-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz sovinho #64701 üzenetére
Tényleg úgy vagyok vele, hogy ez lényegében 1:1-ben az az ár, amiért az alap 1 Tb-s gépet adják a legtöbb helyen, az 500-as megvan már olcsóbban is. Tehát a játékot kapod kedvezményes áron, semmi mást. UC-t eladom egy 10-esért, és vettem 105-ért egy 500-as gépet...annyira nem hűha.
130 az alap ára, 130-ért jön mondjuk az AC-s gép + Watchdogs-al, 1 Tb-al.
És itt tényleg arról van szó, hogy friss belépő az illető, vagy PS3-ról áll át. PS3-ról jönnék mostanság, ha lesz valami jó ajánlat. Plus nem ér nekem semmit, az UC-okat meg végigtoltam.
A lényeg szerintem nem az, hogy ez jó ajánlat-e vagy sem (mert az), inkább az, hogy előttünk van még a Fekete péntek és a karácsonyi szezon, valószínűleg legalább ilyen jó ajánlat lesz még. Ha ez más időszakban jön ki, akkor erősen megfontolandó, most azt mondom, hogy várok még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan