Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz BoneDragon #210693 üzenetére
Új színválasztékokban is elérhető lesz a Dualshock 4
A piros nagyon tetszik, ahogy az eddigi terepmintásak is.
-
BoneDragon
veterán
válasz saelin #210666 üzenetére
Nekem ez a játék örök kakukktojás marad mmo-k között. Tavaly megvettem PC-re, mert aprópénzért szokták dobálni, de 25ös szint fölé nem jutottam, pedig vagy 10x álltam neki, hogy na most tovább játszom és lépek még egy szintet... Az Isten se tudna rávenni, hogy felhúzzak egy karaktert. A világ szép, facebookon is tök jó képeket meg videókat raknak ki, meg is jön egyből a kedvem hozzá és mikor belépek akkor jön az érzés: Minek is léptem be? Borzalmasan unalmas úgy minden. Gondoltam na most PS-en más lesz, kipróbálom a betat. Hát lvl4-ig jutottam és uninstall. Feladtam.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok eddig ment a PS4 a tv távirányítójával, tudtam avval lépkedni stb, meg bekapcsolt a tv a ps4 el együtt, és ki is kapcsolt, de valamiért már nem Mit kell esetleg állítanom?
-
highness
tag
Sziasztok! Honnan küldik ezeket a kuponokat? Mert megnézem, hátha a spam-ok között én is találok.
-
LeventeV
senior tag
Üdv,
Nekem is jól jönne egy 25%-os kupon.
Fel tudok ajánlani érte egy 7.00 FW kódot (UK Acc). -
saelin
veterán
válasz undercover #210673 üzenetére
Eléggé utána kell menni a nyersanyagnak. Engem is egy idő után mindig ez kezd el irritálni, hogy az early game resource-okat hajkurászom mindig. Egy passive income tök jó lenne, autonóm farmokkal és hasonlókkal. Ilyen mondjuk fémeknél van, de ott is időről időre rá kell nézni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Krisz0630
senior tag
Ha van még valakinek elfekvőben egy 25%-os kupon, azt nagyon megköszönném!🙂
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Igen a felvásárlással tisztában vagyok, linkeltem is a játék topikjában. A fejlesztők elmondása alapján a Divisionhöz nem lesz sok köze, a loot is teljesen másképp működik.
Moby nekem bejött a MS Store-os oldala.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
válasz Peace #210675 üzenetére
Szerintem nem fog. Nem egy felhypolt AAA játék, árban sem az és csak digitálisan terjesztik. Játékmechanikailag souls jellegű játék lesz, procedurálisan generált pályákkal. Nem egy populárisabb HnS/TPS lesz és grafikailag sem fotórealisztikus.
Játékosok terén biztos lesz egy réteg aki rajongani fog érte, de ez után a blama után azon sem fogok csodálkozni ha sokan ahol tudják le fogják húzni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Moby
addikt
válasz undercover #210673 üzenetére
Majd ha végigjátszottam elmondom Korábban csak bohóckodtam vele, nem mélyültem el benne.
-
válasz Peace #210672 üzenetére
Ezt már nem néztem meg így nem nyilatkozom. Van sok videó a játékról, ahol érdemben beszélnek róla, hogy működik. Nem kell minden mindenkinek egyformán tetszenie, nekünk párunknak nagyon tetszik és vártuk/várjuk is a megjelenést mert ez inkább átélős játék mint nézős.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz Xaels #210670 üzenetére
Fuhh, ebbe most belenéztem...még azok is unják, akik játsszák. Vagyis az egyik játszotta, a másik csak magyaráz.
-
TXT
őstag
Tudna kuldeni privatban valaki egy 25%-os kupont, akinek nincs ra szuksege? Koszonom!
-
-
saelin
veterán
válasz wierra #210667 üzenetére
A launch előtt már a gépen volt a játék? A probléma csak az EU régiót érintette.
Xaels
Ez így szokott lenni. Most gondolom ezerrel keresik mi lehet a bibi, kinek az oldalán van stb. Kíváncsi leszek mit mondanak majd."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
wierra
senior tag
válasz saelin #210666 üzenetére
Érdekes, én belejátszottam a BD openbeta-ba a tesztidőszak vége felé; nálam nem ilyen anomália.
Már kérdés, hogy a karaktergenerálás után kb. 10 perc után már töröltem is, annyira nem az én világom.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
saelin
veterán
válasz Xaels #210663 üzenetére
Valami komoly baj lehet a Sony-nál. A Black Desert Online Beta is a pre-load miatt lett játszhatatlan sok embernél. Ott az volt, hogy letöltötted a bétát start előtt és emiatt bebuggolt a kliens. Nem lehetett elindítani, mert egy nem létező update-re várt a játék. A béta ideje alatt nem is sikerült a Sony-nak megoldani a gondot. Ez olyan 4-5 nap lehetett.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
laci1117
tag
Sziasztok!
Van valakinek 25%-os kuponja elfekvőben esetleg?
Köszönöm előre is!
-
válasz rumkola #210660 üzenetére
Hosszan a sztori, hogy múlt hét péntekig előrendelhető volt a játék ami csak digitálisan jelenik meg, a pre-order bónuszok között ott volt a garantált VIP early access weekend. Csak aztán pénteken elkezdett a játék eltűnni a PSN-ről, először EU, majd AUS, NA és végül US. Jelezve lett a gond a legtöbb csatornán az ottani idő szerint reggeli órákban már. Vártunk hétfőn, kedden, semmi konkrét válasz csak, hogy tudnak róla és utána járnak mi a helyzet. Tegnap közölték, hogy szerencsétlen okok miatt a korai hozzáférést felejtsük el minden más bónuszt megkap aki már előrendelte. Aki még nem tette az nem is fogja tudni. A másik 2 platformon nincs gond, ők elvileg pénteken kezdhetnek játszani. Eredetileg tegnap kellett volna induljon a pre-load a korai hozzáféréshez. A játék 20.-án jelenik meg hivatalosan, addig semmi sem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
Nekem nem egészen 60 másodpercet volt fenn a 7.00 Beta... Feltelepítettem... feláll a rendszer..majd kaptam egy party invite-ot, hogy menjünk multizni. Régi-új party nem kompatibilis, úgyhogy raktam is vissza a régit.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
törölt tag
Van már pontos megjelenési dátuma az Erica-nak?
Moby:
Remélem valahol be lehet állítani,hogy a Beta rendszert még csak véletlenűl se töltse és tegye fel...[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz bandi0000 #210643 üzenetére
Az elōzō generációk között fōleg méretben,tartalomban (nem csak látványban,pixel-frame) nagy lépések történtek. Ma már ott tartunk,hogy feleslegesen nagy/sok egy-egy játék, annyira kinyíltak a lineáris csōjátékok,hogy nemrég még openworldnek hívtuk ezeket.
Ennek vége, nincs elég ember,se idō,se pénz,se igény a vásárlók részérōl...
A pc-t nem keverném ide...Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz Sirandrish #210642 üzenetére
Ha egy GTA5 VR-al nyitna a ps5, megvenném negyedszerre is a játékot
a nextgen vr alatt ilyenekre kell gondolni, vagy a DyongLight2 mekkora fun lenneLife, Uh, Finds A Way
-
bandi0000
nagyúr
válasz hombre[EU] #210641 üzenetére
Nem tom mit vársz el az új gentől? Pl nyírjon füvet, csináljon kv-t? Ugyan miért cserélik a pc-t 2-3 évente az emberek? Meglegyen a stabil 60-120Fps, nagyobb felbontás, jobb grafika, és ez most se lesz másképp, a vêgén csak játszani tudsz majd a konzollal semmi több
Xbox One: bandymnc
-
Sirandrish
legenda
válasz hombre[EU] #210641 üzenetére
Kipróbáltam a telefonos VR-t egy Gear VR-al, az nem fogott meg. Jó-jó..nehogy rákezdjetek..ég és föld a kettő...tisztában vagyok vele, csak megemlítettem hogy az pl nem tudott lekötni. Nyilván játékfüggő, mert pl a Beat Sabert kipróbálnám
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hombre[EU]
veterán
válasz Sirandrish #210640 üzenetére
Kelleni fog a ps5 érában
A nextgen semmi újat nem fog tudni mutatni a vr-on kívül. Lesz több frame,meg pixel,ha szerencsénk van fizika és ai ( ezek eddig sem a hardware miatt nem voltak)Life, Uh, Finds A Way
-
Sirandrish
legenda
válasz hombre[EU] #210636 üzenetére
Az egyelőre nem érint, de remélem még a PS4 érában sikerül kipróbálnom, és akkor el tudom dönteni esetleg hogy PS5re kell-e nekem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Kendek #210637 üzenetére
Engem is kihagynak..minden egyéb sz*rral bezzeg bírják terhelni a mailemet...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #210631 üzenetére
Én is csalódott vagyok, mert ezek szerint még mindig osztogatják a 25%-os kódokat, és tegnap jött is még email nekem is, de még mindig semmi jele, hogy a Sony engem is meg akarna lepni egy ilyen kuponnal.
-
hombre[EU]
veterán
-
Deck
titán
Tegnap frissült a béta rendszer 7.00 Beta 2.00-ról 3.00 lett
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Sirandrish
legenda
válasz hombre[EU] #210633 üzenetére
Aha...akkor pár évig nem kell PS5 Prora költeni
-
hombre[EU]
veterán
válasz Sirandrish #210625 üzenetére
Amikor elérik a 30-40%-os penetrációt a 8k tv-k
Life, Uh, Finds A Way
-
Sirandrish
legenda
válasz wolf13 #210628 üzenetére
Ha később írok lemaradok, ha korábban akkor kihagynak?
-
-
-
-
wolf13
őstag
Felajánlanék én is egy 25 % kupont, magyar acchoz. Aki itt leggyorsabb lesz az viheti.
-
ProEvoFan
nagyúr
Kiszivárgott? Februárban mutathatják be a PlayStation 5-öt
Uuuupsz...megvan a 2020as karácsonyi ajándékom. -
Wesder
félisten
válasz ProEvoFan #210612 üzenetére
Érdekes mòd a Quantum Break-et meg mindenki szarozta, pedig az az időutazòs téma zseniàlis ami benne van. Egyedül a végjàtékban hangzott el ugyan az mint a Quantum Break-ben az időutazàssal kapcsolatban.
Deck
2 végigjàtszàsom van benne. Imàdtam. Ha esetleg te is sírni fogsz 2-3x nem ciki, ne aggòdj.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
F_Peter
őstag
Pont ezt javasoltam anno, amikor beszéltünk róla, és azért javasoltam mert én is úgy voltam vele mint te anno.
... És csak jobb lesz.Örülök hogy nem a tesztelőknek készítettek játékot (első 10 órában mutassuk meg mit tudunk), hanem szépen sorvan egyre jobban tartják fenn a figyelmet.
-
Steve1207
veterán
G29 általában elég jó áron van BF-kor a MM-ban, legalábbis az elmúlt két évben 60 fölött volt 1-2e-rel. Remegett is a kezem, hogy berendeljek egyet Igaz lutri kivárni, plusz több, mint 2 hónap van addig.
Deck: most, hogy hűvös lett mindenki előszedte a RDR-t?
[ Szerkesztve ]
.
-
-
Deck
titán
RDR2: Megkövetem magam. Tegnap elvoltam vele kicsit és elég jól szórakoztam Sok olyan dolog is van benne amin meglepődtem, hogy ilyen is van? És még mik jönnek majd..
Grafikával már semmi bajom, az éjszakai ég és fények is gyönyörűek. A zene is szuper. Remek, minőségi játék és ha valaki szereti a westernt, a felfedezést legszívesebben abba se hagyná
Csak egy kis időt kellett hagyjak neki. Amúgy sokat vágtattam és soha nem estem le a lóról (még).PS5
-
Moby
addikt
Ha már ígértem: ma kijött az NMS-hoz a Beyond bővítmény. Benne a PSVR támogatással.
Olyan sokat bántották ezt a játékot. Én is. Pedig tiszteletre méltó, amivé mostanra lett. Én nem hittem, hogy ezt meg lehet csinálni VR-ben az alapján, ahogy eddig futott. De megcsinálták. És nem csak összetaknyolták, hanem megcsinálták rendesen, szívvel-lélekkel, odafigyelve. A felbontás olyan szokásos-VR-os, meg a terrain olyan, hogy a talpam alatt nő a fű (ne legyenek irreális elvárásaink), de az immerzió így is szinte tökéletes. A HUD és a multi tool kivitelezése zseniális. Mindenre figyeltek, minden látható és olvasható legyen rendesen. Rohadtjó az egész. És amikor beültem a BC1-be, és felrepültem a csillagok közé...ott végem.
Naszóval azthiszem ez az első olyan PSVR cím, amibe tényleg százórát bele lehet pakolni. Tartalom van benne ezt tudjuk. Nem össze van gányolva, mint a Skyrim VR, hanem becsülettel van megcsinálva. A téma iránt fogékony, pláne VR-al is rendelkezőknek is jó szívvel ajánlott. Ráadásul mindezt épp most gombokért.
GG Hello Games. -
modflow
veterán
válasz Sirandrish #210601 üzenetére
Úgy legyen!
Bár pc-n van több is (Late Shift...), de nem lett nagy siker.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest