Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz #20844032 #31598 üzenetére
Nem tudom mennyire vagy ezekben a dolgokban benne, de itt árfolyamsávok vannak. Teszem azt megvan az ár, ami 200 és 230-as eurora érvényes, ha ezt alulról vagy felülről átlépi, akkor változtatnak az adott irányba. Minden multi esetén így működik...
Azért a 3 nap egy hónapban jelentős leállás, de ehze képest az 1-2 órára nem megy a psn... adjanak érte ingyen psn-t 3 órára, vagy mi ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De az azért elvárható lenne gondolom, ha már szigorú elszámolás szerint árfolyamváltozást követ a szolgáltatás ára, akkor időarányosan a kieséseket is kompenzálni kellene. Szóval ha most a 220-as dollárnál a 240-es árfolyamra már rá kell igazítani...nincs ezzel baj, kelljen, csak akkor a másik oldalon is hasonlóan kellene eljárni.
Az internetszolgáltatóm pont az elmúlt hónapban 3 nap nem tervezett leállás okán negyed havi szolgáltatási díjat elengedett. És nem is a díjakkal kellene baszkurálni, hanem valami tisztességes tartalmat beletölteni. Mondjuk azon a piacon durva verseny van. Itt sajnos semmilyen. -
Madwe
nagyúr
válasz Remi1234 #31596 üzenetére
Unortodoxiában élsz, tudhatnád hogy a valuta gyorsan sokat tud változni. Tegyük fel 12.000 az éves ps+ díj, 220as usd-n bevezetve. Pár csodás bejelentésre 350 lenne egy dollár, akkor miért adják mindig 12.k hufért... Dollárban kifejezve valszeg semmit nem változott az ára, de persze fel kell kapni. Meg az 1-2 órás psn leállást is, micsoda szenzáció, mekkora probléma (elmúlt 2 hétben semmi baj nem volt psnel, live többször is lehalt, friend list használhatatlan volt, érdekes arról ilyen vészjósló cikk, problémázás nem ment kell a hiszti a népnek, meg a beszopkodása... De egy live mind felett...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #31594 üzenetére
>Ha nem látod a különbséget, akkor elég nagy baj van...
Főleg, ha nem akarok valami irracionális dolgot (mondjuk a fizetős demót), valami racionálisnak tűnő marhasággal megmagyarázni. Akkor van csak igazán baj
Szerk: mondjuk a P.T.-ből még mindig fejtegetik a titkokat (aminek nagyrésze már csak belemagyarázás), én is letoltam vagy 10x, de szerintem máig nem tudunk mindent. Deeee ezzel együtt sem fizettem volna érte. Nem azért mert nem érné meg, hanem létezésének célja nem más, mint hogy egy későbbi időpontban vásároljak. Az MGS-nek mi is?
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz #20844032 #31593 üzenetére
Ha nem látod a különbséget, akkor elég nagy baj van...
A P.T. egy egyszer végigjátszható, kb 0 interakciót igénylő "csőjáték", ami 20 perc alatt végigvihető és utána mehet is a kukába.
A Metal Gear Solid ehhez képest sokkal több játékot és lehetőséget biztosít, tele van szabadsággal (sarkítva, de a P.T-hez képest mindenféleképpen), viszonylag nagy újrajátszhatósági faktorral.
-
törölt tag
válasz losilee1337 #31592 üzenetére
Mindkettő kedvcsináló egy majdan megjelenő játékhoz. És nagyjából ugyanannyi játékot rejt (1 óra runban). Pontosan mit nem értettél?
szerk: egyébként tényleg összehasonlíthatatlan. Az egyikért döbbenetes módon pénzt kérnek, a másikért meg nem. Amazoknak elég, ha majd megveszed a "teljest".
[ Szerkesztve ]
-
axton
tag
válasz gyuribácsi88 #31560 üzenetére
nem tudom eldönteni, hogy te vagy egy tinédszer lány, vagy egy kiskukijú egyén vagy!
osztod az észt aztán ha valaki esetleg rádszól hogy hagyd már abba, vagy szembesülsz azzal hogy mekkora ökörségeket írsz, besértődsz és vágod a hisztit gyurinéni -
törölt tag
válasz ForRedGlory #31588 üzenetére
Így akkor mostmár csak 14 dollárral kerül többe, mint mondjuk a P.T...
-
Csillag01
aktív tag
válasz ForRedGlory #31588 üzenetére
Elnezest.pontositok.
Szamomra a sorozat legjobb resze a bolygo neve halal volt,de sztem ezzel nem vagyok egyedul.
Asus Rog Phone 6
-
ForRedGlory
félisten
US Storeban 14 dollár jelenleg a Metal Gear Solid: Ground Zero. Van még pár leakciózott játék. Ez speciel ennyit már majdnem meg is ér azért az 1 óra játékért
[ Szerkesztve ]
-
Csillag01
aktív tag
Az Alien filmekbe irtottak rendesen oket, szereny emlekeim szerint. Fegyvert nemis lattok egyaltalan van a jatekba? Lol . Sztem en ezt kihagyom.En egy alienes jatektol elvarnam hogy halomra lovoldozzem oket ,es mindd latvanyban ,hangulatban hozza a filmek szinvonalat 2014-ben.
Asus Rog Phone 6
-
tDr1v3r
veterán
válasz Xirtam #31547 üzenetére
Azta, ez azért nem gyengén odaver látványban... de a fizikára kíváncsi leszek, ott fog kiemelkedni - vagy bukni. A Motorstorm is ezektől a fejlesztőktől van, azt imádom (és várom az új részt!), remélem ez sem ad az ottani színvonal alá.
Forzához meg tök hülyeség összehasonlítani, ez más liga.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Csillag01
aktív tag
Na szal megneztem az Alien Isolation elso 40 perces game playet Pewdiepie-tol. Hat mit mondjak....mi ez a sz*r?
Ajto nyitogatas,kovajgas az urhajon.Egy Alien nem lattam 40 perc alatt de varjunk csak! Az egesz jatekba 1db Alien lesz? Miez vmi vicc? Lol . En hentelest vartam volna nem unalmas szovegelest ,kolbaszolast fel orakon at.A gameplay 40 perce vegulis egy interaktiv film amibe neha beleszolhatsz kb 5 percet annyit hogy elindulsz elore es kinyitsz egy ajtot... Slenderman Alien verzio???[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
haddent
addikt
-
godzsy2
senior tag
Sziasztok!
Most használtan mennyiért vesztegetnek egy PS4-et? Jófogáson 100 körül hirdetik, némelyikhez játékot is adnak. Nem akarok egyelőre, de a Driveclub, Last of Us és az Unharted 4 nagyon-de-nagyon kecsegtető. A használt játékok is úgy futnak, mint XOne-on?
-
redXIII
senior tag
válasz Damage401 #31562 üzenetére
Ezzel az a gond úgymondva pont ebben az esetben is, hogy valaki pont ezt tanácsolta egy másik játékkal kapcsolatban, hogy ha nem tetszik a mondanivalóm akkor ugord át, ne személyeskedj. Csak forditotott esetben meg má nem igy müködik nálla a saját tanácsára dolog. És jön a hattyú halála.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Damage401
senior tag
válasz gyuribácsi88 #31560 üzenetére
Csupa irónia
Mindenkinek lehet véleménye vagy elolvassa, vagy tovább lép rajta. Kicsit lehetünk egymással toleránsabbak is. Mind helyesírás, mind megfogalmazás terén. Köszönöm
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
redXIII
senior tag
No comment
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
addikt
Elnézést kérek mindenkitől a félresikerült kommentelésért, és a crew fikázásért. Nagyon jó játék, csak ajánlani tudom mindenkinek, vegyétek-vigyétek. Első napos vétel! Csodás grafika, brutál fizika, nagyon jó irányíthatóság.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
N@idia
őstag
-
mlinus
őstag
válasz haddent #31548 üzenetére
te miről beszélsz? nem érdekel hogy elnézte vagy sem. csak kicsit vicces ilyeneket olvasni " Ne idegesítsetek már. Legyen már azért egy szint, ami alá nem megy egy gamer." egy olyan játékról, ami igazából semmi rosszat nem csinál. Hatalmas nyitott világ, rengeteg autótuningolási (vizuálisan is) opció, online integráció, rengetegféle verseny. Ilyen játék nincs PS4-en, és nem is lesz egy ideig ezenkívűl. Akkor meg? ja, mert neki, neked, meg másoknak nem tetszik, hát nehogymár más határozza meg hogy mi a jó és mi a ciki...
nembaj, majd jön a drájvklubb aztán 3mp-ig kimehetünk az útról körülnézni
-
winfier
senior tag
Sziasztok!
DrvieClubban lehet egyáltalán szabadon kocsikázni, bejárni a világot? Vagy csak versenyeket lehet futni?
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
nkAAA
aktív tag
válasz #20844032 #31535 üzenetére
Oh, bakker. Mindegy, inkább csúsztassák, mert amúgy is embertelen, hogy kapásból 3 játékra kellene költeni februárban + annak csak örülni tudok, ha ezeket a hibákat a végleges verzióra kiküszöbölik - márpedig nagyon remélem, hogy így lesz.
[ Szerkesztve ]
https://twitter.com/nkaaa
-
boost
addikt
Kiváncsi vagyok, hogy mikor ér el hozzánk az áremelés:
http://www.gamers.hu/dragul-ps-plus-kapcsolodasi-problemakkal-kuzd-psn/
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
-
F.B.I.
veterán
Hülye kérdés de kellene válasz ( ha próbálta valaki): működik a PS4 joy PC játékkal? Kipróbálnám a World of tanksot joyal, mert X360-on nagyon szeretem úgy tolni, itt pc-én meg már annyira lazára vettem a figurát, hogy nem tudok az asztal mellet ülni már bill-egér kombóval.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Tegla80
addikt
válasz gyuribácsi88 #31542 üzenetére
Ezt is,mert Zjunior nak jarna az a "bocs".
tonkre tesz teljesen ez a crew.Sony® & PlayStation®
-
addikt
-
N@idia
őstag
válasz bulikavagyok #31452 üzenetére
Hát engem nem nagyon győzött meg a játék arról,hogy az ingyenes verziónál több legyen... Ezek a videók marhára nem hasonlítanak a youtube-on látottakhoz.Én inkább azt a pénzt a novemberi játékokra fogom költeni,mondjuk az FC4 talán kijön ennek az árából
Ennek örömére még új trailer is jött az FC4-hez [link]
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
kovsol
titán
válasz gyuribácsi88 #31537 üzenetére
nézd már meg mire válaszolt... project cars videöra.
May the Force be with you!
-
>Deego..
senior tag
válasz gyuribácsi88 #31537 üzenetére
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
addikt
-
shunter
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #31532 üzenetére
Én random benéztem a hun acc hoz használt gmail fiókomba és ott a promóciók közt ott volt a The Crew béta kód. Pedig nem is igényeltem :-) Uh ajánlom nézzétek meg ti is, hátha kaptatok. Lehet Spam ként értelmezi az email kliens.
-
törölt tag
Az első alfabeszámolók, illetve streamek alapján a framerate és a képminőség borzalom. Illetve a gameplaytől sincsenek elájulva(souls kedvelők). Artban borzasztó erős, de több sebből vérzik. Szóval kevéssé valószínű, hogy ez ebben a formában jelenik meg. A februári megjelenés is halasztva lesz szerintem.
-
Zjunior
veterán
-
haddent
addikt
válasz gyuribácsi88 #31532 üzenetére
Mi ez az aláírás? Alternatív felirat az xbox logó helyére?
-
addikt
válasz Rabbitf_24 #31531 üzenetére
Nem mindenki kapott, én se, te se, meg még sokan nem. De nem maradtál ki sok mindenből, én pc-n próbáltam, és borzalom a játék.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
kovsol
titán
-
Rabbitf_24
addikt
Hi
the crew demója mikor jön PS4-re? Szeptember végén kellett volna, van róla vmi infó?
-
bandi0000
nagyúr
the evil within meg 10%al olcsóbban van ha van plusod
Xbox One: bandymnc
-
nkAAA
aktív tag
https://twitter.com/nkaaa
-
WaterWave
veterán
válasz gyuribácsi88 #31496 üzenetére
Nah erre lehet azt mondani, hogy rendben van.. de ez hol van a Driveclubtól?
Más kávéház• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
tepenzed
őstag
mindenesetre engem nagyon zavar,hogy nem az időjárás patch-el jelenik meg :S
-
törölt tag
válasz tepenzed #31516 üzenetére
Igen van. És amikor a teljesverzás társak aztmondják, hogy most átruccannak kicsit kanadába gumit égetni, nos a psplus verzások abban a másodpercben fognak a 50 dodós buy gombra nyomni Jól ki van ez találva. Nincs ezzel baj. Étvágygerjesztő azoknak, akinek tetszik a játék. Aka demo.
Egyébként a generáció hajnalán a sony azt hírdette, hogy minden játékból lesz legalább egy órányi demo*. Nos, ez mondjuk teljesíti is./* világos, hogy ők valszeg vmi psnow demoként gondoltak rá
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tepenzed #31513 üzenetére
Akármennyire gyúrták át ez még így is szósöl izé. Destinyből mennyien tolnák, azt a verzát, amivel a haverekkel mehet mondjuk a holdra, de máshová nem? Körversenyeket tolni gép ellen egy location-ön...hát az meg még szórakoztatóbb. Szép név a psplus edition, de ez egy demo. Nem több.
-
törölt tag
válasz BabMester #31511 üzenetére
Nem fogja nyomni senki a ps+ editiont. Akinek tetszik az megveszi a teljest, vagyis kibővíti. Akinek nem, annak meg mindegy. Demonak tökéletes. Én meg majd megveszem lemezen 5-6k-ért, mert hálisten lesz belőle bundle, azokkal meg ez óhatatlanul ez történik, én meg az exkluzívokat azért begyűjtögetem annak ellenére, hogy jó eddig nem igazán volt köztük
-
Madwe
nagyúr
Szóljatok majd pls ha megy a psn, ma kicsit hamarabb akartam hazamenni melóból csekkolni bf4 új patchét, de ha úgyse megy akkor ráérek
-
addikt
-
törölt tag
válasz gyuribácsi88 #31492 üzenetére
Ha ugyan ez ps-n lenne.
De nincs. Éééés ennyi. Nemhogy jó nincs, szar sincs. Semmilyen. Nincs. Ehhez képest olyan nagyon nem nehéz jót csinálni. Ügyebár. Egyébként meg ma már elhangzott, de elismételhetjük akár naponta százszor: nincs összefüggés egy játék élvezeti értéke, és a realisztikussága között. A világon semmi. -
tarti19
senior tag
válasz gyuribácsi88 #31496 üzenetére
Korrekt, de a játékosok 99%-a sosem fog ilyen körülmények között vezetni
Amúgy baromi látványos, főleg amikor kijön majd hozzá az Ocolus Rift s akkor már brutális móka várhat arra, aki 250-300K-t rá tud szánni.[ Szerkesztve ]
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest