Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz gyuribácsi88 #75781 üzenetére

    Én a szokásos Ubisoft minőséget vártam. Szaggató, bugos rettenetet ami egy jó ötletet "pocsékol el"...

    Ahhoz képest viszont teljesen játszható. Coop is jól működik. Buggal nem találkoztam. Hamar rá lehet érezni az irányításra. Elsőre mondjuk durván kínai.

    Ha lesznek benne évszakok is illetve további tartalmak akkor teljesen jó. Nehéz belőlni, hogy mennyire lesz ez unalmas x óra után. Sok az upgradelhető dolog. Fejlesztés, craftolás, skillek.... de maga a játékélmény és az elvégzendő feladatok ki tujda mennyire lesz változatos.

    Sok helyről lop a játék. Ez a nyomozós "echo" téma pl. eléggé Batman szagú. (bár szerintem ez kár is volt bele).

    Én azt mondom, hogy egyedül a grafika ami miatt szó érheti a ház elejét. Az is csak azért mert szebbről volt szó. Egyébként annyira nem vészes.
    Az framerate is a legtöbb helyen rendben van. Le-le droppol néha de még nem megy át zavaróba. Pedig erre haksznis vagyok.

    Ez nem egy egyedül játszós játék az biztos.

    Ez a PvP része amit még nem értek teljesen.... Bementem a Dark Zone-ba... előttem 4-en "not hostile"... oké akkor menjünk együtt...erre körbeálltak és szitává lőttek...dafuq?

    Holnap még teszek egy coop próbát a cimbikkel... Én most úgy érzem, hogy érdemes figyelemmel kísérni a végleges verziót. Szerintem egy veszem- kitolom-adom körre jöhet.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák