-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #84815 üzenetére
Nagy elvárásokkal álltam neki a videók láttán, aztán idén év elején durván le volt akciózva (valami 4 eFt körül volt a magyar store-on), így megvettem. Hát, hangulatra nem volna rossz, de a kivitelezés szerintem szörnyű. Nehézkes a karakter irányítása, a mozgása, animációja esetlen, a grafika pedig sok helyen szimplán szar, szerintem a 30 FPS sincs meg. Sokszor irreálisan nehéz a játék és a mentési rendszer is meglehetősen szigorú. Kb. a kétharmadánál/háromnegyedénél járok, de felhagytam vele, annyi más, jó cím jött. Egyszer majd talán befejezem, de erőt kell vennem magamon hozzá, pedig tényleg nagyon jónak tűnt a videók alapján. Szerintem irreálisan túlárazott, lemezesen, újonnan még mindig új játék árában adják a legtöbb helyen. Utólag azt a 4 eFt-ot is sajnálom rá, pedig egyébként lenne benne potenciál, tipikusan japán horror.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest