Új hozzászólás Aktív témák

  • #80123904

    törölt tag

    Haladok a Detroittal. Eddig pozitív csalódás a demo után. Akkor nagyon elvették a kedvem tőle, nem is vettem meg teljes áron. Most viszont 9 ezerért úgy gondoltam megérheti.

    A demo-ban minden lehetséges módon lejátszottam a dolgot és a legkönnyebb sikert úgy értem el, ha lelőttem Danielt. Úgy gondoltam, hogy oké, akkor a teljes játékban is menjünk végig ezen az úton és boldogság. Most jutottam el oda, hogy megérkeztem Markus-al a hajóra és megláttam Daniel-t. Na banyek, tuti lesz még böjtje annak, hogy lelőttem a 'csába Connorral, pedig simán meggyőzhettem volna és akkor a rendőrök lövik szét.

    Vannak érdekes technikai megoldások a játékban. Pl egy kinyitott könyvet a karakterünk nagy óvatossággal lép át. Ez remek. Másik jelentben egy 10 cm magas deszkát nem tud átlépni, pedig mindkét oldalán járható terület van. Szerencsére csak pár ilyen zavaró jelenség volt eddig. Az interaktálható tárgyak előtt való szambázás (hogy beadja az opciót) jobban zavar. Reméltem, hogy ez már nem lesz jelen, de sajnos csalódni kellett. Illetve a controlleres döntéseket kihagytam volna a dologból. A fel - le - jobbra - balra rántást elsőre érzékeli a játék, de amikor arra kér, hogy döntsem/fordítsam jobbra a controllert, akkor ott lehet szórakozni párat, mire tetszik neki. Remélem nem fog ilyet kérni sürgős helyzetekben.

Új hozzászólás Aktív témák