Hirdetés
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
- Zenless Zone Zero - Hamarosan jön az Xbox kiadás
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
cross56
senior tag
válasz
eisento #88300 üzenetére
Meg van az uj nfs, driveclub, the crew illetve a project cars.
A driveclub nagyon hamar unalomba fullad nalam, nem mondom h rossz, mert a carreerrel eltudok szorakozni egy darabig, de valahogy meg sem azt nyujta nekem mint a forza. A project cars-ot a heten szereztem be, nem rossz, illetve azert nemileg mas kategoria is, es nem is osszehasonlitani akarom a forzaval. De az sem tudja azt a kikapcsolodast nyujtani nekem. Az autok szama pedig borzasztoan keves. GT5-ot en is probaltam egyik haveromnal, nagyon nem bejovos. Utoljara a gt3 volt az amit nagyon szerettem.
Es nekem nem az a lenyeg h arcade vagy szimulator, hanem h mennyire tud lekotni. Es a forza4-et jo volt elovenni akar csak egy-egy kor erejeig, vagy haverral ketten csapatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest