Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Neoteric #3703 üzenetére
Szerintem ez hülyeség... Sony facebookján, Playstation facebookján, fórumokon (itt is) azért megy a sírás, hogy nem lesz elég PS4 idén itthon. Nem hinném, hogy a nyakukon ragadna bármi is. Főleg egy ilyen sikertermék... Max. nem viszik el 1. nap, hanem 2 hónap alatt, biztos vagyok benne, hogy elfogy(na) az összes PS4 feltéve, hogy racionális keretek közt rendelnek/kapnak...
Egyébként meg visszaadják a pénzt (10k), ha nem tudod/nem akarod felhasználni mégsem, tehát nincsenek védve előleggel igazából.. Értem én, hogy mai világ meg üzletpolitika stb.. de néha azért a jót is meg lehetne látni, és hinni az embereknek.#3707 GazRic szinte meg mernék esküdni, hogy vagy Xirtam írta ezt maga tegnap, vagy valaki aki tőle tudja személyesen. Visszakeresem
és ha mégsem akkor csinálok egy-t.
Meg is van: előzmény, itt hangzott el a kérdés
..."Ha én megveszem ezt a kártyát 10k ért, de decemberben úgy alakul az anyagi helyzetem, hogy mégis lemondom a PS4 -t, akkor bukom ezt a pénzt? ...""A kártya Dec 31-ig él. Értelem szerűen a pénz visszajár."
-
Blaise
veterán
válasz
Neoteric #3703 üzenetére
Valószínűleg olyan lesz ez, mint anno amikor megjelent a retinás iPad 3.
A sok okos ember előző nap beállt a sorba az APR boltok elé, hogy tutira jusson nekik, és ott töltöttték az éjszakát. Egy ismerősöm meg röhögve besétált a megjenés napján délelőtt 11kor egy Edigitálba és megvette kb 5 perc alatt, sorban állás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asztrofotózás
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest