Új hozzászólás Aktív témák

  • halalfalo

    csendes tag

    válasz Kendek #198029 üzenetére

    HDMI -> DVI kábelt használok vele 2 éve, a kábel és a monitor port biztos jó, PC-ről működnek. A safe módos indításnál is hangyákat látok csak, viszont megnéztem a neten, elvileg így lehet váltani HDCP 1.4-re: bekapcs hosszan lenyom 2. csippanásig, kontroller rádug, PS gomb, 7-szer le a D-Pad-en, X, 1 le, X, Jobbra, X. Tehát megpróbáltam így vakon csinálni, de nem történt semmi, lehet, hogy más már a menü... És itt nem is hallottam hangokat a gombnyomásnál, már ha kéne, nem tudom...
    Ez után arra gondoltam, elindítom rendesen és megpróbálom letiltani a HDCP-t a settingsben, persze ezt is full vakon, viszont itt voltak hangok a lépkedésnél. Tehát bekapcs, home gomb, X-szel belépek az accba, fel, jobbra el az utolsó előttiig, le az utolsó előttiig, 5-ször le és X. És voálá, ki lett szedve a pipa a HDCP elől és lett kép, de elég csíkos, fura színű néhol, főleg a széleinél. Ez után arra gondoltam, leveszem a felbontást, hátha javul kicsit s megpróbálok frissíteni meg újra belépni safe mode-ba, de amikor levettem a felbontást, fekete képet kaptam és most meg azt kéne vakon visszaállítanom, de arról régebbi videót találtam és ott szerintem máshol van. Van, ahol a menüben a 12. van, ahol a 10. gomb a "screen and sound". Ezt meg tudná valaki mondani?
    Bár kezdem azt érezni, hogy nem HDCP beállítással van itt a gond, hanem meghalt valami, amíg a polcon állt pár hétig, miközben hozzá sem értem... (GPU, HDMI?)

Új hozzászólás Aktív témák