Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nayrobi
őstag
30 perces Driveclub gameplay, kedden ugyanezen a csatornán lesz egy 3 órás élő közvetítés is.
-
haddent
addikt
Hivatalosan nincs es nem is lesz "uj" ps4, de nincs is ra szukseg, semmi bajuk.. Egyebkent a feher verzionak meg talan mar a TLoU kiadasnak is mas a gyartasi szama kicsit, tehat lehet, hogy "uj".
A kontroller azert szetmalni nem fog ha nem vagy egy vadallat, csak a reces felulet megkopik. A lenyeg hogy cserelik. -
No.01
őstag
Lassan erlelodik a valtas gondolata Xbox360-rol. (az "ingyen" jatek jo, de a tobbseg mar valtott korulottem)
V.hol olvastam - sajna nincs meg a link - h hamarosan vagy lehet mar epp aktualis, de megjelenlik az "uj" PS4.
Tudom jol, h nem uj az max olyan, mint az Xbox-nal volt a Falcon, Jasper es tarsai.
Lehet errol v.mi konkretumot tudni?
Ill, h a joy malasara van-e mar barmilyen gyari megoldas vagy csak az, h veszel ra vedot vagy ha lejon akkor visszaviszed? (4 baratombol 3-nak mar volt cserelve. Igaz ok napi szinten jatszanak es egyiknek sincs vedoje) -
Hogen
tag
sziasztok!
az újszériás (11es a legujabb úgy tudom) ps4 ből keresek egy olcsó darabot minél olcsóbban jövő héten már rendelném is ! csomagban is jó csak olcsó legyen köszönöm a segítséget előre iscsak új érdekel ! garanciával persze
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
válasz ForRedGlory #31687 üzenetére
azért van benne sok újdonság is
-
shunter
aktív tag
Srácok. Ez az akció usa store on, hogy van? Logikusan úgy gondolom, h minden elköltött kerek 100$ után 15$ jóváírnak. Csak mert 200$ ért vásárolnánk, és akkor már azt a plusz 30$ is elszórnánk. Valamelyikőtök élt már az akcióval?
-
redXIII
senior tag
Na ez jó hir. Majd beszerzem valamikor lemezesen majd ha végignyomtam a valamit
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Bencus88
nagyúr
most bontom ki
-
ForRedGlory
félisten
Uh, ez a Shadow of Mordor NAGYON komoly kis jatek lett
Szerk.: amugy pofatlanul ossze van lopkodva. Aki otthon van a Batmanben (harc rendszer) es az Assassin's Creedben (maszkalasi, terkepkezelesi, felepitesi "stilus") annak sok ujat nem mutat. Viszont a jot ellopni (es aztan nem elbszni) nem szegyen.
[ Szerkesztve ]
-
A.tessz
senior tag
válasz #20844032 #31669 üzenetére
Az Xbox one változat már megjelent , youtube videókon is látható kb. mit tud. Az ára átszámítva , ebay hirdetéseken kb 20 ezer körül van.
Engem nem nyűgözött le a MaxRace F1, ha lesz ps4 re, lehet kicsit jobb lesz, de ezek az adapterek sajnos soha nem hoznak túl magas minőséget.
[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz Meghivott #31684 üzenetére
Ha jól látom samsungod van? Abban a "játék"mód csalóka ám.. hiába szép és mély színek, mű az egész és pl a hdmi-black level elmegy a búsba és árnyékos részt alig látni. Bárcsak érteném, kinek van igénye ilyen hang és videó modulációs hülyeségekre... (Nekem) az lenen a természetes, hogy az eredeti képet jelenítem meg és az eredeti hangot erősítem minnél nagyobb pontossággal
-
N@idia
őstag
válasz SzlobiG #31681 üzenetére
Sikerült igazatok volt !
Rossz helyre dugta össze HDMI1/DVI ba dugva nem akad DVI/PC-re volt nevezve nem volt hang át tettük PC-re simán én most tökéletes köszönöm srácok rátok mindig lehet számítani
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
N@idia
őstag
Az mitől lehetséges szerintetek hogy haverom vett ma ps4 et megvette mellé a bf4 et van neki hozzá egy régi samsung LE32B530-as tv-je nem mai darab már az tény,de minden játéknál durva akadást látni én is megnéztem és valóban akad,mint atom pl egy 64 fős szerveren totálisan olyan,mintha 25-30 fps-el menne elvittem az én gépem(PS4) és azzal is ugyan ez volt,de az én otthoni tv-en meg tökéletes szinte akadást sem látok,tehát valszeg a tv lenne a rossz,ilyen lehetséges PS4 settings-ben 1080P-re álltva RGB meg ezek limited-re vannak állítva nálam Full-ra,de még sincs akadásom ....
-
tarti19
senior tag
válasz ForRedGlory #31670 üzenetére
Szintén zenész!!!
[ Szerkesztve ]
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
SzlobiG
félisten
Forza az meg mi ebben a topicba?
-
Newyorker
addikt
Látom neked kellemes hvgd lesz
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
ForRedGlory
félisten
Kellemes hétvégét
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #31664 üzenetére
Ezek az adapterek valszeg kontrollermozgássá képzik le a kormánymozgást (mint a wasdegér adapterek), ami biztos használható valamilyen szinten, de nagyon nem natív illesztés.
-
mattheus
őstag
Jó lenne ha G25/27 mellé beférne a DFGT is.......
-
Neoteric
addikt
válasz gyuribácsi88 #31664 üzenetére
Remélem azt, h kihoznak egy G29-et G27 áron, ami natúran támogatja a ps4et gond nélkül.
PSN: ne0teric_sAN
-
Tegla80
addikt
Koszonom a forditast sracok
Varok/varunk....Sony® & PlayStation®
-
addikt
válasz Tegla80 #31658 üzenetére
Röviden; jönni fog egy "adapter" aminek köszönhetően az összes kormány használható lesz majd a ps4-el, de közben már a logitech is vakarózik valamit. Minden esetre azt mondják hogy várjuk ki a végét, ne kapkodjunk el semmit.
Egy magyar YT-s csinált egy videót erről az átalakítóról (igaz a másik konzollal) és valami borzasztó nagy a késleltetése az átalakítónak, gyakorlatilag használhatatlan, szóval az szerintem felejtős.
Én azt mondom meg kell várni hogy a logitech és a sony mit reagál a népharagra.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
mlinus
őstag
válasz gyuribácsi88 #31660 üzenetére
nincs normálisan beállítva a brightness, contrast, ezért csalóka. Viszont PC-n jóval több időjárás effekt van, eső is sokkal sűrűbb.
-
Madwe
nagyúr
válasz Tegla80 #31658 üzenetére
Logitech hivatalos közlemény: lesz majd valami, dolgoznak rajta (mindigisezt mondtak...)
Egy külső eszközzel megoldható lesz minden prevgen kormány támogatása, 100 dollár körüli összegért... Kiváncsi leszek mennyi input lahoz ad hozza a cucc...Röviden: ugyanúgy nem tudni semmit mikor s mi lesz hivatalosan támogatva...
-
tepenzed
őstag
válasz gyuribácsi88 #31660 üzenetére
szerintem ez a pc-s videó nem tartalmazza a hd textura packot,amihez elvileg 6gb vram kell
-
addikt
Érdemes megnézni ezt a videót! Brutál hogy mennyivel szebb a Shadow of Mordor PS4-en, mint pc-n
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
medvekutya
aktív tag
válasz ForRedGlory #31653 üzenetére
remélem, azt is, hogy tényleg béna az oldaluk
-
Tegla80
addikt
Megtenne valaki aki jo angolbol,h atbongeszi a hirt a gtplanet en a logitech el kapcsolatban.....
" finally-g25-g27-support-on-ps4-at-november. "
Koszonom[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Def26
félisten
válasz tigomigocika #31655 üzenetére
Én nem kaptam. A tulaj szerintem csak a valagad nyalja amiért otthagysz nála egy talicska pénzt.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tigomigocika
senior tag
Hali!
Mivel jövő 7en rendelem a ps4-et fifa 15 szoftverrel,már meg is van a bolt (zsére várok) ezért lenne még kérdésem!
A bolt tulaja mondta, hogy kapok egy hónapos ps+ kártyát a gép mellé.
Volt aki kapott mellé ilyen ps+?XBOX LIVE: rolandinho007
-
addikt
válasz N@idia #31646 üzenetére
4 óra hosszát bírtam vele játszani Batman harcrendszer (amit mellesleg szeretek) AC-s mászás, meg egy 6-7 éves motor ami toldozva/foltozva van ( mint a
titanfall), szeretem a gyűrűk urát, de ez a játék Mindegy, ízlések és pofonok, nekem SZEMÉLY szerinte nem tetszik. Pedig ezt is vártam, mint a messiást.A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
haddent
addikt
válasz ForRedGlory #31650 üzenetére
Az. Nem egy 576 -ot kell elképzelni, egy kis "zugüzlet", eldugott helyen, és inkább olyan haveri társaság mellékvállalkozásának tűnik de épp ezért rendesek, gyorsak korrektek és főként legtöbbször jóval olcsóbbak.
-
ForRedGlory
félisten
válasz medvekutya #31649 üzenetére
Az oldaluk egy katasztrofa. Meg a jateklista sem jon be.
-
medvekutya
aktív tag
válasz ForRedGlory #31645 üzenetére
PlayMania fb oldalán a ps4 verzió van lefényképezve, hogy megjött a játék.
-
N@idia
őstag
válasz ForRedGlory #31645 üzenetére
PC-n most próbáltam ki nagyon jó game,mivel ott tolom így ps4 -re nem veszem meg. Egyébként én is úgy voltam vele hogy megveszem,de akkor még nem tudtam,hogy jön PC-re is
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Valaki megvette mar a Middle-Earth Shadow of Mordort? Erdekelne hogy fut ps4-en
Vagy nem ma jelenik meg? Barhol nezem, csak rendelheto, elorendelheto :S X1 verzio van, de az nam jatszik.
[ Szerkesztve ]
-
faham
aktív tag
válasz losilee1337 #31637 üzenetére
Egyébként ezt nekem is szokta aztán magától életre kel
-
losilee1337
aktív tag
-
tigomigocika
senior tag
-
losilee1337
aktív tag
A gép ujra él.
Psn id: HungaryLosi
-
Madwe
nagyúr
válasz Kabel15 #31634 üzenetére
Azért mert inicializálta a merevlemezt Haha csinálja csak nyugodtan, semmi baja nem lesz, sőt ha az se segít mert mondjuk bad sectoros, ki is cserélheti benne bármire... vagy legariztathatja...
OPnek: valszeg volt egy csúnya áramszünet ami bekavart a hdd-n levő rendszernek... -
Kabel15
aktív tag
válasz losilee1337 #31629 üzenetére
Otthon megoldható, aztán 1 év múlva mikor megint elő jön a probléma, bukta a gari.
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Newyorker
addikt
Bal joy hátra ha minden igaz? más járművekből gondolva
-
tigomigocika
senior tag
-
Newyorker
addikt
Skacok! BF-be hogy tudod letenni a repcsit?! Mit kell nyomni?! Meg a levegőbe levegnek, stb...
-
losilee1337
aktív tag
válasz tigomigocika #31627 üzenetére
Garis de most 2hetet nem szivesen várnék a szervizre ha itthon is megoldható.valaki mindha közdött volna már ezzel itt.
-
tigomigocika
senior tag
válasz losilee1337 #31625 üzenetére
garis még?
ha igen vidd szervízbe!
ne pörgesd feleslegesen magad rajata!
engem tuti szétbaxna az ideg,,,XBOX LIVE: rolandinho007
-
losilee1337
aktív tag
válasz tigomigocika #31623 üzenetére
Ezt csinálja de itt mitöl javul meg?angolom igen gyatra
-
Gebriel
veterán
Akinek előfordulgat a PSN problémája az wi-fi-n vagy kábelen keresztül adja a netet?
[ Szerkesztve ]
-
tigomigocika
senior tag
-
losilee1337
aktív tag
Kis segitség kéne,bahalt a ps4 nem indul csak a sony jell ig ott meg áll 2xmagátol safe modban le elenörizte a vinyot majd ujra indult de ugyan ott meg áll.
[ Szerkesztve ]
-
Remi1234
aktív tag
válasz Tegla80 #31615 üzenetére
Akkor örülj neki. Nekem PS4 előtt 360-om volt és soha nem volt ilyen problémám. Legalábbis ennyire permanensen nem. Pedig a rendszer ugyanaz azóta is.
Szóval nekem is van némi viszonyítási alapom. És engem most per pillanat NEM érdekel, hogy megy-e a live vagy sem, MERT PSN-en játszok és azért fizetek. Az a lényeg, hogy használható legyen. Érdekes módon, ha netezek akkor nincs ilyen probléma, csak a PSNnél. Tegnap este raid partiban sem csak nekem volt gondom.
Nem volt ez ilyen mindig (sose volt túl gyors),de az útóbbi 1-2 hétben egyre rosszabb lett.És itt most a rendszer sebességére gondolok, nem a ledobálásokra, az nálam szerencsére nem fordult még elő.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: RemiFungus
-
Tegla80
addikt
En is vitazom ezen,ha szoba kerul....nalam is atom stabil.....gammabol ki,store barmi-jatek vissza,stb stb
Viszont nalam megfeleloek az erre kello dolgok.... stabil net,jo modem es klafa router(belenyulva,beallitva),rendesen kiepitett vezetekes halozat stb,.....
Gondolom pl Te sem egy regi "g" s routeren logszSzerk
tigomigocika
A "loggol" es "laggol" nem ugyan az....tudom,h tudod csak benezted....
En is szimplan csak megemlitettem.
Nameg ha laggol a dolog nalad,akkor ott lesz a hiba is korulotted,az eszkozeidben/szolgaltatodban[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Madwe
nagyúr
válasz tigomigocika #31610 üzenetére
ps3 idején vacakabb volt. valamint az esetek 90% user error, fogadjunk te is egy ezer éves leselejtezett routeren lógsz a pseddel... Valamint xone esetében a live az elmúl időben sokkal kevésbé stabil, mint a psn. next gen online tapasztalatod: 0
-
MrPG8
aktív tag
válasz tigomigocika #31610 üzenetére
Érdekes, én sosem tapasztaltam ilyet egy alkalmon kívül (ominózus több hetes leállás). Mindig beloggolt és mindig tudtam mindent csinálni. Nekem csak furcsa, hogy mindenki egyfolytában sír, én meg vígan eljátszogatok.
-
Nayrobi
őstag
Engem akkor dobott le mindig a psn, amikor a laptopon párhuzamosan ment a utorrent, amióta kilövöm, azóta egyszer sem, szóval a portokkal is lehet valami gáz.
-
tigomigocika
senior tag
Nos a ps3-am eladtam pár hónapja...
De addig a ps1től ps-es voltam...
Minden szériával játszottam és a ps3 a kezdeti stabilitást követően az éve k során veszitett...
Sokszor ledob nem jelentkezik be, ezt a hosszu évek alatt nem tudták kiküszöbölni....
Volt közben mellette boxom is amin a live stabil volt/az is.
Majd box lead és csak ps volt...
Ledobálások sorozata ,6x i bejelentkezési kisérlet....
Ezt a sony nem akarja küszöbölni.....
Közben ugye tartottam a kapcsolatot "boxos" haverokkal és náluk lényegesen kevesebb az ilyen...
Magyarul igen tapasztalat..
Jelenleg nincs konzolom igaz jövö heten jön a 4, ha minden jol megy...És amiket itt olvasok az igen csak elszomorító....
Fojamatosan csúszik le a psn.....
VAN VISZONYÍTÁSI ALAPOM MIVEL (hoppá beragadt a caps look) ős idők óta ps párti vagyokXBOX LIVE: rolandinho007
-
Tegla80
addikt
válasz gyuribácsi88 #31606 üzenetére
En is csekkoltam rogton ....... ,de hasonloan nem ertem.....
Amugy furcsa a ph ezen oldalrol.... egy helyrol vagyok kitiltva (gt-s oldal ),de a mai napig nemtok oda belepni sehonnan...... itt meg siman ujra regel barki es emberek vizslatjak,h megtette e. nem ertem,ebben a modern vilagban...[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
MrPG8
aktív tag
válasz tigomigocika #31607 üzenetére
De most honnan veszitek, hogy stabilabb? Használjátok mindkettőt gyakran?
-
addikt
-
törölt tag
válasz losilee1337 #31601 üzenetére
Azért is tettem hozzá, hogy "run-ban"
-
törölt tag
Nyilván nem az 1-2 órás leállásokról van szó. Node volt már az idén ennél súlyosabb is. Ráadásul az 1-2 órás problémák is kezelendővé válnak, ha ezek már olyan sűrűséggel fordulnak elő (itt azért még nem tartunk). Meghát a probléma ettől összetettebb, ezt tudjuk. A ps4-es psnp helyzete tartalmilag összehasonlítva a testvérplatfromokéval nem túl rózsás. Ehhez még jönnek a kisebb-nagyobb leállások, problémák, majd bedobnak egy áremelést, ami ugyan minden platformot érint, de szinten biztosan kevésbé fognak nyöszörögni emiatt a ps3 tulajok. Érthető a sirám, még ha az okok amúgy magyarázhatóak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Akvarisztika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest