Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz >Deego.. #4790 üzenetére

    A magyar psn miután sokkal késöbb jelent meg mint maga a ps3, az addig megjelent tartalom nem teljes egészében érhető el, de azóta up to date, minden fent van ami máshol is! A tartalmak megjelenése ha jól tudom kb ugyan az mint máshol. Egyedüli hátránya talán az árai, ami kicsit magasabb mint uk és usa esetén.
    Usa esetén figyelmbe kell venni, hogy gyakran adott régió játékához csak ottani dlcket lehet venni, pl ha itthon veszel dobozosan játékot, magyar, angol, német accal véve jó hozzá a dlc, angollal nem... Usa accal vett játékhoz meg ottani dlc a jó.
    Nekem 3nál volt hongkongi accom is, mert anno a GT5 prologue ott elöbb jelent meg és fél áron volt az usás acchoz képest is :D

    Alap esetben viszont elég a magyar acc, ha az évi 1500 forint szempont, akkor érdemes UK-t csinálni ps+ miatt, esetleg olcsóbb játékok miatt (miután a ps+ ad olcsóbb játékvásárlási lehetőséget ezért jobb ha azon az accon van a + előfizetés amin az online vásárolt címeket gyűjti az ember, valamint fontos hogy a fő felhasználó ps4en a + előfizus akk legyen, szerintem subaccok nem osztják meg a rendszerrel a +-t de lehet ez nem igaz) illetve usa acc a még olcsóbb játékokért (olyan államba regisztrálsz ahol nincs ezekre adó azzal is lehet spórolni de ez már a nagyon filléreskedő hozzáállás szerintem... persze lehet az is fontos, amíg szüleim pénzéből éltem fontos volt nekem is, mióta van stabil fizum nem érdekel )

    Én már csak az angol accom hozzáférésére emlékszem, lehet csak azt használom majd, usa-t már nem hiszem, annyit nem ér meg már nekem h ezekkel foglalkozzak... Illetve lehet magyarra váltok uk-ról, csak ahoz kéne tudni hogy milyen árkülönbségek vannak (sajnos ps3am már 2 éve megunta a szolgálatot uh nem tudom csekkolni) Valaki esetleg tud pár példát írni? (engem főleg a csak psnes címek érdekelnének, rendes dobozos változatos játékot úgyis dobozosan veszek meg, ha lehetne a csak psnes kiscímekkel is így tennék:P)

    Fiókot törölni nem lehet, de max a ps4en be se állítod, s akkor nem zavar :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák