Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkaro
őstag
Érdekes hibába futottam ma bele.Filmnézés után elkezdett villogni a kép szürkén. Hol teljesen elment, hol néha vissza jött. Utána olvastam másnál is volt ilyen probléma de fixet nem nagyon írtak.
Kikapcsoltam és megcseréltem a hdmi portot és kábelt utána jó volt.
Más futott bele ebbe? Valami komolyabb gond és vigyem vissza amíg garis vagy 1-2x előfordul és semmi vészes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Politika
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest