Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
segítséget szeretnék kérni. ps3-ról váltanék és volna pár kérdésem:
1) lehet, hogy kicsit felületesen olvastam át az összefoglalót, de a lemezes játékokat lehet telepíteni, hogy ne pörgesse feleslegesen a korongot játék közben?
2) mérte már valaki fogyasztásmérővel a pro teljesítmény felvételét? Tényleg 310W-ot fogyaszt vagy csak a tápja ekkora?
3) Fortnite játék mennyire eladható? (most ez a PRO bundle a legolcsóbb - 130K)
4) alzától vásárolt már valaki PS4-et? az érdekelne, hogy az ott adott 2 év garit érdemes-e kitolni +1évvel/10610Ft-ért vagy +3évvel/21210Ft-ért -
front3r
őstag
Na vajon a mai PS konferencián lesz valami meglepetés? 11:30-kor kezdődik elvileg.
Lehet csak japán érdekeltségű címekkel kapcsolatosan lesz új információ. Az is valami.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
Wesder
félisten
-
marilllyo
veterán
-
KaitouP
nagyúr
válasz Carlos Padre #164283 üzenetére
Tartalmi minőségre, vagy technikai minőségre gondolsz ezalatt? Utóbbiból adtak ki olyan exk. címet, ami szar, ill. ocsmány volt.
[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
dunc
nagyúr
Szégyenlem a poki jobban tetszik mint a gow....
-
marilllyo
veterán
válasz Rage47 #164289 üzenetére
A kezdetekben 6 emberrel voltam felezősbe. 5 profil primary gépe volt az enyém. Abból volt, akik eladták...volt, akinél megkötött a gipsz...stb. Igazából mind közeli barátom, úgyhogy az accjukat természetesen meghagyták az én gépemen. Nem volt ebből igazából probléma nálunk. Mostanra ketten maradtak. Abból az egyikük (az öcsém) nagyon keveset játszik a PS4-en... A másik sráccal meg marhára nem egyezik az ízlésünk. :/
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
dunc
nagyúr
Sziasztok most néztem a Detroitot, és azt írja megvéve a digitál deluxe verzió, de nem vettem meg.....Ilyenkor mi van?
(#164291) A`rpi lopni nem szeretek, megnéztem a neten azt írják a demo verzió az, de storeba külön jelezi.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz marilllyo #164286 üzenetére
Ezért is nem vagyok már a felezés híve. Xboxon még tesómmal feleztünk, ha kedve tartotta, de akkor is nagyon ritkán, aztán később már semmit nem akart, nem is játszott. Ha változik az ember játékkedve, ideje, élete, akkor búcsút mondhatsz a felezésnek és a játékoknak is, amiket ő vett.
-
lionshamlet
senior tag
Mekkora arcok az Insomniacnal, te jo ég
Pokember játékban kerte meg vki a nője kezét.[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz Nayrobi #164279 üzenetére
Pont hogy ezek a dolgok nem befolyásolták az eladásokat szerintem. Mivel egyik dolognak sincs akkora negatív töltete. Erre a legjobb példa a COD sikere. Sokan lenézik, stb, és mégis veszik mint a cukrot.
Sokan teljesen mellőzik az internetes gaming híreket.Természetesen ha megalapozott, nagy kihatású problémáról van szó, akkor már a felállás. Gondolok itt az Xbox One rossz indulására az E3-as prezentációjuk miatt.
De visszatérve a pocsolyás dologra: Tényleg nem volt downgrade, aki játszik vele az látja. A korai DLC-s ügynek sincs nagy keletje, mert már vannak akik kijátszották és konkrétan várják a DLC-ket. Amúgy nem is olyan drága DLC-kről van szó, ahhoz képest amilyen drágák lehetnének ezek.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
NyMRooD
őstag
válasz marilllyo #164280 üzenetére
Van benne valami, nálam egyértelmű volt, hogy Pókember vonatra felszállok még az elején és ennek két oka volt, az első, hogy pókember, a második, hogy sony ex. A Gow-tól eldöntöttem, hogy ami igazán érdekel az ezentúl day0 lesz megvéve, mert megéri, a következő a Days Gone lett volna (RDR2-őt home társam veszi) és az pont azért mert Sony ex. (na meg jól is néz ki) de attól jobban érdekel a Devil May Cry 5.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
saelin
veterán
válasz Adam_Shepard #164249 üzenetére
Hallgassatok már! Ez egy single játék, majd fullosan akcióban jó lesz 8-12k környékén. Ne akarjátok csődbe vinni a topic lakóit...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
marilllyo
veterán
válasz oriic #164278 üzenetére
Ez egyébként szerintem annyira a Sony érdeme, amennyire nem...
Dübörög a Marvel vonat, pörögnek a képregény-film adaptációk és ezek között a Pókember volt mindig is az egyik csúcs. Mármint amblock a Marvel egyik legjobb karaktere.
Szóval itt az időzítésen rengeteg múlott. Egyrészt jelenleg nincs riválisa...semmi hűdecím nem jött mostanában. Másrészről meg az emberek már ki voltak "éhezve" egy jó képregényhősös játékra.
Itt megjegyezhetjük, hogy az ilyen típusú játékokból kevés volt, ami nem süllyedt a feledés homályába..Szóval egyszerűen csak, amikor már látták, hogy megy a Marvel mánia elkezdték fejleszteni és bámm. Ultra rekordokat döntöget az Avangers I.W. Még a spider-man es nyalókák is jobban fogynak mint 10 évvel ezelőtt.
Plusz mára mindenki agyába beleégették, hogy a sony ex. címek azok átlag felettiek.
Ez ha sz*r lett volna....akkor is visz mindent.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Nayrobi #164266 üzenetére
Mondjuk ez egyelőre csak UK Charts, de gondolom globálisan is szép számokat produkál majd.
(#164279) Nayrobi
Hangos volt tőlük a sajtó, de én azt mondom hogy nem igazán estek vissza emiatt érezhetően az előrendelések. Aki akarta, az úgyis megvette.(Vagy megveszi hamarosan)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Gery9112
őstag
válasz ProEvoFan #164275 üzenetére
Az összes halott, ez így igaz. Megmondta az EA. Bár amilyen Medal of Honor játékokat csináltak, megszégyenítették a C&C brandet és a Star Warsból nem tudnak mást csak multiplayer játékot kihozni csodálkozom, hogy egyáltalán valaha létezett olyan, hogy single player.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Deck
titán
válasz rumkola #164271 üzenetére
Így van, a játékélmény a lényeg de a jobb framerate és felbontás jobb dolog, jobb lesz az élmény is.
Többen is írták, hogy mennyivel jobb a Last of Us pl 60fps-el mint 30-al, csak hogy egy példát említsek.
Ez nem pc-s baromkodás, csak jobb úgy játszani.[ Szerkesztve ]
PS5
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz #95558144 #164268 üzenetére
Ja, de a Pókember nem multiplatform, hanem csak egy gépre jelent meg.Óriási különbség.
(#164272) Nayrobi
Egyik sem érdekel.RDR híreket sem olvasom, annyira nem dob fel.
Az idei Fifat várom.Kíváncsi vagyok mennyit lépett előre a PES játékmenetéhez képest.Ez csütörtökön a demóból kiderül.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tuki2200 #164267 üzenetére
Hát ezt bárki rakta össze, az hülye vót mint a segg, de hogy tévét nem látott, az teljesen biztos. 55 colos tévén 1 méter felett nem jön ki a 4K....Mkay
A témában célszerűbb szakemberekhez fordulni, de a cikkből kiemelem a referenciaként tekinthető vonatkozó lényeget.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Nayrobi
őstag
PS4 exclusive Spider-Man is the fastest-selling game of 2018 so far.
It narrowly beat previous record-holder Far Cry 5 (which was available on more platforms), and sold almost double that of the previous biggest exclusive of the year - God of War on PS4.
Not only that, but it's the fastest-selling Marvel-branded game in history, beating previous title LEGO Marvel Super Heroes by a big margin.
It's also the fastest selling individual format game since the PS4 version of Call of Duty: WWII in November last year. Spider-Man is the latest in a long-line of hit PS4 exclusive single-player games.
-
tuki2200
senior tag
Remelem egy honap mulva 40%-ba lesz mint a GoW meg a Detroit, de ha mas nem lassan itt vannak a karacsony elotti akciok, 60$ nem er egy single only jatek sem
-
Prof01
veterán
Túl sok a jó játék mostanában. Jó lesz ez majd PS Plus-ban!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Edem05
őstag
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz Rigormortiis #164193 üzenetére
Nálam úgy néz ki a Pókember helyett a DQ XI fog befigyelni inkább.
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Azt tudni mar hogy a Fortniteba az egereseket kulon valogatja a kontrolleresektol ill pc-sektol? Az uj frissites ota a jatek inditasnal ott a kis kontroller ikon vagy ha radugom az egeret akkor az eger ikon..
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
Major Lion
senior tag
válasz discrate #164181 üzenetére
1, szerintem még verseny előtt, fő menüben. Kipörgés gátló szintjét pedig verseny közben is lehet állítani, d-pad-on nyomkodod jobbra balra a fedélzeti számítógépet menüjét, és ott lesz a traction control, fuel map stb.
2. nem olyan nehéz pedig kitalálni hol indulhatsz el vele, nem olyan komplikáltak azok a kategóriák. elég hamar össze lehet szedni annyi autót hogy ez ne legyen gond.
3. Nem rég váltottak megint a heti cserére, azelőtt naponta volt.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
discrate
aktív tag
válasz Raysen623 #164227 üzenetére
Köszi, megtaláltam, így máris jobb.
A kettes pont nekem továbbra is zavaró. Az ajándék kocsi lutri, duplázódás is előfordul (olyat ad, ami már van, eladni nem lehet pénzért, csak törölni).
Autót venni meg minden egyes versenyre nem veszek, mert annyi zsét nem termelek ki. -
bAtt001
addikt
Szerencsére fél év múlva harmad áron is ugyanilyen élmény lesz...
-
S@c@
őstag
A destiny 2nel erdemes bekapcsolni a supersamplinget? Fullhd tvm van,de nem minden jateknal latok jabulast csak lassulast inkabb.
-
válasz Lacko66 #164248 üzenetére
Van a belvárosban egy flippermúzeum ahol napijegyért annyit lehet játszani amennyit akarsz. A Pinball FX3-hoz nagyon sok remek asztal van, azt csak ajánlani tudom.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sziasztok, vett valaki a mostani PSPlus + Netflix akcióban PSPlus előfizetést? Mennyi idő múlva érkezik meg a Netflix kód? Köszi.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Lackooo84
nagyúr
Spudermanben is vannak érdekes fordítások, "készségek" brüh... A "képességek" szó nem jutott az eszükbe?
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
bandi0000
nagyúr
válasz Depression #164241 üzenetére
ha gyárit veszel akkor tuti működik, bár az összes wireless jól működik, hisz ennek ez a dolga
Xbox One: bandymnc
-
Lacko66
tag
Flipper (pinball) játékot szeretnék beszerezni. A Store keresője rengeteg találatot dob ki és nem tudom eldönteni, hogy most akkor melyik az alapjáték mert van ott egy csomó map, level stb... is.
Tudna valaki segíteni, hogy most akkor melyiket is kellene megvennem ?Diablo 3 Battletag: Misilaci#1165 | PSN ID: OBH_MihalyLaci |
-
Depression
veterán
Sziasztok!
Erősen elgondolkoztam egy ps4 pro-n. Lehet mindenféle mókolás nélkül Bluetooth füles használni vele? Azért fontos a mókolás nélküli, mert PC-n szinte minden használat előtt el kell távolítanom, majd újra pároztatni (és ez sem segít, csak második, harmadik alkalommal) . Az agyamra megy, hogy játék előtt 5 percet ezzel bíbelődjek.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
airm92
csendes tag
válasz Carlos Padre #164235 üzenetére
Sose tudni.
(#164237) Raysen623 : Remek, ezt jó hallani. Köszi
*PSN:hmate92
-
Raysen623
addikt
válasz Carlos Padre #164233 üzenetére
Én ezt a megoldást találtam rá.
(#164234) airm92: nekem egy 4K-s LG TV-m van és slim-et rákötve valami gyönyörű képet kapok minden játékban, ahol meg van HDR még azt is felkapcsolja. Remekül működik a skálázás.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
airm92
csendes tag
Üdv.
Használ valaki ilyen tv-t slimmel? Csunya a kép slimmel, vagy bőven játszható lesz?*PSN:hmate92
-
törölt tag
válasz Jim74 #164224 üzenetére
Elméleti síkon csak a kamera elég hozzá. Sajnos van akinek nem működik. Nálunk faszán működött.
Az ilyen fagyis - telefonos megoldás szerintem felejtős. Teljesen más ha a kamera veszi a mozdulataidat és úgy csinálhatod, mintha fogni kellene a fagyikat-controllert-telefont és annak a mozgását követné csak. -
nagyúr
válasz Wesder #164225 üzenetére
Nem ez az elsődleges szempont (Just Dance). Sokat gondolkodtam, hogy XBOX, vagy PS4 Pro, de inkább utóbbi mellett döntöttem (hogy jól, vagy rosszul, azt majd idővel kiderül... ).
Igazából meguntam, hogy PC-be folyamatosan kell dönteni a pénzt és egy normális VGA árából kijön egy konzol, ahol nem kell sz*rakodnoom driverekkel, hanem csak betolom a lemezt, vagy letöltöm a játékot és kész.(#164226) seniman: csak mobilapp kell hozzá??? Hogy érzékeli a mozgást?
[ Szerkesztve ]
-
Raysen623
addikt
válasz discrate #164181 üzenetére
1) Mielőtt elindítod a versenyt (tehát már be van töltve a pálya), ott lehet kikapcsolni a mindenfajta rásegítést vagy gyengíteni. Én speciel a fékrásegítést és kanyarodást teljesen kikapcsoltam, csak a pálya ideális ív van berakva, meg a kipörgésgátló, de az is gyengítve.
2) Semmit nem kell találgatnod, mert ha tudsz autót delegálni akkor van olyan amivel mehetsz, ha a lista üres, akkor venned kell egyet. Én ebben nem látok semmi kivetnivalót. Minden verseny előtt kiírja milyen erősségű kocsiosztály szükséges, az alapján meg tudod venni ha nincs. Napi kilométer után van ajcsi autó, ami jó eséllyel pont olyan lesz amire szükséged van.
3) Ebben nem vagyok járatos, mivel eddig egy alkalommal mentem ilyen versenyre.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
seniman
veterán
válasz Wesder #164225 üzenetére
A 2014-estől csak mobil app kell hozzá.A 18-as demóját kipróbáltam,pedig se kamerám,se fagyim.PS3-on kellett neki a move.
(#164223) AxBattler
Ebből majd megint lesz a sértődés,hogy itt az elit péess topikban azt mondták neki,hogy verje a f*****át az ikszbokszába.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
nagyúr
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a PS4-nél a kamera kiegészítő, az hasonlóan működik, mint XBOX vonalon a kinect?
Azért lenne fontos ez számomra, mert a kislányom szeretne "Just Dance"-ezni és nem tudom, hogy PS-nél hogy működik ez. (Nem volt még konzolom, mostanában tervezek venni PS4 Pro-t).Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz #42308056 #164220 üzenetére
Hétvégén alig tudtam Pókemberrel játszani, mert a hét éves fiammal Lego City Undercovereztünk.Cél a patina.Akinek van gyermeke ez szerezze be, mert eszméletlen nagy tartalom van benne ha platinázni akarjátok.A sok gyűjtögetni való, versenyek és egyébb tevékenységek nem kevés időt vesznek el.De nem baj, mert LEGO
Ja, ma már mondtam?: a Pókember k@rv@ nagy játék.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz #80123904 #164215 üzenetére
A képet utólag tette be
Én kérek elnézést hogy nem tudtam hogy így is helyes, nekem szúrta a szemem.KAiROS
Ugye tudod hogy ez most egy öngól volt?[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mcwolf79
veterán
válasz #87082240 #164214 üzenetére
Gyakran simogatod a XOX-et? Esetleg pettingelni is szoktál vele?
Komolyan hozz már fel még ilyen fontos érveket a PS4 ellen! Nem olyan simi érzetü a müanyag, mint az XO-é, na bumm... De nagy katasztrófa(Ilyen igényeket én nem támasztok egy konzol felé, inkább szólok az asszonynak )
izd6583sawoe
Képet utólag csatoltam, hogy a kollega lássa hogy miről beszélek.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
törölt tag
válasz Wesder #164205 üzenetére
Még képet is rakott be róla basszus és tisztán látszik, hogy Black Ops IIII a neve.
Felvilágosítalak, hogy a IIII is teljesen valid római szám.
Nagyon sokáig I II III IIII V VI VII VIII IX X XI XII formátumban voltak használva. Sőt a mai napig sok minőségi órán így vannak jelezve. Tudni illik, az első negyedben csak olyan számok vannak, amik sima I-t tartalmaznak(I II III IIII). A második negyedben csak olyanok, amikben van V (V VI VII VIII), míg az utolsó negyedben csak olyanok, amikben van X (IX X XI XII).Baromira nem értelek téged sem. Full fölöslegesen kötekedsz emberekkel, akik semmi rosszat nem tettek
-
mcwolf79
veterán
válasz Def26 #164207 üzenetére
A hütést kispórolta a Sony sajnos. Ha belerakott volna egy XOX-hez hasonló hütést, ami gyakorlatilag hangtalan és hatékony ,akkor nem nagyon lehetne a PS4 Pro-n fogást találni. Nem mellesleg akkor lehet hogy az APU-n is lehetett volna még picit feljebb csavarni.
Minden más tekintetben szerintem rendben van a gép.
Mellesleg én inkább felveszem a fülest és kizárom a hütés zaját a 2. legerősebb konzolon,és élvezem a Spider--man-hez, GOW-hoz hasonló igényes exklúzívokat, minthogy a legerősebb konzolon játsszak ONLY a szipiszupi multiplatformokkal (amik PS4 Pro-n is jól futnak mellesleg).Moby:
Nem is tudom mikor járt utoljára lemez a PS4 Pro-mban, digitális párti vagyok. Amúgy emlékeim szerint annyira nem zajos a BR-drive. Hangja van, de nem annyira vészes. Úgyis csak akkor teker, mikor installál.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Hadrianus
csendes tag
Sziasztok! Ez átverés szerintetek az amazonról 199 euróért? (Új, látszólag kínai származású eladó béna névvel)
[ Szerkesztve ]
-
Pókember: tudjátok nem az én világom az Openworld, de itt elég addiktív maga a környezet és az út míg eljutok A-ból B-be, hogy egyelőre egyáltalán nem nyűg. A sok mellékvackot meg nem csinálom kényszeresen, ha megyek a főküldetés felé és valami útba esik azt összeszedem.
Szerintem nincs semmi komolyabb baj a PS4-ek minőségével. Az előző genben mindkét oldalon sokkal rosszabb volt a helyzet.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-FLY->
őstag
Ma futottam még pár kört bfv-ben. Azért szerintem bőven vannak egeresek a játékban, a hálózat maga meg egy vicc. Konzolra én ezt tuti nem veszem meg.
-
Def26
félisten
válasz gianni85 #164203 üzenetére
nekem most one x van, de szerintem semmi különbség nincs egy mai pro és az között. A box menürendszere sokkal lassabb, főleg játékok közben van gond vele. ha cserélni akarsz esetleg akkor szólj és viheted.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest