Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz gianni85 #46070 üzenetére

    Nem vagyok denevérhallású biztosíthatlak :)
    Nem tehát, ez biztos nem hallás függő, mert mondom annyira hangos, hogy a játék hangját is elnyomja, mintha egy hajszárító menne mellettem. A youtube meg tele van vidikkel, hogy a csávó a telefont odatartja a konzol mellé és még úgy sem hallani semmit annyira halk. Szóval ezen már túl vagyok összehasonlítottam és ez tuti hibás. Már össze is csomiztam viszem vissza nyitásra.

    UI: persze van olyan aki hangosnak mondja a videóban, de nekem maxra kell tekerni a hangfalat, hogy bármit is halljak, pedig a telefont odateszi közvetlen a gép mellé. Na ezek tényleg úgymond a denevérfülűek.

    De van egy nagyon jó példa, akinek 2 videó van fent: 1. videóban ugyan olyan hangos a gépe mint nekem, atomdurván zúg, aztán írja lentebb, hogy kicserélték neki erről van fent egy 2. videó, abban meg semmit nem hallani már.
    Szóval ez 100% hogy nem normális.

    haddent : biztos, hogy nem..... ha ez lenne a normális akkor miért vannak fent videók, hogy kapott valaki hangos gép helyett egy halkat, meg tényleg elég sok videót megnéztem erről és a legtöbb PS nem ilyen hangos, akinek meg ilyen az cseréltette és kapott egy halkat. Nem vagyok olyan érzékeny a zajra, nem arról van szó, hogy nyafogok mert van hangja. Itt már a játék menüjétől kezdve 100%-on pörög a ventilátor és nem vesz vissza kicsit sem soha. És mondom elnyom minden más hangot, jóformán nem lehet beszélgetni a szobában annyira hangos, nem a fülem érzékeny nem erről van szó, akkor hidd el nem vinném vissza, elég nagy nyűg ez nekem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák