Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
faham
aktív tag
Srácok nálatok nem lassú a PSN? Reggel megvettem az SW BF-et online de 3GB jött le azóta Még nem volt ennyire lassú nálam
-
faham
aktív tag
válasz lockdown90 #70462 üzenetére
Pont emiatt félek én is. A koncepció érdekelne de hosszabb távra gondolnám megvenni és hát nem kezdett bizalomgerjesztően. :/
[ Szerkesztve ]
-
faham
aktív tag
Játszik itt valaki a Rainbow Six -el?
-
faham
aktív tag
válasz zoltannagy #70332 üzenetére
Én is otp-s vagyok és semmi felár nem volt a fizetéskor soha az valami más, PayPal miért nem megy?
Egyébként tudsz venni feltöltő kártyát és akkor úgy meg tudod venni a dolgokat társított kártya nélkül is -
faham
aktív tag
Hali, akartam tolni egy kis BF4et nézem van pár új mód ki akartam próbálni a NIGHTos dolgokat aztán csak a PS storeba irányít át Ez miért lehet nem tudja valaki? Premium verzióm van.
[ Szerkesztve ]
-
faham
aktív tag
-
faham
aktív tag
Beszereztem DriveClub -ot szép meg jó meg minden tényleg, de hogy van vagy 4 free tour aztán a többi fizetős ez kemény
-
faham
aktív tag
Sziasztok,
látom akciós a Storeba a Bf4 és ugye nemsokára jön ki a Hardline... Megéri még megvenni a Bf4et? Nem igazán tudom, hogy Bf ek esetén ha kijön az új ver hogyan oszlik meg a játékos közösség -
faham
aktív tag
PVZ Garden Warfare leért, elindítom felső sarokban Install Progress 38% mondom jajj az hamar kész lesz... 30 perc múlva 41 % Ezért volt az leárazva
-
faham
aktív tag
Hali, akinek megvan az Advanced Warfare mondjon légyszi egy véleményt hogy a multi jobb lett mint a Ghostban?
Gondolok itt arra hogy vannak e laggok / akadások.
Gondolkozom megvegyem e csak a Ghostos csalódás miatt nem tudok dönteni.Hülye vagyok nem olvastam vissza, Sorry megvan
[ Szerkesztve ]
-
faham
aktív tag
válasz losilee1337 #31637 üzenetére
Egyébként ezt nekem is szokta aztán magától életre kel
-
faham
aktív tag
Másnál se megy a psn?
-
faham
aktív tag
Ha már úgy is ennyit volt szó a BF4 ről, melyik Dlc-t kell megvennem hogy tudjak rendesen CTFezni ?
-
faham
aktív tag
Hali,
a kontroller jobb ravasza észveszejtően nyikorog már ami még elmenne de érezhetően sokkal kevésbé tart ellen mint a bal oldali. Elég zavaró játék közben már
Szerintetek ezt gariba kicserélik nekem vagy ne is próbálkozzak? -
faham
aktív tag
Semmi én voltam a láma
[ Szerkesztve ]
-
faham
aktív tag
Hali,
másnak nem lett fura a ps4 az 1.6.2 update óta?
Először is a frissítès után safe módban indult a ps4 és azóta néha még a menü is akad[ Szerkesztve ]
-
faham
aktív tag
Ki lehet valahogy menüben kapcsolni a mikrofont? Mert csak fülesről akarok játszani de nem akarok én senkivel társalogni
Használtam a keresőt de nem találtam rá választ -
faham
aktív tag
válasz ImpersonatoR #17110 üzenetére
Nekem Jasperes fat box volt és annál halkabb
-
faham
aktív tag
Nagyon jó a cucc így egy nap használat után
Joy tényleg hamar merülget, de nagyon halk én nem is hallom játék közben hogy megy. Az xboxot folyton hallottam ahogy zúg -
faham
aktív tag
Végre ad hiba üzit... Azt mondja nem jó a Postcode :/
[ Szerkesztve ]
-
faham
aktív tag
Nah bent vagyok megadtam a kártyám adatait és az utolsó lépés után most egy 5 perce csak tölt a csíkocska Ez normális?
Van játékom de neten akartam vele játszani[ Szerkesztve ]
-
faham
aktív tag
Noob kérdés a köbön következik!
Ha 576ban a PS+ előfizetői kártya a PS3hoz van sorolva attól jó PS4hez is ugye mert ez független dolog? -
faham
aktív tag
Valaki elküldi priviben ezt a "szokásos" oldalt amit írtok játék vásárlásra? :d Használtam a keresőt de nem találtam meg
-
faham
aktív tag
Bagan ,Madwe: köszönöm
Meg is veszem akkor holnap ha lesz még
A kamerás cucc a legkisebb mértékben sem izgat engem, akkor kimegyek futni vagy valami
Annyira nem érdekel, hogy kamera nélkül veszem Inkább előfizetek egy évre a PS+ra az árából
Nem vagyok hardcore gamer, hétvégente szoktam játszogatni[ Szerkesztve ]
-
faham
aktív tag
Sziasztok!
Most állok PS4 vásárlás előtt... Olyan annyira, hogy kosárba tegyem vagy ne gomb
Eddig x360om volt és olyantól kérdezném aki szintén így váltott hogy menyire érzi a különbséget?
Néztem sok youtube videót de szeretnék véleményt hallani olyantól is aki tapasztalta ezt a váltást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest