek olyan nyelve lesz, amilyenre a gép nyelvét állítod. Ha tartósan Hollandiában tervezel élni, akkor érdemes lesz oda regisztrálni, egyszerűbb lesz minden. A lemezes játékok meg mind régiófüggetlenek Európában, és angol nyelvűek.
-
Xaels
félisten
válasz
A lemezes játékokkal nem lesz gondod max a régiófüggő DLC-kkel. Viszont ha digitálisan akarsz vásárolni akkor régiónak szerintem azt érdemes választani ahol élsz, ahova szólnak az irataid és a bankkártyád. A PS meg a Store nyelve is állítható szerintem angolra attól függetlenül, hogy Hollandiában éltek.
-
.LnB
titán
válasz
Úgy összehoztad az életedet, hogy ezt az információt, sokan fel sem tudtuk dolgozni.
Én azt mondanám legyen Uk acc. Az angol a közös pont. Szerintem a Hollandiában vásárolt játékokkal sem lehet gond. Bár ezt erősítse meg valaki.
Bankkártya szerintem mindegy, de én PayPal-t ajánlom.
Használt játékokat mi is adjuk/vesszük. Megéri, érdemes. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alig használt Nintendo Switch játékok eladóak!
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- Új állapotú Sony Playstation Portal 2 év garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest