Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
MLB The Show 19
Tegnap dynamic nehézségen nagyjából 1 óra alatt felütöttem magam Hall of Fame nehézségre. Eléggé bánom, hogy eddig könnyebb szinten játszottam. Mert itt a HoF nem is feltétlenül nehéz, hanem inkább reális. Így most megint új értelmet nyert a játék. Mondjuk az vicces, hogy volt 2-3 strikeout-om. Erre a következő meccs előtt odajött az edző, hogy szeretne beszélni az elhibázott at bat-jeimről. ^^ Az nem zavarta, hogy .360-as AVG-m van...
Kaptam megint egy kártya csomagot, amiben volt 32 Diamond Card, azok közül választhattam egyet. Választottam is, és tegnap gondoltam eladom. De olyan ismerős volt a játékos neve akit választottam. Viszont nem tudtam, hogy miért. Ez igazi baseball fanoknak iszonyat eretnekség lesz (bár itt nincs olyan), de nem jutott eszembe Jackie Robinson Jó ezt így nem értitek. Röviden a lényeg, ő volt az MLB-ben az első színes bőrű játékos 1947-ben. Akkoriban Amerikában ugye tudjuk, hogy a színes bőrűeknek milyen élete volt. Szörnyű. Ennek ellenére Jackie az év újonca lett (ezek mellett rengeteg díjat, elismerést nyert, nem részletezem mindet). És iszonyat nagy alakja lett a baseball-nak. Annyira, hogy minden év április 15.-én, minden játékos az ő 42-es mezszámát viseli. Szóval ha április 15.-én van meccs, akkor minden csapat, minden játékosa! Egyébként készült egy elég jó film róla, itt a trailer: [link] Azért is volt ismerős a neve, mert láttam már ezt a filmet.
Remélem, hogy a novemberi PS Plus
játék"ajándék" az lesz, hogy megkapjuk márciusban az MLB The Show 20-at. Előre bejelentik. Az a márciusi megjelenés az necces. Egyfelől nyilván a szezonkezdet miatt jön akkor, ez oké. De nekem mint vásárlónak.. hát előtte ott a TLoU2, márciusban FFVII Remake, utána meg Cyberpunk 2077. Oké, hogy most meg vagyok őrölve a játékért, de azért az elég valószínűtlen, hogy jövő márciusban rohanok majd megvenni a 20-at. Tényleg ez egyáltalán megjelenik nálunk lemezesen? (Minnyá' megnézem)[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kupon kunyeráló
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest