Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
A BF4 szerintem megér 3600 ft-ot, annak aki még nem játszott vele, a BF:HL-ra is 50% van. A TR is elmegy 4100 Ft-ért.
Szerintem teljesen felesleges belemenni abba, hogy PC-re olcsóbbak a játékok, mert az már ki lett tárgyalva a megfelelő cikknél.
PS3-ra meg minden játék olcsóbb, nem csak az akciósak. Majd ha a PS4 is 10 éve lesz a piacon, erre is olcsóbbak lesznek a játékok, mint a következő generációra.Az új címeket mondjuk én is hiányolom (pl. GTA V sem volt még akciós), de az ezer éves címek között is akadhatnak olyanok, amik jók, és még nincs meg valakinek.
Mondjuk én nem fogok vásárolni mert spórolok az Uncharted érára De ha nem spórolnék akkor egyik BF-re beneveznék, meg TR-re is (ha az nem lenne meg PC-n)[ Szerkesztve ]
We were here
-
RunnyJuggler
aktív tag
-
addikt
-
Wlac
Ármester
és perge:
Mondjuk én alapból mindent lopakodva játszok végig (még azt is, amit nem kellene), szóval nekem nagyon bejöttek az Ellie-s részek is, igaz, a
halála utáni szakasznál sokszor szívtam a fogam. Semmi készlet, rengeteg ellenség, ha véletlen kinyírtak, lehetett előről kezdeni.Callus “A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Scholes9
nagyúr
Mivel PC-n már nem játszom, kicsit hiányzik vmi, amivel néha "flesselünk" a haverokkal, erre pont jó lenne egy PS4 A másik, h brutál jó címek jönnek: Doom 4, Fallout 4, Dishonored 2, NFS csak hogy azokat említsem, amik a legjobban tetszenek, de még legalább ennyi van, ami már megjelent pl GTA 5, Mortal Kombat X vagy, amiről nem is tudok, h egyáltalán van a konzolra Már ezekért megérné Na majd meglátjuk
Annyit még, h osztott képernyőn is élvezhető a játék 24-es monitoron?
icecave:
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
mrhitoshi
veterán
Mint már sokszor említették, ez egy űrminecraft lesz. Igaz az alkotók ezt nem vallják be, de ordít az egészről, hogy minecraft copy. Szóval aki azt élvezni tudta, egyébként ugyanaz a szisztéma, gyűjtögetsz, építgetsz, felfedezel, stb... és a végén el kell jutni a világ közepére, az ezt is élvezni fogja, csak éppen ez teljesen más környezet lesz. Engem érdekel a dolog, mert a minecraft-ot is nagyon szeretem, viszont mivel teljesen új címről van szó, megvárom az első teszteket.
PS4
-
PandaMonium
őstag
Az LBP3 nem olyan rossz. A sztori rövid, a multi (amikor legalább is én próbáltam) kicsit laggos, de a community pályák miatt simán megéri az árát. Az viszont 100%, hogy meglátszik rajta, hogy ezt már nem a Media Molecule csinálta hanem egy (szvsz) harmadrangú stúdió.
(#56363) krx21: Meg abban, hogy sokszor fele annyiba kerül.
[ Szerkesztve ]
What I cannot create, I do not understand
-
Tegla80
addikt
Tudom,de 1et erteni nemtok vele es hibas dontesnek tartom.Ha a jatek maskepp nem jatszhato rendesen akkor azt nem kellett volna alapban kiadni ,nem pedig eger/bill tamogatast adni neki.Ha viszont jatszhato joy al,akkor meg minek is kell az a tamogatas!
Sony® & PlayStation®
-
KOHO
senior tag
Az kétségtelen, hogy ha valaki vidéken lakik és nincs a közelében Tesco, MM vagy 576 akkor könnyebb letölteni a psn-ből, de nekem pl 100/100-as digi-s netem van és 24 óráig töltöttem az 5 gigás metal geart Tehát amikor le vannak pusztulva a sony szerverei akkor az a sebesség megöli az ember idegeit!
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
addikt
-
A`rpi
addikt
Valahogy akkoriban én is jól jártam emlékeim szerint én 170 forintért vettem dollárt... Nem kicsit volt jó világ... (Már akinek volt kinn ismerőse, és tudott hozni ezt azt.)
Foglalkoznak akkor így a géppel hivatalos szervizben vagy sem?
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
ööö Kicsit kényes a téma, de én ezt máshogy látom. Az MS ha bele akarna húzni, akkor saját VT fejlesztést nyomott le volna az asztalra, nem pedig x360 kompatibilitást. Az MS megint játssza a tehetetlen óriást szerepét, a Sony alúl meg szökik a szekér, és ezek mind a konzol alól rántják kifele a szekeret.
Silent Hills szellemi örököse lehet, már ha nem jelent meg.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
törölt tag
>míg az MS fel nem adja ezt a generációt, és a következőre fog koncentrálni.
?Az MS-nek ez a generáció most fog elindulni. Ők platformban gondolkodnak, nem gépben. Az xbox platform meg a win10-el lesz talán az, amit anno az ms darabokból megpróbált összelegózni, de végül nem jött össze (GFWL, XBOX, Live, stb). Ha rajtuk múlott volna, ők kb idén hozták volna ki a one-t, csakhát a sonynak sürgős volt, ezért idő előtt kijöttek vele. Hogy jön ide a N azt nem is értem
-
tepenzed
őstag
továbbra sem értem, honnan veszitek, hogy xbox-ra több az exclusive, az e3 után is kb teljesen kiegyenlített az erkezo mennyiseg
a kompatibilitasnak meg akkor lenne ertelme, ha nem csak az a par vacak cim lenne elerheto(es ev vegeig is csak 100),raadasul ezerszer rosszabbul fut one-on a 360-as jatek
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
vonSux
őstag
Én pl ma realizáltam, hogy az UC4-ig kb semmi single player játékom nincs (és nem is jön olyan ami érdekel). de kökemény leszek és megtartom a gépet. addig darálom az idegrendszeremet a BF4-BFH tengelyen. na meg nautidogék olyan szépen remaszterelték a TLOU-t, hogy nem kizárt megpöttyintem azt a ND collectiont.
orichalcos
igaz is, csak valami rossz emléktől ösztönösen összerándultam[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
PandaMonium
őstag
-
front3r
őstag
Hát pedig a TLG minden volt, de nem unalmas. Neked most csak egy videót mutattak, de játszani egészen más, mikor neked kell kitalálni azokat, amit a videóban láttál. Valószínű ilyen lesz az egész játék, de ez nagyon tetszetős és egyedi dolog! Tele van hangulattal az a trailer!
De szerintem elírtad a címét, és te a Black Ops 3-ra akartad ezt írni, mert arra ez a mondandód teljesen megfelel!
No Man's Sky: Áhh ezt a játékot nagyon várom! Nem baj ha nem jelenik meg idén, csak legyen nagyon fasza, tőlem 2018-ban is megjelenhet, CSAK LEGYEN MEGUNHATATLAN!
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
Gijon
senior tag
Ez így, ebben a formában nem igaz. Az AI megpróbál megelőzni jobbról, balról, stb.., akkor van gáz, ha ráhúzod és eltalálja az autód sarkát. Az online AI nem lesz ilyen megértő. Felettébb nem büntet úgy a játék, ahogy sokan beállítják. Nagyon el kell szúrni egy kanyart, lesodródni, hogy ténylegesen is büntessen.
-
Madwe
nagyúr
Ha az ideális íven haladsz ideálisan akkor kikerül. Ha benezed a fektavot, akkor jon beléd... Azért ha tud, igyekszik kikerülni.
Az hogy téged büntet ha o jon beléd az kicsit gaz valóban... Illetve az ütközés is fura néha valoban! De ha jól vezetsz úgyse utkozol amugy arra tenyleg ráférne egy redesign de attól meg a játék nagyon is elvezetes
-
Madwe
nagyúr
Itt aki megvette annak mind tetszik, egy pár kivételtől eltekintve akinek vagy túl szim vagy túl arkad, mert igazából mindkettő es egyik sem azt leszámítva hogy nem megy meg a multi szerintem nagyon rendben van, az meg h emiatt lesz gepcsere, hat szvsz fura döntés, de nyilván megvan ra az okod hogy igy tegyél, jobban ismered magad mint en h ilyeneket kijelentsek
Gabor0077 olvass bele az xone topic utolsó 50 hszebe, vagy ha raersz az elmúlt 2 honapebe es rájössz, hogy ott minimum ennyire szar a helyzet a liveal...
[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
Hát nem.. Én is a héten tervezek One-t venni, PS4 egyelőre marad, de csak az Uncharted 4 miatt. Ha azt a játékot meglátom, akkor fix, hogy megbánom, ha most eladom. Amúgy meg a 900p vs 1080p engem baromira nem foglalkoztat... Sony PSN-es agonizálása tette fel nálam az i-re a pontot.
[ Szerkesztve ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
Madwe
nagyúr
Metacritikre alapozni... Mindenesetre amúgy jó döntés megvárni az ingyenest nyilván, én kipróbáltam, bejött, megvettem Nem egy GT, de nem is akar az lenni, irányítás rendbe van, grafika nagyon rendbe van, tartalom kicsit kevés de nem vészesen, s jön majd új pálya, kocsi, ahoz gondolom új event is, de amúgy is lehet majd azokat a kocsikat is szintezni meg gondolom új kocsik miatt magasabb szint is kell majd unlockhoz, nincs azzal gond hozzú távon ha jól adagolják... Fizika kicsit meh, néha fura a tapadás, az ütközés szar, de nem szabad ütközni Nekem GT5Prologueban is jobban tetszett ez a szabálytalanság levágásért ütközésért motorblokk jön rendszer mint a teljesben, itt is tetszik Az agresszív kilöklek ai meg szerintem teljesen rendben van, élő ember is azt csinálná néha (ai se nyomja mindig, de néha van 1-2 agresszív kismalac)
[ Szerkesztve ]
-
tarti19
senior tag
Nyilván vannak idegtépő hibái, ami most még sajnos a játékban ragadt. Igaz elég casual szinten szoktam autós játékokkal játszani, de azért én elégedett vagyok a játékkal. Ennél még lesz ez szerencsére sokkal jobb, élvezhetőbb számunkra.
Dio3-mal meg úgy érzem, hogy vagy nem játszottál megjelenés napjától a 2.0-ig vagy csak nem akarsz emlékezni a dolgokra
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
N@idia
őstag
-
bandi0000
nagyúr
Pláne h pc re nem jön
Apropó megérkezett a mi kis tesconkba az első one kontroller tény h analogok jó helyen vannak de az l1 R1 nagyon nem, nincs lapátkezem ezért nagyon kényelmetlenül érem el ha váltok L2 illetve R2 ről plusz ez se tűnik egy életbiztosításnak, elem nélkül is nehezebb
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
tarti19
senior tag
Nagyon is jó, hogy kiadták, mivel az éra végén a PC grafikai megjelenítésben világklasszis teljesítménnyel alázta be az öreg vasat. Egy 1080P ultra bf 4 után még néhány ps4-es játék is ocsmány tudott lenni, de még azért az elfogadott kategória.
Viszont technikailag a nagy klasszikusok többet tudnak mutatni a mai konzolon, csak ugye erőlködni kell, mert nem lehet csak úgy implementálni egy az egyben.
Ami viszont érdekes, hogy nálam nem volt semmilyen hiba, pedig azért egy erős 25 órát ledaráltam
Összességében azért van most ilyen sok remastered kiadás, mert viszonylag könnyen lehet őket programozni.PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
törölt tag
>Kiadni jó, hogy kiadták, mert nem mindenkinek volt PS3-a.
Így az egész ps4 éra másról sem szólna, mint az elmúlt 25 év ps játékait újrakiadni. Mer mivan, akinek nem volt ps3-a, ps2-je, ps-e stb. És messze nem ez az egy olyan cím van, ami egy csipetnyi videojáték történelem. Értem a gazdasági érdekeket, deeee....szal nem. Ez ott, azon a platformon tényleg ütött. Itt ez már technóban gáz. És ilyenformán nekem ez már a játék megerőszakolása a dollár oltárán. Ott figyel a polcomon, de ps4-en már nem toltam végig, igazából csak belenéztem. És szomorú lettem tőle.
[ Szerkesztve ]
-
babli
tag
Persze, USA store-hoz való live feltöltőt vettem.
Ha nem lett volna jó, akkor gondolom nem is tudtam volna feltölteni vele!Enyhén idegesítő, hogy a lóvé ott van psn-n de nem tudom elkölteni!
Tegnap este 4szer biztos megpróbáltam, de mindig "E-82000163" hibaüzenet fogadott...
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)
-
krx21
nagyúr
Pedig lehet, hogy lesz... Márpedig ami jó azt várjuk...
"The Last of Us 2" Confirmed for a 2016 Release Date; Naughty Dog Unsure of Next Game's Story -
johnny23
tag
...szal a gumi az analógon másnál is "hámlik"...hu ez baromira nem jó hír (megjegyzem a PS3 kontrollerével soha nem volt ilyen problémám annak idején)
...ok,hogy lehet ilyen védőgumit, de nehogy már 120e -es konzol kontrolleréhez ilyen 'utángyártott vackokat' keljen venni,hogy ne menjen tönkre....ááááááá Sony !!!
-- new gamer --
-
addikt
-
tarti19
senior tag
Azért te sem gondoltad komolyan, hogy AAA címeket fog kiadni PS4-re a Sony főleg a korai szakaszban!
Az, hogy hangos az elég szubjektív, mivel nálam kifejezetten NEM erőlködik a gép pedig első napos amcsi masina. Viszont, aki komolyan gondolja a szórakoztatást az nem lehet "igénytelen" magával szemben s minimum egy normális fejhallgatóval, vagy audio rendszerrel játszik.
Kontroller 1 óra alatt teljesen feltöltött állapotba kerül, szvsz nem para
PSN-hez pedig valóban lehetne valami extra védelmet hozzácsapni, hiszen hiába óriáscég a Sony, sokszor célponttá vagy védtelenné válik a kibertámadásokkal szembe. ( sajnos a Blizzardot is célpontként kezelik)Ezeket leszámítva a konzol szórakoztatást szolgálja s nem az erődemonstrációt.
Összességében egyet értek veled.[ Szerkesztve ]
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
addikt
Vegyél már egy One-t magadnak, úgy is az a vágyálmod, ott legalább nem kell fizetni a multiért. Ohh, wait, what?
Senkinek nem szóltam be, csupán közöltem a tényeket, az beszólás ha azt mondom hogy "fizetni kell egy igénybe vett szolgáltatásért"?
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
addikt
7 évnyi xboxozás alatt megszoktam hogy fizetek a multiért. Engem nem zavar ha fizetnem kell egy szolgáltatásért, az hogy eddig nem kellett az egy dolog, most meg kell. És akkor mi van? Ha nem tetszik nem veszed igénybe. Nem tart senki pisztolyt a fejedhez hogy fizess elő rá. Tudom hogy pc-n nem kell, akkor vegyél egy pc-t és problem solved.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest