Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz gyuribácsi88 #40000 üzenetére
Meg ott van az is, hogy ha mondjuk neki vagy 10 játéka, és a másik csak 2-vel akar játszani, mert a többi nem érdekli, nyilván nem fogja kifizetni mind a 10 árának a felét!
-
tDr1v3r
veterán
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
barcabome
aktív tag
válasz gaebriel #40008 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is!
On: Tudom, hogy mindenki utálja itt a The Crew-t, nem is akarok meggyőzni senkit arról, hogy jó játék, csak annyi lenne a kérésem, ha mégis akad itt olyan, aki nyomatja, akkor vegyen fel csoportos túrázásokra!
PSN: bome_HUN
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz gyuromoj #40005 üzenetére
A mobil gamereket kivenném, mert ők inkább utazás közben, de nagyrészt a kieső idejüket töltik csak ki a játékokkal, és nem a szabadidejükből vesznek el időt erre. Mi meg a szabadidőnket áldozzuk a játékra, a PS4 előtt.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
válasz front3r #40013 üzenetére
Baráti körömben is, de ott kevésbé jellemző. Azért simán voltak kockulós esték, mikor touch device-on jatszottunk 4-en 5en, lányok is. Badland meg spaceteam pl kegyetlen jópofa társaságban De a fiatalabbaknál inkább látom abba az irányba jobban eltolódni a dolgot... más emberek otthonába meg nem látok bele
-
Pxs
aktív tag
válasz kovsol #40015 üzenetére
Ha van itt Devil May Cry rajongó vagy csak tetszik neki a rajz, kérem, szavazzon napi 1x húgom alkotására itt (jan. 4-ig):
Előre is köszönet!
("Szavazok" gomb, nem Tetszik Csak ideírom, mert sokan az utóbbira nyomtak... )
'The key to success is just that - standing up one time more than falling.' Regisztrált: 2005-09-29 21:12 - fanatikus tag
-
james001
veterán
https://psnprofiles.com/kazama001
-
soultrapp
senior tag
Warframe-el valaki játszik?
-
>Deego..
senior tag
Egy acc lehet 2 különböző gépen primary? S emellett mindenki a saját profilját használja?
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
Kindgrind
aktív tag
Sziasztok! NBA 2k15-höz keresek embert Online ligába.
PSN: TheKindgrind
-
NestQuick
tag
Vásárolt már innen valaki? [link]
Megbízható? -
Nescafé
őstag
üdv
Magyar accom van
most vettem feltöltőkártyát 6000Ft
Hiába irom be a kódot nem fogadja el , mi a teendő ilyenkor? iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
>Deego..
senior tag
Szeretnék egy társat a digitális játékvásárláshoz, s így közös költségen egy megosztott accon élni ennek minden előnyével.
(Példa: US acc, 14 e.Ft játékot megkapnád 7 Ft ért.)Ha érdekel kérlek keress P.Ü.ben.
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
gyuromoj
veterán
Ha vennék most egy PS+ éves előfizut, de nem aktiválnám akkor az elévül egy idő után?
Mivel még nincs konzolom, de láttam egy jó ajánlatot itt a fórumban ma.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mk86
tag
Sziasztok!
Last of Us reedem kódot szeretnék beírni, de sehogyan sem fogadja el...Ha kötőjellel írom, akkor nem engedi az utolsó 2 karaktert beírni, ha pedig csak simán, akkor azt írja, nem megfelelő hosszuságu...
Kis betuvel is probaltam, aztan naggyal is...de sehogysem aktiválja be...Valakinek ötlet?NZXT Phantom 410, Corsair 550 W , Asus Maximus VIII-Gene, i7 6700K, Corsair H80i, MSI GTX 1080ti , 16 GB HyperX Blue DDR4 1600 mHz, 480 Gb Kingston SSD, 240 Gb Corsair SSD, 1.5 Tb WD HDD,
-
Nescafé
őstag
Nekem se akarja elfogadni a feltöltőkártyát.
Nekem magyar accom van és magyar egyenlegfeltöltést vettem média marktba én bontottam ki én kapartam le.
Számítógépen se jóThe Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
haddent
addikt
Mindketten megfelelő régióban próbálkoztok? Tehát US kódot nem HU accra stb..?
-
kovsol
titán
Megfelelő régióhoz tartozó kódot próbáltak beírni? Us kód nem megy EU profillal.
May the Force be with you!
-
-
ujhelyiferi
tag
A kedvem elmegy ezektől a magyar PSN áraktól...amerikai store-on az alap bf4 12dolcsi mgs:gz 6,80 és 50-60% leértékelések...
-
kovsol
titán
válasz ujhelyiferi #40044 üzenetére
Bf4 prémium pedig jó áron van most magyar store ban is.
May the Force be with you!
-
Petee87
tag
válasz gyuromoj #40031 üzenetére
A helyedben először kipróbálnám milyen is a PSN+. Miután kipróbáltam elment a kedvem az egésztől, csak jól akartam magam érezni casual gamerként, néha hétvégente pár kört tolni meg ilyenek, de ott brutális a vérpistike invázió... Több játékot is próbáltam, single már elég jól ment, multiban szétszedtek, úgyhogy le is tettem erről a PSN+ vásárlásról.
-
Petee87
tag
válasz kovsol #40048 üzenetére
Nem emlékszem, hogy kérdeztem a véleményed, hogy mit csináljak a többi platformon. Igenis érdemes kipróbálni a pluszt vásárlás előtt, nem hiába van ott a lehetőség. Az árán inkább veszek egy másik játékot. Amennyiben a játék az élete, akkor minden bizonnyal ő is meg fogja találni a számítását benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kulisszák mögötti videón a zenés Symphonia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Eladó PlayStation 4 Pro 960 GB-os SSD-s belső tárhellyel, 2 kontrollerrel és egy töltővel
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest