Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukirobi
tag
válasz
energy4ever #18891 üzenetére
Én nem hittem el ezt az állítást, felhívtam a Sony Magyarországot,ahol a technikus kollégák is megerősítették, hogy gajra vágja idő után ha mással töltöd, mint a gép.
Vagy ott is hülyék vannak akkor, vagy van benne valamiDe nekem tökmindegy, ki mivel tölti, csak mindennek megvan a rendeltetésszerű használata, azt utána megy szidás, hogy milyen szar ez, hamar lemerül,blasblabla
(#18893) vg = ugyanezt tudom mondani, mint feljebb írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Gyúrósok ide!
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okos Otthon / Smart Home
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest