Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz penge111 #211500 üzenetére
Én a hétvégén értem végére a fő sztorinak az AC Originsben 32 óra után. Az eleje nekem nagyon lassan indult be, többször leraktam a játékot, valahogy nem kapott el a hangulat. 10-15 óra után kezdtem kicsit belelendülni, aztán a fő szál vége felé megint ráuntam és lerusholtam az egészet a végéig. 35-ös szinten zártam a sztorit, de tartalom az még lenne benne bőven. Most félreraktam, még nem töröltem le, lehet néha előveszem.
Viszont tegnap belekezdtem az UC Lost Legacyba, ezekért a játékokért éri meg Pro-t és egy rendes 10 bites panellal rendelkező HDR-es 4K TV-t venni. Valami brutális ez a látvány Csak az államat keresgélem egy-egy új helyszín láttán, megkockáztatom hogy a legszebb PS4 cím amivel eddig játszottam. 4-5 órát raktam eddig bele, a sztori az szerintem jobb volt a 4. részben, nekem Drake is hiányzik, de meglátjuk mi sül ki a végén.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Mr Bond 007 #211499 üzenetére
de jó kis pörgős. ha jó akkor reméled hogy marad ilyen jó, ha meg xar akkor gyorsan vége De azért is írtam kérdéses meddig tart a szavatossága ennek a módnak, másért meg nem venném meg. Mondanám majd akciósan, de a COD soha nem akciós
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
nemorino
tag
válasz penge111 #211500 üzenetére
Az Originsben a fő sztorinál de a dlc-k sztorija is szépen kezdődött, felvezették az egészet, utána amikor a dolog kezdett kibontakozni, kiderült, hogy vége van. Olyan összecsapott érzést keltett az egész. A térkép mérete is csalós, mert van 3-4 régió, amiben szinte semmi nincs, én azt vártam, hogy ugyanúgy meg lesznek töltve, mint a játék elején. (Ami nekem még fura, az a Bayek és az Aya közötti kapcsolat,
) Az Origins nagyon jó lehetett volna, de nem sikerült rendesen megcsinálni, még egy év sokat segíthetett volna.olyan elnagyolt, egydimenziós az egész. Elvesztették a gyereküket, szétváltak de amikor találkoznak semmi érzelmi kapcsot nem látok, egyből ugranak az ágyba.
Én most az Odyssey-vel játszok, sokkal jobb a sztori, jobbak a mellékküldetések, határozottan összeszedettebb az egész, de a történelmi hitelesség igénye már teljesen odalett. Az Origins Egyiptoma hiteles, jól összerakott, csak a tartalommal van a gond, az Odyssey Görögországa viszont olyan, mintha Las Vegasban épült volna, rengetegszer túllőttek a célon, görögebb a valódi Görögországnál, de a tartalom pótolja ezt a hiányosságot. Persze ez sem Witcher 3, de már közelít."Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
F-ECT$
titán
válasz kriszpontaz #211485 üzenetére
Áruk háza: lemondta.
Ipon: visszaigazolás.
Pcland: visszaigazolás.Persze nem biztos hogy lesz is belőle valami.
Dive ever, work never.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok lett egy ps4 prom angol fiokkal. Gondolom ide csak az angol storebol tudok venni plust ugye? Bocsánat teljesen új vagyok a témában. Esetleg tudtok tagot aki 12honspos plus kártyát árul? Koszonom.
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
nagyúr
válasz aram01 #211511 üzenetére
Direkt angol fiokod van? Megteheted azt is, hogy regisztralsz egy magyar fiokot is, mindkettovel bejelentkezel elsodleges fiokkent a PS4-re es akkor mindket profilon levo jatekokkal fogsz tudni jatszani, illetve a magyar profilra tudsz venni magyar ps plust, amit az angol profil jatekaival is tudsz majd hasznalni.
-
aram01
nagyúr
válasz tboy93 #211512 üzenetére
Amsterdamban lakom. Jó lenne holland hogy csak le akassak egy kartyat az üzletből. van rajta egy csomó játék de nem érdekel mert lemezen van amit játszok. Lehet két fiók egy e-mail címen? Mondjuk egy angol meg egy holland?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
nagyúr
válasz F-ECT$ #211508 üzenetére
Focuscamera is törölte. Ők arra hivatkoztak, hogy a nagykerben az átvételkor derült ki, hogy bontott a termék és az állapota is és nem volt raktáron másik. Gondolom ha az 50ezresből rendelek, akkor rögtön lett volna
Szerintem a PCLand és az Ipon se fogja leszállítani, de ne legyen igazam. Ha mégis teljesítik a rendelést, akkor maxirespect nekik.
[ Szerkesztve ]
-
tihibaby
senior tag
válasz Jim74 #211517 üzenetére
Rbx.hu is visszamondta:
"Munkatársunk üzenete
Tisztelt Megrendelőnk! Köszönjük megrendelését, de sajnálattal kell közölnünk, hogy az Ön által rendelt termék elfogyott raktárunkból és a beszállítónknál sem elérhető jelenleg. Ezek függvényében nem fogjuk tudni teljesíteni megrendelését. Megértését köszönjük: RBX ügyfélszolgálat."
A levél alján pedig:
"Ez egy automatikusan generált levél, kérjük ne válaszoljon rá."
Oké! -
penge111
addikt
Hmmm, megjött a kedvem egy kis Witcherkedéshez megint. (Witcher III topikból loptam a képet)
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
S e t h
nagyúr
válasz penge111 #211521 üzenetére
Középkori körülmények között valóban így nézhetett ki a fehérnép.
Ennél durvább csak Kojima volt, amit Quiettel művelt a MGSV-ben.
Nem mondanám, hogy sikeresen cáfolta a japánok szexuális szokásait övező sztereotípiákat.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Ronam
addikt
Control-ról tudtok valamit? Érdemes szerintetek előrendelni?
-
-
.LnB
titán
válasz Ronam #211530 üzenetére
Előrendelni?! Minek? A KSZ ad egy kitűzőt az előrendelőknek, de ennyi. Holnap jelenik meg. Majd kiderül, hogy milyen.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Ronam #211534 üzenetére
Három ezer forinttal olcsóbb lemezesen. Én ha megveszem, akkor tuti úgy. Nincs benne multi. 20 óra single sztori. Végigjátszom aztán eladom. (De még nem döntöttem a vásárlásról)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Rigormortiis
veterán
Ó, gyerekek! Resident Evil 2 Remake, Claire B Route, Hardcore nehézség. Leonnal már leküzdöttem hárdkóron, na gondoltam Klerrel is legyen meg...Hát nem elfelejtettem menteni...
A Sheryles résznél meg nem elkapott az a rohadék.
Hogy rúgja meg a macska!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Krisz0630
senior tag
Veszi valaki innen a Man Of Medant? Ahhoz képest, hogy pénteken jelenik meg, elég kevés videó van róla.
[ Szerkesztve ]
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
penge111
addikt
válasz Rigormortiis #211536 üzenetére
Szia, azaz igazság nekem kimaradt a Resident Evil sorozat. De a VII-et nagyon imádtam Ps4-en, szerinted ez a remake milyen a VII-hez képest? Olvasatom szerint a régebbi részek azok faszányosak lettek nagyon.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Rigormortiis
veterán
válasz penge111 #211538 üzenetére
Szerintem az eredeti 2 minden idők egyik legjobb horrorjátéka, holtversenyben a Silent Hill 2-vel. Egy olyan remaket kapott, amivel mindenben megfelel a kor elvárásainak mégis a főbb elemekben hű maradt az eredetihez.
Ha tetszett a VII, ki ne hagyd!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz Ronam #211530 üzenetére
Mint a pinty, úgy előrendeltem. Ráadásul Konzolvilágnál csak 15e. Azt hiszem IGN-es beszámolóban olvastam, hogy fő- és mellékküldik, kicsit metroidvánia szerű pályadesign ( ahogy gyarapodik a képességeid száma, visszamehetsz majd pályarészekre secretekért ). Különféle mellékbossok, amik néhol erősebbek is a story kihívásoknál. Amúgy is csípem a Remedyt. ( Nagyon imádnám
, ha Sonys belsősök lennének. ) -
Wesder
félisten
válasz Zolibacsi88 #211542 üzenetére
Szerinted milyen volt a Quantum Break?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
válasz Zolibacsi88 #211543 üzenetére
Így készült a Death Stranding, (és BB) Reedus hordja ki a DS-ben. Erről fog szólni a game.
[ Szerkesztve ]
-
Zolibacsi88
aktív tag
-
Wesder
félisten
válasz Zolibacsi88 #211546 üzenetére
+ hitvanyalak.
Annak ellenére hogy ez inkàbb film volt mint jàték, én imàdtam.
Az időutazàsos elméletnek volt értelme, és a jàtékmenet sem volt ilyan rossz, mint amilyennek sokan beàllítottàk.Biztos jò lesz a Control is.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
wierra
senior tag
GoW3 Remastered "aMAZEd" trófea kivételével mind pipa. Asszem ez utolsót egyelőre tentative-ba teszem...talán majd egyszer újrajátszom easy-n a sztorit; akkor látom reális esélyét. Hard nehézdségi fokozaton elhalálozás nélkül végigtolni azt a pályarészt nekem egyelőre sci-fi.
Sniper Elite 4-et küldi valaki coop-ban?
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz Wesder #211548 üzenetére
olyat én még nem láttam más játékban, mint megoldást addig. Ott tudatosult bennem, hogy erre a játékra én emlékezni akarok, ha végeztem vele.Az a rész, mikor rátaláltál a tesó raktárára, és sétáltál, körülötted pedig realtime pörgött az idő ahogy tesó megtervezte, összerakta a szerkezetet, [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...