-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazioforever
tag
válasz
japunk #261564 üzenetére
13k volt a legtöbb, amit kiadtam egy játékért ebben a generációban. Ez a PES2018 volt, de hozzá kell tenni, hogy azóta is rendszeresen játszom a Master League részével. Újabb részt nem vettem, mert felesleges, nem változnak annyit.
Eleve én 2-3 éves lemaradásban vagyok a nagyobb címekkel, pl a Spiderman-t most kezdtem csak el a hétvégén, hátra van még többek között a Death Stranding, Ghost of Tsushima, Last of Us 2, Red Dead Redemption 2, Jedi Fallen Order, Shadow of the Tomb Raider, Mafia Definitive Edition, csak hogy a listám legfelső pár címét említsem.
Szóval én nem hogy frissen megjelent játékot, de még PS5-öt sem tervezek venni vagy 2 évig. -
Bad Pritt
félisten
válasz
japunk #261564 üzenetére
Ez a komment mondjuk inkább a PS5 topikba illene.
Én amúgy nem vennék 30-ért, inkább várnék egy leárazásra, max ha valami nagyon nagyon nagy kedvencről lenne szó, pl ha odaát a kövi Fable nem jönne egyből Gamepass-be, hanem meg kéne venni, akkor azért kiadnék 30-at, vagy PS-en mondjuk egy új Unchartedért is.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Macska topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Konteó topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- Interactive Brokers társalgó
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- További aktív témák...
- Eladó PSVR2 - PlayStation VR2
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest