Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Polllen #188771 üzenetére
Van benne vmi.
Az egoval, önérzettel van gond. Ha én megveszek vmit, akkor vélelmezhetően azért teszem, mert vágyom rá, az én ízlésemnek megfelelő, viszont nem gondolom azt, hogy az én ízlésviágom mindenek felett álló lenne.
Pont ezért nem lepődöm meg azon, ha másoknak esetleg nem tetszik az, ami nekem igen.
Számomra inkább a probléma:
-amikor a troll ezredszer írja be ugyanezt, mert figyelemre vágyik és ezt csak provokáció útján tudja elérni, mert más, hasznos tevékenységre nem futja tőle,
-amikor vki kételkedik egy kicsit a saját döntésében és nem tudja hasznosan költötte-e el a pénzét és ezért egy veszett kutya vehemenciájával ugrik neki mindenkinek, akinek eltérő véleménye van a sajátjáétól.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest